Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αυτοί που έβαλαν έβαλαν για να βγάλουν.
ο μαρινάκης έβαλε για την κάβλα του.
πλήρωσε όλα τα χρέη και τώρα θα πάρει 17 μύρια απο το τσουλου μόνο απο ομίλους.
βάλε και καμμιά 10αριά απο την πορεία τηλεοπτικά διαφημίσεις εισιτήρια και αμέσως μάζεψες σε ένα χρόνο τα σπασμένα.
ο κόκκαλης δεν είχε ψύχωση με το πρωτάθλημα.
με τα φράγκα του τσουλου είχε ψύχωση.
Καλά δε νομίζω πάντως να συνεχίσει να σπρώχνει όπως έσπρωξε πέρσι. Κάμια στιγμή θα κλείσει και αυτός λίγο την κάνουλα. Δεν έχουν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν έχεις την πολυτέλεια της πορτογαλίας. η πορτογαλίας έχει παράδοση ποδοφαιρική.
έχει βγάλει παικταρτάδες και προπονηταράδες
εουσέμπιο ρονάλντο φιγκο μουρίνιο.
εσύ τι έχεις βγάλει; γεωργάτο και μπάγιεβιτς;

χαριστεα εχει βγαλει η Ελλαδα... ευρωπαικη ποδοσφαιρικη αξια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Παντως μονο και μονο σαν σκεψη... Μου εξιταρε την φαντασια χτες το βραδυ... Να ηταν λεει χτες στον αγ.χωρο του οακα, ο Ολυμπιακος αντι για τον Ατρομητο.....   Και μονο σαν σκεψη ρε πουστη τι ομορφη που θα ηταν ε...???? αγωνιστικα μιλαω παντα...   Ποσο μπορει να εληγε το ματσιδιον?    Με αυτο το πραγμα που εμφνιστηκε για ομαδα χτες...???? :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ ρε πουστη και θα εβγαινε αληθινη μια φαντασιωση μου, μεσα σε ενα μηνα σε δυο παιγνια κοντα στην ντουζινα θα ηταν τα τοπια...!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ειναι καθε μερα του ΑιΓιανιου τυπε.100 φορες να ξαναπαιξουμε αυτο το σκορ δεν προκειται να ξαναγινει.εκεινη την μερα σας εβγαιναν τα παντα.5 φασεις 6 γκολ.δεν ξαναγινεται.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν έχεις την πολυτέλεια της πορτογαλίας. η πορτογαλίας έχει παράδοση ποδοφαιρική.
Εχουμε βγαλει και εμεις σαν χωρα,μην λες μαλακιες.εχουμε Γεωργεα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και η Ελλάδα ΕΙΧΕ παράδοση. Μπορεί να μην έβγαλε ποτέ έναν Εουσεμπιο. Αλλά έβγαλε ένα Νεστορίδη, έναν Παπαιωάννου (που τον ήθελε και η Ρεαλ) έναν Δομάζο, έναν Αντωνιάδη, έναν Δελικάρη, έναν Μαύρο. Απλά από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησαν οι Ελληνικές ομάδες να κοιτάνε τους έλληνες παίκτες και στράφηκαν σε μεταγραφές εξωτερικού για να "γεμήσουν αεροδρόμια" και να "ρίξουν τσιμέντα".

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εδω μας ξεπερασαν σιγα σιγα και οι ρουμανοι σε ποιοτητα πρωταθληματος... τι σηζητησεις πιανουμε τωρα... στην Ελλαδα του ΔΝΤ της κρισης,της πουστιας,της βρωμιας και της κακομοιριας δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε κατι καλο στο ποδοσφαιρο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Και η Ελλάδα ΕΙΧΕ παράδοση. Μπορεί να μην έβγαλε ποτέ έναν Εουσεμπιο. Αλλά έβγαλε ένα Νεστορίδη, έναν Παπαιωάννου (που τον ήθελε και η Ρεαλ) έναν Δομάζο, έναν Αντωνιάδη, έναν Δελικάρη, έναν Μαύρο. Απλά από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησαν οι Ελληνικές ομάδες να κοιτάνε τους έλληνες παίκτες και στράφηκαν σε μεταγραφές εξωτερικού για να "γεμήσουν αεροδρόμια" και να "ρίξουν τσιμέντα".
μεγαλη ευθηνη εχουν και οι μανατζαρεοι που μας γεμισαν παλτα απο βραζιλια,αργεντινη,σενεγαλη,αφρικη κτλ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εδω μας ξεπερασαν σιγα σιγα και οι ρουμανοι σε ποιοτητα πρωταθληματος... τι σηζητησεις πιανουμε τωρα... στην Ελλαδα του ΔΝΤ της κρισης,της πουστιας,της βρωμιας και της κακομοιριας δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε κατι καλο στο ποδοσφαιρο...
Ρε εδώ δε βλέπουμε σοβαρή πολιτική, περιμένεις σοβαρή μπάλα;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
χαριστεα εχει βγαλει η Ελλαδα... ευρωπαικη ποδοσφαιρικη αξια...
ο μανατζερ του Χαριστεα πρεπει να ειναι ο καλυτερος του κοσμου
εχει παιξει σε Βερντερ,Αγιαξ,Φεγιερνορντ,Νυρεμβεργη,Λεβερκουζεν και τωρα στην Σαλκε
:S

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μεγαλη ευθηνη εχουν και οι μανατζαρεοι που μας γεμισαν παλτα απο βραζιλια,αργεντινη,σενεγαλη,αφρικη κτλ
Ναι ρε. Αλλά την πατάς μια,δυο, τρεις. Κάποια στιγμή βάζεις μυαλό και το ψάχνεις καλύτερα. Αλλά εδώ (εκει) στην Ελλάδα σκατά. Το καλοκαίρι είχαν φέρει τον Εντνερ και κάποια εφημερίδα το είχε κάνει πρώτο θέμα. Σιγά ρε πούστη μου!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
απλα δεν υπηρχε σαφη εικονα για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ετσι θεοποιηθηκαν οι Ελληνες
οταν ηρθαν οι γκασταρμπαιτερ στην Γερμανια και βλεπανε ζωντανα την Γκλαντμπαχ χυνανε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απλα δεν υπηρχε σαφη εικονα για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο και ετσι θεοποιηθηκαν οι Ελληνες
οταν ηρθαν οι γκασταρμπαιτερ στην Γερμανια και βλεπανε ζωντανα την Γκλαντμπαχ χυνανε
Αυτό που θέλω να πω είναι πως στους παλιούς παίκτες θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί μια καλή παράδοση. Δεν είπα ότι ήταν θεοί! Εγώ πιστεύω πολύ στον Έλληνα παίκτη. Αλλά είμαι υπερ της άποψης να φύγει για εξωτερικό σε μικρή ηλικία (το πολύ στα 21, 22 του). Όσο μένει στην Ελλάδα χάνεται. Πχ. Τοροσίδης. Χαλάρά μπορεί να παίξει καμπιονάτο ή στην Αγγλία. Και ο Λύμπε έπρεπε να είχε φύγει μικρός όταν ήταν. Δηλαδή ο Γκέκας και ο Σαμαράς είναι πολύ καλύτερη του Λύμπε όταν ήταν στην ηλικία τους;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ναι ρε. Αλλά την πατάς μια,δυο, τρεις. Κάποια στιγμή βάζεις μυαλό και το ψάχνεις καλύτερα. Αλλά εδώ (εκει) στην Ελλάδα σκατά. Το καλοκαίρι είχαν φέρει τον Εντνερ και κάποια εφημερίδα το είχε κάνει πρώτο θέμα. Σιγά ρε πούστη μου!!!
δεν την πατανε απλα οι μανατζαρεοι εχουν γινει κατι σαν τους διαφημηστες στα ΜΜΕ... πρεπει να ψωνιζεις κ κανα παλτο για να τα εχεις καλα με αυτους... ετσι εχει γινει δυστηχως η κατασταση στο ελλαντα... οι ελληνες παιχτες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο ξενους τυπου εντερ,ντατομο,λινο κ αλλους που για να τους γραψω ολους δεν φτανει μια σελιδα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν την πατανε απλα οι μανατζαρεοι εχουν γινει κατι σαν τους διαφημηστες στα ΜΜΕ... πρεπει να ψωνιζεις κ κανα παλτο για να τα εχεις καλα με αυτους... ετσι εχει γινει δυστηχως η κατασταση στο ελλαντα... οι ελληνες παιχτες δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο ξενους τυπου εντερ,ντατομο,λινο κ αλλους που για να τους γραψω ολους δεν φτανει μια σελιδα...
Τότε ρε μάστορα με τόσα παλτά που μας κουβάλησαν στην ομάδα η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει τρελλά κολλητιλίκια με τους μανατζαρέους. Λες να δούμε Μιχαλάκη (Οουεν) με την κιτρινόμαυρη φανέλα;  :grin: :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποσοι Ελληνες αριστερα μπακ ειναι καλυτεροι απο τον Λινο;Που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο
η μονη πραγματικα καλη φουρνια με Ελληνες παιχτες ηταν τελη του 90
πριν και μετα το χαος και καποιοι που απλα ξεχωριζουν απο τα σκατα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποσοι Ελληνες αριστερα μπακ ειναι καλυτεροι απο τον Λινο;Που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο
Η πιο ολοκληρωμένη ίσως. Δεν ξέρω αν ήταν και η καλύτερη.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αρκετοι ελληνες ειναι καλυτεροι του λινο και ποιο προσεχτικοι στα μαρκαρισματα... το μονο που αλλαζει ειναι η φανελα και οι συμπαιχτες που εχει διπλα και μπροστα του... αυτα τα δυο τον κανουν να δειχνει λιγο καλυτερος απο αλλους...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αρκετοι ελληνες ειναι καλυτεροι του λινο και ποιο προσεχτικοι στα μαρκαρισματα... το μονο που αλλαζει ειναι η φανελα και οι συμπαιχτες που εχει διπλα και μπροστα του... αυτα τα δυο τον κανουν να δειχνει λιγο καλυτερος απο αλλους...
Δε μπορώ να ξέρω πόσοι Έλληνες παίκτες είναι καλύτεροι του Λίνο. Δεν είμαι σκάουτερ για να ξέρω. Αλλά ο Σπυρόπουλος μια χαρά είναι. Το ίδιο και ο Τζαβέλας. Και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος πιτσσιρικά θα υπάρχει που θα έχει τα φώτα να γίνει καλύτερος του Λίνο, αλλά θα μείνει στην αφάνεια γιατί θα φέρουν στη θέση του κανένα Ντατομο και θα πάρει τα @@ του ο πιτσιρικάς.
Γιατί το ίδιο θα πάθαινε και ο Μανωλάς, αν πέρσι δεν είχε ξεμείνει η ΑΕΚ από κεντρικούς αμυντικούς και δεν αναγκαζόταν ο Ντούσαν να τον βάλει.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δε μπορώ να ξέρω πόσοι Έλληνες παίκτες είναι καλύτεροι του Λίνο. Δεν είμαι σκάουτερ για να ξέρω. Αλλά ο Σπυρόπουλος μια χαρά είναι. Το ίδιο και ο Τζαβέλας. Και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος πιτσσιρικά θα υπάρχει που θα έχει τα φώτα να γίνει καλύτερος του Λίνο, αλλά θα μείνει στην αφάνεια γιατί θα φέρουν στη θέση του κανένα Ντατομο και θα πάρει τα @@ του ο πιτσιρικάς.
Γιατί το ίδιο θα πάθαινε και ο Μανωλάς, αν πέρσι δεν είχε ξεμείνει η ΑΕΚ από κεντρικούς αμυντικούς και δεν αναγκαζόταν ο Ντούσαν να τον βάλει.
ακριβως οπως τα λες ειναι τα πραγματα... ο λινο εχει διπλα και μπροστα του κοντρερας και γκαρσια,δυο παιχτες που ειναι αρκετα καλοι γιαυτο ισως και φενετε καλυτερος απο μερικους ελληνες πιτσιρικαδες και μη,μην ξεχναμε οτι το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα,αν δεν εχεις εναν αξιο παιχτη διπλα η μπροστα σου-πισω σου δεν μπορεις να φανεις ουτε κ εσυ,τζαβελας,σπυροπουλος που ανεφερες αλλα και αλλοι ελληνες μικροτερων ομαδων πιστευω οτι ειναι αν οχι καλυτεροι τουλαχιστον ισαξιοι του λινο,οποτε γιατι να παιζει ο λινο και οχι ενας ελληνας? τωρα λεμε τον λινο σαν παραδειγμα ενω υπαρχουν αρκετα εισαγωμενα παλτα... οσο για τον ντουσαν φταινε και τα πολλα κολλητηλικια,κουμπαριλικια με μανατζερεους για την καταντια του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom