master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ανοιξατε εσεις καλυτερο,αφου πηρατε την νουμερο ενα πουτανακαλησπερα σας...το μπουρδελακι σας το κλεισατε η ακομα ειναι ανοιχτο;;;
αεκ γερα πρωταθλημα ξανα...
ανοιξατε εσεις καλυτερο,αφου πηρατε την νουμερο ενα πουτανακαλησπερα σας...το μπουρδελακι σας το κλεισατε η ακομα ειναι ανοιχτο;;;
αεκ γερα πρωταθλημα ξανα...
η παω στην ΑΕΚ η μενω στον Απολλωνα. ;)θυμισε μας τι ελεγε και ο ντεμης
ο τρομοκρατης τωρα θα γινε αρνακι και ρουφιανος της ΓΑΔΑανοιξατε εσεις καλυτερο,αφου πηρατε την νουμερο ενα πουτανα
κρίμα για σας που δεν έμεινε στον Απόλλωνα.η παω στην ΑΕΚ η μενω στον Απολλωνα. ;)
και εκλαιγε στο λουβαρη και παρακαλαγε να δωσει λιγα παραπανω για να κλεισει τελικαη παω στην ΑΕΚ η μενω στον Απολλωνα. ;)
ο τρομοκρατης τωρα θα γινε αρνακι και ρουφιανος της ΓΑΔΑ
εδω κανανε το μπατιστα παιχταρα-αραπη και ξανα παικταρα οταν γυρισε πισω
οι αεκτζηδες ειναι για τον πουτσο καβαλα οπου φυσαει ο ανεμος
ενω εσεις ε.να σου θυμισω τι λεγατε για λετο περυσι;ο τρομοκρατης τωρα θα γινε αρνακι και ρουφιανος της ΓΑΔΑ
εδω κανανε το μπατιστα παιχταρα-αραπη και ξανα παικταρα οταν γυρισε πισω
οι αεκτζηδες ειναι για τον πουτσο καβαλα οπου φυσαει ο ανεμος
οτι ειναι τρελοςενω εσεις ε.να σου θυμισω τι λεγατε για λετο περυσι;
καλα ρε τυπε εισαι μαλακας;ο αλαμανος ειχε συμφωνησει σε ολα με τον κοκκαλη και μολις ειδοποιησαν τον νικολαιδη να παει να υπογραψει στον γαυρο αυτος ειπε αυτη την κουβεντα.που τα ειδες στον υπνο σου αυτα;και εκλαιγε στο λουβαρη και παρακαλαγε να δωσει λιγα παραπανω για να κλεισει τελικα
ξυπνατε ρε κοροιδα τοσα χρονια σας τα λεγαμε για τον κοντο,σας πουλαγε παραμυθι με το κιλο
δωρήτρια ο μαστερης ισχυρίζεται οτι είμαι ο πλέζουρας και γράφω επίτηδες έτσι για ξεκάρφωμα δηλώνω δε βάζελας.ενω εσεις ε.να σου θυμισω τι λεγατε για λετο περυσι;
μαλακας ειμαι που δεν εβαλα καποτα και βγηκεςκαλα ρε τυπε εισαι μαλακας;ο αλαμανος ειχε συμφωνησει σε ολα με τον κοκκαλη και μολις ειδοποιησαν τον νικολαιδη να παει να υπογραψει στον γαυρο αυτος ειπε αυτη την κουβεντα.που τα ειδες στον υπνο σου αυτα;
γαμησε τον μωρε πρεπει να ειναι 16 χρονων και με φωτο τον ντεμη και την βανδη στο δωματιοδωρήτρια ο μαστερης ισχυρίζεται οτι είμαι ο πλέζουρας και γράφω επίτηδες έτσι για ξεκάρφωμα δηλώνω δε βάζελας.
ραντεβού δεν μπορεσα μα του κλείσω γιατί είναι χέστρα κατρουλού.
εάν καταφέρεις να τον αλλάξεις γνώμη να βγούμε τα δυό μας εσύ εγώ/πλέζουρας και η κατρουλού να μας τα πει αυτά που λέει εδώ μέσα από κοντά.
ααααααααααααααααχχαχααχαχαχχααχχααχαχχαχαχαχα
μπορειτε να λετε οτι θελετε γιατι ειστε μαλακες.και τον μαλακα μονο πλακα του κανεις,οπως ολοι οι υπολοιποι οπαδοι του φορουμ κανουν σε 2-3 απο εσας.οτι ειναι τρελος
και εμεις μπορουμε να λεμε οτι θελουμε γιατι το σηκωνουμε καθε χρονο,ενω εσυ που υπολογιζω οτι εισαι και πιτσιρικας δεν πρεπει να εχεις δει πρωταθλημα
θα σου τα σπάσει τώρα κάτσει να απολαύσω.μαλακας ειμαι που δεν εβαλα καποτα και βγηκες
κατσε και προσκυνα τον ντεμη κοροιδο μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια
δεν ασχολουμαι αλλο μαζι του μονο που μου απαντησε με πρωτοσελιδο πριν 3 χρονων φτανειθα σου τα σπάσει τώρα κάτσει να απολαύσω.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχα
εσυ προς το παρον κανονισε να βγεις με τον αντι,να του πεις αυτα που ελεγες για το μπου στο ιεροδουλες μπροστα του και εμενα ασε με,με πουστρακια δεν κανονιζω συναντησεις.δωρήτρια ο μαστερης ισχυρίζεται οτι είμαι ο πλέζουρας και γράφω επίτηδες έτσι για ξεκάρφωμα δηλώνω δε βάζελας.
ραντεβού δεν μπορεσα μα του κλείσω γιατί είναι χέστρα κατρουλού.
εάν καταφέρεις να τον αλλάξεις γνώμη να βγούμε τα δυό μας εσύ εγώ/πλέζουρας και η κατρουλού να μας τα πει αυτά που λέει εδώ μέσα από κοντά.
ααααααααααααααααχχαχααχαχαχχααχχααχαχχαχαχαχα
εδώ δε μπορεί να καταλάβει ότι ο τρύπας δεν έχει ίδιο τρόπο γραφής με μένα.δεν ασχολουμαι αλλο μαζι του μονο που μου απαντησε με πρωτοσελιδο πριν 3 χρονων φτανει
δεν μπορει να καταλαβει τι του λεω
η αληθεια ειναι οτι μαλακιες δεν πολυκαταλαβαινω....μονο που ειπες οτι ο ντεμης παρακαλαγε τον λουβαρη φτανειδεν ασχολουμαι αλλο μαζι του μονο που μου απαντησε με πρωτοσελιδο πριν 3 χρονων φτανει
δεν μπορει να καταλαβει τι του λεω
για πόσταρέ μας τι έλεγα στο ιεροδουλες ρε γαμιολίτσα;εσυ προς το παρον κανονισε να βγεις με τον αντι,να του πεις αυτα που ελεγες για το μπου στο ιεροδουλες μπροστα του και εμενα ασε με,με πουστρακια δεν κανονιζω συναντησεις.
οχι ρε πουστη τρομαξα τωραγια πόσταρέ μας τι έλεγα στο ιεροδουλες ρε γαμιολίτσα;
ή νομιζεις ότι δε διάβαζε ε;
ααααααααααααααχαχαχχαχαχααχχαχα σκατοπουστράκι έχεις κάνει μέγα λάθος εάν έχεις συναντηθεί όξω με άλλο μέλος και σε ξέρει.
θα παρακαλάς τον πλέζουρα να σε κρύψει στην 7 με κασκόλ του γάβρου.........