Για να γράψουμε και μια ευχάριστη ( ; ) www.aek365.gr/a-100492/oristika-o-mitsel-sthn-aek.htm]είδηση[/url].
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσει πάλι το αεροπλάνο.
Grams δεν πιστεύω να έρχεται και αυτός με τα πόδια?Για να γράψουμε και μια ευχάριστη ( ; ) www.aek365.gr/a-100492/oristika-o-mitsel-sthn-aek.htm]είδηση[/url].
εσυ τουλαχιστον πιστευω δεν εισαι μαλακς....Δεν διαφωνώ μαζί σου ότι χρωστάγαμε.
-Δεν έγινε όμως λαμογιά μπήκε στο περίφημο άρθρο και τακτοποιήθηκαν νόμιμα.
-Μόνο η ΑΕΚ έχει μπει στην ρύθμιση αυτού του άρθρου? Δεν το νομίζω
τι κενό θα καλύψει;Grams δεν πιστεύω να έρχεται και αυτός με τα πόδια?
Grams δεν πιστεύω να έρχεται και αυτός με τα πόδια?
τι κενό θα καλύψει;
τα λεφτά του θα τα πάρει παίζοντας ή φεύγοντας (και κλαίγοντας οι φίλαθλοι)
ποιον θα αντικαταστήσει; για να ξέρουμε με ποιον να κάνουμε σύγκριση...
Ρίξε μια ματιά εδώ www.cosmo.gr/Sports/305707.html]http://www.cosmo.gr/Sports/305707.html[/url]τι κενό θα καλύψει;
τα λεφτά του θα τα πάρει παίζοντας ή φεύγοντας (και κλαίγοντας οι φίλαθλοι)
ποιον θα αντικαταστήσει; για να ξέρουμε με ποιον να κάνουμε σύγκριση...
σ'ευχαριστω....που σεβαστηκες αυτο που ζητησα...Hristidi δεν απαντώ στο ποστ σου αφού δεν θέλεις.
-Αλλά εγώ και στίς νίκες είμαι εδώ αλλά και στίς ήττες εδώ θα με βρείς
-και αν χάσουμε απο τον παο (που το απεύχομαι) εδώ θα είμαι
φιλικά.
επειδη σε βλεπω γνωστη,για πες ποσα εχασε το δημοσιο απο την ΑΕΚ,και ποσα επι κοσκωτα.κανε μια συγκριση με τα οικονομικα δεδομενα του 2004,και επιτελους καταλαβε οτι σαν γαυρος δεν εχεις δικαιωμα να ομιλεις.1. όλες οι λαμογιές γίνονται νόμιμα - και αν δεν γίνονται νομιμοποιούνται. Μην ξεκινήσουμε τώρα την κουβέντα του Βουλγαράκη περί νόμιμου και ηθικού....
2. Η ΑΕΚ ανήκει στις "μεγάλες" επομένως ενδιαφέρει και πολύ κόσμο
3. Τα λεφτά σας είναι...και του δημοσίου (δηλαδή δύο φορές τα λεφτά σας)
4. το έχω πει για όλες τις ομάδες
5. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο σκάνδαλο που κυκλοφορεί και δεν το λέει κανείς (να ξεχαστεί τελείως) είναι το χρέος του ΠΑΟΚ που απλά "ξεχνιέται" και ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο πρωτάθλημα
η ΑΕΚ δεν χρωστουσε της Μιχαλους,χρωστουσε τα περισσοτερα σε ενικ εντμεντ που οτι χρηματα εβαζαν στην αεκ,τα εβαζαν με την μορφη δανειοδοτησης,με αποτελεσμα να γινουν τοσο υπερογκα τα χρεη.Δεν ειχε για προεδρο εναν κυριο που εκλεψε τα χρηματα του ελληνικου λαου για να κανει μεταγραφες τυπου ντεταρι,και μετα εγινε καπνος,οπως και τα λεφτα που κλαπηκαν.υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά
μόνο μία
η ΑΕΚ χρωστούσε της Μιχαλούς και τα διέγραψε τα περισσότερα. Ε, πάλι να χρωστάει στη Μιχαλού;
αυτή τη στιγμή (το διευκρινίζω) ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν που να του χρωστάει χρήματα (μιλάμε για ληξιπρόθεσμα).
Αντιθέτως, κάποιες ομάδες (Νιώνιος ας πούμε) ακόμα ζητάει τα χρήματά του από τις τελευταίες 2 μεταγραφές...)
τέλος πάντων, το έχω πει πολλάκις....το ποδόσφαιρο είναι ξέπλυμα ούτως ή άλλως