Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
λετε να φερουμε αυτον για προπονητη? εχει προοδευτικες ιδεες
-Οδηγέ, πόσο μακριά είναι η Τρίπολη;
-2 τσόντες δρόμος!!
λετε να φερουμε αυτον για προπονητη? εχει προοδευτικες ιδεες
Ε παντα μεσα στους οργανωμενους υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι αλλα και πιτσιρικια που δεν ηξεραν καν για ποιο λογο εγινε ενος λεπτου σιγη...Μεγαλη ντροπη για τους οργανωμενους που δεν σεβαστηκαν την ενος λεπτου σιγη.Ολοι οι υπολοιποι τους αποδοκιμασαμε.Μιλαμε για μεγαλους μαλακες.
Ψυχολόγο έχουμε φέρτε και πορνολόγο να δέσει το γλυκόλετε να φερουμε αυτον για προπονητη? εχει προοδευτικες ιδεες
ελα ντε... με το που ειδα βασικο μπαχα χτες την καταλαβα την δουλεια... ενα ημιχρονο πηγε χαμενο. Αν ξεκινουσε με ισμαελ παιζει να ειχε πεταξει ενα μπαλακι...Ψυχολόγο έχουμε φέρτε και πορνολόγο να δέσει το γλυκό
Προπονητή που να κόβει το μάτι του απο τον πάγκο δεν έχουμε
Εντάξει να την καταλάβω την αρχική μαλακία άνθρωπος είναιελα ντε... με το που ειδα βασικο μπαχα χτες την καταλαβα την δουλεια... ενα ημιχρονο πηγε χαμενο. Αν ξεκινουσε με ισμαελ παιζει να ειχε πεταξει ενα μπαλακι...
Και οπως ηταν η 11δα με μπλανκο μπροστα θα εκανε περισοτερες φασεις και θα ηταν ποιο επικινδυνος απο τον μποχα...Εντάξει να την καταλάβω την αρχική μαλακία άνθρωπος είναι
Αλλά εξήντα ολόκληρα λεπτά για να καταλάβει ότι ο μπυροκοιλιάς έψαχνε για ταβέρνα και όχι να βάλει γκόλ
και ο μάκος νόμιζε ότι κερδίζαμε και έδινα την μπάλα πίσω
Αλλαξε το σύστημα βρε μαλάκα καίγεται ο κώλος σου αποτυχιμένεθ ύπνε
Βγάλε τον λύμπε που σερνότανε περασε στην φυσική του θέση τον σκόκο πίσω απο το φόρ σε ελεύθερο ρόλο, και σύ και ντούσκο τον έχετε γαμήσει τον άνθρωπο μία στα αριστερά μία στα δεξιά (για να βολέψετε και τους δύο)
Μου βγάζεις τον μπέρνς που είναι μέτριος παίκτης αλλά ο μοναδικός που τρύπαγε απο δεξιά και μου βάζεις τον λαγό.Ο παναγιωτάκης μετα απο τους τραυματισμούς του είναι ΚΑΜΜΕΝΟΣ μαλάκα χιμένεθ δεν το βλέπεις?
Λυπάμαι που στο λέω αλλά πρέπει να είσαι πολύ desperateΒλεπω λαιβ τουρκικο κυπελο Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ... μου φενετε καλυτερο ηταν το αεκ-παοκ
Λογο στοιχηματος τα εχω μαθει ;)Λυπάμαι που στο λέω αλλά πρέπει να είσαι πολύ desperate
*Πως καταφερες και τα έγραψες σωστά
Αδερφέ δε με ακούς..Η Γκαντεμιά σε κυνηγάει!!!Περαστικά σου,κατσε μέσα,πιες κανενα ζεστό μη σε γυρίσει σε Η1Ν1 !!!!!Ακου με γυναίκα στο γήπεδο!!!Σα να λέμε ΠΑΠΑΣ σε καράβι και χειρότερα!!!α ρε papa bupa ενα γκολ δεν εβαλες γαμω τα δοκαρια και γαμω τη βροχη που εφαγα χτες... 38 πυρετο εχω σηκωσει τωρα...
Αδερφε ενωσιτη εγω τις περισοτερες φορες που εχω παει με γυναικα γηπεδο κερδισαμε... γαμησετα μεσα ειμαι με τσαγακι και σουπαΑδερφέ δε με ακούς..Η Γκαντεμιά σε κυνηγάει!!!Περαστικά σου,κατσε μέσα,πιες κανενα ζεστό μη σε γυρίσει σε Η1Ν1 !!!!!Ακου με γυναίκα στο γήπεδο!!!Σα να λέμε ΠΑΠΑΣ σε καράβι και χειρότερα!!!
Εσβησαν τα φωτα και διακοπηκε ο αγωνας... κατι μου θυμιζειΒλεπω λαιβ τουρκικο κυπελο Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ... μου φενετε καλυτερο ηταν το αεκ-παοκ
Kαλησπέρα!!! τελικά σου έχουν πάρει τα μυαλά οι πρώην Ο.Α.Αδερφέ δε με ακούς..Η Γκαντεμιά σε κυνηγάει!!!Περαστικά σου,κατσε μέσα,πιες κανενα ζεστό μη σε γυρίσει σε Η1Ν1 !!!!!Ακου με γυναίκα στο γήπεδο!!!Σα να λέμε ΠΑΠΑΣ σε καράβι και χειρότερα!!!
Ελα ρε!!Αφού κι αυτός πήγε με το μωρό του!!!!Kαλησπέρα!!! τελικά σου έχουν πάρει τα μυαλά οι πρώην Ο.Α.
ο master πήγε με την γκόμενα του στο γήπεδο όχι το alani
A ρε γαμημένο αλτσχαιμερ :