Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Νίκο.Δεν ξέρω ρε συ,αλλά θα μάθω μες στην ημέρα.Λέμε αυριο να κανονίσουμε κ για κανά ποτάκι χαλαρό κατά τις 9.30-10 με τον originale.Είσαι μέσα Νίκο;
Επισκεφτήτε τον διαδικτυακό τόπο Πρόκειται για ένα απόλυ αξιόλογο βήμα των φίλων της ΑΕΚ,με νέα & ανταλλαγές απόψεων.Δείτε το.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την Βασίλισσα μόνη;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν νομιζω ρε συ....δουλευω μεχρι αργα σημερα.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε κοιμισμένε,ξύπνα.Για αύριο σου έγραψα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα στους μεγαλύτερους οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.

Καταρχάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ριβάλντο που έκανε πράξη την δέσμευσή του περί παραχώρησης των χρημάτων που του χρώσταγε ο Ολυμπιακός.195.000 ΕΥΡΏ μπήκαν χθες στο Ιδρυμα ΕΛΠΙΔΑ με σκοπο την δημιουργία ογκολογικού τμήματος που θα φέρει το όνομα του Ρίμπο.Αυτά για αυτούς που ειρωνευόντουσαν περί των χρημάτων που θα έδινε ο Ρίμπο κ για να αποδείξουν πόσο εμπαθείς γίνονται σε οτιδήποτε μη Ολυμπιακό,έπαιξαν κ με την φιλανθρωπία κάποιου για λεφτά που θα έδινε σε παιδάκια.

Τώρα όσον αφορά τα διαρκείας στο μπάσκετ,διάβασα ότι θα εξαγγελθούν εκπτώσεις σε όσους έχουν διαρκείας στην μπάλλα.Καλό αυτό.Οπότε Νίκο περιμένουμε να δούμε τις τελικές εξαγγελίες.

Τα λαμόγια που τον λέγανε φραγκοφονιά να δω τι θα πούνε τώρα..............

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο originale21 διέγραψε κιόλας το λογαριασμό του.....πήγα να του στείλω ΡΜ αλλά δεν........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ιδέα δεν έχω, σήμερα είδα το ποστ του.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κοκό το έκαναν,οπως πάντα.Μόνο χολή ξέρουν να στάζουν.Βλέπεις δεν τους αρέσει να τους ντροπίαζουν τον ''έχω καλύτερα κ από τον πατέρα μου'',τον Κρόκους.

Κάποτε πέταξε στα μούτρα του Κόκκαλη τα λεφτά του, Ο Ντέμης .

Τώρα ο Ρίμπο κ πήγαν κάπου που θα ανακουφιστούν τα παιδάκια.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.Τουλάχιστον ας έλεγαν ένα μπράβο ανθρωπιάς αυτοί που τον έβριζαν,αλλά το μόνο που θα εισπράξει θα είναι το γνωστο συνθηματάκι των επιστημόνων περί ''πουτάνας γιος''.

Επισκέπτης
Καλά παιδιά, αυτά είναι παπαριές.

Και εξηγούμαι:

Δεν παραδέχομαι φιλανθρωπίες από ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια αποθήκη τίγκα στο 500ευρο να βγαίνουν και να δίνουν κάποια λεφτά για φιλανθρωπίες και καλά. παραδέχομαι πολύ περισσότερο το ηλικιωμένο ζευγάρι συνταξιούχων στο Παγκράτι το οποίο δίνει 50 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο για τα κακοποιημένα παιδιά, για τα παιδιά της Αφρικής, κτλ, κτλ. Γιατί αυτά πραγματικά είναι από το υστέρημά τους.

Τι να μου πει τώρα ο κάθε STAR ο οποίος δίνει κάποιες χιλιαδίτσες ευρώ από τα δις που έχει. Είναι να σαν λέτε ότι κάνω φιλανθρωπία επειδή δίνω 50 cents στον αραπάκο που μου καθαρίζει τα τζάμια στα φανάρια. Είμαι της άποψης ότι τέτοιες "φιλανθρωπίες" γίνονται περισσότερο για προσωπική προβολή.

Γι' αυτό και παραδέχομαι καταθέσεις (συνήθως υψηλά ποσά) που γίνονται από ανώνυμους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Lioma το προσέγγισες το θέμα από λάθος πλευρά.Το ότι τα έβαλε ο Ρίμπο τα λεφτά σε ίδρυμα,ήθελε πρωτίστως να αποδείξει ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων η φυγή του από τους γαύρους,αλλά ήταν καθαρά ηθικών αρχών.Με την κίνηση του αυτή,αυτό απέδειξε-το είχε πει άλλωστε ότι θα τα δώσει τα χρωστούμενα εκεί,στην περιβόητη συνέντευξη τύπου.

Τώρα το ποιος δίνει λεφτά σε ιδρύματα,ποιος μπορεί κ ποιος όχι είναι άλλο θέμα άσχετο με αυτό που συζητάμε.Αν θες όμως την γνώμη μου,μπορεί για κάποιους τέτοιυς ανθρώπους το να δώσουν λεφτά σε ένα ιδρυμα να μοιάζει σαν να αγοράζουν ένα μπουκαλάκι νερό από το περίπτερο,αλλά για κάτι τέτοια ιδρύματα είναι ωκεανός χρημάτων κ μέγιστη βοήθεια.Τουλάχιστον μπράβο σε αυτούς που τα βάζουν τους πλουσίους εννοώ.Σκέψου πόσοι πλούσιοι υπάρχουν που δεν δίνουν τίποτα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
URL]]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Mε ζώνουνε τα φίδια σιγά σιγά ενόψει της Παρασκευής...

sportimebmz9.jpg

Επισκέπτης
Lioma το προσέγγισες το θέμα από λάθος πλευρά.Το ότι τα έβαλε ο Ρίμπο τα λεφτά σε ίδρυμα,ήθελε πρωτίστως να αποδείξει ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων η φυγή του από τους γαύρους,αλλά ήταν καθαρά ηθικών αρχών.Με την κίνηση του αυτή,αυτό απέδειξε-το είχε πει άλλωστε ότι θα τα δώσει τα χρωστούμενα εκεί,στην περιβόητη συνέντευξη τύπου.

Τώρα το ποιος δίνει λεφτά σε ιδρύματα,ποιος μπορεί κ ποιος όχι είναι άλλο θέμα άσχετο με αυτό που συζητάμε.Αν θες όμως την γνώμη μου,μπορεί για κάποιους τέτοιυς ανθρώπους το να δώσουν λεφτά σε ένα ιδρυμα να μοιάζει σαν να αγοράζουν ένα μπουκαλάκι νερό από το περίπτερο,αλλά για κάτι τέτοια ιδρύματα είναι ωκεανός χρημάτων κ μέγιστη βοήθεια.Τουλάχιστον μπράβο σε αυτούς που τα βάζουν τους πλουσίους εννοώ.Σκέψου πόσοι πλούσιοι υπάρχουν που δεν δίνουν τίποτα.

Δεν αναφέρθηκα μόνο στον Rimbo ρε Dark. Γενικά μιλάω. Αλλά και τα 190-200 χιλιάρικα που έδωσε ο Rimbo, πόσα λες να είναι κατ' αντιστοιχεία σε σένα? 200-300 ευρώ? 500 ευρώ? Αυτό λέω!

Εξάλλου το είπες κι εσύ ο ίδιος:
Lioma το προσέγγισες το θέμα από λάθος πλευρά.Το ότι τα έβαλε ο Ρίμπο τα λεφτά σε ίδρυμα,ήθελε πρωτίστως να αποδείξει ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων η φυγή του από τους γαύρους
Άρα εξυπηρέτησε κάποιον δικό του σκοπό, όποιος κι αν ήταν αυτός.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα χανουμια!!!!!!
μαλον τελειωσε του μπλανκο....και τελικα ηρθε το μεγαλο Μ  που ολοι περιμεναμε .....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως πέσαμε μέσα στο Μ.Αν κ αρχίζει από Β στα Λατινικά.
Πάντως δεν ξέρω,αλλά έχω καλό προαίσθημα με αυτόν τον παίκτη.Βέβαια δεν είναι κραχτης αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κ αυτός Ντελίμπασιτς.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το καλο ειναι οτι ερχετε απο "γεματη" χρονια.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
1ος σκόρερ στην Β'Αργεντινής.Δεν μπορεί,κατι καλό θα έχει.Όλοι κ όλα μέσα στο γήπεδο φαίνονται.Κ οι μικροί παίχτες κ οι μεγάλοι παίχτες κ τα φυντανάκια κ τα ταλέντα κ οι ναβουχοδονόσωρ. ;)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Lioma το προσέγγισες το θέμα από λάθος πλευρά.Το ότι τα έβαλε ο Ρίμπο τα λεφτά σε ίδρυμα,ήθελε πρωτίστως να αποδείξει ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων η φυγή του από τους γαύρους,αλλά ήταν καθαρά ηθικών αρχών.

Και εσύ το πιάνεις λάθος. Να βοηθήσει ήθελε ο άνθρωπος ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Και μάλιστα ζήτησε ρητά να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και τόνισε ότι τελευταία φορά που το πράττει δημοσίως. Άλλωστε η μόνη φωτό είναι αυτή με το σκήνωμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, τον ίδιο και της γυναικάρά του.

Και 200.000 δεν τα δίνεις έτσι εύκολα, ειδικά αν τα έχεις. Εδώ σκεφτόμαστε το δίφραγκο, τα 200Κ δεν θα σκέφτεσαι?
Άλλωστε έχει ιδρύματα στην Βραζιλία ο Ριβάλντο, δεν είναι η πρώτη φορά. Απλά μας φαίνεται περίεργο γιατί έχουμε συνηθίσει σε κουτσοσπύρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom