Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και η τσέλσυ στην αγγλία ομάδα γειτονιάς του λονδίνου είναι... 1.5 μύριο φιλάθλους μετράει...

έχετε χάσει το μέτρο ρε χαιβάνια.

απο τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό.
Η Αγγλία δε μετράει φίλε. Εκεί είναι ομοφυλόφιλοι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486

και η τσέλσυ στην αγγλία ομάδα γειτονιάς του λονδίνου είναι... 1.5 μύριο φιλάθλους μετράει...

Μη γενικεύεις και μην το παίζεις ξερόλας....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Η τσελσι εχει φιλαθλους και φαν κλαμπ σε πολλα μερη της Αγγλιας αλλα και του υπολοιπου κοσμου... στο λεω γιατι μαλλον η δεν καταλαβες αυτο που εγραψα η δεν το ηξερες...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μη γενικεύεις και μην το παίζεις ξερόλας....
αστους να λενε μεγαλε... βλεπεις ποσο ποναει τελικα οταν μια ομαδα στην ελλαδα περνει ενα τιτλο χωρις μουφες πεναλτι... εδω 3-0 νικησαμε και λενε για το γκολ οφσαιντ... φυσικα για το πεναλτι που δεν μας εδωσε δεν μιλαει κανεις...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.913
Πόντοι
6.035
αστους να λενε μεγαλε... βλεπεις ποσο ποναει τελικα οταν μια ομαδα στην ελλαδα περνει ενα τιτλο χωρις μουφες πεναλτι... εδω 3-0 νικησαμε και λενε για το γκολ οφσαιντ... φυσικα για το πεναλτι που δεν μας εδωσε δεν μιλαει κανεις...
:huh:
οπα εχεις ξεφυγει :2funny:
χαριτολογοντας στο λεω :sunglasses:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Η απάντηση του Σπανού:

Ma καλά έχει το Περιστέρι 400.000 κόσμο;;;μόνο αυτή την απορία έχω.
πληθυσμός 1.000.000 περίπου..............ψηφοφόροι 350.000 περίπου..............οι άλλοι ετεροδημότες........4ος ή 5οσ δήμος στην ελλάδα........αλλά δυστυχώς προάστιο της αθήνας......οπότε οι περισσότεροι....ΠΟΚ........αν είμαστε επαρχιακή πόλη θα είχαμε γαμώ τους κόσμους.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

τι συγκρινες τωρα ρε ανθρωπε!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:huh:
οπα εχεις ξεφυγει :2funny:
χαριτολογοντας στο λεω :sunglasses:
επαιξες ατρομητο με draw no bet εμαθα  :2funny:
εδω ρε φιλε ακουω πραγματα τρελα... ο αλλος συγκρινει την τσελσι με τον ατρομητο... ο ατρομητος φωναζει για το γκολ οφσαιντ αλλα για την καραμπινατη ανατροπη του ολιβειρα στο δελλα που φενετε και πεντακαθαρα στα ριπλευ ουτε κουβεντα... να εχαναν 1-0 να ελεγα ΟΚ αλλα εχασαν 3-0 και δυο φασεις εκαναν ολες κ ολες... ελεος  :priest:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πληθυσμός 1.000.000 περίπου..............ψηφοφόροι 350.000 περίπου..............οι άλλοι ετεροδημότες........4ος ή 5οσ δήμος στην ελλάδα........αλλά δυστυχώς προάστιο της αθήνας......οπότε οι περισσότεροι....ΠΟΚ........αν είμαστε επαρχιακή πόλη θα είχαμε γαμώ τους κόσμους.......
φιλε μου ποσοι απο αυτους ειναι φιλαθλοι του ατρομητου? αν ειναι παραπανω απο 10 χιλιαδες δεν θα χρειαζοταν να εχετε γαυροβαζελες και παοκια στην εξεδρα χτες... και μη μου πεις οχι,μονο εγω ξερω 10 ατομα που δεν ειναι ατρομητοι αλλα ηταν στο ματς...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.913
Πόντοι
6.035
επαιξες ατρομητο με draw no bet εμαθα  :2funny:
εδω ρε φιλε ακουω πραγματα τρελα... ο αλλος συγκρινει την τσελσι με τον ατρομητο... ο ατρομητος φωναζει για το γκολ οφσαιντ αλλα για την καραμπινατη ανατροπη του ολιβειρα στο δελλα που φενετε και πεντακαθαρα στα ριπλευ ουτε κουβεντα... να εχαναν 1-0 να ελεγα ΟΚ αλλα εχασαν 3-0 και δυο φασεις εκαναν ολες κ ολες... ελεος  :priest:
λοιπον θα πω δυο λογακια που δεν ηθελα να τα πω
και ας με κραξεται μετα
βαλατε ενα γκολ καθαρο οφασαιντ με αποτελεσμα να αναγκαστει ο ατρομητος να ανοιχτη
ταμουρωθηκατε πισω λες και εισαστεν η αναγενηση καρδιτσας λογικο ειναι να βρειτε χωρους και ειδικα το δευτερο γκολ εντελως τυχερο.
απο εκει και περα εσεις σε καθε αγωνα του ολυμπιακου ψαχνεται ακομα και τα φαουλ στο κεντρο του γηπεδου να πειτε οτι ευνοηθηκε ο ολυμπιακος.
και λεω εγω τωρα αν σε αγωνα πρψταθληματος φατε 3 απο τον ολυμπιαο αλλα το πρωτο ειναι καθαρο οφσαιντ δεν θα πειτε τπτ,ασε που αν σε αυτο τον τελικο ηταν ο ολυμπιακος η ο παναθηναικος σε καρμπον παιχνιδι θα λεγατε για καλπικο κυπελο.
ας τα βλεπουμε ολα οπως ειναι οχι οπως μας συμφερει μαγκιας σας για το κυπελο δεν αντιλεγω αλλα μην προσπαθηται να δικαιολογησεται τα αδικαιολογητα.
ευχαριστω πολυ μπορειται ελευθερα να με βρισεται :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
οι περισσότεροι είναο ΠΟΚ.....καθαροί φ΄'ιλαθλοι του πιτσουνίου περ'όπου 20.000-30.000 όλων των ηλικιών...βγάλε γέρους καιπαιδιά και αρκετους που δεν πάνε στο γήπεδο πλέον και θα καταλήξεις.......10.000 - 15.000

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
λοιπον θα πω δυο λογακια που δεν ηθελα να τα πω
και ας με κραξεται μετα
βαλατε ενα γκολ καθαρο οφασαιντ με αποτελεσμα να αναγκαστει ο ατρομητος να ανοιχτη
ταμουρωθηκατε πισω λες και εισαστεν η αναγενηση καρδιτσας λογικο ειναι να βρειτε χωρους και ειδικα το δευτερο γκολ εντελως τυχερο.
απο εκει και περα εσεις σε καθε αγωνα του ολυμπιακου ψαχνεται ακομα και τα φαουλ στο κεντρο του γηπεδου να πειτε οτι ευνοηθηκε ο ολυμπιακος.
και λεω εγω τωρα αν σε αγωνα πρψταθληματος φατε 3 απο τον ολυμπιαο αλλα το πρωτο ειναι καθαρο οφσαιντ δεν θα πειτε τπτ,ασε που αν σε αυτο τον τελικο ηταν ο ολυμπιακος η ο παναθηναικος σε καρμπον παιχνιδι θα λεγατε για καλπικο κυπελο.
ας τα βλεπουμε ολα οπως ειναι οχι οπως μας συμφερει μαγκιας σας για το κυπελο δεν αντιλεγω αλλα μην προσπαθηται να δικαιολογησεται τα αδικαιολογητα.
ευχαριστω πολυ μπορειται ελευθερα να με βρισεται :grin:
τοτε να αρχισω να φωναζω γιατι στο 6-0 δεν εδωσε κοκκινη στον ιμπαγασα στο Α ημι και αν το εκανε θα γυρναγα το ματς... τι λες τωρα και εσυ... η αεκ χτες εκανε συνολικα 6 φασεις για γκολ και ο ατρομητος 2... θεαμα για τα μπαζα και απο τις δυο ομαδες δεν αντιλεω... με πολυ αγχος η αεκ γιατι επαιζε τα παντα σε αυτο το παιχνιδι... ομως οχι να μιλαμε και για αλιωση αποτελεσματος,ειναι αστειο.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οι περισσότεροι είναο ΠΟΚ.....καθαροί φ΄'ιλαθλοι του πιτσουνίου περ'όπου 20.000-30.000 όλων των ηλικιών...βγάλε γέρους καιπαιδιά και αρκετους που δεν πάνε στο γήπεδο πλέον και θα καταλήξεις.......10.000 - 15.000
μια χαρα τα λες... δεν εχω κατι με τον ατρομητο,ειμαι απο αυτους που τον χειροκροτησαν χτες αλλα μην ξεχναμε το οτι εφτασε στον τελικο ειναι και θεμα βατων αντιπαλων σε ολα τα παινχιδια που εδωσε... η αεκ πεταξε εξω βαζελο (με την βοηθεια και της τυχης αν θελεις) και τον παοκ μεσα στην τουμπα... νομιζω οτι δικαια πηρε τον τιτλο...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.913
Πόντοι
6.035
τοτε να αρχισω να φωναζω γιατι στο 6-0 δεν εδωσε κοκκινη στον ιμπαγασα στο Α ημι και αν το εκανε θα γυρναγα το ματς... τι λες τωρα και εσυ... η αεκ χτες εκανε συνολικα 6 φασεις για γκολ και ο ατρομητος 2... θεαμα για τα μπαζα και απο τις δυο ομαδες δεν αντιλεω... με πολυ αγχος η αεκ γιατι επαιζε τα παντα σε αυτο το παιχνιδι... ομως οχι να μιλαμε και για αλιωση αποτελεσματος,ειναι αστειο.
ρε αγορι μου δεν ψαχνω να βρω τπτ ουτε αλιωση αποτελεσματος ψαχνω θα το περνατε το κυπελο ετσι κι αλλιως αλλα δεν ειναι δικαιολογια οτι βαλατε 3 γκολ,οσο για τον αγωνα που λες αν π[αω μερικες σελιδες πισω θα δω τι γραφατε οποτε αστο μην φωναζουμε για τους αλλους ενω για τα δικα μας λεξη.
οσο απο ποδοσφαιρο κλαφτα δεν παιχτηκε καθολου :2funny: απλα πραγματα ειναι και αν θυμασε για το κανονικο γκολ του παναθηναικου στον μεταξυ μας αγωνα που ακυρωθηκε κακος παλι και εσεις εκτος απο τους παναθηναικους φωναζατε αυτο θελω να σου πω

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.913
Πόντοι
6.035
ρε αγορι μου δεν ψαχνω να βρω τπτ ουτε αλιωση αποτελεσματος ψαχνω θα το περνατε το κυπελο ετσι κι αλλιως αλλα δεν ειναι δικαιολογια οτι βαλατε 3 γκολ,οσο για τον αγωνα που λες αν π[αω μερικες σελιδες πισω θα δω τι γραφατε οποτε αστο μην φωναζουμε για τους αλλους ενω για τα δικα μας λεξη.
οσο απο ποδοσφαιρο κλαφτα δεν παιχτηκε καθολου :2funny: απλα πραγματα ειναι και αν θυμασε για το κανονικο γκολ του παναθηναικου στον μεταξυ μας αγωνα που ακυρωθηκε κακος παλι και εσεις εκτος απο τους παναθηναικους φωναζατε αυτο θελω να σου πω
ωχ τι εγινε επεσε λογοκρισια :2funny: :2funny: :2funny:
τι εγινε ρε παιδια λογοκρισια μου κοψανε το μισο κειμενο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μιλάμε για δυναμικότητα ομάδων.........σαφέστατα η ΑΕΚ είναι καλλίτερη....και ολοι περιμέναμε να πάρει το κύπελλο.....όχι όμως με τετοιο τρόπο......και ακούω τις δηλώσεις των παραγόντων ΕΠΟ κ.λ.π. και τραβάω ταμαλλιά μου......και αν κάποιος από εσάς που με ξέρουν,ξέρει τον αγαμίδη να του πεί ότι άμα είναι άντρας και φοράει παντελόνια ν αφήσει τους μπράβους του και να κατηφορίσει κατά  πιτσούνι μεριά........όπου θέλει......εγώ προσωπικά θα τον περιμένω........και φυσικά δε3ν έχω ατι εναντίον των υγειών οπαδών της ΑΕΚ.....το αντίθετο μάλιστα καθότι οι περισσότεροι απ την οικογένεια μου ακτζήδες είναι.....και πολλοί φίλοι από εδώ......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μιλάμε για δυναμικότητα ομάδων.........σαφέστατα η ΑΕΚ είναι καλλίτερη....και ολοι περιμέναμε να πάρει το κύπελλο.....όχι όμως με τετοιο τρόπο......και ακούω τις δηλώσεις των παραγόντων ΕΠΟ κ.λ.π. και τραβάω ταμαλλιά μου......και αν κάποιος από εσάς που με ξέρουν,ξέρει τον αγαμίδη να του πεί ότι άμα είναι άντρας και φοράει παντελόνια ν αφήσει τους μπράβους του και να κατηφορίσει κατά  πιτσούνι μεριά........όπου θέλει......εγώ προσωπικά θα τον περιμένω........και φυσικά δε3ν έχω ατι εναντίον των υγειών οπαδών της ΑΕΚ.....το αντίθετο μάλιστα καθότι οι περισσότεροι απ την οικογένεια μου ακτζήδες είναι.....και πολλοί φίλοι από εδώ......
Καθαροτατα το πηρε το κυπελλο η ΑΕΚ,το γκολ ναι μεν οφσαιντ,ομως για να φανει πρεπει να το δεις σε 2 ριπλευ,και παλι εχεις υποψια μηπως και δεν...Απο εκει και περα το μοναδικο λαθος του Κακου ειναι το πεναλτυ που δεν εδωσε στην ΑΕΚ.Για τα εκτροπα τα ειπαμε,μην τα ξαναλεμε.Απαραδεκτα και καταδικαστεα,την οργανωση ομως της ολης επιχειρησης δεν την ειχε η ΑΕΚ.Οσο για τον Αδαμιδη,ασε μην τον περιμενεις.ειναι και ψηλο παιδι,ασε μη σου ριξει καμια για πλακα και σε ψαχνουμε μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom