Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε συ αφου εισαι νομικος θα ξερεις.θεωρειται αγωνιστικος χωρος τα αποδυτηρια η οχι?και αφου ειναι τιμωρημενος να μην ειναι στους αγωνιστικους χωρους για 15 μερες,αυτος δικαιουται να  ειναι,αρκει να μην εχει αρχισει ο αγωνας?
καλα στα λεει ο χρηστιδης :2funny:ποιο αναλυτικα δεν μπορουσε να στα πει.παρολαυτα εσυ δεν :headbang: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σύντροφε έχεις δίκαιο που αγανακτείς και εγώ ως φίλαθλος (μόνο όχι ως νομικός) συμμερίζομαι την αγανάκτησή σου. Όμως νομικά η απόφαση είναι ορθη. Πρέπει νάχεις υπόψη σου ότι οι δικαστές στην έδρα δικάζουν με βάση το νόμο (το γράμμα του νόμου) και μόνο ακόμα και άν είναι άδικος ή παράλογος ή ακόμα και αν ευρίσκεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Εφόσον λοιπόν ο Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα και εφόσον τα επισόδεια έγιναν ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου (όπως αυτός ορίζεται από τον κανονισμό) οι δικαστές ΟΦΕΙΛΑΝ ακόμα και αν ως πολίτες ανήκαν στην original να τον απαλλάξουν.
Ο εν λόγω "κύριος" σαφώς και είναι κάφρος, αλήτης, τραμπούκος ή όπως αλλοιώς θέλετε, αλλά μαλάκας ΔΕΝ είναι. Αντίθετα κάποιοι στην ΑΕΚ (δικηγόροι, πρόεδρος δεν ξέρω) απέδειξαν ότι είναι.
Ε για αυτό λέω την άλλη φορά που θα κάνουν επεισόδια οι ΑΕΚτζήδες στην κερκίδα ΔΕ θα πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ γιατι η κερκίδα δεν είναι αγωνιστικός χώρος, σύμφωνα με το σκεπτικο της επιτροπής.
Απορώ αλήθεια δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι επικίνδυνα άτομα υπάρχουν σε διάφορες θέσεις. Πήγαν να βγάλουν το μάτι του Μιραλάς, 5000 ευρώ πρόστιμο. Έσπασε τα αποδυτήρια ο Μπεος (ενώ είναι τιμωρημένος), τα αποδυτήρια ΔΕΝ είναι αγωνιστικός χώρος!!! Τα βρίσκει και τα κάνει ο Μπέος και ο κάθε Μπέος. Γι αυτό σα ποδόσφαιρο δε θα δούμε ποτέ προκοπή και γι αυτό σε λίγα χρόνια θα ψάχνονται γιατί δε πάει κόσμος στα γήπεδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οτι πεις τυπε :2funny: :2funny: :2funny:θα σε εχω υποψη μου  :2funny:
μποντο κανε ενα γουγλαρισμα με το πες μας τη πινεις και με το πες μας τι πινεις.και πες μας τα αποτελεσματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και φαε και μια τυροπιτα μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μποντο κανε ενα γουγλαρισμα με το πες μας τη πινεις και με το πες μας τι πινεις.και πες μας τα αποτελεσματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και φαε και μια τυροπιτα μετα  :2funny: :2funny: :2funny:
καποια στιγμη νομιζα οτι σε πολλες περιπτωσεις εισαι ημιμαθης μετα νομιζα οτι απλα εισαι ανενημερωτος μετα ο χρηστιδης μου εβαλε ιδεες :grin:λεω ρε μπας και κανει το βλακα :grin:τελικα τυπε δεν κανεις τον βλακα ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καποια στιγμη νομιζα οτι σε πολλες περιπτωσεις εισαι ημιμαθης μετα νομιζα οτι απλα εισαι ανενημερωτος μετα ο χρηστιδης μου εβαλε ιδεες :grin:λεω ρε μπας και κανει το βλακα :grin:τελικα τυπε δεν κανεις τον βλακα ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ :2funny:
τυπε και μονο που λες οτι σου βαζει ιδεες ο χρηστιδης καταλαβαν ολοι εδω μεσα για σενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μποντο παμε απο την αρχη....Λολα να ενα μηλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
προστα μου?η εξια μου?η ριστερα μου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα οτι ουτε αεκτζης δεν ασχολιετε μαζι σου δεν ειναι τυχαιο :uglystupid:τελικα μαλακας εγω πιανομαι που ασχολουμε με εναν κωλοτουμπα :uglystupid:συνεχισε παντως...και για τελευταια φορα ΤΗ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
οχι δικε μου και εγω κανω λαθη αλλα οχι και να μπερδευουμε το τι με το τη.ημαρτον.
προστα μου?η εξια μου?η ριστερα μου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

You are on fire!  :rockon: :rockon:

Αλλά για να είσαι σωστός Grammar Nazi, πρέπει να βάζεις και τα κόμματα.  :rolleyes:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ε για αυτό λέω την άλλη φορά που θα κάνουν επεισόδια οι ΑΕΚτζήδες στην κερκίδα ΔΕ θα πρέπει να τιμωρηθεί η ΑΕΚ γιατι η κερκίδα δεν είναι αγωνιστικός χώρος, σύμφωνα με το σκεπτικο της επιτροπής.
Καλά μην γενικεύεις. Άλλο η απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και άλλο τα επισόδεια ανάμεσα σε οπαδούς (στις κερκίδες ή στο γήπεδο γενικά). Προβλέπονται και τιμωρούνται από άλλο νόμο.[/quote]
Έσπασε τα αποδυτήρια ο Μπεος (ενώ είναι τιμωρημένος), τα αποδυτήρια ΔΕΝ είναι αγωνιστικός χώρος!
Ναι δεν είναι γιατί έτσι (ηλιθίως αν το θές) το λέει ο κανονισμός, οπότε  ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να το δεχτεί. Η περίπτωση Μπέου είναι μιά καλή ευκαιρία να ξανακοιτάξουν το κανονισμό (χλώμο το βλέπω πάντως γιατί βολεύει ΟΛΟΥΣ).[/quote]
Τα βρίσκει και τα κάνει ο Μπέος και ο κάθε Μπέος. Γι αυτό σα ποδόσφαιρο δε θα δούμε ποτέ προκοπή και γι αυτό σε λίγα χρόνια θα ψάχνονται γιατί δε πάει κόσμος στα γήπεδα.
Συμφωνώ και επαυξάνω , αλλά δεν βγαίνει τίποτα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έσπασε τα αποδυτήρια ο Μπεος (ενώ είναι τιμωρημένος), τα αποδυτήρια ΔΕΝ είναι αγωνιστικός χώρος!!!
Και ο αγωνιστικός χώρος και η φυσσούνα δεν είναι αποδυτήρια, αλλά ο Καραγκούνης κατούρησε!!! :piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom