ελα ρε συναδελφακι.
Ελλάδα όμως εσύ, ελπιζω και εγώ σε περίπου 1 μιση χρόνο να επιστρέψω....
Το ματς δε το είδα. Είδα κάποιες φάσεις στο νετ .Σκατά δηλαδή, το ματς μου φαίνεται ότι ήταν και γαμώ τις σούπες. Όλες και όλες μαζί με τα δοκάρια πρέπει να ήταν 4 με 5. Τίποτα δηλαδή. Ειδικά για την ΑΕΚ που έπρεπε να βάλει γκολ.
Τώρα στο θέμα τώρα με τις κάρτες. Ο από κάποια μέιλ που μου στείλανε μου είπαν ότι η αποβολή του Λίνο δικαιολογείται, αλλά αυτή του Ιβιτς με τίποτα. Και εδώ που τα λέμε εάν οι διαιτητές έδειχναν κάθε φορά κίτρινη για διαμαρτυρία τότε καμίά ομάδα σε κανένα ματς δε θα τελίωνε το παιχνίδι με 11. Οι Παοκτζήδες έχουν δίκιο να φωνάζουν γιατί στο ματς πρωταθλήματος δε θα παίξουν με 4 από τους βασικούς τους παίκτες. Εάν είχε συμβεί κάτι ανάλογο με εμάς θα λέγαμε τα χίλια όσα.
Όσο αφορά τώρα το δεύτερο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι. Στη Τούμπα πολύ δύσκολα χάνει. Παραμένει μια καλοδουλεμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει σε κάθε παιχνίδι και πως να το παίρνει. Τραγικό λάθος του Χιμένεθ να ΜΗΝ έχει βασικό τον Μπλάνκο και να έχει ΚΑΙ Ντιοπ ΚΑΙ Μακο στα χαφ. Είναι βαριά κορμιά και οι 2 και δεν έχουν στο παιχνίδι τους τη δημιουργικότητα που έχει ο καφές ή ο γκερέιρο.
Τώρα η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει όπως και δήποτε στο πρωτάθλημα για να εξασφαλίσει και άλλο τη θέση στα πλέι οφ, αλλά και για να βάλει σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ