διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Γειά σου ΔράκουλαΓεια σου Διομηδης... το βραδυ μετα την νικη ολη εδω ε?
Το βράδυ μετά την νίκη έχει ξύδια είσαι καλεσμένος
Γειά σου ΔράκουλαΓεια σου Διομηδης... το βραδυ μετα την νικη ολη εδω ε?
Που εχει ξυδια???Γειά σου Δράκουλα
Το βράδυ μετά την νίκη έχει ξύδια είσαι καλεσμένος
Συμφωνώ με την τοποθέτηση αξιολόγιση του αγώνα απο τον ναύαρχοΗρθα!λοιπόν,το ματς αύριο είναι πολύ δύσκολο..Κυρίως γιατί παίζουμε ...ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!! Παρ'όλα αυτά πάντως,πιστεύω σε μια καθαρή νίκη με 0 πίσω,ποντάροντας περισσότερο στο κόμπλεξ των ξαδέρφων όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα,παρά στις ικανότητες των παικτών μας....
βρε Γρηγόριε, από εδώ μας το πας, από εκεί μας το πας...μας εξάπτεις τη φαντασία...Εάν καταφέρω να κοιμηθώ το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλεία θα μπορέσω να το δω. Αλλιώς δε λέει να κουτουλάω την άλλη μέρα. Και δε λέει γιατί λόγο δουλειάς μπορεί εάν δεν είμαι προσεκτικός να σκοτωθώ....
Ψυχρος Εκτελεστης... εχεις δει την ταινια THE MECHANIC?βρε Γρηγόριε, από εδώ μας το πας, από εκεί μας το πας...μας εξάπτεις τη φαντασία...
για ρίχτο βρε συ τι επαγγέλεσαι
Σε ποιά θύρα θα είσαι?Που εχει ξυδια???
Δεν εχω παρει εισητηριο... θα παω με ενα φιλαρακι και οπου βρουμε. Τις περισοτερες φορες παω στην 13 κατω.Σε ποιά θύρα θα είσαι?
Το έβαλα στο translate και το κατάλαβα το ιταλικόBuon giorno miei cari amici !!!!!!!
Εγώ θα είμαι στην 11.Δεν εχω παρει εισητηριο... θα παω με ενα φιλαρακι και οπου βρουμε. Τις περισοτερες φορες παω στην 13 κατω.
Εγώ θα είμαι στην 11.
Αν ακούσεις κανέναν να φωνάζει στο ημίχρονο
Δράκουλα! Δράκουλα! εγώ θα είμαι αυτός
aektv.weebly.comκανα λινκ για το ματσακι;
να σαι καλα λουγκρακοaektv.weebly.com
πιτσα,μπυρα,καναπε αντε και γαμησου γαμαικανε!!!
no job,no money,no girl aris and im not well... φλωρατζες!!!να σαι καλα λουγκρακο
ρε μαλακα το ατρομητος βολος με εβαλες;no job,no money,no girl aris and im not well... φλωρατζες!!!
αφου ρε ασχετε αεκ-παοκ αρχιζει στις 9ρε μαλακα το ατρομητος βολος με εβαλες;
Τίποτα το σημαντικό και το σπουδαίο. Στον τομέα της ναυτηλίας είμαι και εδώ και 2 μιση χρόνια περίπου είμαι πότε Ιαπωνία πότε Κορέα (ανάλογα την πρόοδο της δουλεία) και αραιά και που Ελλάδα. Εκεί κολάει και η διαφορά ώρας, εκεί κολάει και η αναφορά μου στους σχιστομάτηδες. Και όπως λένε και οι Ιάπωνες η δουλεία αυτή είναι 3-D (difficult, dirty, dangerous). Στα χρόνια αυτά στα ναυπηγεία που πηγαίνω έχει τύχει να δω με τα ίδια μου τα μάτια πτώση γερανογέφυρας (5 νεκροι) και να ακούσω και να αισθανθώ μια τρομακτική έκρηξη σε εν κατασκευή πλοίο. Αυτά είναι τα σπουδαία ατυχήματα. Εγώ πρωσοπικά όταν είχα πρωτοέρθει Κορέα είχα σπάσει 2 πλευρά γιατί από το γαμημένο το τζετ λανκ δε μπορούσα να κοιμηθώ και το πρωί κουτουλούσα και δεν πρόσεξα και έσπασα 2 πλευρα και ένα μικρό ράγισμα στο πόδι. Break a leg που λένε και οι άγγλοι.βρε Γρηγόριε, από εδώ μας το πας, από εκεί μας το πας...μας εξάπτεις τη φαντασία...
για ρίχτο βρε συ τι επαγγέλεσαι
ελα ρε συναδελφακι.Τίποτα το σημαντικό και το σπουδαίο. Στον τομέα της ναυτηλίας είμαι και εδώ και 2 μιση χρόνια περίπου είμαι πότε Ιαπωνία πότε Κορέα (ανάλογα την πρόοδο της δουλεία) και αραιά και που Ελλάδα. Εκεί κολάει και η διαφορά ώρας, εκεί κολάει και η αναφορά μου στους σχιστομάτηδες. Και όπως λένε και οι Ιάπωνες η δουλεία αυτή είναι 3-D (difficult, dirty, dangerous). Στα χρόνια αυτά στα ναυπηγεία που πηγαίνω έχει τύχει να δω με τα ίδια μου τα μάτια πτώση γερανογέφυρας (5 νεκροι) και να ακούσω και να αισθανθώ μια τρομακτική έκρηξη σε εν κατασκευή πλοίο. Αυτά είναι τα σπουδαία ατυχήματα. Εγώ πρωσοπικά όταν είχα πρωτοέρθει Κορέα είχα σπάσει 2 πλευρά γιατί από το γαμημένο το τζετ λανκ δε μπορούσα να κοιμηθώ και το πρωί κουτουλούσα και δεν πρόσεξα και έσπασα 2 πλευρα και ένα μικρό ράγισμα στο πόδι. Break a leg που λένε και οι άγγλοι.
Αυτά. Και τώρα ύπνο (για μένα) και αύριο πρωί πρωι θα μπω με αγωνία να μάθω το αποτέλεσμα....Παμε γεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Υ.Γ Η τύπισσα στη φωτό που έβαλε ο Διομίδης είναι στο πολεμικό ναυτικό; Και είναι και στο Γεν; Υποθέτω ότι οι άντρες του γραφείου που δουλεύει θα πηγαίνουν κάθε μέρα ορεξάτοι στην εργασία τους! Και θα έχουν και τσάμπα υλικό και για το σπίτι.....Έτσι τα ελληνικά ναυτικά λέμε....