Μη μου το παιζεις τωρα και εσυ προβατακι που ακουει τον μεγα μαρινακη οτι φετος διδαξατε ηθος? Παντως ειναι κριμα γιατι ο γαυρος εχει γηπεδο,κοσμο,λεφτα... κριμα να μην μπορουν να χειροκροτησουν ενα δικαιο τιτλο. Εξαλου οι ιδιοι οι γαυροι το λενε για την διαιτησια και τα παραρτηματα (πανιωνιος,βολος) δεν το λεμε μονο εμεις... μεχρι και ενα μικρο παιδακι να βαλεις να δει αγωνα στο καραισκακη θα καταλαβει οτι ο διαιτητης σφυριζει εδρα...
Οσο για το μπουγελομα μαλλον εσυ βλεπεις ονειρα αν νομιζεις οτι τα πρωταθληματα που πηρε ο γαυρος ειναι δικαια... τα μισα μουφες ειναι και υπαρχουν αρκετοι φιλαθλοι σας που το αναγνωριζουν...
γμτ.... και σας είπα να διαβάσετε προσεχτικά το ποστάρισμα για τη σύγχυση
αλλά κανείς σας δεν το διάβασε
ξεμπέρδεψέ τα λιγάκι στο μυαλό σου
ο διαιτητής σφυρίζει για διάφορους λόγους έδρα. Δεν είναι μόνο θέμα "παράγκας". Το γεγονός πως παίρνει μια ομάδα σφυρίγματα ΔΕΝ σημαίνει πως το πρωτάθλημα που παίρνει είναι μούφα. Ναι, και φέτος σφυρίγματα πήραμε, αλλά και να μην τα παίρναμε πάλι θα το παίρναμε.
Μάθετε να αναγνωρίζετε τον αντίπαλο επιτέλους. Η μαλακία πως για όλα φταίει η παράγκα είναι που έφτασε την ιστορία εδώ. Τα έχω ξαναπεί για την παράγκα, ποιος τι πού πώς.
Άντε και παραδεχόμαστε όλοι πως τα προηγούμενα πρωταθλήματα είναι πέτσινα
σε ικανοποιεί αυτό;
οκ;
πάμε παρακάτω λοιπόν. Επομένως εσύ έχεις μια χαρά ομάδα που θα έπαιρνε τα πρωταθλήματα αν δεν έπαιρνε σφυρίγματα ο ΟΣΦΠ. Το ίδιο και ο ΠΑΟ. Μια χαρά προπονητές, μια χαρά διοικήσεις κλπ
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου 15 χρόνια. ΦΓτιάχτε εσείς πρώτα τα δικά σας και μετά θα έρθλουνε όλα. Και ΠΑΟ και ΑΕΚ δυνατούς θέλω, και πΑΟΚ και Άρη. Αλλά όχι από σπόντα για μια χρονιά
μιλάς για παράγκα. Ποιος θα σε σεβαστεί έτσι όπως είσαι; Έκανε πέρσι ο Θείος τον βαρύ και ο Πατέρας αλώνισε - έδειξε πως ο ΠΑΟ σοβαρεύτηκε. Τα γαμήσανε μετά, πάλι τα ίδια. ο Γόντικας ή ο Αγαμίδης θα πάνε να αντιπαρατεθούνε στο Μαρινάκη ;
σιγά μην δίδαξε ήθος ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ
έχω πει πολλές φορές: για μένα πρέπει ΟΛΕΣ να πέσουνε - μόνο ερασιτεχνισμό αντέχει η Ελλάδα. Ομάδες που τις συντηρεί ΟΛΕΣ το κράτος δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι "επαγγελματικές" και να φεσώνουνε το κράτος διαρκώς