διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Aφες αυτόν ου γαρ οίδασι τι ποιούσιΛέω να μη βρίσω σήμερα γι'αυτό και βε βάζω παράθεση στο μαλακισμένο που επί μονίμου βάσεως σπαμάρει εδω μέσα.......
Aφες αυτόν ου γαρ οίδασι τι ποιούσιΛέω να μη βρίσω σήμερα γι'αυτό και βε βάζω παράθεση στο μαλακισμένο που επί μονίμου βάσεως σπαμάρει εδω μέσα.......
Οσον αφορα τη διαιτησια η μιλαν ειναι ο γαυρος της ιταλιας... η ναπολι εφαγε το 1ο μπαλακι και εσπασε.Καλημέσα. Να πάτε όλοι ΟΑΚΑ αύριο (εάν ήμουν Ελλάδα θα είχα κλείσει ήδη θέση). Πρέπει να σπρώξουμε όσο μπορούμε την ομάδα για το κυπελο.
Επίσης το στοίχιμα το έχασα και το έχασα και βαριά...3-0!!! Γαμώ τον πάτο του Πάτο. Του αγίου πούτσου ανήμερα παίζει μπάλα και χθες τα έκανε όλα. Και ασίστ και γκολ. Βέβαια πάλι η διαιτησία (χεχεχεχεχε τι μόνο στο Ελλάντα) τους έπσρωξε τους παλιομαλάκες... Πάντως η αλήθεια είναι ότι η Μίλαν έπαιξε καλύτερα. Τώρα μόνο με θαύμα.
Όσο για το χτύπημα του Ριέρα,το εγραψα πιο επαγγελματικό από αυτό του αδερφού του...Πάντως δείχνουν ότι είναι λίγο κολοπαιδαράδες....Λέτε ο Τζεμπούρ να τσακωθεί μαζί του;;;;
Τι ώρα παίζει η ΑΕΚ αύριο για να κανονίσω να είμαι ξύπνιος;;;
21:00 ώρα Ελλάδος αδερφέΤι ώρα παίζει η ΑΕΚ αύριο για να κανονίσω να είμαι ξύπνιος;;;
Eνα βιντεάκι για να μας πάει καλά ο μήνας
Για ποιον λες?Λέω να μη βρίσω σήμερα γι'αυτό και βε βάζω παράθεση στο μαλακισμένο που επί μονίμου βάσεως σπαμάρει εδω μέσα.......
Πάλιωσες στο θρέντ δεν κατάλαβεςΓια ποιον λες?
Εναν καραγκιοζη ξερω εγω που κανει πουστιτσες... απλα να σιγουρευτω ηθελαΠάλιωσες στο θρέντ δεν κατάλαβες
O οσφπ είναι παράρτημα τουΕναν καραγκιοζη ξερω εγω που κανει πουστιτσες... απλα να σιγουρευτω ηθελα
Conn-x tvΜιά έρώτηση , πρός τά άξιότιμα χανούμια......
Πιό κανάλι θά δείξη τόν άγώνα τήν τετάρτη ???
Conn-x tv
Αγαπητέ εν Χριστό αδελφέ
είσαι μεγάλος κωλόπουσταςEνα βιντεάκι για να μας πάει καλά ο μήνας
Aφού ξέρεις βάζω τα βιντεάκια πρωί πρωί για να πηγαίνετε μετά στα λαδοτριβεία να τα χώνετε και να παίρνω τα ποσοστά μου ;)είσαι μεγάλος κωλόπουστας
από τη μία να βλέπω το βίντεοκλιπ και από την άλλη να παίζει η τηλεόραση την παπαρίζου
φόρτωσα για μασαζότσαρκα γμτ...
Ένας είναι παλικάρια μουΠάλιωσες στο θρέντ δεν κατάλαβες
Εννοείς κλώνος? μπα δεν νομίζω αν και ποτέ μην λές ποτέΈνας είναι παλικάρια μου
Εννοείς κλώνος? μπα δεν νομίζω αν και ποτέ μην λές ποτέ
Αυτον τον εξαιρουμαι... εφερε χαρτι απο γιατροΌχι εννοώ ένας γνήσιος και γαμοναδικός!!!!