Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο πρωτος δεν μου γεμιζει το ματι ο δευτερος ειναι αλλου...
πριν 3 χρονια περιπου στο μαγαζι του μαυρου επινα ποτο και ηταν μαζι με τον τσιωλη ειμασταν μια παρεα περιπου 5 αεκτζηδεs και ειχαμε παει να τον βρουμε να κανει καμια χωρηγια για το βολευ με τα πολλα μαs ειπε τοτε οτι για να ερθω στην αεκ θα αερθω υπο 2 ορουs πρωτον να φυγει ο μπαγιεβιτs και δευτερον να ερθει ο τσιωληs , αν ηταν ελευθεροs τωρα θα χε πιασει ηδη δουλεια γιατι ο θωμαs αν και καπωs καθυστερημενα πιανει ποστο τωρα Θα δειξει η πορεια αν κι αυτοs καει οπωs οι αλλοι παντωs ο τσιωληs με την πρωτη ευκαιρια θα αναλαβει το θελει πολλυ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πριν 3 χρονια περιπου στο μαγαζι του μαυρου επινα ποτο και ηταν μαζι με τον τσιωλη ειμασταν μια παρεα περιπου 5 αεκτζηδεs και ειχαμε παει να τον βρουμε να κανει καμια χωρηγια για το βολευ με τα πολλα μαs ειπε τοτε οτι για να ερθω στην αεκ θα αερθω υπο 2 ορουs πρωτον να φυγει ο μπαγιεβιτs και δευτερον να ερθει ο τσιωληs , αν ηταν ελευθεροs τωρα θα χε πιασει ηδη δουλεια γιατι ο θωμαs αν και καπωs καθυστερημενα πιανει ποστο τωρα Θα δειξει η πορεια αν κι αυτοs καει οπωs οι αλλοι παντωs ο τσιωληs με την πρωτη ευκαιρια θα αναλαβει το θελει πολλυ
αν ειναι ετσι οπως τα λες ανετα την κανει απο τον αρουλη και ερχετε μολις (και αν) φυγει ο χιμενεθ...

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν ειναι ετσι οπως τα λες ανετα την κανει απο τον αρουλη και ερχετε μολις (και αν) φυγει ο χιμενεθ...
δεν εχω λογο να πω ψεματα απλα απ οτι εχω μαθει τωρα εχει συμβολαιο με τον αρη αν και μην σαs κανει εντυπωση στην πρωτη στραβη να τον διωξουν και να ερθει πιο ευκολα τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα του αρεσει να ερθει ωs αποτυχημενοs

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν εχω λογο να πω ψεματα απλα απ οτι εχω μαθει τωρα εχει συμβολαιο με τον αρη αν και μην σαs κανει εντυπωση στην πρωτη στραβη να τον διωξουν και να ερθει πιο ευκολα τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα του αρεσει να ερθει ωs αποτυχημενοs
παντως αν το ηθελε τοσο πολυ οπως λες και δεν εχω κανενα λογο να μην σε πιστεψω πιστευω οτι θα περιμενε το τελος της σεζον και δεν θα υπεγραφε το συμβολαιο στους αριανους...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ρε, λέτε να μην έκανε αστεία ο Αδαμίδης και να μιλούσε σοβαρά;;  :grin: :grin:
Εξάλλου σιγά τι ζητάει ο παίκτης; 2.2 εκ το χρόνο....Αστεία ποσά!
ΕΝΤΙΤ: Και με 1.5 εκ το χρόνο τον παίρνουμε, αλλά η ρήτρα θα είναι μόλις 4.2 εκ ευρα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Ρε, λέτε να μην έκανε αστεία ο Αδαμίδης και να μιλούσε σοβαρά;;  :grin: :grin:
Εξάλλου σιγά τι ζητάει ο παίκτης; 2.2 εκ το χρόνο....Αστεία ποσά!
ΕΝΤΙΤ: Και με 1.5 εκ το χρόνο τον παίρνουμε, αλλά η ρήτρα θα είναι μόλις 4.2 εκ ευρα.
μαλλον παει για μπορντο... να κατσει στην ελλαδα να κανει τι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου .Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α  Κ Υ Π Ε Λ Λ Ο Υ Χ Ο Ι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Να μην καταβληθούν τα bonus κατάκτησης και συμμετοχής στον Τελικό Κυπέλου Ελλάδος στις ομάδες της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, ύψους 200.000 και 100.000 ευρώ αντιστοίχως, καθώς, επίσης, να περικοπεί η χορηγία προς την ΕΠΟ, κατά 300.000 ευρώ, αποφάσισε χτες βράδυ το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατά την τακτική του συνεδρίαση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

πηγή:

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μαθαμε πως σας κανανε το δωματιακι καλοκαιρινο δωματιο για διακοπες στην ασπροβαλτα. :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαθαμε πως σας κανανε το δωματιακι καλοκαιρινο δωματιο για διακοπες στην ασπροβαλτα. :2funny:
τι εγινε τις προαλες στο χαριλαου? την κερδισατε τη βεροια στο φιλικο ντερμπι?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom