Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ηθελα να κανω ενα σχολιο για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  συμπεριφορα που εχει η ομαδα στον βλανταν ιβιτς..
αν δεν τους κανει(για εμενα ειναι χρησιμος..)καλο θα ητανε να τον αφηνανε ελευθερο οπως κανανε και με αλλους ποσοσφαιριστες(λακης-τζορτζο..και αλλους..)δεν νομιζω οτι τιμαει την ομαδα να του κανει τετοια καψωνια...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ. :-

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την Βασίλισσα μόνη;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος, ο Ντέμης του είχε πει στην αρχή του καλοκαιριού ότι τον υπολογίζουν κανονικά.Οπότε το παιδί επαναπαύτηκε στο ότι θα μείνει κ τελικά άλλα περίμενε κ άλλα βρήκε.Φάουλ των Ντέμη-Σέρα,διττό κιόλας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος, ο Ντέμης του είχε πει στην αρχή του καλοκαιριού ότι τον υπολογίζουν κανονικά.Οπότε το παιδί επαναπαύτηκε στο ότι θα μείνει κ τελικά άλλα περίμενε κ άλλα βρήκε.Φάουλ των Ντέμη-Σέρα,διττό κιόλας.

και το συμβολαιο του τελειωνει τον δεκεμβρη......κριμα..
εκτοα βεβαια αν εχει γινει κατι που εμεις δεν το γνωριζουμε...αλλα και ετσι να ειναι πρεπει να δειξουμε ανωτεροτητα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για τα χθεσινά τώρα.Εγω εντυπωσιάστηκα από τον Ράμος.Το είδα από τη τηλεόραση οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα.Αλλά μου φάνηκε σαν να έβλεπα κάτι μεταξύ Γεωργέα & Κασάπη.Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς που ήσασταν στο γήπεδο;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν μπορω να βγαλω χρησιμα συμπερασματα..παιζαμε με μικρη ομαδα(εννοω οτι δεν ειχε ιδιαιτερη κοντρα..)περιμενω ενα πραγματικα δυνατο ματς !!!!εδειξε ομως αρκετα καλα δειγματα..ταχυτητα καλη σεντρα και βρισκετε με τους συμπαικτες του..

υ.γ.το δευτερο γκολ ητανε οφσαιντ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι κανονικό ήταν

τα διαρκείας του μπάσκετ από που θα τα πάρουμε Νίκο;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
210-9830688 απο πεμπτη θα εχουμε νεοτερα...εχε μαζι σου και μια φοτοτυπια της ταυτοτητας..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από Δευτέρα Νίκο θα πάμε.Αυτή τη βδομάδα γάμα τα.Εχω τρεξίματα πολλά.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Kαλησπέρα σε όλους.Τελικά βαρέθηκα και είδα το ματς από την Τηλεόραση.Καλά παίξαμε αν και οι Βέλγοι περισσότερο αγγαρεία κάνανε παρά μπάλα παίζανε.Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον DARK για τη χειρονομία που έκανε,δεν το κάνουνε πολλοί αυτό.Με τίμησες και σε ευχαριστώ,απέδειξες για άλλη μία φορά ότι όλοι οι Αεκτζήδες είναι ΨΥΧΑΡΕΣ...
Υ.Γ. Το δεύτερ γκολ ήταν τρία στρέματα οφσάιντ αλλά δεν πειράζει ;) ;) ;)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλη εβδομαδα σε ολους  :2funny:  Λοιπων χτες αν και εψαχνα δεν βρηκα τον Dark την επομενη Κυριακη στο γνωστο σημειο . Οσο για τον Ραμος ειναι παρα πολυ καλος παιχτης αλλα μπροστα απο Γεωργεα ετσι το ακρο θα γινει ΣΟΥΠΕΡ. Γενικα η εικονα μου αρεσε αν και εχω την διαφωνια με την χρηση του Λυμπε (για μενα δεν χωρα Λυμπε Ριμπο μαζι) κατα τα αλλα τα ακρα φετος ειναι φωτια να δουμε και τον σκορερ (απο οτι διαβασα τελειωσε) και νομιζω οτι θα εχουμε εναν υπεροχο χειμωνα. Γεια και χαρα κιτρινομαυρα αδελφια να τα πουμε και στο γηπεδο. :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
trele,εφυγα εκτάκτως για Σέριφο για τετραήμερο εντελώς ξαφνικά.Συγνώμη για το ψάξιμο.Την Κυριακή όμως θα είμαι κανονικά στην αρρώστια.Χθες βλέποντάς την να παίζει κ να μην είμαι στο γήπεδο,ένιωσα εντελώς κενός & άδειος.Ενιωθα ότι την άφησα μόνη.

Μονη ξανά δεν θα σε αφήσω.... :smitten:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
trele,εφυγα εκτάκτως για Σέριφο για τετραήμερο εντελώς ξαφνικά.Συγνώμη για το ψάξιμο.Την Κυριακή όμως θα είμαι κανονικά στην αρρώστια.Χθες βλέποντάς την να παίζει κ να μην είμαι στο γήπεδο,ένιωσα εντελώς κενός & άδειος.Ενιωθα ότι την άφησα μόνη.

Μονη ξανά δεν θα σε αφήσω.... :smitten:

Με το ...Φροσάκι ήσουνα στη Σέριφο κι έφτυσες τα αδέλφια σου?Ντροπή,θα σε χώσω μέσα :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Φιλαρακια μου ειπα να γραψω σημερα για να σας χαιρετησω. Λογω μιας παρεξηγησης που εχει να κανει αποκλειστικα με την βλακεια που με δερνει αποφασισα να διαγραφω απο το site. Καλη συνεχεια σε ολους αν και ξερετε που θα με βρισκετε. Την αλλη Κυριακη πρωτα ο Θεος στο γηπεδο θα τα πουμε απο κοντα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φιλαρακια μου ειπα να γραψω σημερα για να σας χαιρετησω. Λογω μιας παρεξηγησης που εχει να κανει αποκλειστικα με την βλακεια που με δερνει αποφασισα να διαγραφω απο το site. Καλη συνεχεια σε ολους αν και ξερετε που θα με βρισκετε. Την αλλη Κυριακη πρωτα ο Θεος στο γηπεδο θα τα πουμε απο κοντα.
Με ποιούς παρεξηγήθηκες???Πολλές διαγραφές τώρα τελευταία.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στους μεγαλύτερους οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.

Καταρχάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Ριβάλντο που έκανε πράξη την δέσμευσή του περί παραχώρησης των χρημάτων που του χρώσταγε ο Ολυμπιακός.195.000 ΕΥΡΏ μπήκαν χθες στο Ιδρυμα ΕΛΠΙΔΑ με σκοπο την δημιουργία ογκολογικού τμήματος που θα φέρει το όνομα του Ρίμπο.Αυτά για αυτούς που ειρωνευόντουσαν περί των χρημάτων που θα έδινε ο Ρίμπο κ για να αποδείξουν πόσο εμπαθείς γίνονται σε οτιδήποτε μη Ολυμπιακό,έπαιξαν κ με την φιλανθρωπία κάποιου για λεφτά που θα έδινε σε παιδάκια.

Τώρα όσον αφορά τα διαρκείας στο μπάσκετ,διάβασα ότι θα εξαγγελθούν εκπτώσεις σε όσους έχουν διαρκείας στην μπάλλα.Καλό αυτό.Οπότε Νίκο περιμένουμε να δούμε τις τελικές εξαγγελίες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρίμπο ο φιλάνθρωπος.Μπράβο σε έναν άνθρωπο που απέδειξε ότι σπανίζουν αυτοί οι χαρακτήρες σήμερα κ δεν ζουν μόνο για τα λεφτά.

Συνημμένα

• ORA_m.jpg
    ORA_m.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 69

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16