διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.436
- Πόντοι
- 5.006
kai σε 22 χρονια η ομαδα πινγκ πονγκ θα παρει μαγηκιορικα τον τιτλο
μεσα στην εβρα της βαζελας![]()
![]()
![]()
![]()
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
*Δώσε μας συγχαρητήρια
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
![Mrs Violent1 :hammer: :hammer:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_violent1.gif)
kai σε 22 χρονια η ομαδα πινγκ πονγκ θα παρει μαγηκιορικα τον τιτλο
μεσα στην εβρα της βαζελας![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο σας αξιοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*Δώσε μας συγχαρητήρια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και στο χαντμπολ τσαμπιονς λιγκ λεγεται το πρωταθλητριωνμπραβο σας αξιοι
αντε και του χρονου και τσαμπιονς λιγκ
λεω εγω τωρα δε ξερω απο χατμπολ![]()
Επισης τους αποκλεισαμε στο κυπελλο στο χαντμπολ,στη φαση των 8.παντως τα παοκια εφαγαν γερες κηδειες απο την αεκ φετος... προκριση στον τελικο μεσα στην τουμπα και κατακτηση πρωταθληματος μεσα στην μικρα...
σωστα... αν δεν ηταν οι ανεγκεφαλοι και των δυο ομαδων θα ειχαμε παρει κυπελο και περσυ...Επισης τους αποκλεισαμε στο κυπελλο στο χαντμπολ,στη φαση των 8.
παντως τα παοκια εφαγαν γερες κηδειες απο την αεκ φετος... προκριση στον τελικο μεσα στην τουμπα και κατακτηση πρωταθληματος μεσα στην μικρα...
ρε συ πιστολερο στο αεροδρομιο σου λεει ο φιλος... μεθυσμενος απο τη χαρα σου εισαι μου φενετεΑυτο σημαινει οτι γυρνανε με πουλμανΝα τα βλεπουν αυτα καποιοι καλοπληρωμενοι στο ποδοσφαιρο!!
ρε συ πιστολερο στο αεροδρομιο σου λεει ο φιλος... μεθυσμενος απο τη χαρα σου εισαι μου φενετε![]()
οχι εχει δικιο ο πιστολερο με πουλμαν γυρνανε το ραντεβου ειναι στα διοδια τα πρωτα στην εθνικη εγω εκανα λαθοsρε συ πιστολερο στο αεροδρομιο σου λεει ο φιλος... μεθυσμενος απο τη χαρα σου εισαι μου φενετε![]()
![]()
![]()
το διαβασα στα κλεφτα ρε γι αυτο δεν το ειδα
![]()
Γαματα ακομα τρελαμενος ειμαι
![]()
Νομιζα οτι εγω ημουν μαστουρομενος απο τη νικηοχι εχει δικιο ο πιστολερο με πουλμαν γυρνανε το ραντεβου ειναι στα διοδια τα πρωτα στην εθνικη εγω εκανα λαθοs
Σε ομαδικό επίπεδο νομίζω έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα εννέα χρόνια
Δικαιολογήσε απόλυτα![]()
Και αμα παρουμε και το κυπελο,θα κανουμε νταμπλ μετα το 78 νομιζωΣε ομαδικό επίπεδο νομίζω έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα εννέα χρόνια
Δικαιολογήσε απόλυτα![]()