DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Μίετσελ πριν από λίγο,υπέγραψε στην ομάδα μας ως δανεικός για 6 μήνες
Με θετική διάθεση υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ την πρόταση της Αταλάντα για την παραχώρηση των Κώστα Μανωλά και Σάββα Γκέντσογλου έναντι 2 εκ ευρώ.
www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/306297.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/306297.html [/URL]
Μαλον ο Βελλιος κλεινει στην Μπολονια...μακαρι το παλικαρι.Προταση 500.000 και λεοναρτο καναμε στον πανσσεραικο ε του πουστη λογικα θα την δεχτουν.Κυνηγαμε αμυντικο και επιθετικο.
ο λεοναρντο μπορει να μην κανει για την αεκ αλλα σε ομαδες τυπου σερρων ειναι μια χαρα.στον λεβαδειακο ηταν ο καλυτερος τους παιχτης.πως γινεται να μην δεχτει 500000 οταν για τον μανιατη που ειναι και στην εθνικη δοθηκαν 350000.1. το οτι κάνατε πρόταση δεν σημαίνει πως θα τα πάρουνε κιόλας
2. Ο Λεονάρντο είναι παίκτης που τον θέλει καμία ομάδα;;; Επομένως...γιατί να τον πάρει κάποιος; Ειδικά άμα είναι να τον πληρώνει κιόλας ένα σκασμό χρήματα (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να το πληρώνει η ΑΕΚ το συμβόλαιο)
O Τζιμπουρ στον Ολυμπιακο.....
O Τζιμπουρ στον Ολυμπιακο.....
Ο Λυπημενος απο σημερα ειναι πρωιν μανατζερ του Τζιμπουρ (μανατζερ του απο τον εθνικο αστερα) γιαιτι ο Ραφικ επαιξε παιχνιδι πισω απο την πλατη του......
Φανηκε τωρα ποιος ελεγε την αληθεια και ποιος ψεμα στην υποθεση Τζεμπουρ-Χιμενεθ,και οτι τα κατασκευασε δηθεν ο Χιμενεθ για να τον εκθεσει....
Χαιρομαι που πηγε εκει,και παρακαλω να περασει τον παοκ ο σαπιος.
ο βαλβιδας πως το δέχτηκε?περιεργο μου φαίνεται
γιατι τον ρωτησαν πιστευεις;οτι εγινε και με τον Μανιατη.Χαφ ζητησε,αμυντικο και επιθετικο του εφεραν.Εχει καψει φλαντζες ο μαρινακης και προβλεπω να κανει τον σαπιο τιτανικο.ο βαλβιδας πως το δέχτηκε?περιεργο μου φαίνεται
φοβερο avatar εχεις φιλε μπραβο !! εισαι πολυ εξυπνος και πολυ αεκτζης ...μαλλον θα εισαι απο αυτους που φωναζαν πουτανας γιοι στη σκεπαστη και μας μουτζωνουν... ετσι, να εχεις κομπλεξ με την original και την ΑΕΚ... εγω αντι να βριζω και να διχαζω οπως εσυ, θα ειμαι διπλα στην ΑΕΚ οπου παιζει και θα τρωω οπως συνηθως χιονια βροχες και πετρες για να φωναξω την πιο γλυκια κουβεντα μετα το μανα, να φωναζω ΑΕΚ...συνεχισε ετσι...Μαλον ο Βελλιος κλεινει στην Μπολονια...μακαρι το παλικαρι.Προταση 500.000 και λεοναρτο καναμε στον πανσσεραικο ε του πουστη λογικα θα την δεχτουν.Κυνηγαμε αμυντικο και επιθετικο.
γιατι τον ρωτησαν πιστευεις;οτι εγινε και με τον Μανιατη.Χαφ ζητησε,αμυντικο και επιθετικο του εφεραν.Εχει καψει φλαντζες ο μαρινακης και προβλεπω να κανει τον σαπιο τιτανικο.
Προκειμένου να καταφέρει να δώσει οριστικά πούλο στον Μητρογκόλ, θα κουβαλήσει τη σάρα και τη μάρα!!!!ο βαλβιδας πως το δέχτηκε?περιεργο μου φαίνεται