Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.405
Πόντοι
266
ασε εσεις ξεκαβλωνετε αλλιως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι φαπα ρε μαλακα να ριξεις εσυ 1 αεκτζης δερνει για πλακα 100 αριανες.
μαστερακο φτωχομπινεδακο το μηνιατικο δεν φτανει ε;
αχαχαχαχαχαχαχχ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ρε μαλακα ειμαι φτωχος δεν εχω να φαω γιαυτο παω ταξιδια να γλυκανω τον πονο μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην κοιτας εσυ που εισαι λεφτας με τρυπιες καλτσες. :headbang: :headbang:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.405
Πόντοι
266
ναι ρε μαλακα ειμαι φτωχος δεν εχω να φαω γιαυτο παω ταξιδια να γλυκανω τον πονο μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην κοιτας εσυ που εισαι λεφτας με τρυπιες καλτσες. :headbang: :headbang:
πω πω πω
ρε φιλε
εγω θα χα παθει καταθλιψη αν ημουν εσυ
απορω πως αντεχεις
μπραβο μαστερακο λουγκρακο
πουτανα ζωη......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γαμαικανε να σαι το πορνιδιο του αρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε εχουν γλεντησει ακομη και ο gti και ο τεννιςκιλερ τι να μου πεις εσυ εμενα ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• aek_agiasofia.jpg
    aek_agiasofia.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 36

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
-Εκει που τελειώνουν τα φράγκα αρχίζει η διπλωματία manolo μας;

Συνημμένα

• 1294619711_manolo_jimenez.jpg
    1294619711_manolo_jimenez.jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 25

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ  μια καθαρή νίκη κ μάλιστα εκτός έδρας(που μόνο τους πελάτες μας τα αρειανά έχουμε κερδίσει φέτος) στον λάκο των λεόντων.
Καλή μπαλίτσα κατά διαστήματα,και το αξέχαστο δίδυμο Μπλάνκο-Λύμπε ξύπνησαν μεγάλες μνήμες του παρελθόντος.
Ωραίο παικτάκι ο Γεωργιάδης κ φοβερή γκολάρα στο 43'.Μακάρι να τον τσιμπήσουμε,αλλά ενδιαφέρεται κ ο γαύρος :uglystupid:.Ελεος πια ότι κυκλοφορεί πρέπει να το παρει;;;που θα τους χωρέσει όλους αυτούς;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Σκοτεινέ δεν θυμάσαι τις εποχές που το δόγμα ήτανε για να μην τους πάρει ο άλλος τους παίρνω όλους εγώ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκοτεινέ δεν θυμάσαι τις εποχές που το δόγμα ήτανε για να μην τους πάρει ο άλλος τους παίρνω όλους εγώ
;

ε καλά δεν κάνεις έτσι δουλειά.
Από τη μία καις φερέλπιδα παιχτάκια στο να βγουν-πράγμα κακό για το ελλ.ποδόσφαιρο και από την άλλη δεδομένης της οικ.σου άνεσης τους παίρνεις κ δεν αφήνεις τους άλλους ενδεχομένως να ενισχυθούν,άρα να κάνεις και λίγο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα,όπως διακυβεύεις δεξιά κ αριστερά,ότι θες να είναι.
Δηλ.μια ομάδα σαν τον γαύρο με παιχταράδες που ομολογουμένως έχει,ο Γεωργιἀδης του Πανσερραϊκού του λείπει;;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
-Εκει που τελειώνουν τα φράγκα αρχίζει η διπλωματία manolo μας;
τι σε πείραξε ρε diomidi που φόρεσε την φανέλα που του έκαναν δώρο ΄από τον σύνδεσμο? ¨ελεος!!
Σε αυτό το μουνόπανο τον γαυροπαπάζογλου, κάποιος πρέπει να του μάθει τι εστί Λύμπε. σε όλον τον αγώνα τον κοπανούσε ανελέητα, αλλά ο Λύμπε τον αλάλιασε.
Βεντούρη, όλα εδώ πληρώνονται!! Να πέσει ο πούστης ο Πανιώνιος. Καλά του έλεγαν πούλα και την μάνα σου στον Ολυμπιακό!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
;

ε καλά δεν κάνεις έτσι δουλειά.
Από τη μία καις φερέλπιδα παιχτάκια στο να βγουν-πράγμα κακό για το ελλ.ποδόσφαιρο και από την άλλη δεδομένης της οικ.σου άνεσης τους παίρνεις κ δεν αφήνεις τους άλλους ενδεχομένως να ενισχυθούν,άρα να κάνεις και λίγο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα,όπως διακυβεύεις δεξιά κ αριστερά,ότι θες να είναι.
Δηλ.μια ομάδα σαν τον γαύρο με παιχταράδες που ομολογουμένως έχει,ο Γεωργιἀδης του Πανσερραϊκού του λείπει;;

τους παίρνει για να τους δίνει στα παραρτήματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι σε πείραξε ρε diomidi που φόρεσε την φανέλα που του έκαναν δώρο ΄από τον σύνδεσμο? ¨ελεος!!
Σε αυτό το μουνόπανο τον γαυροπαπάζογλου, κάποιος πρέπει να του μάθει τι εστί Λύμπε. σε όλον τον αγώνα τον κοπανούσε ανελέητα, αλλά ο Λύμπε τον αλάλιασε.
Βεντούρη, όλα εδώ πληρώνονται!! Να πέσει ο πούστης ο Πανιώνιος. Καλά του έλεγαν πούλα και την μάνα σου στον Ολυμπιακό!!

Συγνωμη, εσυ δηλαδη τα θεωρεις σοβαρα πραγματα αυτα?
Εμενα σαν καραγκιοζιλικια μου φαινονται.
Αλλα μας εχουν παρει χαμπαρι οι ξενοι και μας δουλευουν.
Εδω φθασανε μεχρι κατι 19χρονα απο την Βραζιλια να ερχονται στην Ελλαδα και να λενε οτι παντα ηταν ολυμπιακοι ή παναθηναικοι ή αεκτζηδες. (Θυμαστε τον Ντιογκο τι ειπε μολις πατησε το ποδι του στην Ελλαδα? "Ειμαι γαυρος").

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Συγνωμη, εσυ δηλαδη τα θεωρεις σοβαρα πραγματα αυτα?
Εμενα σαν καραγκιοζιλικια μου φαινονται.
Αλλα μας εχουν παρει χαμπαρι οι ξενοι και μας δουλευουν.
Εδω φθασανε μεχρι κατι 19χρονα απο την Βραζιλια να ερχονται στην Ελλαδα και να λενε οτι παντα ηταν ολυμπιακοι ή παναθηναικοι ή αεκτζηδες. (Θυμαστε τον Ντιογκο τι ειπε μολις πατησε το ποδι του στην Ελλαδα? "Ειμαι γαυρος").
τι σχέση έχει αυτό που μου λες με αυτό που έγινε με τυον Χιμένεθ? Πήγαν στο ξενοδοχείο, του την χάρισαν και τους είπε πως θα την φορέσει στον αγώνα για γούρι. θα μας τρελάνεις τώρα?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
-Ο τελευταίος που πούλησε οπαδιλίκη ήταν ο κοντός και είδαμε τα χαιρια του
*θυμάσαι εαν ο στέλιος πούλησε οπαδιλίκη;
**Tην κίνηση του την σχολίασα σε σχέση με την δήλωση που έκανε η μεταγραφές ουσίας ή θα μείνω με αυτούς τους παίκτες που έχω
***Βαρέθηκα όλους αυτούς που αγαπάνε την ΑΕΚ και δεν κάνουν πράξεις,μην την αγαπάς δούλεψε επαγγελματικά και η αναγνώριση θα έρθει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τι σχέση έχει αυτό που μου λες με αυτό που έγινε με τυον Χιμένεθ? Πήγαν στο ξενοδοχείο, του την χάρισαν και τους είπε πως θα την φορέσει στον αγώνα για γούρι. θα μας τρελάνεις τώρα?

Δεν μ αρεσουν οσοι γλυφουν τους οπαδους.
Τελος παντων αποψη μου ειναι, δεν ειναι αναγκη να συμφωνησουμε.
Παντως ο Μανολο κανει καλη δουλεια, με το υλικο που εχει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Χιμένεθ είναι επικοινωνιακός-δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα κακό σε αυτό.Ο καθένας το ΄΄αγοράζει΄΄ όπως θέλει.Ας κανει σωστά την δουλειά του κ να νοικοκυρέψει λίγο τα πράγματα κ ας κατέβει κ με μπλούζα που έχει πάνω κ τον Λουκά τον Μπάρλο-τι με νοιάζει εμένα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
-Ο τελευταίος που πούλησε οπαδιλίκη ήταν ο κοντός και είδαμε τα χαιρια του
*θυμάσαι εαν ο στέλιος πούλησε οπαδιλίκη;
**Tην κίνηση του την σχολίασα σε σχέση με την δήλωση που έκανε η μεταγραφές ουσίας ή θα μείνω με αυτούς τους παίκτες που έχω
***Βαρέθηκα όλους αυτούς που αγαπάνε την ΑΕΚ και δεν κάνουν πράξεις,μην την αγαπάς δούλεψε επαγγελματικά και η αναγνώριση θα έρθει

Σοφη κουβεντα. Μπραβο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο Χιμένεθ είναι επικοινωνιακός-δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα κακό σε αυτό.Ο καθένας το ΄΄αγοράζει΄΄ όπως θέλει.Ας κανει σωστά την δουλειά του κ να νοικοκυρέψει λίγο τα πράγματα κ ας κατέβει κ με μπλούζα που έχει πάνω κ τον Λουκά τον Μπάρλο-τι με νοιάζει εμένα.

Πού τον θυμηθηκες τον αγιο τον ανθρωπο...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρά δήλωση έκανε. Από σαπάκια δόξα τω θεό έχουμε πολλά εδώ και δύο καλοκαίρια. Εάν είναι να κουβαληθούν και άλλα, καλύτερα να μείνουμε με αυτούς που έχουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom