Μόνο η χανούμα ενώ τις χαρίστηκαν 120 εκ. έφτασε πάλι να χρωστάει άλλα 30 κατά αυτήν (100 κατά άλλους) και να μπορεί να σκέφτεται μεταγραφές (Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Κωνσταντόπουλος, Κοντοές κλπ κλπ κλπ), να δίνει εκατομμύρια σε Σκόκο, να παίρνει κύπελα με ένα μέτρο οφσάιντ, νίκη στα πλέιοφς με ανύπαρκτο πέναλτυ και ταυτόχρονα να το παίζει αδικημένη, να πέφτει αγωνιστικά και να ρίχνει τον Ηλυσιακάκο για να σωθεί, την περίοδο 1985-86 αντί να πέσει κατηγορία λόγω δωροδοκίας απλά να τις αφαιρούνται 4 βαθμοί. Ξεχάσαμε τις εποχές Μελισσανίδη ή τις εποχές -δεν πληρώνω εφορία- Ντέμη, Αν υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέρος αυτής είναι και η ΑΕΚ. Εσείς πείτε ότι δεν είναι. Η ιστορία έχει γραφτεί και δεν παραποιείται από κανέναν μαγάκο του πληκτρολογίου που θα βιαστεί να με βρίσει εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς. Ας κράζουμε τους γαβροβάζελους αλλά να ρίχνουμε μια ματιά και τι γίνεται στο σπίτι μας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣ
Πολύ κοντά σήμερα είμαστε,στο να πανηγυρίσουμε,το πρώτο απο το 1978,νταμπλ σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.
Έτσι κ το καταφέρει στείλτε όλοι ένα μήν.στο 54534 για να βοηθήσουμε τα χρυσά αυτά παιδιά να πάρουν ένα καλό πριμ γιατί το αξίζουν.Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά αυτά δουλεύουν όπως όλοι μας για να τα φέρουν βόλτα μιας κ τα έσοδά τους από το χάντμπολ είναι πολύ πενιχρά
Πολύ κοντά σήμερα είμαστε,στο να πανηγυρίσουμε,το πρώτο απο το 1978,νταμπλ σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.
Έτσι κ το καταφέρει στείλτε όλοι ένα μήν.στο 54534 για να βοηθήσουμε τα χρυσά αυτά παιδιά να πάρουν ένα καλό πριμ γιατί το αξίζουν.Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά αυτά δουλεύουν όπως όλοι μας για να τα φέρουν βόλτα μιας κ τα έσοδά τους από το χάντμπολ είναι πολύ πενιχρά
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΤΤΤΤΤΤΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Μόνο η χανούμα ενώ τις χαρίστηκαν 120 εκ. έφτασε πάλι να χρωστάει άλλα 30 κατά αυτήν (100 κατά άλλους) και να μπορεί να σκέφτεται μεταγραφές (Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Κωνσταντόπουλος, Κοντοές κλπ κλπ κλπ), να δίνει εκατομμύρια σε Σκόκο, να παίρνει κύπελα με ένα μέτρο οφσάιντ, νίκη στα πλέιοφς με ανύπαρκτο πέναλτυ και ταυτόχρονα να το παίζει αδικημένη, να πέφτει αγωνιστικά και να ρίχνει τον Ηλυσιακάκο για να σωθεί, την περίοδο 1985-86 αντί να πέσει κατηγορία λόγω δωροδοκίας απλά να τις αφαιρούνται 4 βαθμοί. Ξεχάσαμε τις εποχές Μελισσανίδη ή τις εποχές -δεν πληρώνω εφορία- Ντέμη, Αν υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέρος αυτής είναι και η ΑΕΚ. Εσείς πείτε ότι δεν είναι. Η ιστορία έχει γραφτεί και δεν παραποιείται από κανέναν μαγάκο του πληκτρολογίου που θα βιαστεί να με βρίσει εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς. Ας κράζουμε τους γαβροβάζελους αλλά να ρίχνουμε μια ματιά και τι γίνεται στο σπίτι μας...
οι παρωπίδες σου τι μέγεθος και χρώμα έχουν;
λησμόνησες να αναφέρεις πως άσχετα με το αν είναι αλήθεια αυτά που παραθέτεις, που μπορεί να γίνει κατανοητό αν ο εγκέφαλος του ανθρώπου έχει δυνατότητα ερμηνείας και επεξεργασίας, η ΑΕΚ δίνει πνοή στη κακόμοιρη και πικρόχολη(στο site τουλάχιστον) ύπαρξη σου.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αν υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέρος αυτής είναι ολες οι μεγαλες ομαδεςΑν υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέρος αυτής είναι και η ΑΕΚ.
αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο
παντως ολοι
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μην τα λες έτσιΑν υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέρος αυτής είναι ολες οι μεγαλες ομαδες
αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο
παντως ολοι
θα σε πει αδέκαστο μαλάκα ο μάστορας της μαλακίας και θα στενοχωρηθείς
ο ζανκλώντης ξαναχτυπά
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
Συμφωνώ ότι μέρος της σαπίλας είναι ΟΛΕΣ οι μεγάλες ομάδες απλά να βγάλει ο άλλος τις παρωπίδες για το ότι έχει το λάβαρο του αγνού και του επαναστάτη.
Έγραψα μόνο ένα σχόλιο και αυτόματα θεωρείς ότι η ΑΕΚ δίνει πνοή στην -στο site- ύπαρξή μου? Δεν έχω να γράψω κάτι στο site και ούτε πρόκειται να γράψω μια μπούρδα ή μια καλημέρα απλά για να δείχνω "ενεργός". Αυτό που κάνω είναι να παρακολουθώ κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν (κριτικές κλπ).
Απλά με κούρασε το να διαβάζω όλα αυτά που διαβάζω και όταν τα σχολιάζω γράφοντας αλήθειες να μου λένε τύποι σαν εσένα ότι η αλήθεια είναι άσχετη.
Εγώ δεν έχω παρωπίδες για να έχουν και χρώμα. Ούτε με ενδιαφέρει το χρώμα των δικών σου. Η ουσία είναι ότι φοράς.
Τις ευχές μου για το νταμπλ σήμερα...
Έγραψα μόνο ένα σχόλιο και αυτόματα θεωρείς ότι η ΑΕΚ δίνει πνοή στην -στο site- ύπαρξή μου? Δεν έχω να γράψω κάτι στο site και ούτε πρόκειται να γράψω μια μπούρδα ή μια καλημέρα απλά για να δείχνω "ενεργός". Αυτό που κάνω είναι να παρακολουθώ κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν (κριτικές κλπ).
Απλά με κούρασε το να διαβάζω όλα αυτά που διαβάζω και όταν τα σχολιάζω γράφοντας αλήθειες να μου λένε τύποι σαν εσένα ότι η αλήθεια είναι άσχετη.
Εγώ δεν έχω παρωπίδες για να έχουν και χρώμα. Ούτε με ενδιαφέρει το χρώμα των δικών σου. Η ουσία είναι ότι φοράς.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μην χαλάς τσάμπα σάλιο
είπαμε, στο ποδόσφαιρο ισχύει το πας μη δικός μας κάφρος και βάρβαρος
αν τους λες πως οι δικοί τους κάνουνε τα ίδια είσαι αμέσως από την άλλη μεριά
και φυσικά αυτοί έχουνε πάντα δίκιο.
δεν παίζει να έχει δίκιο ο άλλος
και φυσικά αν επιμένεις αρχίζουνε οι βρισιές - εύκολο είναι άλλωστε
μην αγχώνεσαι - υπάρχει λόγος που το κράτος μας έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει
και το ποδόσφαιρο - ο αθλητισμός γενικότερα - είναι άριστος καθρέφτης της λάθος τοποθέτησης της κοινωνίας μας
είπαμε, στο ποδόσφαιρο ισχύει το πας μη δικός μας κάφρος και βάρβαρος
αν τους λες πως οι δικοί τους κάνουνε τα ίδια είσαι αμέσως από την άλλη μεριά
και φυσικά αυτοί έχουνε πάντα δίκιο.
δεν παίζει να έχει δίκιο ο άλλος
και φυσικά αν επιμένεις αρχίζουνε οι βρισιές - εύκολο είναι άλλωστε
μην αγχώνεσαι - υπάρχει λόγος που το κράτος μας έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει
και το ποδόσφαιρο - ο αθλητισμός γενικότερα - είναι άριστος καθρέφτης της λάθος τοποθέτησης της κοινωνίας μας
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Μιας κι έχουμε αγώνα σήμερα ας θυμηθούμε όμορφες στιγμές απο το παρελθόν
[size=10pt]Πρωτάθλημα[/size]
[size=10pt]Πρωτάθλημα[/size]
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117492823/4771ebc/Prwta8lhma_1987-88.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117599900/3bdff03/Prwta8lhma_1988-89.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117603053/b476a08/Prwta8lhma_1989-90.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117489917/4b1c4aa/Prwta8lhma_1990-91.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117485054/9ddd939/Prwta8lhma_1991-92.rar.html[/code[/URL]]
[size=10pt][b]Κύπελλο[/b][/size]
[code][URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117482026/60a57ae/Kypello_1987-88.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117480019/423bb36/Kypello_1988-89.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/117478386/638ca71/Kypello_1990-91.rar.html[/code[/URL]]
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Οταν λες της χαρισαν τι εννωεις;μπορεις να το εξηγησεις αναλυτικα;ηρθε καποιος και ειπε παρε ΑΕΚαρα 120 εκ,φερε ζινταν,μεσσι,ροναλντο,παρε τσαμπιονς λιγκ;Για το οφσαιντ δεν ηταν 1 μετρο,εισαι υπερβολικος,το ξερεις πιστευω.Οσο για το πεναλτυ,να τα καταργησουμε καλυτερα,αν δεν ειναι αυτο.Εκτος και αν θες να μου πεις οτι δεν υπηρξε επαφη,οποτε παμε πασσο.Μόνο η χανούμα ενώ τις χαρίστηκαν 120 εκ. έφτασε πάλι να χρωστάει άλλα 30 κατά αυτήν (100 κατά άλλους) και να μπορεί να σκέφτεται μεταγραφές (Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Κωνσταντόπουλος, Κοντοές κλπ κλπ κλπ), να δίνει εκατομμύρια σε Σκόκο, να παίρνει κύπελα με ένα μέτρο οφσάιντ, νίκη στα πλέιοφς με ανύπαρκτο πέναλτυ και ταυτόχρονα να το παίζει αδικημένη, να πέφτει αγωνιστικά και να ρίχνει τον Ηλυσιακάκο για να σωθεί, την περίοδο 1985-86 αντί να πέσει κατηγορία λόγω δωροδοκίας απλά να τις αφαιρούνται 4 βαθμοί. Ξεχάσαμε τις εποχές Μελισσανίδη ή τις εποχές -δεν πληρώνω εφορία- Ντέμη, Αν υπάρχει σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέρος αυτής είναι και η ΑΕΚ. Εσείς πείτε ότι δεν είναι. Η ιστορία έχει γραφτεί και δεν παραποιείται από κανέναν μαγάκο του πληκτρολογίου που θα βιαστεί να με βρίσει εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς. Ας κράζουμε τους γαβροβάζελους αλλά να ρίχνουμε μια ματιά και τι γίνεται στο σπίτι μας...
Α,και επι ντεμη που λες.εισαι σιγουρος οτι δεν πληρωνει την εφορια η ΑΕΚ;για ψαχτο καλυτερα.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ο ιδιος ο Ντεμης βγηκε και ειπε οτι δεν πληρωνει το ΦΠΑ για να εχει ανταγωνιστικη ομαδαΟταν λες της χαρισαν τι εννωεις;μπορεις να το εξηγησεις αναλυτικα;ηρθε καποιος και ειπε παρε ΑΕΚαρα 120 εκ,φερε ζινταν,μεσσι,ροναλντο,παρε τσαμπιονς λιγκ;Για το οφσαιντ δεν ηταν 1 μετρο,εισαι υπερβολικος,το ξερεις πιστευω.Οσο για το πεναλτυ,να τα καταργησουμε καλυτερα,αν δεν ειναι αυτο.Εκτος και αν θες να μου πεις οτι δεν υπηρξε επαφη,οποτε παμε πασσο.
Α,και επι ντεμη που λες.εισαι σιγουρος οτι δεν πληρωνει την εφορια η ΑΕΚ;για ψαχτο καλυτερα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ηθελε δεν ηθελε μπηκε στον διακανονισμο,αλλιως δεν εμπαινε στο 44.κακως για μενα,επρεπε να μην μπει,να πεσει στην Δ εθνικη και να καθαριζε μια και καλη.Ο ιδιος ο Ντεμης βγηκε και ειπε οτι δεν πληρωνει το ΦΠΑ για να εχει ανταγωνιστικη ομαδα
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για μετα μιλαω εγωΗθελε δεν ηθελε μπηκε στον διακανονισμο,αλλιως δεν εμπαινε στο 44.κακως για μενα,επρεπε να μην μπει,να πεσει στην Δ εθνικη και να καθαριζε μια και καλη.
1-2 χρονια μετα το 44
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ ότι μέρος της σαπίλας είναι ΟΛΕΣ οι μεγάλες ομάδες απλά να βγάλει ο άλλος τις παρωπίδες για το ότι έχει το λάβαρο του αγνού και του επαναστάτη.
δεν με ενδιαφέρει το χάντ μπολ άρα και το ντάμπλ και δεν έχω σκοπό να γίνω όψιμος οπαδός για κάτι που αγνοούσα.
δεν είδα να κάνεις κριτική σε άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ και από τον τρόπο γραφής σου προέκυψε πως έχεις μεγάλες και βαριές παρωπίδες.
η θέση μου: σε μια μαλακία σαν το ελληνικό πρωτάθλημα που σε θεωρητικό επίπεδο έχεις κανόνες και νόμους, θέλω να εφαρμόζονται στην ίδια έκταση και με τον ίδιο τρόπο σε όλους, αλλά σε όλους. αυτό δεν σημαίνει ότι για πχ δεν θεωρώ την τελευταία ποινή της ΑΕΚ άδικη, με ενοχλεί πως για παρόμοια παραπτώματα άλλοι δεν τιμωρήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. δεν απαιτώ ατιμωρησία της ΑΕΚ, εφαρμογή νόμων ζητώ για όλους. ο φλεγόμενος με τη φωτοβολίδα στη πλάτη Σάχα στη Τούμπα τι ήταν; πυροτέχνημα για το Πάσχα; θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου αν έλεγες, έστω ανάφερες, για την ατιμωρησία όλων των ομάδων του τέως ΠΟΚ και των 2 ομάδων της Θεσσαλονίκης (που νομίζουν ότι αφού είναι μεγάλες για την πόλη τους, είναι μεγάλες ομάδες), αλλά δεν το είδα και μην πεις πως το θρεντ αφορά μόνο την ΑΕΚ γιατί ένας τρίτος αν σε διαβάσει βλέπει πως στον αγγελικά πλασμένο του ποδοσφαίρου το πρόβλημα είναι η ΑΕΚ.
περιμένω αφού όπως λες δεν έχεις παρωπίδες και ας πούμε ότι είσαι αντικειμενικός και ελπίζω να είσαι, τις γραφές σου για τις άλλες ομάδες που εύχομαι να είναι κάτι καλύτερο από το συνονθύλευμα αντίπαλων μικροπαδικών απόψεων που μέχρι τώρα έγραψες. πχ δεν είναι άποψη ότι άλλοι λένε ότι τα χρέη της ΑΕΚ είναι 30 εκ. άλλοι λένε 100,εγώ να πω 31.532.453,67€; είναι δεδομένο πόσα είναι, όπως και τα χρέη των άλλων.
θέλω να μου αποδείξεις ότι έκανα λάθος για σένα, θα το παραδεχτώ με χαρά αν συμβεί και να βρω πεδίο συζήτησης μαζί σου. και παράκληση, ας μην μου πεις πως δεν σε ενδιαφέρει.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
η σωστή εφαρμογή των νόμων από κάπου αρχίζειδεν με ενδιαφέρει το χάντ μπολ άρα και το ντάμπλ και δεν έχω σκοπό να γίνω όψιμος οπαδός για κάτι που αγνοούσα.
δεν είδα να κάνεις κριτική σε άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ και από τον τρόπο γραφής σου προέκυψε πως έχεις μεγάλες και βαριές παρωπίδες.
η θέση μου: σε μια μαλακία σαν το ελληνικό πρωτάθλημα που σε θεωρητικό επίπεδο έχεις κανόνες και νόμους, θέλω να εφαρμόζονται στην ίδια έκταση και με τον ίδιο τρόπο σε όλους, αλλά σε όλους. αυτό δεν σημαίνει ότι για πχ δεν θεωρώ την τελευταία ποινή της ΑΕΚ άδικη, με ενοχλεί πως για παρόμοια παραπτώματα άλλοι δεν τιμωρήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. δεν απαιτώ ατιμωρησία της ΑΕΚ, εφαρμογή νόμων ζητώ για όλους. ο φλεγόμενος με τη φωτοβολίδα στη πλάτη Σάχα στη Τούμπα τι ήταν; πυροτέχνημα για το Πάσχα; θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου αν έλεγες, έστω ανάφερες, για την ατιμωρησία όλων των ομάδων του τέως ΠΟΚ και των 2 ομάδων της Θεσσαλονίκης (που νομίζουν ότι αφού είναι μεγάλες για την πόλη τους, είναι μεγάλες ομάδες), αλλά δεν το είδα και μην πεις πως το θρεντ αφορά μόνο την ΑΕΚ γιατί ένας τρίτος αν σε διαβάσει βλέπει πως στον αγγελικά πλασμένο του ποδοσφαίρου το πρόβλημα είναι η ΑΕΚ.
περιμένω αφού όπως λες δεν έχεις παρωπίδες και ας πούμε ότι είσαι αντικειμενικός και ελπίζω να είσαι, τις γραφές σου για τις άλλες ομάδες που εύχομαι να είναι κάτι καλύτερο από το συνονθύλευμα αντίπαλων μικροπαδικών απόψεων που μέχρι τώρα έγραψες. πχ δεν είναι άποψη ότι άλλοι λένε ότι τα χρέη της ΑΕΚ είναι 30 εκ. άλλοι λένε 100,εγώ να πω 31.532.453,67€; είναι δεδομένο πόσα είναι, όπως και τα χρέη των άλλων.
θέλω να μου αποδείξεις ότι έκανα λάθος για σένα, θα το παραδεχτώ με χαρά αν συμβεί και να βρω πεδίο συζήτησης μαζί σου. και παράκληση, ας μην μου πεις πως δεν σε ενδιαφέρει.
προφανώς και έγιναν πολλά χαϊδέματα, αλλά το να απαιτείς να σε χαϊδέψουν επειδή χάιδεψαν άλλους πιο πριν είναι ο λόγος που φτάσαμε εδώ. το αντίθετο πρέπει να συμβεί- να τιμωρούνται και οι άλλοι αντίστοιχα αυστηρά
συμφωνούμε σε ένα πράγμα. από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να αφεθεί κανείς σε χλωρό κλαρί
να γίνει της πουτάνας
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σημείωση: για όσους παίζουνε στοίχημα
σήμερα νικάει η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ.
σήμερα νικάει η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
η σωστή εφαρμογή των νόμων από κάπου αρχίζει
προφανώς και έγιναν πολλά χαϊδέματα, αλλά το να απαιτείς να σε χαϊδέψουν επειδή χάιδεψαν άλλους πιο πριν είναι ο λόγος που φτάσαμε εδώ. το αντίθετο πρέπει να συμβεί- να τιμωρούνται και οι άλλοι αντίστοιχα αυστηρά
συμφωνούμε σε ένα πράγμα. από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να αφεθεί κανείς σε χλωρό κλαρί
να γίνει της πουτάνας
συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο.
και οι αλλόθρησκοι για να μην παρεξηγιόμαστε, μην λησμονείτε πως βρίσκεστε σε οπαδικό και όχι φίλαθλο θρέντ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
σημείωση: για όσους παίζουνε στοίχημα
σήμερα [size=20pt]νικάει η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο[/size] και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτός είναι ο λόγος που φτάσαμε ως εδώσυμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο.
και οι αλλόθρησκοι για να μην παρεξηγιόμαστε, μην λησμονείτε πως βρίσκεστε σε οπαδικό και όχι φίλαθλο θρέντ.
στην Ελλάδα υπάρχουνε οπαδοί και όχι φίλαθλοι
όλη η κοινωνία είναι βασισμένη στον οπαδισμό
και για αυτό μας κάνουνε ό,τι γουστάρουνε χωρίς πρόβλημα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι