Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Αυτό θυμόμουν κι εγω αλλά .....Το 97-98 δεν ήταν η Σλάβια...ήταν η Μοζίρ από την Λευκορωσία....επιπέδου...ΑΙΚ Στοκχόλμης!!!!
Αυτό θυμόμουν κι εγω αλλά .....Το 97-98 δεν ήταν η Σλάβια...ήταν η Μοζίρ από την Λευκορωσία....επιπέδου...ΑΙΚ Στοκχόλμης!!!!
Κι εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος για την Μοζίρ αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία ......Σίγουρα έχει γίνει κάποιο λάθος...το θυμάμαι σαν τώρα.....
Και η ζωή των Τριτοδεύτερων ... τα τελευταία 11 χρόνια είναι ακόμα πιο δύσκολη !!!!!απ ότι βλέπω δεν είναι μόνο το επίπεδο του ποδοσφαίρου......είναι και η ελληνική γλώσσα .....δύσκολη....
Όποιος κάνει πλάκα δεν σημαίνει ότι είναι και φανατικός, όποιος το βλέπει έτσι μάλλον φοράει παρωπίδες, όποιος μασάει Ευρωπαϊκές καραμέλες .... κινδυνεύει να εκτεθεί κάποτε από 1 και μόνο καλή Ευρωπαϊκή πορεία του γάβρου ...την καραμέλα που έφτυσε ο Βαρδινογιάννης κάποτε για το κλείδωμα του πρωταθλήματος στην Παιανία .... την θυμούνται όλοι οι φίλαθλοι .... δεν κατάπινε καλύτερα ένα μαγκάλι κάρβουνα ....δηλαδή για εσένα όποιος βγαίνει πρώτος είναι ομαδάρα...και στην συνέχεια στην ευρώπη τι κάνει?...οι παρωπίδες του φανατισμού δεν οδηγούν πουθενά.....εκτός ίσως σε καταστάσεις τύπου...πολέμων οργανωμένων.....
πιθανον παιδια η σλαβια που αναφερεται να ειναι η μοζιρ σε καποιο επισημο ονομα! εξαλλου δεν λεει σλαβια πραγας η κατι τετοιο... παντως vangog νομιζω δεν μου απεδειξες κατι τρομερο... αντι για 1 φορα εχετε παιξει 2 φορες προκριματικα... δεν νομιζω οτι αυτο αποδεικνυει την φοβερη ομαδα που ειχε ο γαυρος κ σμπαραλιαζε τις ομαδες στα προκριματικα την ωρα που αεκ ετρωγε πουτσες οταν προσπαθουσε να περασει στους ομιλους... αν δεκα χρονια παιζατε προκριματικα πιστευεις λοιπον πως θα ειχατε περασει κ τις 10?? δεν νομιζω....Κι εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος για την Μοζίρ αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία ......
πραγματι για να μην αναρωτιεστε η σλαβια ειναι η μοζιρ!... να ενα λινκ με καποια αποτελεσματα απο τα προκριματικα του 01-02 που αναφερεται ως σλαβια μοζιρ...!
Καλημερα καταρχιν....τα χρονια που αναφερεσε εφτασε στους 16 του κυπελουχων.......
γιουβε -οσφπ 7-0
μολντε ροζεμποργκ καρδουλες ...τι να πρωτοθυμηθω....
υ.γ. ο μπριακος εφυγε ,ο ΣΠΑΘΑΣ("το αιγαλεω και ο ολυμπιακος....) ερχετε......
ο θρυλος οπως εχει φαει 7 ετσι εχει ριξει και εξαρα ομως ετσι εχει μαζεψει και 10 βαθμους σε ομιλο φωτια ετσι εχει παει και στους 8!!!! οσο για την νικη με την μιλαν μην ξεχνας τι νικες εχει κανει και ο θρυλος εδω μεσα.... ειδικα εσεις δεν πρεπει να μιλατε για ευρωπη καθως ουτε πορια εχετε κανει εκτος απο ενα κυπελουχων (τα συγχρονα χρονια εννοω).. ουτε διπλο εχετε κανει στο τσουλου... και ουτε εχετε περασει καποια φαση στο τσουλου.... τωρα το οτι εσεις εχετε να δειτε πρωταθλημα 13 χρονια και ο θρυλος παιρνει καθε χρονο πρωταθλημα κανει μεταγραφες 15-20εκ ευρω και ο κοσμος φωναζει να φυγει ο κοκκαλης.... και εσεις με 13 χρονια στην διαιτα με μεταγραφη το ριμπο (που κραζατε και λεγατε γερο 3(!!!!!) χρονια πριν) και τον παππα και τον καφε δοξαζεται το αεκακι... ποιες μεταγραφες δηλαδη αυτους που εδιωξε ο σωκρατης για να φερει γκαλετι, λουα-λουα, λεντεσμα, κοβασεβιτς, ραουλ μπραβο κτλ μεταγραφες που δεν εχεις δει ποτε!!!! που εκτος αραμπουαρενα και ριμπο που πηρες απο εμας ολοι οι αλλοι ειναι παντελως αγνωστοι..... και μην ακουσω σχολια για λουα-λουα (νιουκαστλ-πορτσμουθ), γκαλετι (σαραγοσα- ατλετικο μανδριτης), λεντεσμα (εθνικη αργεντινης), ραουλ μπραβο (ρεαλ μανδριτης- εθνικη ισπανιας), κοβασεβιτς (γιουβεντους-σοσιεδαδ κτλ, διεθνης σερβος).... και μην μου πεις για διαιτησια γιατι το 2002 δεν σε αδικησε κανεις αλλα δεν ειχες το @@ να παρεις το Χ στο οακα και εχασες το πρωταθλημα, το 2005 δεν ειχες τα @@ να κερδισεις τον ιωνικο στο οακα (!!!) και μετα δεν ειχες παλι τα @@ να κερδισεις τον βαζελο στη λεοφορο.... δηλαδη οπου πρεπει να κερδισεις εσυ κανεις την κοτα και μιλας για διαιτησια!!!!!!! οσο για την σεβιλη οταν ο θρυλος φερνει το ιδιο αποτελεσμα με βαλενθια περσι ειναι το ρεζιλι της ευρωπης, οταν φερνει Χ στην ρομα η αεκ ειναι η ομαδαρα οταν το φερνει ο θρυλος ειναι το ρεζιλι, οταν ο θρυλος φερνει Χ μεσα εξω με την σαχταρ που μετα αποκλειεται απο την σεβιλη με γκολ του παλοπ(!!!!!!!!!) στο 95 ειναι τα ρεζιλια που δεν κανουν εκτος εδρας νικη.... οταν ο θρυλος μαζευει 10 βαθμους σε ομοιλο με ντεπορτιβο,μονακο,λιβερπουλ (που το πηρε μετα) και αποκλειτε ειναι ρεζιλι εσυ που αποκλεισαι απο λιλ, μιλαν, αντερλεχτ κανεις πορεια... ελεως με την διαστρεβλωση πια!!!!!!!!!τα χρονια που αναφερεσε εφτασε στους 16 του κυπελουχων.......
γιουβε -οσφπ 7-0
μολντε ροζεμποργκ καρδουλες ...τι να πρωτοθυμηθω....
υ.γ. ο μπριακος εφυγε ,ο ΣΠΑΘΑΣ("το αιγαλεω και ο ολυμπιακος....) ερχετε......