Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μεγαλη ντροπη για τους οργανωμενους που δεν σεβαστηκαν την ενος λεπτου σιγη.Ολοι οι υπολοιποι τους αποδοκιμασαμε.Μιλαμε για μεγαλους μαλακες.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μεγαλη ντροπη για τους οργανωμενους που δεν σεβαστηκαν την ενος λεπτου σιγη.Ολοι οι υπολοιποι τους αποδοκιμασαμε.Μιλαμε για μεγαλους μαλακες.
Ε παντα μεσα στους οργανωμενους υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι αλλα και πιτσιρικια που δεν ηξεραν καν για ποιο λογο εγινε ενος λεπτου σιγη...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ψυχολόγο έχουμε φέρτε και πορνολόγο να δέσει το γλυκό  :tooth:
Προπονητή που να κόβει το μάτι του απο τον πάγκο δεν έχουμε   :headbang:
ελα ντε... με το που ειδα βασικο μπαχα χτες την καταλαβα την δουλεια... ενα ημιχρονο πηγε χαμενο. Αν ξεκινουσε με ισμαελ παιζει να ειχε πεταξει ενα μπαλακι...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ελα ντε... με το που ειδα βασικο μπαχα χτες την καταλαβα την δουλεια... ενα ημιχρονο πηγε χαμενο. Αν ξεκινουσε με ισμαελ παιζει να ειχε πεταξει ενα μπαλακι...
Εντάξει να την καταλάβω την αρχική μαλακία άνθρωπος είναι
Αλλά εξήντα ολόκληρα λεπτά για να καταλάβει ότι ο μπυροκοιλιάς έψαχνε για ταβέρνα και όχι να βάλει γκόλ
και ο μάκος νόμιζε ότι κερδίζαμε και έδινα την μπάλα πίσω
Αλλαξε το σύστημα βρε μαλάκα καίγεται ο κώλος σου αποτυχιμένεθ ύπνε
Βγάλε τον λύμπε που σερνότανε περασε στην φυσική του θέση τον σκόκο πίσω απο το φόρ σε ελεύθερο ρόλο, και σύ και ντούσκο τον έχετε γαμήσει τον άνθρωπο μία στα αριστερά μία στα δεξιά (για να βολέψετε και τους δύο)
Μου βγάζεις τον μπέρνς που είναι μέτριος παίκτης αλλά ο μοναδικός που τρύπαγε απο δεξιά και μου βάζεις τον λαγό.Ο παναγιωτάκης μετα απο τους τραυματισμούς του είναι ΚΑΜΜΕΝΟΣ μαλάκα χιμένεθ δεν το βλέπεις?  :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εντάξει να την καταλάβω την αρχική μαλακία άνθρωπος είναι
Αλλά εξήντα ολόκληρα λεπτά για να καταλάβει ότι ο μπυροκοιλιάς έψαχνε για ταβέρνα και όχι να βάλει γκόλ
και ο μάκος νόμιζε ότι κερδίζαμε και έδινα την μπάλα πίσω
Αλλαξε το σύστημα βρε μαλάκα καίγεται ο κώλος σου αποτυχιμένεθ ύπνε
Βγάλε τον λύμπε που σερνότανε περασε στην φυσική του θέση τον σκόκο πίσω απο το φόρ σε ελεύθερο ρόλο, και σύ και ντούσκο τον έχετε γαμήσει τον άνθρωπο μία στα αριστερά μία στα δεξιά (για να βολέψετε και τους δύο)
Μου βγάζεις τον μπέρνς που είναι μέτριος παίκτης αλλά ο μοναδικός που τρύπαγε απο δεξιά και μου βάζεις τον λαγό.Ο παναγιωτάκης μετα απο τους τραυματισμούς του είναι ΚΑΜΜΕΝΟΣ μαλάκα χιμένεθ δεν το βλέπεις?  :jerking:
Και οπως ηταν η 11δα με μπλανκο μπροστα θα εκανε περισοτερες φασεις και θα ηταν ποιο επικινδυνος απο τον μποχα...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
kourkouti-aek-paok-diop-contreras-stravomara-dixtya.jpg

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
α ρε papa bupa ενα γκολ δεν εβαλες γαμω τα δοκαρια και γαμω τη βροχη που εφαγα χτες... 38 πυρετο εχω σηκωσει τωρα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μην ξεχνιομαστε εχουμε και ματς πρωταθληματος την κυριακη...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Βλεπω λαιβ τουρκικο κυπελο Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ... μου φενετε καλυτερο ηταν το αεκ-παοκ  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Βλεπω λαιβ τουρκικο κυπελο Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ... μου φενετε καλυτερο ηταν το αεκ-παοκ  :2funny:
Λυπάμαι που στο λέω αλλά πρέπει να είσαι πολύ desperate  :grin:
*Πως καταφερες και τα έγραψες σωστά  :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
α ρε papa bupa ενα γκολ δεν εβαλες γαμω τα δοκαρια και γαμω τη βροχη που εφαγα χτες... 38 πυρετο εχω σηκωσει τωρα...
Αδερφέ δε με ακούς..Η Γκαντεμιά σε κυνηγάει!!!Περαστικά σου,κατσε μέσα,πιες κανενα ζεστό μη σε γυρίσει σε Η1Ν1 !!!!!Ακου με γυναίκα στο γήπεδο!!!Σα να λέμε ΠΑΠΑΣ σε καράβι και χειρότερα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αδερφέ δε με ακούς..Η Γκαντεμιά σε κυνηγάει!!!Περαστικά σου,κατσε μέσα,πιες κανενα ζεστό μη σε γυρίσει σε Η1Ν1 !!!!!Ακου με γυναίκα στο γήπεδο!!!Σα να λέμε ΠΑΠΑΣ σε καράβι και χειρότερα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αδερφε ενωσιτη εγω τις περισοτερες φορες που εχω παει με γυναικα γηπεδο κερδισαμε...  :P γαμησετα μεσα ειμαι με τσαγακι και σουπα  :headbang:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kαλησπέρα!!! τελικά σου έχουν πάρει τα μυαλά οι πρώην Ο.Α.
ο master πήγε με την γκόμενα του στο γήπεδο όχι το alani
A ρε γαμημένο αλτσχαιμερ  :woldman: :

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαλησπέρα!!! τελικά σου έχουν πάρει τα μυαλά οι πρώην Ο.Α.
ο master πήγε με την γκόμενα του στο γήπεδο όχι το alani
A ρε γαμημένο αλτσχαιμερ  :woldman: :
Ελα ρε!!Αφού κι αυτός πήγε με το μωρό του!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom