Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών (καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ αναχωρεί την Παρασκευή για την πατρίδα του) ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρουσιάσει στον προπονητή τα οικονομικά δεδομένα για τη νέα σεζόν και τους στόχους που θα τεθούν. Εφόσον υπάρξει ταύτιση απόψεων και ο τεχνικός της «Ένωσης» αποφασίσει να τιμήσει το συμβόλαιό του, θα τεθεί αμέσως επί τάπητος ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Στόχος είναι η μείωση του μπάτζετ χωρίς να μειωθεί (αλλά μάλιστα να αυξηθεί) η ποιοτική στάθμη στο ρόστερ, αλλά και η περαιτέρω ελληνοποίηση του δυναμικού.

Μείωση του μπάντζετ αλλά με αύξηση της ποιοτικής στάθμης και ελληνοποίση; Πρέπει να είσαι τρελλό γατόνι για να κάνεις κάτι τέτοιο και τον Αδαμίση δεν τον έχω κόψει για τέτοιον!!!

Τι γίνεται με το ρόστερ

Πολλές εκκρεμότητες υπάρχουν αναφορικά με το ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Η πρώτη και κυριότερη αφορά το μέλλον του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα, που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους, αλλά βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν για μία ακόμη χρονιά, έστω κι αν οδεύουν στα 36. Ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και η διοίκηση επιθυμούν διακαώς την παραμονή τους για αγωνιστικούς κι όχι μόνο λόγους.

Από εκεί και πέρα, πέραν της σίγουρης αποχώρησης του Ίσμαελ Μπλάνκο, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο πώλησης του Νάτσο Σκόκο. Το συμβόλαιό του, που ξεπερνά το 1εκατ. ευρώ (χωρίς την εφορία) είναι δυσβάσταχτο για τη νέα οικονομική πραγματικότητα και αν προκύψει καλή πρόταση θα παραχωρηθεί. Ομοίως και για τον Σεμπαστιάν Σάχα, που έχει λαμβάνειν 600.000 ευρώ και πιθανώς να αντικατασταθεί με έναν πιο οικονομικό Έλληνα (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κωνσταντόπουλου και Δασκαλάκη). Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική και στο ενδεχόμενο παικτών όπως οι Μανωλάς (αρνείται να επεκταθεί το συμβόλαιό του, που λήγει του χρόνου), Γκέντσογλου, Γκερέιρο και Λεονάρντο.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, ο Νταβίντ Ματέος επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα λάβει μέρος στην προετοιμασία και μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον επιλέξει για την πρώτη ομάδα υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του. Ο Ναμπίλ Μπάχα αποχωρεί, παρότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καλή γνώμη και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει αν κάνει σωστή προετοιμασία, αφού και ο ίδιος Μαροκινός φορ δεν θέλει να παραμείνει. Στην Αργεντινή επιστρέφει και ο Κριστιάν Νασούτι. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μίτσελ και χθες συναντήθηκαν ο Άρναρ Γκρέταρσον με τον μάνατζέρ του, Χέλου Ροντρίγκεθ. Ο υποβιβασμός της Μπέρμιγχαμ εξυπηρετεί τα σχέδια της ΑΕΚ, που θέλει να επεκταθεί ο δανεισμός. «Προτεραιότητα του Μίτσελ είναι η ΑΕΚ και γι’ αυτό μιλάμε πρώτα μαζί της και όχι με άλλες ισπανικές ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον», είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη. Θολό είναι το τοπίο γύρω από τον Λουίς Έντερ, καθώς κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να προσφέρει.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Σκόκο θα πουληθεί (θα το επιδιώξει η ΑΕΚ). Ίσως και ο Γκερέιρο. Για το Λεονάρντο δε ξέρω. Ήθελα όμως να ήξερα ποιοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Εντερ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;;;;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θαύματα δεν γίνονται μέσα σε ένα καλοκαίρι

Η παρουσίαση του προγράμματος των Supporters για το διοικητικό πρόβλημα της ΑΕΚ μπορεί να έτυχε διχασμένων σχολίων, αλλά δεν είναι κάτι ανεφάρμοστο. Άλλωστε, και στην Ελλάδα έχουμε περιπτώσεις που οι οπαδοί πήραν τις τύχες των ομάδων στα χέρια τους, με τον Αρη να αποτελεί το κλασικότερο παράδειγμα.

Αλλά αν υπάρχει μία ομάδα σε όλη την Ευρώπη που καλό είναι να γίνει απόλυτο παράδειγμα για τους οπαδούς, αυτή είναι η Γουίμπλεντον. Μία ομάδα που βίωσε την πιο δύσκολη στιγμή πριν από εννέα χρόνια, όταν τη διέλυσαν, και που οι οπαδοί της είδαν τους τότε Νορβηγούς ιδιοκτήτες να την ξεπουλάνε! Ξαφνικά από το νοτιοδυτικό Λονδίνο –όπου ήταν η έδρα της για 113 χρόνια– η Γουίμπλεντον βρέθηκε στο Μίλτον Κέινς, 60 μίλια πιο μακριά. Και το χειρότερο, η νέα ομάδα δεν θα λεγόταν καν Γουίμπλεντον, αλλά Μ.Κ. Ντονς. Οι (λίγοι είναι αλήθεια) οπαδοί των Ντονς δεν έμειναν μόνο στις διαμαρτυρίες, αλλά αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Ετσι επανίδρυσαν τη Γουίμπλεντον κι άρχισαν πάλι από το μηδέν.

Για μία ομάδα που ανέβηκε το 1986 στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από μόλις εννιά σεζόν επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το ταξίδι προς την κορυφή ήταν τρελό και θεαματικό. Η Γουίμπλεντον όχι μόνο παρέμεινε στους μεγάλους, αλλά το 1988 έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών, νικώντας στον τελικό του Κυπέλλου την πανίσχυρη Λίβερπουλ 1-0 και στερώντας της το νταμπλ.

Η ομάδα είχε μείνει στην ιστορία σαν «Crazy gang» γιατί οι παίκτες της ήταν... τρελοκομεία με πρωτεργάτη τον (μετέπειτα ηθοποιό) Βίνι Τζόουνς. Το 2001, κι αφού ήδη το 2000 η ομάδα για πρώτη φορά είχε πέσει από την Πρέμιερ Λιγκ, πουλήθηκε σε ένα επενδυτικό γκρουπ και έτσι με τη μετονομασία σε Μ.Κ. Ντονς άλλαξαν όλα.

Η νίκη της Γουίμπλεντον στα πέναλτι (4-3) επί της Λούτον στον τελικό των πλέι οφ της Blue Square Premier το περασμένο Σάββατο μπορεί να μη βρήκε χώρο στα κεντρικά θέματα των εφημερίδων, όμως δεν παύει να είναι σημαντική, όχι μόνο για τον ίδιο τον σύλλογο, αλλά για το ποδόσφαιρο συνολικά. Η προσπάθεια των φιλάθλων, που κατάφεραν πριν από εννέα χρόνια μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες να συγκεντρώσουν ένα αρχικό κεφάλαιο, να βρουν γήπεδο και να γίνουν δεκτοί στο τοπικό πρωτάθλημα, εννέα κατηγορίες πιο κάτω από την Πρέμιερ Λιγκ, απέδωσε καρπούς! Και η ιστορία τους αποδεικνύει πως κάποιες φορές αρκούν η κοινή λογική και ο επαγγελματισμός για να έρθει η επιτυχία. Για να βρουν τότε τους παίκτες που θα απάρτιζαν το ρόστερ έκαναν δοκιμές με αγγελίες στην τοπική εφημερίδα, ενώ όλοι όσοι ανέλαβαν να τη διοικήσουν ήταν άνθρωποι με ικανότητες που δούλευαν άμισθοι! Όπως και οι παίκτες, ενώ οι οπαδοί επιμερίζονταν δουλειές προκειμένου να διευκολυνθεί οικονομικά ο σύλλογος. Άλλοι έπλεναν τις στολές, άλλοι έβαζαν τα αυτοκίνητά τους για τις μετακινήσεις κι άλλοι οργάνωναν με ρεφενέ να υπάρχουν φαρμακείο, αναψυκτικά και κάποια σάντουιτς για τους παίκτες μετά τα ματς!

Ανεβαίνοντας σιγά σιγά τις κατηγορίες, τα πράγματα άλλαζαν και βρέθηκαν χορηγοί, ενώ πια η ομάδα συγκεντρώνει μεγαλύτερο αριθμό οπαδών από την εποχή της παλιάς Γουίμπλεντον, τη χρονιά που υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ. Και επειδή κάθε ιστορία χρειάζεται τον δικό της πρωταγωνιστή, ο τελικός του Σαββάτου τον βρήκε στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Γουίμπλεντον Σεπ Μπράουν. Δεν ήταν μόνο τα δύο πέναλτι που απέκρουσε, αλλά και το γεγονός ότι ο 21χρονος γκολκίπερ είναι φανατικός οπαδός του συλλόγου, όπως και η οικογένειά του, που κάνουν την ιστορία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να συνδέσουν τον Μπράουν με τον Ντέιβ Μπίσαντ, ο οποίος είχε γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας που απέκρουσε πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας το 1988 κόντρα στη Λίβερπουλ, διώχνοντας σουτ του Ολντριτζ. Η επέμβασή του εκείνη εμπόδισε τους «κόκκινους» να ισοφαρίσουν κι έτσι, χάρη στο τέρμα του Λόρι Σάντσες, η Γουίμπλεντον κατέκτησε τον μοναδικό σπουδαίο τίτλο της ιστορίας της. Ο ίδιος ο Μπίσαντ, μιλώντας στο BBC, χαρακτήρισε τη νίκη της Γουίμπλεντον στα πλέι οφ πιο σημαντική και από το Κύπελλο του 1988.

Ωστόσο, πέρα από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Τέρι Μπράουν, το εγχείρημα κρίνεται πετυχημένο κυρίως χάρη στη συμβολή δεκάδων ανθρώπων που προσέφεραν εθελοντικά στον σύλλογο. Η Γουίμπλεντον θα είναι η μοναδική ομάδα στις αγγλικές επαγγελματικές κατηγορίες που θα ανήκει στους οπαδούς της και θα χρηματοδοτείται μόνο από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, κάτι που δεν της επιτρέπει να έχει μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές. «Ανεβήκαμε τόσες κατηγορίες χωρίς χρήματα από κάποιον εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, αλλά χάρη στη δύναμη των οπαδών –την πραγματική δύναμη των οπαδών», τόνισε ο Μπράουν. Και φυσικά δεν τον χρειάζονται τώρα.

Τελικά εκείνος που είχε πει πριν από εννέα χρόνια πως οι φίλαθλοι θα προτιμήσουν να στηρίξουν την ομάδα της Γουίμπλεντον στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, παρά να παρακολουθήσουν το... μεταλλαγμένο σύνολο της Μ.Κ. Ντόνς να αγωνίζεται ακόμα και στην Πρέμιερ Λιγκ δικαιώθηκε! Και η περίπτωση των ορίτζιναλ Ντονς αποτελεί έναν αληθινό φάρο για όποια ελληνική ομάδα θα θελήσει να το ακολουθήσει, φτάνει οι οπαδοί να καταλάβουν πως θαύματα δεν γίνονται μέσα σε ένα καλοκαίρι, ούτε σε δύο. Θέλει υπομονή και πάνω απ' όλα μεράκι!

Με μόνη σημείωση πως άλλο Αγγλία και άλλο Ελλάδα, αλλά θέληση και υπομονή να υπάρχει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στόχος είναι η μείωση του μπάτζετ χωρίς να μειωθεί (αλλά μάλιστα να αυξηθεί) η ποιοτική στάθμη στο ρόστερ, αλλά και η περαιτέρω ελληνοποίηση του δυναμικού.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με λιγα λογια ο αρναρ γκρεταρσον  με το ποδοσφαιρικο του ματι θα βρει λαβρακια με 50 χιλιαρικα,
ενω τα αλλα τα κοροιδα θα τα χρυσοπληρωνουν μυρια..μια χαρα το πανε...για τριτη σερι σεζον πανε να τη βγαλουν με το ιδιο παραμυθι..

χαρακτηριστικα λαβρακια ειναι ο νταντομο,ο εντερ,ο ντρπιτσ,ο μπαχα,ο ασκαρατε και ολοι αυτοι οι απιθανοι που μας εχουν κουβαληθει τα τελευταια χρονια...
Τι γίνεται με το ρόστερ
βαλσαμωμα στο δελλα γιατι ακομα και στα 36 του κανει πλακα σε ολους τους συμπαικτες του και ταυτοχρονη
πωληση οσων μπορουν να πουληθουν με λιγα λογια(σκοκο,μανωλας,μακος)και συσωρευση αρκετων σαπακιων των 200 χιλιαδων στυλ λαγου...
ειπαμε...το ματι του αρναρ θα μας σωσει.

αν μπουμε στη δεκαδα θα ναι επιτυχια..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
διομηδηηηηηηηηη....το ...δωρακι μου!!!!!περιμενω   :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Tο θέμα είναι ώσπου να δώσω τον λόγο μου απάξ και τον δώσω θα κόψω το κεφάλι μου για να είμαι συνεπής
Αλλά μωρή κουφάλα θα μου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι τώρα που πάτησε και το κόκκινο χαλί  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Tο θέμα είναι ώσπου να δώσω τον λόγο μου απάξ και τον δώσω θα κόψω το κεφάλι μου για να είμαι συνεπής
Αλλά μωρή κουφάλα θα μου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι τώρα που πάτησε και το κόκκινο χαλί  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

http://[URL unfurl="true"]www.thelunchmovie.com/wp-content/uploads/2011/02/2011-Oscars.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ελα ρε...τοσο δυναμη το εργαλειο!!!!

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η ένσταση απορρίφθηκε!
Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση:

Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011.
Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό.
Ντροπή.

Επισκέπτης
παλι δεν ξερεις τι σου γινεται.θες να πεις δηλαδη οτι η εκθεση του παρατηρητη δεν μετραει,μονο το φυλλο αγωνα εχεις την εντυπωση οτι μετραει;Κατι τετοιες μαλακιες εκανε και η αστεια διοικηση του νεου πανιωνιου και παραλιγο να την αφησει εξω απο το πρωταθλημα την ομαδα.
εν υπηρχε περοπτωση να ασχοληθω αλλα επειδη εισαι ατομο ''ξερολας''που ουσιαστικα ασχολεισαι με ολα και ουσιαστικα εισαι ημιμαθης και επιμενεις σε ολα οτι δηθεν τα ξερεις.πετας παντα κατι που στις 10 της 8 ειναι λαθος.το ιδιο εκανες και τωρα.θυμασαι που σου ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιωθεις  :uglystupid:εσυ ομως επεμενες και ελεγες οτι δεν ξερω τη μου γινετε :uglystupid:μαθε επειδη εισαι μικρος προν πεις κατι να εισαι 100% σιγουρος και να μην επιμενεις.εδω υπαρχουν φιλοι της αεκ που ειναι πολλοι καλοι συνομιλητες με επιχειρηματα και αποψη.εσυ παντα εισαι αντιδραστικο στοιχειο και προσπαθεις οπως καποιοι που ευτυχως εχουν σταματησει να γραφουν να μειωνεις τον συνομιλητη σου.σου εκαν την παραθεση για να μαθεις την επομενη φορα να εισαι πιο προσεχτικος πριν πεις κατι ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εν υπηρχε περοπτωση να ασχοληθω αλλα επειδη εισαι ατομο ''ξερολας''που ουσιαστικα ασχολεισαι με ολα και ουσιαστικα εισαι ημιμαθης και επιμενεις σε ολα οτι δηθεν τα ξερεις.πετας παντα κατι που στις 10 της 8 ειναι λαθος.το ιδιο εκανες και τωρα.θυμασαι που σου ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιωθεις  :uglystupid:εσυ ομως επεμενες και ελεγες οτι δεν ξερω τη μου γινετε :uglystupid:μαθε επειδη εισαι μικρος προν πεις κατι να εισαι 100% σιγουρος και να μην επιμενεις.εδω υπαρχουν φιλοι της αεκ που ειναι πολλοι καλοι συνομιλητες με επιχειρηματα και αποψη.εσυ παντα εισαι αντιδραστικο στοιχειο και προσπαθεις οπως καποιοι που ευτυχως εχουν σταματησει να γραφουν να μειωνεις τον συνομιλητη σου.σου εκαν την παραθεση για να μαθεις την επομενη φορα να εισαι πιο προσεχτικος πριν πεις κατι ;)
Δεν υπηρχε περιπτωση να αθωωθει η ΑΕΚ,επειδη τα παντα ειναι παρανομα,και κανει οτι γουσταρει ενας Μπεος.να χαιρομαστε το ποδοσφαιρο που εχουμε.παμε μπροστα ετσι.Τι επειχηρηματα και μαλακιες.εχεις αρχιδια?πες καθαρα.πιστευεις εσυ οτι πηγε ο μπεος στα αποδητηρια για να παρει χαπι?εκοβε βολτες στον αγωνιστικο χωρο,και τον επιασαν καμερες;αν εχεις τα αρχιδια απαντησε.και μην μου λες μαλακιες για φυλλα αγωνος και ιστοριες.αν ειμασταν σε αλλη χωρα θα τον ειχαν ξεσκισει η οχι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με λιγα λογια ο αρναρ γκρεταρσον  με το ποδοσφαιρικο του ματι θα βρει λαβρακια με 50 χιλιαρικα,
ενω τα αλλα τα κοροιδα θα τα χρυσοπληρωνουν μυρια..μια χαρα το πανε...για τριτη σερι σεζον πανε να τη βγαλουν με το ιδιο παραμυθι..

χαρακτηριστικα λαβρακια ειναι ο νταντομο,ο εντερ,ο ντρπιτσ,ο μπαχα,ο ασκαρατε και ολοι αυτοι οι απιθανοι που μας εχουν κουβαληθει τα τελευταια χρονια...βαλσαμωμα στο δελλα γιατι ακομα και στα 36 του κανει πλακα σε ολους τους συμπαικτες του και ταυτοχρονη
πωληση οσων μπορουν να πουληθουν με λιγα λογια(σκοκο,μανωλας,μακος)και συσωρευση αρκετων σαπακιων των 200 χιλιαδων στυλ λαγου...
ειπαμε...το ματι του αρναρ θα μας σωσει.

αν μπουμε στη δεκαδα θα ναι επιτυχια..
ποια δεκαδα του Γιουροπα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν υπηρχε περιπτωση να αθωωθει η ΑΕΚ,επειδη τα παντα ειναι παρανομα,και κανει οτι γουσταρει ενας Μπεος.να χαιρομαστε το ποδοσφαιρο που εχουμε.παμε μπροστα ετσι.Τι επειχηρηματα και μαλακιες.εχεις αρχιδια?πες καθαρα.πιστευεις εσυ οτι πηγε ο μπεος στα αποδητηρια για να παρει χαπι?εκοβε βολτες στον αγωνιστικο χωρο,και τον επιασαν καμερες;αν εχεις τα αρχιδια απαντησε.και μην μου λες μαλακιες για φυλλα αγωνος και ιστοριες.αν ειμασταν σε αλλη χωρα θα τον ειχαν ξεσκισει η οχι?
τελικα αποδεικνυετε οτι εισαι μεγαλος κωλοτουμπας :2funny:εχεις δει πουθενα να επικροτο τον μπεο και τον καθε μπεο/αλλα μην το παιζεις και εσυ θλιμενη χηρα γιατι στον τελικο που ειναι προσφατος αυτα που εκαναν οι οπαδοι της ομαδας σου αλλα το χειροτερο η αντιδραση του αδαμιδη μετα το παιχνιδι με χαρακτηρισμους απιστευτους ο μπεος ολα αυτα που εχει κανει μοιαζουν με πταισμα.εγω ειχα πει τη προβλεπει ο κανονισμος εσυ σαν πορδη πηγες να με ειρωνευτεις και να πεις τη λαλακια σου :uglystupid:επισης αν δεις πιο πισω ειχα πει οτι και η ποινη της αεκ για τα επεισοδια δεν θα ξεπερνουσε τις 3 αγωνιστικες.αυτα που λεω παντα στηριζονται σε στοιχεις.εσυ πετας μια φωτοβολιδα και ειρωνια.τωρα στο αν ηταν σε αλλη χωρα συμφωνω οτι δεν θα υπηρχε μπεος αλλα δεν θα υπηρχαν και πολλα αλλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.μην ξεχνας οτι καποτε προεδρος σου ηταν και ενας χειροτερος απο τον μπεο.καταλαβες''αγαπουλα'' ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε ενα ποστ τα ειπες ολα...τωρα πες μου και γιατι ασχολεισαι ακομα αντι να τον γραψεις στα παπαρια σου...λυσε μου την απορια...εφ'οσον δειχνεις οτι παιρνεις χαμπαρι...

Επισκέπτης
σε ενα ποστ τα ειπες ολα...τωρα πες μου και γιατι ασχολεισαι ακομα αντι να τον γραψεις στα παπαρια σου...λυσε μου την απορια...εφ'οσον δειχνεις οτι παιρνεις χαμπαρι...
γιατι θελω να τον εκεθεσω μηπως και καταλαβει τη λεει.προφανως ομως δεν καταλαβαινει.απλα δεν μπορω οταν με ειρωνευετε καποιος και επιμενει σε κατι μεσα σε δυο μερες να επιβεβεαιωνετε η μαλακια που λεει και να μην το πω. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τελικα αποδεικνυετε οτι εισαι μεγαλος κωλοτουμπας :2funny:εχεις δει πουθενα να επικροτο τον μπεο και τον καθε μπεο/αλλα μην το παιζεις και εσυ θλιμενη χηρα γιατι στον τελικο που ειναι προσφατος αυτα που εκαναν οι οπαδοι της ομαδας σου αλλα το χειροτερο η αντιδραση του αδαμιδη μετα το παιχνιδι με χαρακτηρισμους απιστευτους ο μπεος ολα αυτα που εχει κανει μοιαζουν με πταισμα.εγω ειχα πει τη προβλεπει ο κανονισμος εσυ σαν πορδη πηγες να με ειρωνευτεις και να πεις τη λαλακια σου :uglystupid:επισης αν δεις πιο πισω ειχα πει οτι και η ποινη της αεκ για τα επεισοδια δεν θα ξεπερνουσε τις 3 αγωνιστικες.αυτα που λεω παντα στηριζονται σε στοιχεις.εσυ πετας μια φωτοβολιδα και ειρωνια.τωρα στο αν ηταν σε αλλη χωρα συμφωνω οτι δεν θα υπηρχε μπεος αλλα δεν θα υπηρχαν και πολλα αλλα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.μην ξεχνας οτι καποτε προεδρος σου ηταν και ενας χειροτερος απο τον μπεο.καταλαβες''αγαπουλα'' ;)
ο προεδρος που λες ειχε δικαστηριο εχθες,για τα 45 εκ που υπεξαιρεσε απο το ταμειο της ΑΕΚ.αλλα αναβληθηκε γιατι εφτυνε λεει αιμα απο το στομα ο αγαπουλας.το παραδειγμα σου ηταν πολυ ατυχες,λες να αισθανεται κανενας ΑΕΚτζης περυφανος για τον αγαπουλα και τον κουγια;για τον τελικο ειναι γνωστα,ψαξε να δεις τι ειχα πει και εγω και ολοι,κανεις δεν χαρηκε,κανεις δεν πανηγυρισε,και ολοι ειπαμε οτι η ποινη θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη,και οτι οι 3 αγωνιστικες ηταν ενα χαδι.Μαλον ημουν απο τους λιγους που πιστεψα οτι η  δικαιοσυνη θα λειτουργουσε σωστα,αλλα ματαια.μαλον εσυ που ειχες στην ομαδα σου τον μπεο,γνωριζεις καλυτερα.οσο για τον κωλομπαρα γαυρο φιλαρακι σου που κωλοτριβεται εδω μεσα ολη μερα,δεν γαμαμε πουστρακια,διευκρινεσε του το.

Επισκέπτης
ο προεδρος που λες ειχε δικαστηριο εχθες,για τα 45 εκ που υπεξαιρεσε απο το ταμειο της ΑΕΚ.αλλα αναβληθηκε γιατι εφτυνε λεει αιμα απο το στομα ο αγαπουλας.το παραδειγμα σου ηταν πολυ ατυχες,λες να αισθανεται κανενας ΑΕΚτζης περυφανος για τον αγαπουλα και τον κουγια;για τον τελικο ειναι γνωστα,ψαξε να δεις τι ειχα πει και εγω και ολοι,κανεις δεν χαρηκε,κανεις δεν πανηγυρισε,και ολοι ειπαμε οτι η ποινη θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη,και οτι οι 3 αγωνιστικες ηταν ενα χαδι.Μαλον ημουν απο τους λιγους που πιστεψα οτι η  δικαιοσυνη θα λειτουργουσε σωστα,αλλα ματαια.μαλον εσυ που ειχες στην ομαδα σου τον μπεο,γνωριζεις καλυτερα.οσο για τον κωλομπαρα γαυρο φιλαρακι σου που κωλοτριβεται εδω μεσα ολη μερα,δεν γαμαμε πουστρακια,διευκρινεσε του το.
κταρχην εγω υποβολεας δεν ειμαι κανενος.αν θες πες του τα εσυ :grin:αντιθετα εσυ καποιοι εδω σε εχουν κανει φερεφωνο τους και λες ειρωνικα για τυροπιτες και αλλες τετοιες μαλακιες.αληθεια εσυ οταν εγραφε ο μποντος ησουν μελος ;)γιαυτο ασε τις υποδειξεις για αλλους.τωρα για τον ψωμιαδη θα σου πω οτι θα του καλσουν μια μαντρα.οσο για την ποινη μη με κανεις να ανατρεξω σε ποστ σου που ελεγαν οτι η αεκ εφαγε τη μεγαλυτερη ποινη και ζητουσες ουσιαστικα στην τουμπα το ''σκαλπ''του παοκ.ολα αυτα ειναι αντιφατικα που γραφεις.σου ξαναλεω προσεξε τη γραφεις .οσο για τον μπεο εμεις τον διωξαμε με τις κλωτσιες αντιθετα εσεις εχετε τον αδαμιδη εναν υπαλληλο να σε ξεφτιλιζει ζητωντας δικαιοσυνη για εκτροπα αλλων ομαδω και οταν προκιεται για την ομαδα του να ειρωνευετε προεδρους που εχουν πληρωσει πολλα λεφτα[σπανος] και να κοροιδευει ενα ιστορικο σωματειο[ατρομητος].δεν σε ειδα ρε μαγκακο ΠΟΤΕ να ζητησεις τιμωρια του αδαμιδη για ολα αυτα :uglystupid:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη για να καταλαβω κατι...ο προεδρος της αεκ (μακαρος) εκλεβε λεφτα απο την αεκ ,η αεκ χρωσταγε τα αντερα της ,ο τοτε προεδρος ενισχυε με μεταγραφες και με συμβολαια χρυσα την αεκ ντεμηδες κασαπηδες τσιαρτες κλπ...
και τωρα τι θελουνε στην αεκ;;;να παρουνε αυτοι λεφτα απο τον τοτε προεδρο;;;
και γιατι δεν κανουνε το ιδιο με τον ντεμη που ''εχασε'' τα τιμολογια;;;αντ'αυτου ο ντεμης ειναι και μαρτυρας κατηγοριας για τον μακη...
παντα αεκ θα ειστε ..ποτε δεν θ'αλλαξετε τελικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι θελω να τον εκεθεσω μηπως και καταλαβει τη λεει.προφανως ομως δεν καταλαβαινει.απλα δεν μπορω οταν με ειρωνευετε καποιος και επιμενει σε κατι μεσα σε δυο μερες να επιβεβεαιωνετε η μαλακια που λεει και να μην το πω. :grin:
και εγω στην αρχη αυτο προσπαθουσα μεχρι που πηρα χαμπαρι...περιμενω να δω ποσο θα αντεξεις... :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κταρχην εγω υποβολεας δεν ειμαι κανενος.αν θες πες του τα εσυ :grin:αντιθετα εσυ καποιοι εδω σε εχουν κανει φερεφωνο τους και λες ειρωνικα για τυροπιτες και αλλες τετοιες μαλακιες.αληθεια εσυ οταν εγραφε ο μποντος ησουν μελος ;)γιαυτο ασε τις υποδειξεις για αλλους.τωρα για τον ψωμιαδη θα σου πω οτι θα του καλσουν μια μαντρα.οσο για την ποινη μη με κανεις να ανατρεξω σε ποστ σου που ελεγαν οτι η αεκ εφαγε τη μεγαλυτερη ποινη και ζητουσες ουσιαστικα στην τουμπα το ''σκαλπ''του παοκ.ολα αυτα ειναι αντιφατικα που γραφεις.σου ξαναλεω προσεξε τη γραφεις .οσο για τον μπεο εμεις τον διωξαμε με τις κλωτσιες αντιθετα εσεις εχετε τον αδαμιδη εναν υπαλληλο να σε ξεφτιλιζει ζητωντας δικαιοσυνη για εκτροπα αλλων ομαδω και οταν προκιεται για την ομαδα του να ειρωνευετε προεδρους που εχουν πληρωσει πολλα λεφτα[σπανος] και να κοροιδευει ενα ιστορικο σωματειο[ατρομητος].δεν σε ειδα ρε μαγκακο ΠΟΤΕ να ζητησεις τιμωρια του αδαμιδη για ολα αυτα :uglystupid:
Ζητουσα να εφαρμοστει αυτο που αποφασισαν η επο και η σουπερ λιγκα.με την παραμικρη φωτοβολιδα να διακοπτεται ο αγωνας.εγινε;οχι.εσεις τον διωξατε η εφυγε; :think:
Κακως ειρωνευτικε και τον σπανο και τον ατρομητο,δεν αρμοζει κατι τετοιο σε προεδρο της ΑΕΚ,και το ειχα πει.Τι φερεφωνα ρε και μαλακιες λες,ναι ημουν μελος οταν εγραφες εδω,παλαιοτερα,εφυγα για ενα διαστημα.Τσιμπα μια τυροπιτουλα τωρα. :grin: εδω σε κοροιδευε μεχρι ο gti  :2funny: χωρις παρεξηγηση,και σε σιγονταρει ο.....χρηστιδης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδη για να καταλαβω κατι...ο προεδρος της αεκ (μακαρος) εκλεβε λεφτα απο την αεκ ,η αεκ χρωσταγε τα αντερα της ,ο τοτε προεδρος ενισχυε με μεταγραφες και με συμβολαια χρυσα την αεκ ντεμηδες κασαπηδες τσιαρτες κλπ...
και τωρα τι θελουνε στην αεκ;;;να παρουνε αυτοι λεφτα απο τον τοτε προεδρο;;;
και γιατι δεν κανουνε το ιδιο με τον ντεμη που ''εχασε'' τα τιμολογια;;;αντ'αυτου ο ντεμης ειναι και μαρτυρας κατηγοριας για τον μακη...
παντα αεκ θα ειστε ..ποτε δεν θ'αλλαξετε τελικα...
Βασικα τον κυνηγάνε για πλαστά τιμολόγια (καφέδες, επισκευές και αναβαθμίσεις στους θράκο που δεν έγιναν ποτε) κτλπ. Το δικαστήριο πρωτοδίκος έχει βγάλει απόφαση ότι πρέπει να πληρώσει 45εκ που με τους τόκους έχει φτάσει τα 70. Τώρα ΑΝ τα δει ποτέ η ΑΕΚ αυτά τα λεφτά, η γνώμη μου είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ζητουσα να εφαρμοστει αυτο που αποφασισαν η επο και η σουπερ λιγκα.με την παραμικρη φωτοβολιδα να διακοπτεται ο αγωνας.εγινε;οχι.εσεις τον διωξατε η εφυγε; :think:
Κακως ειρωνευτικε και τον σπανο και τον ατρομητο,δεν αρμοζει κατι τετοιο σε προεδρο της ΑΕΚ,και το ειχα πει.Τι φερεφωνα ρε και μαλακιες λες,ναι ημουν μελος οταν εγραφες εδω,παλαιοτερα,εφυγα για ενα διαστημα.Τσιμπα μια τυροπιτουλα τωρα. :grin: εδω σε κοροιδευε μεχρι ο gti  :2funny: χωρις παρεξηγηση,και σε σιγονταρει ο.....χρηστιδης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειδες τελικα που δικαωνεις τον χρηστιδη :2funny:δεν θα σου απαντησω για τον μπεο απλα επειδη ειδσαι ξερολας ψαξε λιγο και μαθε.επιβεβαιωνεις πανυγηρικα τον χρηστιδη παντως.αφου δεν ξερεις τη εγινε με τον μπεο γιατι τον αναφερεις σαν παραδειγμα.λες οτι δεν ησουν μελος παρολαυτα εχεις αποψη αλλα σου ειπα εγω οτι ειμαι ο μποντος :uglystupid:εκτιθεσαοι συνεχεια με αυτα που γραφεις.πως ρε θα τιμωρηθει μια ομαδα απο μια εξαγγελια πρωθυπουργου;ποια αποφαση ειδες εσυ της επο και της σουπερ λιγκ ημαρτον μιλαμε οτι εισαι ασχσετος τελειως :headbang:δεν υπαρχει καμια τιμωρια για αυτα που εγιναν και τιμωρουντε με βαση αυτων που τιμωρηθηκες και εσυ.δεν μπορεις να το καταλαβεις :headbang:οσο για τον gti ατομο που απανταει σε δικα του ποστ και αυτοαποθεωνετε δεν εχω να σχολιασω απολυτως τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom