Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπραβο ρε παιχταραδες ,μεγαλη ομαδα  :rockon: :rockon: :rockon:
Φουλ για νταμπλ οι μάγκες...Αυτό είναι το σωστό..

Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμα αυτό με τα μυνήματα ή έχει λήξει; Ρωτάω γιατί η κάρτα μου τελιώνει και πρέπει να ξέρω να πω στα φιλαράκια μου στην Ελλάδα να ρίξουν κανένα κατοστάρι σε ανανέωση...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Φουλ για νταμπλ οι μάγκες...Αυτό είναι το σωστό..

Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμα αυτό με τα μυνήματα ή έχει λήξει; Ρωτάω γιατί η κάρτα μου τελιώνει και πρέπει να ξέρω να πω στα φιλαράκια μου στην Ελλάδα να ρίξουν κανένα κατοστάρι σε ανανέωση...
Ναι ισχυει ακομα,μου εστειλαν και μηνυμα μετα τον ημιτελικο για να στειλω =ΑΕΚ στο 54534

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τώρα είναι αργά για δάκρυα στέλλα  :S

«Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν πως ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω» παραδέχτηκε ο γιος του Κόκκαλη στην ημερίδα της σχολής Μωραΐτη για το ποδόσφαιρο και τα... χάλια του

Μια ομολογία, έστω και κατόπιν της απομακρύνσεως από το... ταμείο, του Πέτρου Κόκκαλη στην ημερίδα που έγινε σήμερα στην σχολή Μωραϊτη ήταν αυτή που πραγματικά σόκαρε περισσότερο το ακροατήριο από όλα τα άλλα που ακούστηκαν και είχαν σχέση με τον... κακό δρόμο που έχει πάρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πέτρος Κόκκαλης είπε κατά λέξη: «Έχουμε κάνει λάθη σαν παράγοντες όσοι ασχοληθήκαμε με το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Το δικό μου και ίσως το πιο μεγάλο είναι πως ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω. Το μόνο που με απασχολούσε είναι η νίκη» και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το «νίκη με κάθε τρόπο» ήταν το μότο της οικογένειας Κόκκαλη για όσο καιρό είχε στην κατοχή της τον ΟΣΦΠ και διαφέντευε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα είναι μια ιστορική μέρα γιατί ο Πέτρος Κόκκαλης για πρώτη φορά το παραδέχτηκε τονίζοντας πως το θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος του. Και επειδή η ημερίδα έγινε για να αναλυθούν τα... χάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι προφανές πως ο Πέτρος Κόκκαλης θεωρεί πως αυτό το... λάθος έχει συμβάλει στην κατάσταση αυτή.

www.aek365.gr/a-120308/omologia-petrou-kokkalh.htm]http://www.aek365.gr/a-120308/omologia-petrou-kokkalh.htm[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τώρα είναι αργά για δάκρυα στέλλα  :S

«Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν πως ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω» παραδέχτηκε ο γιος του Κόκκαλη στην ημερίδα της σχολής Μωραΐτη για το ποδόσφαιρο και τα... χάλια του

Μια ομολογία, έστω και κατόπιν της απομακρύνσεως από το... ταμείο, του Πέτρου Κόκκαλη στην ημερίδα που έγινε σήμερα στην σχολή Μωραϊτη ήταν αυτή που πραγματικά σόκαρε περισσότερο το ακροατήριο από όλα τα άλλα που ακούστηκαν και είχαν σχέση με τον... κακό δρόμο που έχει πάρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πέτρος Κόκκαλης είπε κατά λέξη: «Έχουμε κάνει λάθη σαν παράγοντες όσοι ασχοληθήκαμε με το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Το δικό μου και ίσως το πιο μεγάλο είναι πως ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω. Το μόνο που με απασχολούσε είναι η νίκη» και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το «νίκη με κάθε τρόπο» ήταν το μότο της οικογένειας Κόκκαλη για όσο καιρό είχε στην κατοχή της τον ΟΣΦΠ και διαφέντευε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα είναι μια ιστορική μέρα γιατί ο Πέτρος Κόκκαλης για πρώτη φορά το παραδέχτηκε τονίζοντας πως το θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος του. Και επειδή η ημερίδα έγινε για να αναλυθούν τα... χάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι προφανές πως ο Πέτρος Κόκκαλης θεωρεί πως αυτό το... λάθος έχει συμβάλει στην κατάσταση αυτή.

www.aek365.gr/a-120308/omologia-petrou-kokkalh.htm]http://www.aek365.gr/a-120308/omologia-petrou-kokkalh.htm[/url]
και τωρα το μοτο ειναι του μαρινακη...και αυριο του διαδοχου του κ.ο.κ.
οι πουτσες δεν θα σταματησουν να σας ερχονται ΠΟΤΕ...
ριξτε το στο χαντμπολ....
εξ'αλλου ηδη το εχετε κανει  ;) ;)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και τωρα το μοτο ειναι του μαρινακη...και αυριο του διαδοχου του κ.ο.κ.
οι πουτσες δεν θα σταματησουν να σας ερχονται ΠΟΤΕ...
ριξτε το στο χαντμπολ....
εξ'αλλου ηδη το εχετε κανει  ;) ;)
ποσο μα ποσο βλακας μπορεις να εισαι....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τέσσερις μεταγραφές στα σκαριά για την ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση τεσσάρων μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ, που κρατάει στα χέρια της τις περιπτώσεις των Γεωργιάδη, Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό, του Κοντοέ από τον Πανιώνιο και του Κωνσταντόπουλο από την Κέρκυρα. Προπονήθηκε ο Σκόκο και παίζει με ΠΑΟΚ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξεκίνημα της εβδομάδας έκανε λόγο για μείωση του μπάτζετ και στροφή της ΑΕΚ στην ελληνική αγορά.
Έτσι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με φθηνές λύσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους ή νεαρούς άσους με μικρό κόστος.
Όπως αποκαλύπτει η "Κιτρινόμαυρη Ώρα" η Ένωση είναι πολύ κοντά σε τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό. Μιλάμε φυσικά για τους Κοντοέ, Κωνσταντόπουλο, Γεωργιάδη και Ανάκογλου.
Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές θα έρθουν μαζί στην ΑΕΚ με ένα ποσό που θα αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ζητούσε αρχικά 1 εκ. ευρώ μόνο για τον Γεωργιάδη, όμως ο υποβιβασμός του Πανσερραϊκού έχει ρίξει το κόστος.
Όσον αφορά τον αμυντικό του Πανιώνιου είναι καθαρά στο χέρι της ΑΕΚ να τον κλείσει, αφού μένει ελεύθερος και μέχρι στιγμής δεν τα έχει βρει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Τέλος ο έμπειρος πορτιέρο έχει συμβόλαιο και η Ένωση θα πρέπει να δώσει χρήματα στην Κέρκυρα, όμως με ένα λογικό ποσό μπορεί να κλείσει. Σε περίπτωση που δεν περπατήσει η περίπτωση του, υπάρχει πάντα και ο Δασκαλάκης που είναι ελεύθερος.
Έτοιμος ο Σκόκο
Κλείνοντας να πούμε πως ο Νάτσο Σκόκο προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή το απόγευμα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Τώρα αν θα ξεκινήσει από την αρχή δεν το ξέρει κανείς, αφού ο Ισπανός κόουτς ίσως δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

www.sport24.gr/football/omades/Aek/tesseris_metagrafes_sta_skaria_gia_thn_aek.861686.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/tesseris_metagrafes_sta_skaria_gia_thn_aek.861686.html[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σας το εχω ξαναπει υποκριτακια....ολοι μα ολοι θελετε να νικατε με οποιονδηποτε τροπο....
το αποδειξατε και στον τελικο που γαμισατε το περιστερακι...μπουζουκια πανηγυρια δηλωσεις και ρεστα....και στο πρωτο γκολ μονο εγω δεν ημουνα οφσαιτ,,,,
καντε τωρα κανενα ερανο να πληρωσετε τα μπουζουκια....
ΑΕΞΑΡΕΣ!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξαναλεω για οπποιν δεν παιρνει χαμπαρι....
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.....
παρτε χαμπαρι λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............
κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

απ'τον κωλο με τρελλα....δεν μασαω καριολιτσες.....
καλη συνεχεια....βγαλτε τα ματια σας....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι να γαμησετε ρε μαλακες,τραβεστοπουσταρες.τοσα χρονια τσαμπιονς λιγκ,ξεπλυμενα λεφτα απο την ζιμενς,και τα αρχιδια μου εχετε κανει,επρεπε να ερθει ο σαπιοκοιλιας πουστης να παρετε πρωταθλημα φετος.αλλιως παλι αρχιδια θα παιρνατε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκα δεν πας να δείς Eurovision γιατι μας τα έχεις κάνει

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλο υπνο μαλακα....νουμερο...οι εφιαλτες σου....δες τους καλα...θα σε βασανιζουν για χρονια... :2funny: :2funny: :2funny:
κατσε και γραφε τωρα την ιδια μαλακια στοκε....αφου δεν παιρνεις χαμπαρι οτι δεν μασαω σαλτα και γαμισου....
η μηπως σε ξαναστειλα και το ξεχασα;;; :think: :think: :think: :think: :think:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλο υπνο μαλακα....νουμερο...οι εφιαλτες σου....δες τους καλα...θα σε βασανιζουν για χρονια... :2funny: :2funny: :2funny:
κατσε και γραφε τωρα την ιδια μαλακια στοκε....αφου δεν παιρνεις χαμπαρι οτι δεν μασαω σαλτα και γαμισου....
η μηπως σε ξαναστειλα και το ξεχασα;;; :think: :think: :think: :think: :think:
ΡΕ ΟΥΣΤΣΤΣΤΣΤΣ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!
Τραβα και τηγανισου παληογαυρε !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαλακες μην απαντατε στο γαμημενο τρολ.Βλεπει οτι εχουν σιχαθει οι γαυροι και δεν γραφουν στο θρεντ τους και ερχεται και κωλοτριβεται στα αλλα θρεντ μπας και βρει κανεναν να του κανει την κωλοτρυπιδα ελατηριο.οι μονοι που εχουν μεινει στο γαυροθρεντ ειναι ενας που ολη την μερα βαζει οτι νεο βρει στο ιντερνετ για να γεμιζει σελιδες και ο αλλος ο παπαρας ο αδεκαστος δαρας και καλα.μην του δινετε χαρα του μαλακα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μαλακες μην απαντατε στο γαμημενο τρολ.Βλεπει οτι εχουν σιχαθει οι γαυροι και δεν γραφουν στο θρεντ τους και ερχεται και κωλοτριβεται στα αλλα θρεντ μπας και βρει κανεναν να του κανει την κωλοτρυπιδα ελατηριο.οι μονοι που εχουν μεινει στο γαυροθρεντ ειναι ενας που ολη την μερα βαζει οτι νεο βρει στο ιντερνετ για να γεμιζει σελιδες και ο αλλος ο παπαρας ο αδεκαστος δαρας και καλα.μην του δινετε χαρα του μαλακα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom