alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ελλαδαρα αθανατη!!!
Αναβλήθηκε ο τελικός μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Η Ελλάδα αδυνατεί να διοργανώσει ένα ματς!
Ελλαδαρα αθανατη!!!
Καλό νέο έτσι?
Απών ο Βιερίνια, εκτός αποστολής και οι Ετό, Μαλεζάς
www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/PAOK/312205.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/PAOK/312205.html[/url]
Θα είμαι και εγώ μέσα στην 11!!! ωραία όλα τα αδέρφια απο το μπου να φοράμε μεσα απο τα μπουφάν το σήμα του γλομπέου και να βρεθούμε μετά για τα επινίκιααυριο δεν νοειται να μην το γεμισουμε το γηπεδο.εγω θα ειμαι στην 9.μπραβο στην διοικηση που εριξε τις τιμες,μακαρι να τις κρατησει ετσι.
για μενα λιγο δυσκολο αυτο,θα με ρωταει η δικια μου τι ειναι αυτο το σημαΘα είμαι και εγώ μέσα στην 11!!! ωραία όλα τα αδέρφια απο το μπου να φοράμε μεσα απο τα μπουφάν το σήμα του γλομπέου και να βρεθούμε μετά για τα επινίκια
Π Α Μ Ε Γ Ε Ρ Α Μ Ω Ρ Η Α Ε Κ Α Ρ Α
Πες της οτι είναι η φωτο ενός καινούργιου παίκτηγια μενα λιγο δυσκολο αυτο,θα με ρωταει η δικια μου τι ειναι αυτο το σημα
Δανείζω τη φανέλα σε όποιον θέλει....Γράφει "ORIGINAL 21"-BOURDELA.COM και πάνω δεξια το σήμα του Γλομπέου.Μόνο που από πίσω λέει "ΝΑΥΑΡΧΟΣ"!!!!Μου την είχε κάνει δώρο ο Θρυλικός [size=30pt]ΑΡΙΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/size]Πες της οτι είναι η φωτο ενός καινούργιου παίκτη
Σιγά που θα το καταλάβει
Εγω που δεν έχω καμμία θα φορέσω την φανέλα και θα σου φωνάζω
ΜΑΣΤΕΡ ΜΑΣΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ
Ηρθα!λοιπόν,το ματς αύριο είναι πολύ δύσκολο..Κυρίως γιατί παίζουμε ...ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!! Παρ'όλα αυτά πάντως,πιστεύω σε μια καθαρή νίκη με 0 πίσω,ποντάροντας περισσότερο στο κόμπλεξ των ξαδέρφων όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα,παρά στις ικανότητες των παικτών μας....Ναύαρχε άσε ήσυχες τις γκόμενες απο την πρώην Ο.Α. και έλα εδώ να δώσεις πρόβλεψη
Μια φορα να ξαγρυπνησεις και εσυ για την αρρωστια...Πανυγηρίστε και για μένα αδέρφια, γιατί το ματς στην Ελλάδα μπορεί να είναι 9 και μιση το βράδυ αλλά για μένα θα είναι 4 τα ξημερώματα εδώ και πολύ δύσκολα θα μπορέσω να το δω. Καλή σκέψη να ρίξει τις τιμές η διοίκηση, αλλά λίγο δύσκολο να τις κρατήσει έτσι χαμηλά. Μακάρι όμως. Σήμερα διάβασα ότι πάνε την ΠΑΕ ΟΣΦΠ στο σκαμνί για ανακοίνωση της θύρας 7!!! Είναι καθαρό πλέον ότι δε ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να τρέχεις στα δικαστήρια κάποιους επειδή κάποιοι άλλοι βγάζουν δηλωσεις (δεν την έχω διαβάσει). ΕΑΝ οι οργανωμένοι φίλαθλοι ΚΑΘΕ ομάδες για να φτιάξουν σύλλογο πρέπει να ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ το ΟΚ από τις ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και αυτές με την σειρά τους ΔΙΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ότι οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ φίλαθλοι θα "τηρούν το αθλητικό πνέυμα, θα σέβονται πρόσωπα και κατααστάσεις γύρο από τον αθλητισμό και όχι μόνο" και άλλες παπαρονομικες εκφράσεις και θα ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορεί να δικαιολογήθει κάτι τέτοιο...Αλλίως τέτοιες ενέργειες είναι για να δείξει ο ΟΣΦΠ και η κάθε ομάδα πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι γύρω από τον αθλητισμό....
τον ιδιο καιρο δεν ειχε και οταν παιξαμε με τον ζενιτ?Αρχισε να βρεχει στην Αθηνα... ελπιζω να σταματησει μεχρι το απογευμα και να τιγκαρει το οακα. Επιβαλετε να κανουμε φιεστα αποψε!
Διαφορετικος αντιπαλος ομως...τον ιδιο καιρο δεν ειχε και οταν παιξαμε με τον ζενιτ?
και μαλιστα ακομη φορα ο προπονητης μας ειζε καλεσει ολους να παμε γηπεδο να στηριξουμε την ομαδα ρα μας!
ιδιος καιρος,ιδια ομαδα,ιδιο καλεσμα....
Γεια σου Διομηδης... το βραδυ μετα την νικη ολη εδω ε?[move]ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ [/move]
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!