Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (16 μέλη και 87 επισκέπτες)

Jorje1510

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όλα καλά  αλλά αδυνατώ να καταλάβω που φταίει ο Μπάγιεβιτς ( συμφώνα με τη ερώτηση )

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
To Μάρτη που θα το έχουμε πάρει μαθηματικά και θα παίζουν τα 17χρονα, θα κάνουμε και καμιά γκέλα και θα ζεσταθείτε λιγάκι.

aek-adamidis-15.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αστονε αυτον....τελειωμενος ειναι ο υπαλληλος των χιλιων ευρω που παριστανει και τον προεδρο παε...
τον εχουν φωτογραφια στον ρεντη... ;) ;) ;)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άμα κοπεί αυτή η χορηγία τώρα, ούτε το ρεύμα στα γραφεία δε θα έχουν να πληρώσουν. :o
Για τιμωρία, να πέσει ο μισθός του αδραχμίδη από τα 1000 ευρώ στα 592. :s&m_1:
δεν πειραζει και ρευμα και νερο να μην εχουμε να πληρωσουμε καποιος θα υπαρχει με την φανελα της ΑΕΚ να σας καρφωνει οπως γινεται παντα.ξερεις οπως τοτε που σας καρφωνε οτι φοραγε κιτρινομαυρο δικεφαλο στο στηθος και επιστρατευσατε ποντικη και δημητροπουλο για να παρτε καμια ισοπαλια.αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα μπουλη εσυ ετρωγες φρουτοκρεμες τοτε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν πειραζει και ρευμα και νερο να μην εχουμε να πληρωσουμε καποιος θα υπαρχει με την φανελα της ΑΕΚ να σας καρφωνει οπως γινεται παντα.ξερεις οπως τοτε που σας καρφωνε οτι φοραγε κιτρινομαυρο δικεφαλο στο στηθος και επιστρατευσατε ποντικη και δημητροπουλο για να παρτε καμια ισοπαλια.αλλα που να τα ξερεις εσυ αυτα μπουλη εσυ ετρωγες φρουτοκρεμες τοτε.
Τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω και ζητώ συγγνώμη από τους μπούληδες που σε αποκαλώ έτσι.
Που τη βρίσκεις την όρεξη στους -15 δεν καταλαβαίνω, κονιάκ πίνεις;

URL]]

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τον χαρακτηρισμό στον επιστρέφω και ζητώ συγγνώμη από τους μπούληδες που σε αποκαλώ έτσι.
Που τη βρίσκεις την όρεξη στους -15 δεν καταλαβαίνω, κονιάκ πίνεις;

http://[URL unfurl="true"]www.k9-sar.com/old_site/Images/saint_bernard.jpg[/img[/URL]]
[/quote]θελω πραγματικα να μου πεις ρε συ μπομπιρα,πιστευεις οτι ετσι πικαρεις καποιον αεκτζη;για να καταλαβω και εγω τωρα την νοοτροπια ενος πιτσιρικα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
θελω πραγματικα να μου πεις ρε συ μπομπιρα,πιστευεις οτι ετσι πικαρεις καποιον αεκτζη;για να καταλαβω και εγω τωρα την νοοτροπια ενος πιτσιρικα.
Φάε ένα μαλάκα που μπαίνει στις 03:37 να βρίσει. :jerking: :jerking: :jerking:
Εμένα με λες "μπόμπιρα", εσύ είσαι γεράκος και ξυπνάς 5 φορές το βράδυ για κατούρημα; :piss:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ουσία είναι μία:
δεν έχει ομάδα η ΑΕΚ
αλλά δεν αποτελεί αυτό και κάτι το ιδιαίτερο - κάθε χρόνο τα ίδια λέμε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Η ουσία είναι μία:
δεν έχει ομάδα η ΑΕΚ
αλλά δεν αποτελεί αυτό και κάτι το ιδιαίτερο - κάθε χρόνο τα ίδια λέμε
Oποιος θέλει πρωταθλήματα να μην γίνει ΑΕΚ ή να αλλάξει ομάδα.Τάδε έφη κοντός  :jerking: :jerking: :jerking:
Με το που έφυγες μαλάκα απο την ΑΕΚ σε γνωρίζει κανείς στο δρόμο?
-Μπα έ!!!!
-Βλέπεις εσύ δεν υπάρχεις
-Η ΑΕΚ είναι εδώ
-Αιντε τώρα να πας να πλύνεις κανα στρινγκάκι της γυναίκας σου γιατί έχω μάθει οι δουλειές σου δεν πανε καλά

Συνημμένα

• aek_agiasofia.jpg
    aek_agiasofia.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Oποιος θέλει πρωταθλήματα να μην γίνει ΑΕΚ ή να αλλάξει ομάδα.Τάδε έφη κοντός  :jerking: :jerking: :jerking:
Με το που έφυγες μαλάκα απο την ΑΕΚ σε γνωρίζει κανείς στο δρόμο?
-Μπα έ!!!!
-Βλέπεις εσύ δεν υπάρχεις
-Η ΑΕΚ είναι εδώ
-Αιντε τώρα να πας να πλύνεις κανα στρινγκάκι της γυναίκας σου γιατί έχω μάθει οι δουλειές σου δεν πανε καλά

Οι κακές γλώσσες λένε ότι εθεάθης να χορεύεις rnb σε γνωστό κλαμπάκι...

URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
κατα τα αλλα ο τζιμπουρ ελεγε πως ηταν ολα ψεματα και πως θελει να μεινει στην αεκ....τραβα ρε στο χωριο σου,τσαμπα τοσα λεφτα για αυτον τον απροσαρμοστο.
μαστερακο πουστρακο σ'αρεσε η πιπα με την κερκυρα;;
και αφραγκος και δαρμενος και κερατας...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom