ειδες τελικα που δικαωνεις τον χρηστιδη
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν θα σου απαντησω για τον μπεο απλα επειδη ειδσαι ξερολας ψαξε λιγο και μαθε.επιβεβαιωνεις πανυγηρικα τον χρηστιδη παντως.αφου δεν ξερεις τη εγινε με τον μπεο γιατι τον αναφερεις σαν παραδειγμα.λες οτι δεν ησουν μελος παρολαυτα εχεις αποψη αλλα σου ειπα εγω οτι ειμαι ο μποντος
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
εκτιθεσαοι συνεχεια με αυτα που γραφεις.πως ρε θα τιμωρηθει μια ομαδα απο μια εξαγγελια πρωθυπουργου;ποια αποφαση ειδες εσυ της επο και της σουπερ λιγκ ημαρτον μιλαμε οτι εισαι ασχσετος τελειως
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
δεν υπαρχει καμια τιμωρια για αυτα που εγιναν και τιμωρουντε με βαση αυτων που τιμωρηθηκες και εσυ.δεν μπορεις να το καταλαβεις
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
οσο για τον gti ατομο που απανταει σε δικα του ποστ και αυτοαποθεωνετε δεν εχω να σχολιασω απολυτως τιποτα.