Χαίρομαι που η μέγιστη πλειοψηφία των αδερφών Αεκτζήδων εδώ μέσα δεν πανηγύρισε για την κατάκτηση του Κυπέλλου χθες-παρότι άνυδροι για 9 χρόνια.
Αυτό σε σύγκριση με τους κάφρους τους γαύρους πουσε παρόμοια σκηνικά-επεισόδια και με σφάξιμο από την διαιτησία πανηγύριζαν για τη νίκη τους επί των βάζελων
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΛΑΣ ;) ;)
εχω ακόμα 12 σελίδες να διαβ΄σω - διάβασα ήδη 23
στέκομαι σε αυτό παρότι είχα να απαντήσω και σε προηγούμενα αλλά βαριόμουνα - είμαι σε κατάσταση ξενέρας γενικά
Σκοτεινέ είναι και για σένα αυτό, αλλά είναι και για τους περισσότερους
Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θεωρείτε τους συμ-φιλάθλους σας καλύτερους από των άλλων ομάδων.
δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θεωρείτε πως οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων είναι κάφροι (και ειδικά του Ολυμπιακού) και δεν είστε εσείς ηλίθιοι που τους βρίζετε με τη λογική πως έχουνε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα - κάλπικα, πέτσινα, κανονικά, αλαμπουρνέζικα, όλα μαζί.
Τα ίδια σκατά είναι ΟΛΟΙ. ΔΙΟΡΘΩΣΗ - για να μη νομίζετε πως βγάζω εαυτόν απέξω: τα ίδια σκατά είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κάνει επεισόδια.
δεν υπάρχει ομάδα, μερίδα φιλάθλων της οποίας δεν καταδίκασαν τα επεισόδια, άλλη μερίδα τα επευφήμησε γιατί τα έχουνε κάνει και οι άλλοι χειρότερα, και άλλη μερίδα έβαλέ κάτω το κεφάλι και άλλη μερίδα απλά τα πέρασε στο ντούκου.
ΕΛΕΟΣ
Τι νομίζετε πως σας κάνει εσάς καλύτερους ανθρώπους από φιλάθλους που υποστηρίζουνε άλλη ομάδα; Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός, τι είναι;
Επειδή προέρχεστε από την Πόλη σαν ομάδα; Ε, ΚΑΙ;;;;;;;;
ήταν μήπως πιο Έλληνες στην Πόλη από αλλού; Από την Κρήτη; Από τα Γιάννενα; Από την Καρδίτσα ή από την Αθήνα;
ΚΟΦΤΕ τη μαλακία πια
ΟΛΟΙ ζούμε στην ίδια χώρα, στα ίδια σκατά (εξαιρείται ο περσόνας που ζει σε χαλούμικα σκατά και ο γρηγόρης που ταίζεται με ακρίδες). Και ο λόγος που τα σκατά μένουνε είναι πως, αντί να πάρουμε όλοι μαζί σκούπα και φαράσι να τα καθαρίσουμε, τα σπρώχνουμε πιο πέρα με το πόδι και λέμε πως είναι του άλλου διαρκώς. Ε, λοιπόν, σαν πληροφορώ πως ΔΕΝ είστε ούτε καλύτεροι σαν φίλαθλοι ούτε σαν άνθρωποι από του ΓΑΥΡΟΥΣ, ΒΑΖΕΛΟΥΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, μ_ΠΑΟΚΙΑ, ΤΥΡΙΑ, κλπ κλπ (και είναι η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ - πάντα τους αποκαλώ Αεκτζήδες, Παναθηναϊκούς κλπ κλπ - οποτε ζητάω ταυτόχρονα και συγγνώμη για αυτό).
ΔΕΝ είναι το ποδόσφαιρό μας. ΕΜΕΙΣ ειμαστε. Και μόνο η σύγκριση που κάνεις μετά σκοτεινέ για το αν πανηγυρίζουνε οι άλλοι (και το θεωρείς και κλασικά βέβαιο) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ - και στο λέω στα ίσια παρότι έχουμε μιλήσει και πριβέ και ξέρεις πως δεν έχω προσωπικά με κανένα.
Οι χούλιγκαν, οι μαλάκες, οι φυσιολογικοί άνθρωποι, οι λογικοί, οι ξερόλες, οι , οι, οι... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ
ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ
ΕΜΕΙΣ κάνουμε διαχωρισμούς
Διάολε, ντε και καλά να βγάλουμε πως υπερέχουμε σε κάτι ανούσιο...
νισάφι. Ωραία λοιπόν, είναι καλύτεροι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και εγώ που είμαι Ολυμπιακός είμαι μαλάκας, θερμοκέφαλος, χαίρομαι με πέτσινα κλπ κλπ.
Μιλάμε για μεγαλείο των φιλάθλων της ΑΕΚ. Και όλο αυτό το μεγαλείο...μετά το χθεσινό ματς...οκ.
Κύριοι, γμτ τον πάτο που έχουμε πιάσει σαν άνθρωποι που ζούμε σε μια χώρα. Γαμώ τη φάρα μας
εσείς ψάχτε να βρείτε τρόπο να βαυκαλιστείτε