Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τις 16 τις ειδαμε και οντως αν εξαιρεσεις 2 ομαδες το πολυ οι υπολοιπες ειναι πολυ δυσκολο να παλευτουν απο ελληνικη ομαδα,αν ηταν ο παναθηναικος στα καλα του ολα ηταν πιθανα,αλλα οι αλλες πεντε ομαδες ποτε θα γινουν γνωστες?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάποια αδέρφια όταν τα παίρνουν τηλέφωνο,ας το σηκώνουν το ρημάδι. :tickedoff: :tickedoff:

Εμ βέβαια,που να μπορέσουν,έπιασαν λυκοφιλίες με τους γαύρους τώρα. :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια,κάτι είδα το πρωί φευγαλέα για έναν όμιλο από Λέφσκι,Σαχτάρ,Ρέιντζερς,Μπεσίκτας και Στεάουα.Παίζει κάτι με αυτό η λάθος κατάλαβα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...για να μην πιάσω κάτι άλλα ''αδέλφια'' τώρα που μου το παίζουν κ τζογαρόμουτρα αλα Big Mac κ δεν γράφουν πια ούτε για μια καλησπέρα στο θρεντ μας.Άντε γιατί πολύ χαλάρωση έπεσε τελευταία :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την Παρασκευή είναι η κλήρωση και είμαστε στους αδύνατους.........οπότε κάντε το σταυρό σας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
...για να μην πιάσω κάτι άλλα ''αδέλφια'' τώρα που μου το παίζουν κ τζογαρόμουτρα αλα Big Mac κ δεν γράφουν πια ούτε για μια καλησπέρα στο θρεντ μας.Άντε γιατί πολύ χαλάρωση έπεσε τελευταία :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
Δεν πιστεύω να μιλάς για μένα...Θα σε χώσω μέσα  ..μικρέ!!!Όπως σου λέει και το ΤΕΡΑS :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Mαλιστα Ναύαρχε
:grin:
o teras;;;;
Ακόμα έχει μείνει το αποτύπωμα της χερούκλας του στην πλάτη μου,μετά την τελευταία μας συνάντηση
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Mαλιστα Ναύαρχε
:grin:
o teras;;;;
Ακόμα έχει μείνει το αποτύπωμα της χερούκλας του στην πλάτη μου,μετά την τελευταία μας συνάντηση
:badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Και που να σου αφήσω και το δικό μου χέρι πάνω στην πλάτη σου!!!! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωχ Παναϊτσα μου.Λέω τελικά να μην έρθω να σε βρω στα Χανιά όταν θα κατέβω.Είμαι κ καχεκτικός...άστα :badair:

Καλό μεσημέρι παραστρατημένα αδέλφια μου κ μη.ΑΚόμα κ στα τζογαρομουτρα αλά Αγαπούλες,καλό μεσημέρι.

Πάω για νάνι,μπας κ δω καμμιά Λέφσκι να πέφτει γαμώ την τρέλλα μου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καμιά τσάρκα όμως δεν πήγαμε.Η δεν σε αφήνει το ...Φροσάκι!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 

Δικός της…

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Η «Ένωση» συμφώνησε με την Κολόν Σάντα Φε για το διακανονισμό της αποπληρωμής του 1,2 εκατ. ευρώ και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αργεντινής, Χέρμαν Λέρτσε, αργά το βράδυ της Τρίτης απάντησε θετικά στην πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη να εισπράξει τα χρήματα σε δόσεις μέχρι τον Ιανουάριο του 2009. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στη «SportDay». «Μας καλύπτει απόλυτα ο διακανονισμός που μας πρότεινε η ΑΕΚ. Συμφωνήσαμε σε όλα και πλέον ετοιμάζουμε τα συμβόλαια για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα. Με τα χρήματα, τις δόσεις και την προκαταβολή είμαστε εντάξει», μας αποκάλυψε ο Λέρτσε χθες το βράδυ», τόνισε, ενώ ο αντιπρόεδρος της Κολόν, Λουίς Χίλμπερτ, είπε: «Μας καλύπτει απόλυτα η πρόταση της ΑΕΚ. Είναι η πλέον συμφέρουσα για εμάς και για τον παίκτη».

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του. «Ξέρω ότι πλέον υπάρχει συμφωνία σε όλα. Και στα χρήματα και στις δόσεις. Περιμένω μήνυμα από τον μάνατζέρ μου ότι έχουν φιξαριστεί τα πάντα για να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να έρθω στην Ελλάδα», τόνισε ο 24χρονος επιθετικός, που φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου συνεργασίας. Ο Αργεντινός φορ αναμένεται την Πέμπτη στην Ελλάδα για τις υπογραφές και προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την «Ένωση», ολοκληρώνοντας το σίριαλ απόκτησης επιθετικού.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
263
Πόντοι
286
Σόρρυ για την εισβολή αλλά μετά τον Μπλάνκο δεν είναι ευκαιρία να "χτυπήσει" τον Γάλλο τον ΝΤΟΣΙΕ τον Ισπανό τον ΣΤΙΛΟ τον Κορεάτη τον ΜΟ ΛΙ ΒΙ και τον Κύπριο τον ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ....ελεύθερος είναι και ο ΧΑΡΑΚΑΣ ..αλλά διαπραγματεύεται με τον Αμπράμοβιτς !!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου καλημέρα.Μία κ σήμερα έμεινε κ αρχίζουν να με τρώνε τα μαύρα φίδια.Άντε να βγάλει η πουτάνα η κληρωτίδα κανά λαχειάκι.Έχει ένα πολύ κατατοπιστικό εξώφυλλο σήμερα η SPORTIME για την κλήρωση.

Συνημμένα

• SPORTIME_b.jpg
    SPORTIME_b.jpg
    158,2 KB · Εμφανίσεις: 23

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν κ θεωρώ ότι οι Λάτσιο & Μπεσίκτας δεν είναι κ τόσο απαγορευτικές όπως κ άλλη μία που αν πω ποια είναι θα με κράξετε,οπότε την αφήνω για πάρτη μου. ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξεπέρασαν τα 24.500 τα εισιτήρια διαρκείας.Έλα να παίρνουν κ οι τελευταίοι.Έλα να ξεπεράσουμε τα 25.000.
Για όσους ακόμα ενδιαφέρονται κ δεν έχουν πάρει το εισιτήριό τους,μέχρι τις 11/8 μπορούν να το προμηθευτούν.Οπότε σπεύσατε γιατί μετά πάπαλα.

Μιας κ αναφέρθηκα στα διαρκείας,η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι διαρκείας στο ποδόσφαιρο θα έχουν 50% εκπτωση στην αγορά διαρκείας στο μπάσκετ.Πολύ καλή κίνηση ,που δείχνει κ μια αρχή καλής συνεργασίας μεταξύ ποδοσφαιρικού κ τμήματος μπάσκετ.

Νίκο,ο αδερφός Originale μου είπε ότι επιθυμεί να πάρει μαζί μας διαρκείας στο μπάσκετ,όπότε από βδομάδα που θα πάμε θα πάμε μαζί.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι ρε !!!!!!και οποιος αλλος απο εδω θελει να ενημερωσει..την αλλη τεταρτη να παμε να τα κλεισουμε..!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...και με τρων τα μαύρα φίδια...

Αγαπητοί mods ,φτιάχτε μου σας παρακαλώ ένα smiley με μια φάτσα να τρωει τα νύχια της.Την χρειάζομαι. :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom