Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
άντε πάλι τα ίδια
γιατί ρε...έδειξε σε εμάς το βόλλευ; (δεν ξέρω)
ρε πάτε καλά; για χάντμπωλ μιλάμε
και μετά μιλάμε για πεταμένα λεφτά του δημοσίου
Νομιζω το εδειξε το βολευ... αλλα το θεμα ειναι οταν δειχνεις ενα ματς στο οποιο θα γινει απονομη του τιτλου λογικο δεν ειναι να δειξεις και την απονομη? οπως και να εχει πεταμενα ειναι τα λεφτα του ελληνα γιατι οι μαλακες που σχολιαζαν τον αγωνα δεν ειχαν ιδεα τι τους γινετε μεχρι και το σκορ εγραφαν λαθος,χειροτερη κρατικη τηλεοραση πιστευω δεν θα βρεις πουθενα,μεχρι και η ρουμανικη ειναι καλυτερη...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η αλήθεια είναι πως τώρα που πήρε πρωτάθλημα στο κωλόσφαιρο ο ΟΣΦΠ, στο βόλλευ ο ΟΣΦΠ, στο χάντμπωλ η ΑΕΚ λυθήκανε όλα τα προβλήματα του κόσμου στην Ελλάδα και όλα είναι μέλι -ζάχαρη
ας κατεβούμε όλοι στους δρόμους να χαρούμε
αν δε πάρει και τίποτα ο ΠΑΟ (κανά ευρωπαϊκό ας πούμε) τότε η Ελλάδα θα έχει γίνει η γή της επαγγελλίας για τους γηγενείς και ο Ζωρζ θα έχει πετύχει σαν πρωθυπουργός
οπότε συμφωνώ
πάμε όλοι να κάνουμε πομπές...
χαχαχαχα
Κανενα προβλημα δεν θα λυθει ουτε στο ελλαντα ουτε στον αθλητισμο της... εσυ φιλε εχεις αυταπατες οτι μπορουν οι ελληνες (εξουσια και πολιτες) να φτιαξουν τις καταστασεις?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τί έγινε ρε γαμώτο!!! απο την μία μέρα στην άλλη εγώ ο λαουτζίκος έγινα λεφτάς και δεν το ξέρω
μου ζητάει λεφτά το κράτος για να το πληρώσω
η πουτάνα για να την βοηθήσω
και η ΑΕΚ για να την συντηρήσω

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τί έγινε ρε γαμώτο!!! απο την μία μέρα στην άλλη εγώ ο λαουτζίκος έγινα λεφτάς και δεν το ξέρω
Γαμησε τα  και  αφησε τα !!!
Ολο στο ταμειο ειμαστε !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
ΚΥΠΕΛΟ KΥΠΕΛΟΟ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ >> ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟΟ!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα να μετακομισουμε παρεα ρουμανια... θα πηγαινουμε γηπεδο ντιναμο βουκουρεστιου με εισητηριο 3 ευρω, στο κρατος δεν θα πληρωνουμε φραγκο και οι πουτανες στη μιση τιμη... τιμια προταση  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ελα να μετακομισουμε παρεα ρουμανια... θα πηγαινουμε γηπεδο ντιναμο βουκουρεστιου με εισητηριο 3 ευρω, στο κρατος δεν θα πληρωνουμε φραγκο και οι πουτανες στη μιση τιμη... τιμια προταση  :grin:
Πότε φεύγουμε?????????????

Συνημμένα

• 161_shutterstock_13940683.jpg
    161_shutterstock_13940683.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 15

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πότε φεύγουμε?????????????
χωρις πλακα εγω καθομαι και τον ινουνιο στο ελλαντα να προλαβω κανα μπανιο και αναχωρω μαυρισμενος... οποιος θελει να ακολουθησει το σηζηταμε απο κοντα  :P

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χωρις πλακα εγω καθομαι και τον ινουνιο στο ελλαντα να προλαβω κανα μπανιο και αναχωρω μαυρισμενος... οποιος θελει να ακολουθησει το σηζηταμε απο κοντα  :P
εμένα θα με φάει η γυναίκα μου αν της πω τέτοιο πράγμα
αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανοιξω επιχείρηση εκεί αν πάει κάτι καλά που έχω αρχίσει δειλά δειλά.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εμένα θα με φάει η γυναίκα μου αν της πω τέτοιο πράγμα
αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανοιξω επιχείρηση εκεί αν πάει κάτι καλά που έχω αρχίσει δειλά δειλά.
ρε φιλαρακι εγω το σκεφτομε το θεμα απο ολες τις μεριες και βλεπω οτι συμφερει,να κατσουμε ελλαδα να κανουμε τι? εξαλου το βουκουρεστι εχει τα παντα... μεχρι και συνδεσμο της οριτζιναλ ειχε οταν ειμουν εγω πανω  :P

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στα πλει-ωχ με τους καινούργιους κανόνες τα ματς θα διακόπτονται ακόμη και για ένα βεγγαλικό.Αν τελειώσουν κανονικά έστω και τα μισά θα είναι μεγαλύτερο θαύμα απο την Ανάσταση του Κυρίου!!!

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι μαλακια και αυτη με τα πλευ ωχ... αρκετα δεν πονεσαν τα ματακια μας φετος απο το υπερθεαμα του ελληνικου ποδοσφαιρου? πρεπει ντε και καλα να δουμε και πλευ οφ? αντε να κανω μια προσπαθεια να δω τα αποψινα ματσακια... ελπιζω να μπουν πεισμωμενοι για εκδικηση οι δικοι μας και ανεβασμενοι απο την κατακτηση του κυπελλου... επισης ελπιζω οι γνωστοι αγνωστοι να κατσουν στα αβγα τους γιατι οπως φενετε η πρωτη που θα υποστει τις συνεπειες θα ειναι η αεκ...

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη αμα υπαρξει αδικια δεν θα μπουμε να τα σπασουμε? θα χανει η ομαδα αδικα και θα χειροκροταμε? δεν γινονται αυτα ρε παιδια λιγακι τρομοκραρτια χρειαζεται

Κωλάρχιδο

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητήρια για το χάντμπολλ.
Ακουγα τον παίκτη σας τον Μπακαούκα στο σπορφμ πριν από λίγο .... άνεργο το παιδί. Τι να πει κανείς....
Οσα sms σταλούν θα πάνε για το πριμ - γιατί δεν πρόκειται αλλιώς να πάρουν φράγκο.
Πιάστε το κινητό σας αεκτζήδες .

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ακουγα τον παίκτη σας τον Μπακαούκα στο σπορφμ πριν από λίγο .... άνεργο το παιδί. Τι να πει κανείς....
Οσα sms σταλούν θα πάνε για το πριμ - γιατί δεν πρόκειται αλλιώς να πάρουν φράγκο.
να σαι καλα κωλαρχιδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κωλαρχιδο δηλαδη? αρχιδι και στο κωλο? πως γινετε αυτο?  :P

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6

γεια σου ρε Κωλαρχιδο του Κερατα!!!!

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ρε Κωλαρχιδο του Κερατα!!!!
ενταξει ρε παιδεs δεν μαs εκανε και τιποτα το παληκαρι ισα ισα που εκανε και ωραιο σχολιο ......τωρα αμ ειναι κωλαρχιδο η αισθανεται ετσι ειναι δικαιωμα του αλλωστε στο μπουρδελο φορουμ ειμαστε και αυτα προβλεπονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom