Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
κταρχην εγω υποβολεας δεν ειμαι κανενος.αν θες πες του τα εσυ :grin:αντιθετα εσυ καποιοι εδω σε εχουν κανει φερεφωνο τους και λες ειρωνικα για τυροπιτες και αλλες τετοιες μαλακιες.αληθεια εσυ οταν εγραφε ο μποντος ησουν μελος ;)γιαυτο ασε τις υποδειξεις για αλλους.τωρα για τον ψωμιαδη θα σου πω οτι θα του καλσουν μια μαντρα.οσο για την ποινη μη με κανεις να ανατρεξω σε ποστ σου που ελεγαν οτι η αεκ εφαγε τη μεγαλυτερη ποινη και ζητουσες ουσιαστικα στην τουμπα το ''σκαλπ''του παοκ.ολα αυτα ειναι αντιφατικα που γραφεις.σου ξαναλεω προσεξε τη γραφεις .οσο για τον μπεο εμεις τον διωξαμε με τις κλωτσιες αντιθετα εσεις εχετε τον αδαμιδη εναν υπαλληλο να σε ξεφτιλιζει ζητωντας δικαιοσυνη για εκτροπα αλλων ομαδω και οταν προκιεται για την ομαδα του να ειρωνευετε προεδρους που εχουν πληρωσει πολλα λεφτα[σπανος] και να κοροιδευει ενα ιστορικο σωματειο[ατρομητος].δεν σε ειδα ρε μαγκακο ΠΟΤΕ να ζητησεις τιμωρια του αδαμιδη για ολα αυτα :uglystupid:
Ρε φίλε αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Όταν είχε την κόντρα ο Μπέος με τον Πηλαδάκη δεν είχε κατέβει ο Μπέος στη Ν. Σμύρνη και έλεγε ήρθα για να οργανώσω την υποδοχή της Λάρισας με τον Πανιώνιο; Και έγινε στο παιχνίδι και η μανούρα με τον Νταμπίζα; Πως τον διώξατε με τις κλωτσιές λοιπόν; Άλλο οι κλωτσιές και άλλο ότι είχε έρθει σε κόντρα με τους Πάνθηρες!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως η αιτία που απορίφθηκε η αίτηση είναι  όπως αναφέρει η αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος τα αποδυτήρια δεν είναι αγωνιστικό χώρος!

Εντάξυ ότι και να πει ο καθένας είναι λίγο.
Την άλλη φορά που θα γίνουν τίποτα επεισόδια στις κερκίδες δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν πούνε "μα οι κερκίδες δεν είναι αγωνιστικός χώρος!!!" Κάτι τέτοια διαβάζω και εκνευρίζομαι και δε ξέρω τι να κάνω την άλλη φορά που θα κάνουν μαλακίες οι οπαδοί της ΑΕΚ; Να πω "ναι ρε καλά κάνουν, αφού όταν πρόκειται για άλλους πέρα βρέχει μερικοι" ή να πω "τιμωρία στην ΑΕΚ"

Επισκέπτης
Ρε φίλε αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Όταν είχε την κόντρα ο Μπέος με τον Πηλαδάκη δεν είχε κατέβει ο Μπέος στη Ν. Σμύρνη και έλεγε ήρθα για να οργανώσω την υποδοχή της Λάρισας με τον Πανιώνιο; Και έγινε στο παιχνίδι και η μανούρα με τον Νταμπίζα; Πως τον διώξατε με τις κλωτσιές λοιπόν; Άλλο οι κλωτσιές και άλλο ότι είχε έρθει σε κόντρα με τους Πάνθηρες!
επειδη παλι λες ανακριβειες ο μπεος ποτε δεν ειπε κατι τεοιο.ο πηλαδακης τα ειπε αυτα και τα αναπαραγαγαν τα μεσα.ο μπεος ειχε πεις οτι ειμαι πανιωνιος και δεν το εχω κρυψει ποτε και δεν θα μοπυ απαγορεψει κανεις να πηγαινω στο γηπεδο.αλλα απο υατ που λες ερχοναται σε αντιθεση με αυτα που υποστηριζεις.ποιον θα οραγνωνε ο μπεος αφου δεν τα ειχε καλα με τους πανθηρες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ειδες τελικα που δικαωνεις τον χρηστιδη :2funny:δεν θα σου απαντησω για τον μπεο απλα επειδη ειδσαι ξερολας ψαξε λιγο και μαθε.επιβεβαιωνεις πανυγηρικα τον χρηστιδη παντως.αφου δεν ξερεις τη εγινε με τον μπεο γιατι τον αναφερεις σαν παραδειγμα.λες οτι δεν ησουν μελος παρολαυτα εχεις αποψη αλλα σου ειπα εγω οτι ειμαι ο μποντος :uglystupid:εκτιθεσαοι συνεχεια με αυτα που γραφεις.πως ρε θα τιμωρηθει μια ομαδα απο μια εξαγγελια πρωθυπουργου;ποια αποφαση ειδες εσυ της επο και της σουπερ λιγκ ημαρτον μιλαμε οτι εισαι ασχσετος τελειως :headbang:δεν υπαρχει καμια τιμωρια για αυτα που εγιναν και τιμωρουντε με βαση αυτων που τιμωρηθηκες και εσυ.δεν μπορεις να το καταλαβεις :headbang:οσο για τον gti ατομο που απανταει σε δικα του ποστ και αυτοαποθεωνετε δεν εχω να σχολιασω απολυτως τιποτα.
εχεις δικιο,δεν μετραει η εξαγγελια του πρωθυπουργου ρε συ.ουτε καν η δηλωση του προεδρου της επο.αντι να ειρωνευομαστε,θα επρεπε να επικροτουμε τετοιες αποφασεις,και πιο πολυ οταν εφαρμοζονται.οι τιμωριες ειναι χαδι,για ολες τις ομαδες.θα επρεπε να ισχυει η τιμωρια,για οποιοαδηποτε ομαδα.εστω και μια φωτοβολιδα,να διακοπτεται το ματς και να το χανει.μακαρι να υπηρχε τετοιος νομος,να δεις τοτε πως θα τους ετσουζε ολους.με λες ασχετο,δεν διαβαζεις μαλλον εφημεριδες,δεν ακους ραδιοφωνα.τι να πω.εκτος και αν εγραψαν και ειπαν ψεματα.τοτε παω πασσο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
επειδη παλι λες ανακριβειες ο μπεος ποτε δεν ειπε κατι τεοιο.ο πηλαδακης τα ειπε αυτα και τα αναπαραγαγαν τα μεσα.ο μπεος ειχε πεις οτι ειμαι πανιωνιος και δεν το εχω κρυψει ποτε και δεν θα μοπυ απαγορεψει κανεις να πηγαινω στο γηπεδο.αλλα απο υατ που λες ερχοναται σε αντιθεση με αυτα που υποστηριζεις.ποιον θα οραγνωνε ο μπεος αφου δεν τα ειχε καλα με τους πανθηρες;
μπορεις να σταματησεις να προσβαλεις τους συνομιλητες σου;μπορεις,αν προσπαθησεις λιγο.δεν σου επιτιθεται κανεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αφού αρχικά υπάρχει παραδοχή της εισόδου στα αποδυτήρια του Αχιλλέα Μπέου εν συνεχεία η Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι ως αγωνιστικός χώρος λογίζεται εκτός από τον χλοοτάπητα και η έκταση που βρίσκεται γύρω από αυτόν, όπου υπάρχουν οι πάγκοι και οι αξιωματούχοι των ομάδων και του παιχνιδιού. Όχι όμως τα αποδυτήρια. Άρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρανόμησε...

Ο Αχιλλέας Μπέος όμως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο (σε αυτόν που ορίζει ο κανονισμός) και δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όπου και μίλησε με τους διαιτητές και κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ούτε αυτό όμως είναι εκτός κανονισμών αφού ως "Προ του αγώνα χρόνος" ορίζεται το διάστημα που μεσολαβεί από την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο μέχρι το σφύριγμα έναρξης του διαιτητή.

Προφανώς λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού Βόλου. Άρα δεν τιμωρήθηκε ούτε γι' αυτό.

Τώρα αν εσείς αυτό το βρίσκεται εντάξυ και σωστό, τότε μαλακες τι να πω. Άλλα μέτρα και σταθμά. Και το είχα πει όταν τιμωρηθηκε η ΑΕΚ. Ότι αφού βάλαμε γραμμή εκεί πρέπει ΟΛΟΙ και ΟΛΑ να αντιμετωπιστούν με το γράμμα του νόμου. Εδώ μιλάμε ότι μεταφράζουν τον κανονισμό όπως τους γουστάρει. Γι αυτό την άλλη φορά που θα γίνουν επεισόδια μην αρχίσετε πάλι να λέτε μαλακίες και ιστορίες για αγρίους

Επισκέπτης
εχεις δικιο,δεν μετραει η εξαγγελια του πρωθυπουργου ρε συ.ουτε καν η δηλωση του προεδρου της επο.αντι να ειρωνευομαστε,θα επρεπε να επικροτουμε τετοιες αποφασεις,και πιο πολυ οταν εφαρμοζονται.οι τιμωριες ειναι χαδι,για ολες τις ομαδες.θα επρεπε να ισχυει η τιμωρια,για οποιοαδηποτε ομαδα.εστω και μια φωτοβολιδα,να διακοπτεται το ματς και να το χανει.μακαρι να υπηρχε τετοιος νομος,να δεις τοτε πως θα τους ετσουζε ολους.με λες ασχετο,δεν διαβαζεις μαλλον εφημεριδες,δεν ακους ραδιοφωνα.τι να πω.εκτος και αν εγραψαν και ειπαν ψεματα.τοτε παω πασσο.
τελικα θα αρχισω να πιστευω οτι κατι αλλο συμβαινει με εσενα :grin:εχεις δει εσυ να νομοθετειτε κατι με εξαγγελιες;εξαγγελιες εχουν κανει και για παταξη της φοροδιαφυγης και οτι θα μπουν στη φυλακη.ΝΟΜΟΣ υπαρχει;ΟΧΙ.οσο δεν υπαρχει θα τιμωρουνται με τον υπαρχοντα που ειναι ανεπαρκης και τελος.ολα τα αλλα τα εχουμε πει ολοι εδω ανεξαρτητος τη ομαδα ειναι.το λες και μονος σου ''μακαρι να υπηρχε νομος'' :headbang:αφου δεν υπαρχει μην  εκτιθεσαι αντιγραφοντας εξαγγελιες.

Επισκέπτης
ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ :headbang:ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλα δεν μπορω θα σκασω....πες μου ρε φιλε τη πινεις και δεν μας δινεις :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε συ μπας και νομισες οτι ο ACE ημουν εγω,για αυτο και του μιλησες ετσι;μαλον αυτο τρεχει. :2funny: :2funny:

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κααταρχήν αυτά που λέω τα είπε on air ο Μπέος στο Γέμελο στο ράδιο. Και υπονόησε ότι θα γίνει από κοινού με τον Πανιώνιο η υποδοχή. Με τέτοιο θράσος μίλαγε. Γι' αυτό και η μανούρα που περιγράφω με τον Νταμπίζα έγινε στα επίσημα όχι στους οργανωμένους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κααταρχήν αυτά που λέω τα είπε on air ο Μπέος στο Γέμελο στο ράδιο. Και υπονόησε ότι θα γίνει από κοινού με τον Πανιώνιο η υποδοχή. Με τέτοιο θράσος μίλαγε. Γι' αυτό και η μανούρα που περιγράφω με τον Νταμπίζα έγινε στα επίσημα όχι στους οργανωμένους.
δεν τα ξερεις καλα τυπε,μονο ο μποντος εχει δικιο.ολοι οι αλλοι αδικο.

Επισκέπτης
Ο μπεος ειναι πολυ εξυπνος για να ειπε κατιν τετοιο.προσωπικα εγω δεν το πιστευω αφου δεν το ακουσα.το τη υπονοει ο καθενας και το πως μεταφραζει τα λεγομενα του ο καθενας ειναι αλλο θεμα.ο μπεος ποτε δεν ειπα αυτο που λες.το οτι στα επισημα εγιαναν μανουρες και επειδη ημουν στο γηπεδο ρωτα να σου που τη ειπε ο νταμπιζας;ολοι τον καταδικασαν γιαυτα που εκανε στο γηπεδο.ο μπεος επαιξε εξυπνα και παλι βγηκε κερδισμενος.δεν μπορει κανενας να απαγορεψει σε καποιον να παει στο γηπεδο.τωρα το οτι ο μπεος ειναι μανουλα στο να προκαλει ειναι γνωστο.επισης οτι θα επρεπε να τιμωρηθει για πολλα συμφωνω.αλλο αυτο και αλλο οργανωνε υποδοχες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αναμενόμενο ήταν όπως είχα προείπει.
Μήπως πρέπει να κάνετε και κάποιες μεταγγραφές στο νομικό σας τμήμα ?
τι μεταγραφες να κανει ρε συ,αφου οι δικαστες αποφασισαν οτι τα αποδυτηρια πλεον δεν θεωρουνται αγωνιστικος χωρος.ουτε και ο αγωνιστικος χωρος που χαιρεταγε τους παιχτες και τους παραγοντες ο μπεος,ειναι αγωνιστικος χωρος,για αυτους.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αφού αρχικά υπάρχει παραδοχή της εισόδου στα αποδυτήρια του Αχιλλέα Μπέου εν συνεχεία η Επιτροπή ξεκαθαρίζει ότι ως αγωνιστικός χώρος λογίζεται εκτός από τον χλοοτάπητα και η έκταση που βρίσκεται γύρω από αυτόν, όπου υπάρχουν οι πάγκοι και οι αξιωματούχοι των ομάδων και του παιχνιδιού. Όχι όμως τα αποδυτήρια. Άρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δεν παρανόμησε...
Ο Αχιλλέας Μπέος όμως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο (σε αυτόν που ορίζει ο κανονισμός) και δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όπου και μίλησε με τους διαιτητές και κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ούτε αυτό όμως είναι εκτός κανονισμών αφού ως "Προ του αγώνα χρόνος" ορίζεται το διάστημα που μεσολαβεί από την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο μέχρι το σφύριγμα έναρξης του διαιτητή.
Προφανώς λοιπόν ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού Βόλου. Άρα δεν τιμωρήθηκε ούτε γι' αυτό.
Τώρα αν εσείς αυτό το βρίσκεται εντάξυ και σωστό, τότε μαλακες τι να πω. Άλλα μέτρα και σταθμά.
Σύντροφε έχεις δίκαιο που αγανακτείς και εγώ ως φίλαθλος (μόνο όχι ως νομικός) συμμερίζομαι την αγανάκτησή σου. Όμως νομικά η απόφαση είναι ορθη. Πρέπει νάχεις υπόψη σου ότι οι δικαστές στην έδρα δικάζουν με βάση το νόμο (το γράμμα του νόμου) και μόνο ακόμα και άν είναι άδικος ή παράλογος ή ακόμα και αν ευρίσκεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Εφόσον λοιπόν ο Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα και εφόσον τα επισόδεια έγιναν ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου (όπως αυτός ορίζεται από τον κανονισμό) οι δικαστές ΟΦΕΙΛΑΝ ακόμα και αν ως πολίτες ανήκαν στην original να τον απαλλάξουν.
Ο εν λόγω "κύριος" σαφώς και είναι κάφρος, αλήτης, τραμπούκος ή όπως αλλοιώς θέλετε, αλλά μαλάκας ΔΕΝ είναι. Αντίθετα κάποιοι στην ΑΕΚ (δικηγόροι, πρόεδρος δεν ξέρω) απέδειξαν ότι είναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σύντροφε έχεις δίκαιο που αγανακτείς και εγώ ως φίλαθλος (μόνο όχι ως νομικός) συμμερίζομαι την αγανάκτησή σου. Όμως νομικά η απόφαση είναι ορθη. Πρέπει νάχεις υπόψη σου ότι οι δικαστές στην έδρα δικάζουν με βάση το νόμο (το γράμμα του νόμου) και μόνο ακόμα και άν είναι άδικος ή παράλογος ή ακόμα και αν ευρίσκεται σε αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Εφόσον λοιπόν ο Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά ΠΡΙΝ την έναρξη του αγώνα και εφόσον τα επισόδεια έγιναν ΕΚΤΟΣ αγωνιστικού χώρου (όπως αυτός ορίζεται από τον κανονισμό) οι δικαστές ΟΦΕΙΛΑΝ ακόμα και αν ως πολίτες ανήκαν στην original να τον απαλλάξουν.
Ο εν λόγω "κύριος" σαφώς και είναι κάφρος, αλήτης, τραμπούκος ή όπως αλλοιώς θέλετε, αλλά μαλάκας ΔΕΝ είναι. Αντίθετα κάποιοι στην ΑΕΚ (δικηγόροι, πρόεδρος δεν ξέρω) απέδειξαν ότι είναι.
ρε συ αφου εισαι νομικος θα ξερεις.θεωρειται αγωνιστικος χωρος τα αποδυτηρια η οχι?και αφου ειναι τιμωρημενος να μην ειναι στους αγωνιστικους χωρους για 15 μερες,αυτος δικαιουται να  ειναι,αρκει να μην εχει αρχισει ο αγωνας?

Επισκέπτης
αντε τωρα εσυ να πεισεις για ολα αυτα τον master21!!!εδω δεν μπορει να καταλαβει τα αυτονοητα θα καταλαβει το πολυπλοκο :2funny: :2funny:αλλα ειπαμε πες του ναι ;)οσο για τον μπεο επειδη τον ξερω οπως ειπες μαλακας δεν ειναι ξερει πολυ καλα τη κανει και πως το κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom