Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάτι τελευταίο για το χρέος.
είναι προφανές πως ο Έλληνας έχει μάθει να κάνει έτσι κουμάντο
να του δίνουνε άλλοι λεφτά για να κάνει αυτός το μάγκα με ξένα κονδύλια
από παραδείγματα όσα θέτε

και επειδή αγνοεί εντελώς την έννοια της ισορροπίας (περίεργο με τέτοια λαμπρά μαθηματικά μυαλά) η λογική είναι χαλάμε περισσότερα από όσα βγάζουμε, βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό του άλλου να μας μηδενίσει τα χρέη και ξαναξεκινάμε να φορτώνουμε με τον ίδιο τρόπο.

το ίδιο γίνεται στο ποδόσφαιρο από πολλές ομάδες, το ίδιο στην κοινωνία, το ίδιο σε πολλά σπίτια, το ίδιο στο κράτος.

από τη στιγμή που οι οπαδοί αδιαφορούν με το γεγονός αυτό αλλά πιέζουν για ακόμα μεγαλύτερες μεταγραφεές και ξόδεμα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μην χαλάς τσάμπα σάλιο
είπαμε, στο ποδόσφαιρο ισχύει το πας μη δικός μας κάφρος και βάρβαρος
αν τους λες πως οι δικοί τους κάνουνε τα ίδια είσαι αμέσως από την άλλη μεριά

και φυσικά αυτοί έχουνε πάντα δίκιο.
δεν παίζει να έχει δίκιο ο άλλος
και φυσικά αν επιμένεις αρχίζουνε οι βρισιές - εύκολο είναι άλλωστε

μην αγχώνεσαι - υπάρχει λόγος που το κράτος μας έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει
και το ποδόσφαιρο - ο αθλητισμός γενικότερα - είναι άριστος καθρέφτης της λάθος τοποθέτησης της κοινωνίας μας
Ρε μοικανε ποιός σ'έχει βρίσει εδώ μέσα;;;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το ξαδερφακια νομιζουν οτι θα παρουν 3 ποντους σημερα;
:2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ξαδερφακια νομιζουν οτι θα παρουν 3 ποντους σημερα;
:2funny: :2funny: :2funny:
κοιτα αν κρινουμε απο ολα τα παιχνιδια της χρονιας μεταξυ αεκ και παοκ,λογικο ειναι να νικησει η ΑΕΚ,μιας και ηταν καλυτερη σε ολα.Αν τα καταφερετε μπραβο σας παντως.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
16:00 ΕΤ1
Τελικός Κυπέλλου Χάντμπολ: Βριλήσσια-ΑΕΚ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δε γραφω συχνα πλεον εδω,μιας και δεν εχει και τιποτα να γραψεις..
δεν ειδα ομως κανεναν να σχολιαζει την συνεντευξη του καραγκιοζη που εχουμε διορισμενο για προεδρο..
φερτε λεφτα λεει...οι παπαδονοτιαδες κουραστηκαν και φευγουν,και ηρθε η ωρα να πληρωσετε τις μαλακιες που εκαναν αυτοι
και ο ζουμπας με την παρεα του...

κανε μεγαλη τσεπη αφραγκιδη....η 30 ιουνη πλησιαζει..εκει θα πεσει το γελιο..

υ.γ.σημαδι της παρακμης μας η στροφη του ενδιαφεροντος των οπαδων μας στο χαντμπολ(σικ)..
εγιναν οψιμοι οπαδοι μηπως παρουν μια καποια χαρα απο οπουδηποτε..και ας μη ξερουν καν πως παιζεται το χαντμπολ..

παοκακι γιναμε...η κατηφορα ομως δε σταματα εδω..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δε γραφω συχνα πλεον εδω,μιας και δεν εχει και τιποτα να γραψεις..
δεν ειδα ομως κανεναν να σχολιαζει την συνεντευξη του καραγκιοζη που εχουμε διορισμενο για προεδρο..
φερτε λεφτα λεει...οι παπαδονοτιαδες κουραστηκαν και φευγουν,και ηρθε η ωρα να πληρωσετε τις μαλακιες που εκαναν αυτοι
και ο ζουμπας με την παρεα του...

κανε μεγαλη τσεπη αφραγκιδη....η 30 ιουνη πλησιαζει..εκει θα πεσει το γελιο..

υ.γ.σημαδι της παρακμης μας η στροφη του ενδιαφεροντος των οπαδων μας στο χαντμπολ(σικ)..
εγιναν οψιμοι οπαδοι μηπως παρουν μια καποια χαρα απο οπουδηποτε..και ας μη ξερουν καν πως παιζεται το χαντμπολ..

παοκακι γιναμε...η κατηφορα ομως δε σταματα εδω..
Τι να σχολιασουμε ρε συ Χιτ,μηπως δεν τα ξερουμε;
πρωσοπικα εγω δεν πιστευω να παρουμε την αδεια τον Ιουνιο.Και αν δεν  τα εχει τα λεφτα,να μην της την δωσουν την αδεια.
Μαλακιες θα κανουν και οι Supporters,ποιος εχει λεφτα αυτην την περιοδο να δωσει στην ΑΕΚ;
Χαντμπωλ η οχι,ΑΕΚ ειναι και αυτη.Δεν μπορεις να μην χαρεις με εναν τιτλο που παιρνει η ΑΕΚ,οπου και να ειναι αυτος.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παμε ρε ΑΕΚΑΡΑ φερε μας το κυπελλο  :rockon: :rockon: :rockon:

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν με ενδιαφέρει το χάντ μπολ άρα και το ντάμπλ και δεν έχω σκοπό να γίνω όψιμος οπαδός για κάτι που αγνοούσα.
δεν είδα να κάνεις κριτική σε άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ και από τον τρόπο γραφής σου προέκυψε πως έχεις μεγάλες και βαριές παρωπίδες.
η θέση μου: σε μια μαλακία σαν το ελληνικό πρωτάθλημα που σε θεωρητικό επίπεδο έχεις κανόνες και νόμους, θέλω να εφαρμόζονται στην ίδια έκταση και με τον ίδιο τρόπο σε όλους, αλλά σε όλους. αυτό δεν σημαίνει ότι για πχ δεν θεωρώ την τελευταία ποινή της ΑΕΚ άδικη, με ενοχλεί πως για παρόμοια παραπτώματα άλλοι δεν τιμωρήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. δεν απαιτώ ατιμωρησία της ΑΕΚ, εφαρμογή νόμων ζητώ για όλους. ο φλεγόμενος με τη φωτοβολίδα στη πλάτη Σάχα στη Τούμπα τι ήταν; πυροτέχνημα για το Πάσχα; θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου αν έλεγες, έστω ανάφερες, για την ατιμωρησία όλων των ομάδων του τέως ΠΟΚ και των 2 ομάδων της Θεσσαλονίκης (που νομίζουν ότι αφού είναι μεγάλες για την πόλη τους, είναι μεγάλες ομάδες), αλλά δεν το είδα και μην πεις πως το θρεντ αφορά μόνο την ΑΕΚ γιατί ένας τρίτος αν σε διαβάσει βλέπει πως στον αγγελικά πλασμένο του ποδοσφαίρου το πρόβλημα είναι η  ΑΕΚ.
περιμένω αφού όπως λες δεν έχεις παρωπίδες και ας πούμε ότι είσαι αντικειμενικός και ελπίζω να είσαι, τις γραφές σου για τις άλλες ομάδες που εύχομαι να είναι κάτι καλύτερο από το συνονθύλευμα αντίπαλων μικροπαδικών απόψεων που μέχρι τώρα έγραψες. πχ δεν είναι άποψη ότι άλλοι λένε ότι τα χρέη της ΑΕΚ είναι 30 εκ. άλλοι λένε 100,εγώ να πω 31.532.453,67€; είναι δεδομένο πόσα είναι, όπως και τα χρέη των άλλων.
θέλω να μου αποδείξεις ότι έκανα λάθος για σένα, θα το παραδεχτώ με χαρά αν συμβεί και να βρω πεδίο συζήτησης μαζί σου. και παράκληση, ας μην μου πεις πως δεν σε ενδιαφέρει.

Είχα κάνει ένα ακόμη παρόμοιο σχόλιο για άλλη ομάδα, αν το ξεθάψω θα σου το δείξω αν και δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Σαφώς και το θέμα με τον Σάχα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά κάτι που δεν έγινε. Γελάμε με το χάντμπολ αλλά αν παραδειγματιστούμε από τις εκεί τιμωρίες ίσως και να αλλάξει κάτι. Όλα γίνονται λόγω της ατιμωρησίας.
Για τα χρήματα που λέω ότι χαρίστηκαν αναφέρομαι στο άρθρο 44 ενώ για το θέμα της εφορίας είναι τα λόγια του Ντέμη. Και δεν στέκομαι στο αν τα χρέη ξανάγιναν 30 ή 100. Διαβάζω τον Γόντικα να λέει ότι έχουν μόνο 250 χιλιάρικα για μεταγραφές και βλέπω την ΑΕΚ να κάνει υπέρογκα συμβόλαια με παίκτες και να προγραμματίζει μεταγραφές ενώ χρωστάει και την Μιχαλούς.
Μεγάλες ομάδες θεωρώ γάβρο και βάζελο (σιχαίνομαι και τις 2). Σίγουρα δεν έγιναν με την αξία τους αλλά έγιναν. Δεν μπορώ να βάλω στην ίδια κατηγορία την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Καλά για Άρη απορώ πως τον ανέφερες εκτός κι αν ασχολήσε με μπάσκετ οπού εκεί ναι κάποτε ήταν μεγάλη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο και στα 40 μου χρόνια δεν θυμάμαι να πήρε καποιον τίτλο. Στο δια ταύτα ποτέ δεν είπα ότι η ΑΕΚ είναι το πρόβλημα. Είπα ότι δεν είναι ο επαναστάτης και ο αδικημένος.
Και φίλε ναι δεν ήταν ένα μέτρο οφσάιντ. Πίστευα ότι κατάλαβες την υπερβολή που χρησιμοποίησα για να δείξω ότι δεν ήταν οριακό. Τώρα αν θεωρείς αυτό το πράγμα πέναλτυ θέλω να σου δώσουν από ένα τέτοιο σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέηοφς και να ξανασυζητήσουμε αν υπήρχε επαφή και αν κάθε επαφή (ειδικά τέτοιου είδους) είναι πέναλτυ...
Αυτά από έναν ποδοσφαιρόφιλο που η ομάδα του παίζει χρόνια στην Β' Εθνική.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Χασαμε 20-19 ,ωραιο ματσακι ,τους υποτιμησαμε,δεν πειραζει!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Χασαμε 20-19 ,ωραιο ματσακι ,τους υποτιμησαμε,δεν πειραζει!!!

πιστολέρε σου αρέσει το χάντμπολ?

παίζει να είναι και το μόνο ομαδικό άθλημα που δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε λεπτό :huh: μέχρι και κέρλινγκ (αυτό με τους τύπους που τρίβουν με τις σκουπίτσες τον πάγο για να κυλήσει το βαρύδι) μπορώ να κάτσω να δω :rockon:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
πιστολέρε σου αρέσει το χάντμπολ?

παίζει να είναι και το μόνο ομαδικό άθλημα που δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε λεπτό :huh: μέχρι και κέρλινγκ (αυτό με τους τύπους που τρίβουν με τις σκουπίτσες τον πάγο για να κυλήσει το βαρύδι) μπορώ να κάτσω να δω :rockon:
Στην εκτη δημοτικου ειχαμε σχολικη ομαδα,οπως και στο γυμνασιο με τον γυμναστη μας να ειναι ο τοτε προπονητης της εθνικης Ελλαδος,εχω παιξει σε αρκετα σχολικα τουρνουα ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Στην εκτη δημοτικου ειχαμε σχολικη ομαδα,οπως και στο γυμνασιο με τον γυμναστη μας να ειναι ο τοτε προπονητης της εθνικης Ελλαδος,εχω παιξει σε αρκετα σχολικα τουρνουα ;)

έλα μωρή αρρώστια :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom