You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αρθρο του Γιάννη Ξενάκη στην www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/306097.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/306097.html [/URL]
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καλός παίκτης αλλά απέχει πολύ από το "μεγάλος"Προσκύνησαν τον μέγα Λύμπε
και έχει πολύ μεγάλο μείον το γεγονός πως όπου παίζει η ομάδα του δεν παίρνει τίποτα
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εμενα μου κανει καλη εντυπωση ο Μακος φετος. Τον περιμενα καλυτερο περσι πραγμα που δε εγινε ποτε αλλα φετος δινει ρεστα, σε μια θεση μαλιστα που η Εθνικη Ελλαδος εχει αρχισει να χανει τον κορμο που της εδωσε σταθεροτητα για χρονια τωρα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ο Μάκος είναι ένας παίκτης σταθερός. όλοι οι παίκτες θέλουνε να πάρουνε ρυθμό.Εμενα μου κανει καλη εντυπωση ο Μακος φετος. Τον περιμενα καλυτερο περσι πραγμα που δε εγινε ποτε αλλα φετος δινει ρεστα, σε μια θεση μαλιστα που η Εθνικη Ελλαδος εχει αρχισει να χανει τον κορμο που της εδωσε σταθεροτητα για χρονια τωρα.
Όταν επέμενε ο Μπάγεβιτς προφανώς κάτι έβλεπε. Ένας παίκτης μπορεί να ταιριάξει σε μια ομάδα, μπορεί και όχι, μπορεί να ταιριάξει με ένα σύστημα μπορει και όχι.
Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχει καλό μομέντουμ.
Αρκεί να μην έρθει ο Χ Μίτσελ στη θέση του και χαλάσει η μαγιά...
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Καλημέρα αδέρφια.
Μιάν απορία έχω...πως γίνεται ένας παίκτης αυτής της ηλικίας να ρίχνει 2 μανίκια σε σύντομο διάστημα? Πολύ εκσπερμάτωση...νά'ταν τόσο καλή η γκόμενα? ή να πήρε ενισχυτικό?
ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ-ΕΝΩΣΙΣ-ΕΝΩΣΙΣ!!!!!!!
Μιάν απορία έχω...πως γίνεται ένας παίκτης αυτής της ηλικίας να ρίχνει 2 μανίκια σε σύντομο διάστημα? Πολύ εκσπερμάτωση...νά'ταν τόσο καλή η γκόμενα? ή να πήρε ενισχυτικό?
ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ-ΕΝΩΣΙΣ-ΕΝΩΣΙΣ!!!!!!!
Παιρνει,παιρνει αλλα του τα παιρνουν πισω κατι λαμογια στα χαρτια...καλός παίκτης αλλά απέχει πολύ από το "μεγάλος"
και έχει πολύ μεγάλο μείον το γεγονός πως όπου παίζει η ομάδα του δεν παίρνει τίποτα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Aς τους να λένεΠαιρνει,παιρνει αλλα του τα παιρνουν πισω κατι λαμογια στα χαρτια...
[move]ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΓΑΜΑΕΙ[/move]
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι...αλλά ...άκουπος ρε συ....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
χαχαχαχα.....ασε, για λαμόγια να μην μιλάμε καθόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο....Παιρνει,παιρνει αλλα του τα παιρνουν πισω κατι λαμογια στα χαρτια...
χαχχαχαχαχα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και επί της ευκαιρίας, δεν θυμάμαι...τότε ήτανε στην ΑΕΚ; δεν θυμάμαιΠαιρνει,παιρνει αλλα του τα παιρνουν πισω κατι λαμογια στα χαρτια...
και επί της ευκαιρίας, δεν θυμάμαι...τότε ήτανε στην ΑΕΚ; δεν θυμάμαι
Ήρθε το καλοκαίρι του 2003 και έφυγε το καλοκαίρι του 2008, όταν ο Νικολαΐδης αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα που διέσυρε τον σάπιο, πήρε το πρωτάθλημα στο γήπεδο, αλλά το έχασε στα χαρτιά.
Κατά τη γνώμη μου, ο Λυμπερόπουλος είναι μέσα στους 10 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαπενταετίας.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Grams έφτασε!!!!!!!
Για να δούμε τί θα δούμε και απο δαύτον (το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είναι επιλογή του manolo)
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/306146.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/306146.html[/url]
Για να δούμε τί θα δούμε και απο δαύτον (το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είναι επιλογή του manolo)
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/306146.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/306146.html[/url]
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και σιγουρα ο πιο γκαντεμης.Ήρθε το καλοκαίρι του 2003 και έφυγε το καλοκαίρι του 2008, όταν ο Νικολαΐδης αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα που διέσυρε τον σάπιο, πήρε το πρωτάθλημα στο γήπεδο, αλλά το έχασε στα χαρτιά.
Κατά τη γνώμη μου, ο Λυμπερόπουλος είναι μέσα στους 10 καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαπενταετίας.
Πρωταθλημα δεν πηρε ποτέ.
Ο Παναθηναικος πηρε πρωταθλημα την πρωτη χρονια που εφυγε.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
αυτό λέω...
τον καφέ του αποκλείεται να τον πίνει σε κούπα....
τον καφέ του αποκλείεται να τον πίνει σε κούπα....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαχαχα...λοιπον επειδη ρε νουμερο εχεις τρελλαθει με εκεινο το πρωταθλημα και σου εχει γινει εφιαλτης εγω για να δεις ποσο λαρτζ ειμαι σου το χαριζω...ετσι ....για να νοιωσεις χαρα....Ήρθε το καλοκαίρι του 2003 και έφυγε το καλοκαίρι του 2008, όταν ο Νικολαΐδης αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα που διέσυρε τον σάπιο, πήρε το πρωτάθλημα στο γήπεδο, αλλά το έχασε στα χαρτιά.
απο σημερα λοιπον εγω θα εχω 36 και εσυ 7 η 8 η 6 δεν ξερω ποσα εχεις...
9;;;
τεσπα....οσα εχεις επισημα εγω σου προσθετω αλλο ενα...
τελος τωρα;;;πρωταθλητη του 2008 θα θεωρω εσενα...ο κ.;;;
αντε μωρη κουφαλα με την κλαψα σου με επεισες....
και επειδη εχω συγκινηθει τωρα και ειμαι στις αβερτοσυνες μου σου δινω ετσι χωρις λογο αλλα 2 ....
θα εχω εγω 34 και εσυ.....
γαμισε με δεν ξερω ποσα εχεις ....σου δινω παντως εγω τρια....
κανε την προσθεση και ενημερωσε με...
αντε μωρη κουφαλα να δεις πως ξηγιομαστε εμεις οι γαυροι... ;) ;)
Grams έφτασε!!!!!!!
Διάβασα ότι σκοράρει κιόλας.
Θα δούμε.
@Χριστίδη,
ευχαριστώ ρε.
Είσαι ψυχάρα και ορίτζιναλ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22