Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ολες οι ελληνικες ομαδες θα μικρυνουν παρα πολυ,και ο γαυρος το ιδιο,δεν μπορει να ξεχωρισει οταν δεν θα εχει αντιπαλο.
νομίζεις.
ισπανία θα γίνεις απλά δε χωράνε 2 με διαφορά 20 πόντων.
ένας για το μέγεθος της ελλάδας φτάνει.
μετά τη μπάρτσα και τη ρεάλ το χάος.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
νομίζεις.
ισπανία θα γίνεις απλά δε χωράνε 2 με διαφορά 20 πόντων.
ένας για το μέγεθος της ελλάδας φτάνει.
μετά τη μπάρτσα και τη ρεάλ το χάος.
γιατι τετοια βεβαιοτητα για τον γαυρο;
επειδη εδωσε 100 εκατ. ο μΑρινακης περσι;

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/article848408.ece/ALTERNATES/w620/atromitosaek20.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γιατι τετοια βεβαιοτητα για τον γαυρο;
επειδη εδωσε 100 εκατ. ο μΑρινακης περσι;
και συνεχίζει να τα χώνει.
ο τύπος έκανε μια επένδυση και έχει κάποιο στόχο.
θεωρώ ότι θα πάει καλύτερα του χρόνου.
έχω αυτή την υποψία.
μένει να μας το αποδείξει.
πάντως επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια ο τύπος έδωσε για τον ριέρα όσο κοστίζει όλη η ΑΕΚ και μεγάλο κομμάτι του χρέους της.
άλλο εάν δεν του βγήκε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Χαίρομαι που η μέγιστη πλειοψηφία των αδερφών Αεκτζήδων εδώ μέσα δεν πανηγύρισε για την κατάκτηση του Κυπέλλου χθες-παρότι άνυδροι για 9 χρόνια.
Αυτό σε σύγκριση με τους κάφρους τους γαύρους πουσε παρόμοια σκηνικά-επεισόδια και με σφάξιμο από την διαιτησία πανηγύριζαν για τη νίκη τους επί των βάζελων

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΛΑΣ ;) ;)
εχω ακόμα 12 σελίδες να διαβ΄σω - διάβασα ήδη 23
στέκομαι σε αυτό παρότι είχα να απαντήσω και σε προηγούμενα αλλά βαριόμουνα - είμαι σε κατάσταση ξενέρας γενικά

Σκοτεινέ είναι και για σένα αυτό, αλλά είναι και για τους περισσότερους
Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θεωρείτε τους συμ-φιλάθλους σας καλύτερους από των άλλων ομάδων.
δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θεωρείτε πως οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων είναι κάφροι (και ειδικά του Ολυμπιακού) και δεν είστε εσείς ηλίθιοι που τους βρίζετε με τη λογική πως έχουνε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα - κάλπικα, πέτσινα, κανονικά, αλαμπουρνέζικα, όλα μαζί.

Τα ίδια σκατά είναι ΟΛΟΙ. ΔΙΟΡΘΩΣΗ - για να μη νομίζετε πως βγάζω εαυτόν απέξω: τα ίδια σκατά είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κάνει επεισόδια.
δεν υπάρχει ομάδα, μερίδα φιλάθλων της οποίας δεν καταδίκασαν τα επεισόδια, άλλη μερίδα τα επευφήμησε γιατί τα έχουνε κάνει και οι άλλοι χειρότερα, και άλλη μερίδα έβαλέ κάτω το κεφάλι και άλλη μερίδα απλά τα πέρασε στο ντούκου.

ΕΛΕΟΣ
Τι νομίζετε πως σας κάνει εσάς καλύτερους ανθρώπους από φιλάθλους που υποστηρίζουνε άλλη ομάδα; Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός, τι είναι;
Επειδή προέρχεστε από την Πόλη σαν ομάδα; Ε, ΚΑΙ;;;;;;;;
ήταν μήπως πιο Έλληνες στην Πόλη από αλλού; Από την Κρήτη; Από τα Γιάννενα; Από την Καρδίτσα ή από την Αθήνα;

ΚΟΦΤΕ τη μαλακία πια
ΟΛΟΙ ζούμε στην ίδια χώρα, στα ίδια σκατά (εξαιρείται ο περσόνας που ζει σε χαλούμικα σκατά και ο γρηγόρης που ταίζεται με ακρίδες). Και ο λόγος που τα σκατά μένουνε είναι πως, αντί να πάρουμε όλοι μαζί σκούπα και φαράσι να τα καθαρίσουμε, τα σπρώχνουμε πιο πέρα με το πόδι και λέμε πως είναι του άλλου διαρκώς. Ε, λοιπόν, σαν πληροφορώ πως ΔΕΝ είστε ούτε καλύτεροι σαν φίλαθλοι ούτε σαν άνθρωποι από του ΓΑΥΡΟΥΣ, ΒΑΖΕΛΟΥΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, μ_ΠΑΟΚΙΑ, ΤΥΡΙΑ, κλπ κλπ (και είναι η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ - πάντα τους αποκαλώ Αεκτζήδες, Παναθηναϊκούς κλπ κλπ - οποτε ζητάω ταυτόχρονα και συγγνώμη για αυτό).

ΔΕΝ είναι το ποδόσφαιρό μας. ΕΜΕΙΣ ειμαστε. Και μόνο η σύγκριση που κάνεις μετά σκοτεινέ για το αν πανηγυρίζουνε οι άλλοι (και το θεωρείς και κλασικά βέβαιο) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ - και στο λέω στα ίσια παρότι έχουμε μιλήσει και πριβέ και ξέρεις πως δεν έχω προσωπικά με κανένα.

Οι χούλιγκαν, οι μαλάκες, οι φυσιολογικοί άνθρωποι, οι λογικοί, οι ξερόλες, οι , οι, οι... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ
ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ

ΕΜΕΙΣ κάνουμε διαχωρισμούς
Διάολε, ντε και καλά να βγάλουμε πως υπερέχουμε σε κάτι ανούσιο...
νισάφι. Ωραία λοιπόν, είναι καλύτεροι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και εγώ που είμαι Ολυμπιακός είμαι μαλάκας, θερμοκέφαλος, χαίρομαι με πέτσινα κλπ κλπ.
Μιλάμε για μεγαλείο των φιλάθλων της ΑΕΚ. Και όλο αυτό το μεγαλείο...μετά το χθεσινό ματς...οκ.

Κύριοι, γμτ τον πάτο που έχουμε πιάσει σαν άνθρωποι που ζούμε σε μια χώρα. Γαμώ τη φάρα μας
εσείς ψάχτε να βρείτε τρόπο να βαυκαλιστείτε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο κομπλεξαρας ο δωνης στις δηλωσεις του μιλησε για δυο μετρα οφσαιντ...

Συνημμένα

• e2425b38f863105a2d42eeff6d287794_59633.jpg
    e2425b38f863105a2d42eeff6d287794_59633.jpg
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 19

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο κομπλεξαρας ο δωνης στις δηλωσεις του μιλησε για δυο μετρα οφσαιντ...
οφσάιντ και με γυμνό μάτι ήταν.
αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
και χωρίς οφσάιντι πάλι τα ίδια θα γίνονταν στο τέλος......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εχετε μεγάλη πλάκα στη χώρα της φαιδράς....

σκάει μούρη ο τυπάς με το καρέρα τούρμπο ες.... μετά απο λίγο βγαίνει όξω ένας γνωστός του γνωστού και λέει....
σιγά το μαλάκα. εγώ ξέρω έναν που μπορεί να πάρει λαμποργκίνι

κατι σαν τη μαλακία του μήτσου ένας έκι ίσον 2 ριβάλντο μου κάνει αυτό.... δλδ ότι όλοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τη μαλακία τους αλλά όλοι στο τέλος κρίνονται εκ του αποτελέσματος.....
Δεν μπορεις να κρινεις ανομοια πραγματα.θυμησου οταν πρωτομπηκε ο Βαρδινογιαννης ποσα σκορπαγε και πως καβουριασε μετα.Μεχρι τωρα ομως καλα το οδηγουσε το καραβι,μεχρι που σας παραμυθιασαν βγενοπουλοπατερες.η οι Μελλισανιδης-Καρρας εδωσαν μπολικο χρημα για 3-4 χρονια αλλα μετα την εκαναν και αυτοι,και τωρα δεν θελει να μπει με τιποτα,γιατι επαθε και εμαθε.
Ετσι θα συμβει και με τον μαρινακη.δεν μπορει μια ομαδα να εχει εσοδα 25 εκ ευρω και εξοδα 65,καποια στιγμη θα βαρεσει κανονι.Δεν ειναι μαλακας ο Μαρινακης να βαζει καθε χρονο 50 εκ απο την τσεπη του,καποια στιγμη θα βρει σε τοιχο,ειναι μαθηματικα βεβαιο.Ηδη οι πολυμετοχικοι 1 χρονο αντεξαν.αντε να δουμε ο Μαρινακης ποσο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η οι Μελλισανιδης-Καρρας εδωσαν μπολικο χρημα για 3-4 χρονια αλλα μετα την εκαναν και αυτοι,και τωρα δεν θελει να μπει με τιποτα,γιατι επαθε και εμαθε.
βγαλανε λεφτα απο την ΑΕΚ
και πολλα μαλιστα
τοτε ο Μελισσανιδης απλος λαθρεμπορας ηταν
μετα εγινε επιχειρηματιας

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Παντως μονο και μονο σαν σκεψη... Μου εξιταρε την φαντασια χτες το βραδυ... Να ηταν λεει χτες στον αγ.χωρο του οακα, ο Ολυμπιακος αντι για τον Ατρομητο.....   Και μονο σαν σκεψη ρε πουστη τι ομορφη που θα ηταν ε...???? αγωνιστικα μιλαω παντα...   Ποσο μπορει να εληγε το ματσιδιον?    Με αυτο το πραγμα που εμφνιστηκε για ομαδα χτες...???? :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ ρε πουστη και θα εβγαινε αληθινη μια φαντασιωση μου, μεσα σε ενα μηνα σε δυο παιγνια κοντα στην ντουζινα θα ηταν τα τοπια...!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχω ακόμα 12 σελίδες να διαβ΄σω - διάβασα ήδη 23
στέκομαι σε αυτό παρότι είχα να απαντήσω και σε προηγούμενα αλλά βαριόμουνα - είμαι σε κατάσταση ξενέρας γενικά

Σκοτεινέ είναι και για σένα αυτό, αλλά είναι και για τους περισσότερους
Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θεωρείτε τους συμ-φιλάθλους σας καλύτερους από των άλλων ομάδων.
δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θεωρείτε πως οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων είναι κάφροι (και ειδικά του Ολυμπιακού) και δεν είστε εσείς ηλίθιοι που τους βρίζετε με τη λογική πως έχουνε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα - κάλπικα, πέτσινα, κανονικά, αλαμπουρνέζικα, όλα μαζί.

Τα ίδια σκατά είναι ΟΛΟΙ. ΔΙΟΡΘΩΣΗ - για να μη νομίζετε πως βγάζω εαυτόν απέξω: τα ίδια σκατά είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κάνει επεισόδια.
δεν υπάρχει ομάδα, μερίδα φιλάθλων της οποίας δεν καταδίκασαν τα επεισόδια, άλλη μερίδα τα επευφήμησε γιατί τα έχουνε κάνει και οι άλλοι χειρότερα, και άλλη μερίδα έβαλέ κάτω το κεφάλι και άλλη μερίδα απλά τα πέρασε στο ντούκου.

ΕΛΕΟΣ
Τι νομίζετε πως σας κάνει εσάς καλύτερους ανθρώπους από φιλάθλους που υποστηρίζουνε άλλη ομάδα; Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός, τι είναι;
Επειδή προέρχεστε από την Πόλη σαν ομάδα; Ε, ΚΑΙ;;;;;;;;
ήταν μήπως πιο Έλληνες στην Πόλη από αλλού; Από την Κρήτη; Από τα Γιάννενα; Από την Καρδίτσα ή από την Αθήνα;

ΚΟΦΤΕ τη μαλακία πια
ΟΛΟΙ ζούμε στην ίδια χώρα, στα ίδια σκατά (εξαιρείται ο περσόνας που ζει σε χαλούμικα σκατά και ο γρηγόρης που ταίζεται με ακρίδες). Και ο λόγος που τα σκατά μένουνε είναι πως, αντί να πάρουμε όλοι μαζί σκούπα και φαράσι να τα καθαρίσουμε, τα σπρώχνουμε πιο πέρα με το πόδι και λέμε πως είναι του άλλου διαρκώς. Ε, λοιπόν, σαν πληροφορώ πως ΔΕΝ είστε ούτε καλύτεροι σαν φίλαθλοι ούτε σαν άνθρωποι από του ΓΑΥΡΟΥΣ, ΒΑΖΕΛΟΥΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, μ_ΠΑΟΚΙΑ, ΤΥΡΙΑ, κλπ κλπ (και είναι η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ - πάντα τους αποκαλώ Αεκτζήδες, Παναθηναϊκούς κλπ κλπ - οποτε ζητάω ταυτόχρονα και συγγνώμη για αυτό).

ΔΕΝ είναι το ποδόσφαιρό μας. ΕΜΕΙΣ ειμαστε. Και μόνο η σύγκριση που κάνεις μετά σκοτεινέ για το αν πανηγυρίζουνε οι άλλοι (και το θεωρείς και κλασικά βέβαιο) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ - και στο λέω στα ίσια παρότι έχουμε μιλήσει και πριβέ και ξέρεις πως δεν έχω προσωπικά με κανένα.

Οι χούλιγκαν, οι μαλάκες, οι φυσιολογικοί άνθρωποι, οι λογικοί, οι ξερόλες, οι , οι, οι... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΩΜΑ
ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ

ΕΜΕΙΣ κάνουμε διαχωρισμούς
Διάολε, ντε και καλά να βγάλουμε πως υπερέχουμε σε κάτι ανούσιο...
νισάφι. Ωραία λοιπόν, είναι καλύτεροι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και εγώ που είμαι Ολυμπιακός είμαι μαλάκας, θερμοκέφαλος, χαίρομαι με πέτσινα κλπ κλπ.
Μιλάμε για μεγαλείο των φιλάθλων της ΑΕΚ. Και όλο αυτό το μεγαλείο...μετά το χθεσινό ματς...οκ.

Κύριοι, γμτ τον πάτο που έχουμε πιάσει σαν άνθρωποι που ζούμε σε μια χώρα. Γαμώ τη φάρα μας
εσείς ψάχτε να βρείτε τρόπο να βαυκαλιστείτε
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ.
Αλλά ακρίδες δεν τρώω (ή τουλάχιστον δεν έχω φάει εν γνώση μου).....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
βγαλανε λεφτα απο την ΑΕΚ
και πολλα μαλιστα
τοτε ο Μελισσανιδης απλος λαθρεμπορας ηταν
μετα εγινε επιχειρηματιας
μην συγκρινουμε εκεινες τις εποχες... τοτε η αεκ επερνε πρωταθληματα με κουτουλα,σταματη,καραγιαννη και ο βαζελος με αποστολακη και ουζουνιδη,καμια σχεση τα λεφτα που εδιναν τοτε για μεταγραφες οι ομαδες με αυτα που δινουν σημερα... φανταζοταν τοτε καποιος οτι μετα απο 15-20 χρονια θα παιζουν στην ελλαδα παιχτες οπως ο ριβαλντο? ο ιμπαγασα? ο γκαλετι? ο εμερσον? ο αλβες? ο σισσε? ουτε στο ονειρο μας δεν βλεπαμε κατι τετοιο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.757
Πόντοι
2.606
η απολογια του παοκ στον αθλητικο δικαστη μετα τα οσα εγιναν στον ημιτελικο της τουμπας τι αποτελει?
Η απολογια του ΠΑΟΚ ειναι ντροπη για την ιστορια του και η ποινη ΝΕΡΟ στον μυλο της παραγκας...ΤΑ κανουν ολα αυτα για να εχουν παντα αλλοθι.(οι παραγκαρχες και τα τσιρακια τους)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η κατάντια πάντως του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται κι απο μια αλλη πτυχη

είναι τραγικό ομάδες μικρές με ελάχιστους φιλάθλους και προοπτικές να εκπροσωπούν ολάκερη χώρα στις ευρωπαικές διοργανώσεις.
το εφιαλτικο σενάριο για παράδειγμα να παίζει του χρόνου ο βόλος και το περιστέρι στο Γιουρόπα λιγκ το μονο που κάνει είναι εκτός απο θλίψη για τις μεγάλες ομάδες να οδηγεί τη χώρα σε εξίσωση με την αλβανία. εάν επαναληφθουν τα φετινά 2-3 χρόνια ακόμα βλέπω σε μια πενταετία ο πρωταθλητής ελλάδας να παίζει προκριματικά απ τον ιούνη.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
μπα, αλήθεια;
δηλαδή η Μπράγκα πόσους οπαδούς έχει; περισσότερους από του Βόλου; Το Κλουζ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν μπορεις να κρινεις ανομοια πραγματα.θυμησου οταν πρωτομπηκε ο Βαρδινογιαννης ποσα σκορπαγε και πως καβουριασε μετα.Μεχρι τωρα ομως καλα το οδηγουσε το καραβι,μεχρι που σας παραμυθιασαν βγενοπουλοπατερες.η οι Μελλισανιδης-Καρρας εδωσαν μπολικο χρημα για 3-4 χρονια αλλα μετα την εκαναν και αυτοι,και τωρα δεν θελει να μπει με τιποτα,γιατι επαθε και εμαθε.
Ετσι θα συμβει και με τον μαρινακη.δεν μπορει μια ομαδα να εχει εσοδα 25 εκ ευρω και εξοδα 65,καποια στιγμη θα βαρεσει κανονι.Δεν ειναι μαλακας ο Μαρινακης να βαζει καθε χρονο 50 εκ απο την τσεπη του,καποια στιγμη θα βρει σε τοιχο,ειναι μαθηματικα βεβαιο.Ηδη οι πολυμετοχικοι 1 χρονο αντεξαν.αντε να δουμε ο Μαρινακης ποσο.

αυτοί που έβαλαν έβαλαν για να βγάλουν.
ο μαρινάκης έβαλε για την κάβλα του.
πλήρωσε όλα τα χρέη και τώρα θα πάρει 17 μύρια απο το τσουλου μόνο απο ομίλους.
βάλε και καμμιά 10αριά απο την πορεία τηλεοπτικά διαφημίσεις εισιτήρια και αμέσως μάζεψες σε ένα χρόνο τα σπασμένα.
ο κόκκαλης δεν είχε ψύχωση με το πρωτάθλημα.
με τα φράγκα του τσουλου είχε ψύχωση.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπα, αλήθεια;
το κλουζ εχει παραπανο... η μπραγκα μαζευει στα ευρωπαικα 20 χιλιαδες κοσμο και στο πρωταθλημα καμια 10ρια... ο βολος με το ζορι μαζευει 7-8 χιλιαδες στα ντερμπι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μπα, αλήθεια;
δεν έχεις την πολυτέλεια της πορτογαλίας. η πορτογαλίας έχει παράδοση ποδοφαιρική.
έχει βγάλει παικταρτάδες και προπονηταράδες
εουσέμπιο ρονάλντο φιγκο μουρίνιο.
εσύ τι έχεις βγάλει; γεωργάτο και μπάγιεβιτς;

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
ναι ναι persona....ακριβως ετσι...Μαρινοχοντροσ ο "απο μηχανης θεος"...εγς λες να του κανουμε ψηστιρι να εξοφλισει κ το ελληνικο χρεος....ειναι ψυχουλα ο μπαγασας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom