Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ηρθα!λοιπόν,το ματς αύριο είναι πολύ δύσκολο..Κυρίως γιατί παίζουμε ...ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:Παρ'όλα αυτά πάντως,πιστεύω σε μια καθαρή νίκη με 0 πίσω,ποντάροντας περισσότερο στο κόμπλεξ των ξαδέρφων όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα,παρά στις ικανότητες  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: των παικτών μας.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Συμφωνώ με την τοποθέτηση αξιολόγιση του αγώνα απο τον ναύαρχο
*Χαίρομαι επίσης ότι ακόμα είναι σε θέση να κάνει προβλέψεις και δεν του έχουν πάρει τα μυαλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• aerosynodos-yetha.jpg
    aerosynodos-yetha.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εάν καταφέρω να κοιμηθώ το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλεία θα μπορέσω να το δω. Αλλιώς δε λέει να κουτουλάω την άλλη μέρα. Και δε λέει γιατί λόγο δουλειάς μπορεί εάν δεν είμαι προσεκτικός να σκοτωθώ....
βρε Γρηγόριε, από εδώ μας το πας, από εκεί μας το πας...μας εξάπτεις τη φαντασία...
για ρίχτο βρε συ τι επαγγέλεσαι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
βρε Γρηγόριε, από εδώ μας το πας, από εκεί μας το πας...μας εξάπτεις τη φαντασία...
Ψυχρος Εκτελεστης... εχεις δει την ταινια THE MECHANIC?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν εχω παρει εισητηριο... θα παω με ενα φιλαρακι και οπου βρουμε. Τις περισοτερες φορες παω στην 13 κατω.
Εγώ θα είμαι στην 11.
Αν ακούσεις κανέναν να φωνάζει στο ημίχρονο
Δράκουλα! Δράκουλα! εγώ θα είμαι αυτός   :bounce-glasses: :bounce-glasses:  :bounce-glasses:
                                                                                            :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:    

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ θα είμαι στην 11.
Αν ακούσεις κανέναν να φωνάζει στο ημίχρονο
Δράκουλα! Δράκουλα! εγώ θα είμαι αυτός   :bounce-glasses: :bounce-glasses:  :bounce-glasses:
                                                                                            :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:    
:2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τίποτα το σημαντικό και το σπουδαίο. Στον τομέα της ναυτηλίας είμαι και εδώ και 2 μιση χρόνια περίπου είμαι πότε Ιαπωνία πότε Κορέα (ανάλογα την πρόοδο της δουλεία) και αραιά και που Ελλάδα. Εκεί κολάει και η διαφορά ώρας, εκεί κολάει και η αναφορά μου στους σχιστομάτηδες. Και όπως λένε και οι Ιάπωνες η δουλεία αυτή είναι 3-D (difficult, dirty, dangerous). Στα χρόνια αυτά στα ναυπηγεία που πηγαίνω έχει τύχει να δω με τα ίδια μου τα μάτια πτώση γερανογέφυρας (5 νεκροι) και να ακούσω και να αισθανθώ μια τρομακτική έκρηξη σε εν κατασκευή πλοίο. Αυτά είναι τα σπουδαία ατυχήματα. Εγώ πρωσοπικά όταν είχα πρωτοέρθει Κορέα είχα σπάσει 2 πλευρά γιατί από το γαμημένο το τζετ λανκ δε μπορούσα να κοιμηθώ και το πρωί κουτουλούσα και δεν πρόσεξα και έσπασα 2 πλευρα και ένα μικρό ράγισμα στο πόδι. Break a leg που λένε και οι άγγλοι.
Αυτά. Και τώρα ύπνο (για μένα) και αύριο πρωί πρωι θα μπω με αγωνία να μάθω το αποτέλεσμα....Παμε γεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Υ.Γ Η τύπισσα στη φωτό που έβαλε ο Διομίδης είναι στο πολεμικό ναυτικό; Και είναι και στο Γεν; Υποθέτω ότι οι άντρες του γραφείου που δουλεύει θα πηγαίνουν κάθε μέρα ορεξάτοι στην εργασία τους! Και θα έχουν και τσάμπα υλικό και για το σπίτι.....Έτσι τα ελληνικά ναυτικά λέμε....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τίποτα το σημαντικό και το σπουδαίο. Στον τομέα της ναυτηλίας είμαι και εδώ και 2 μιση χρόνια περίπου είμαι πότε Ιαπωνία πότε Κορέα (ανάλογα την πρόοδο της δουλεία) και αραιά και που Ελλάδα. Εκεί κολάει και η διαφορά ώρας, εκεί κολάει και η αναφορά μου στους σχιστομάτηδες. Και όπως λένε και οι Ιάπωνες η δουλεία αυτή είναι 3-D (difficult, dirty, dangerous). Στα χρόνια αυτά στα ναυπηγεία που πηγαίνω έχει τύχει να δω με τα ίδια μου τα μάτια πτώση γερανογέφυρας (5 νεκροι) και να ακούσω και να αισθανθώ μια τρομακτική έκρηξη σε εν κατασκευή πλοίο. Αυτά είναι τα σπουδαία ατυχήματα. Εγώ πρωσοπικά όταν είχα πρωτοέρθει Κορέα είχα σπάσει 2 πλευρά γιατί από το γαμημένο το τζετ λανκ δε μπορούσα να κοιμηθώ και το πρωί κουτουλούσα και δεν πρόσεξα και έσπασα 2 πλευρα και ένα μικρό ράγισμα στο πόδι. Break a leg που λένε και οι άγγλοι.
Αυτά. Και τώρα ύπνο (για μένα) και αύριο πρωί πρωι θα μπω με αγωνία να μάθω το αποτέλεσμα....Παμε γεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Υ.Γ Η τύπισσα στη φωτό που έβαλε ο Διομίδης είναι στο πολεμικό ναυτικό; Και είναι και στο Γεν; Υποθέτω ότι οι άντρες του γραφείου που δουλεύει θα πηγαίνουν κάθε μέρα ορεξάτοι στην εργασία τους! Και θα έχουν και τσάμπα υλικό και για το σπίτι.....Έτσι τα ελληνικά ναυτικά λέμε....
ελα ρε συναδελφακι. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom