alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ο πρωτος δεν μου γεμιζει το ματι ο δευτερος ειναι αλλου...λάθος
υπάρχουνε
παπακώστας και Τσιώλης
αρκεί να τους αφήσεις
ο πρωτος δεν μου γεμιζει το ματι ο δευτερος ειναι αλλου...λάθος
υπάρχουνε
παπακώστας και Τσιώλης
αρκεί να τους αφήσεις
πριν 3 χρονια περιπου στο μαγαζι του μαυρου επινα ποτο και ηταν μαζι με τον τσιωλη ειμασταν μια παρεα περιπου 5 αεκτζηδεs και ειχαμε παει να τον βρουμε να κανει καμια χωρηγια για το βολευ με τα πολλα μαs ειπε τοτε οτι για να ερθω στην αεκ θα αερθω υπο 2 ορουs πρωτον να φυγει ο μπαγιεβιτs και δευτερον να ερθει ο τσιωληs , αν ηταν ελευθεροs τωρα θα χε πιασει ηδη δουλεια γιατι ο θωμαs αν και καπωs καθυστερημενα πιανει ποστο τωρα Θα δειξει η πορεια αν κι αυτοs καει οπωs οι αλλοι παντωs ο τσιωληs με την πρωτη ευκαιρια θα αναλαβει το θελει πολλυο πρωτος δεν μου γεμιζει το ματι ο δευτερος ειναι αλλου...
αν ειναι ετσι οπως τα λες ανετα την κανει απο τον αρουλη και ερχετε μολις (και αν) φυγει ο χιμενεθ...πριν 3 χρονια περιπου στο μαγαζι του μαυρου επινα ποτο και ηταν μαζι με τον τσιωλη ειμασταν μια παρεα περιπου 5 αεκτζηδεs και ειχαμε παει να τον βρουμε να κανει καμια χωρηγια για το βολευ με τα πολλα μαs ειπε τοτε οτι για να ερθω στην αεκ θα αερθω υπο 2 ορουs πρωτον να φυγει ο μπαγιεβιτs και δευτερον να ερθει ο τσιωληs , αν ηταν ελευθεροs τωρα θα χε πιασει ηδη δουλεια γιατι ο θωμαs αν και καπωs καθυστερημενα πιανει ποστο τωρα Θα δειξει η πορεια αν κι αυτοs καει οπωs οι αλλοι παντωs ο τσιωληs με την πρωτη ευκαιρια θα αναλαβει το θελει πολλυ
δεν εχω λογο να πω ψεματα απλα απ οτι εχω μαθει τωρα εχει συμβολαιο με τον αρη αν και μην σαs κανει εντυπωση στην πρωτη στραβη να τον διωξουν και να ερθει πιο ευκολα τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα του αρεσει να ερθει ωs αποτυχημενοsαν ειναι ετσι οπως τα λες ανετα την κανει απο τον αρουλη και ερχετε μολις (και αν) φυγει ο χιμενεθ...
παντως αν το ηθελε τοσο πολυ οπως λες και δεν εχω κανενα λογο να μην σε πιστεψω πιστευω οτι θα περιμενε το τελος της σεζον και δεν θα υπεγραφε το συμβολαιο στους αριανους...δεν εχω λογο να πω ψεματα απλα απ οτι εχω μαθει τωρα εχει συμβολαιο με τον αρη αν και μην σαs κανει εντυπωση στην πρωτη στραβη να τον διωξουν και να ερθει πιο ευκολα τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα του αρεσει να ερθει ωs αποτυχημενοs
μαλλον παει για μπορντο... να κατσει στην ελλαδα να κανει τι?
Ρε, λέτε να μην έκανε αστεία ο Αδαμίδης και να μιλούσε σοβαρά;;
Εξάλλου σιγά τι ζητάει ο παίκτης; 2.2 εκ το χρόνο....Αστεία ποσά!
ΕΝΤΙΤ: Και με 1.5 εκ το χρόνο τον παίρνουμε, αλλά η ρήτρα θα είναι μόλις 4.2 εκ ευρα.
Να παίξει για την ΑΕκάρα ρε....Υπάρχει τίποτα καλύτερο;!μαλλον παει για μπορντο... να κατσει στην ελλαδα να κανει τι?
για τους μισθοφορους υπαρχει... το χρημα ;)Να παίξει για την ΑΕκάρα ρε....Υπάρχει τίποτα καλύτερο;!
καλημερα φιλε,πως κ ετσι πρωινος?Καλημέρα αδέλφια μου .Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Υ Χ Ο Ι
καλημερα φιλε,πως κ ετσι πρωινος?
Έχω να πάω σε μια δουλίτσα down town πριν πάω γραφείο κ είπα να πιω ένα καφεδάκι και να πω μια καλημέρα στα αδέλφια.
Goodmorning brother!!!Καλημέρα αδέλφια μου .Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Υ Χ Ο Ι
Goodmorning brother!!!
what are you doing morning morning in bourdela area?
τι εγινε τις προαλες στο χαριλαου? την κερδισατε τη βεροια στο φιλικο ντερμπι?Μαθαμε πως σας κανανε το δωματιακι καλοκαιρινο δωματιο για διακοπες στην ασπροβαλτα.