Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
χαχαχαχαχχαχαχα....τι να κανω ρε...ειναι παιχταρα...τι θελεις να πω τωρα...οτι δεν μου εκανε;;;
Καλος ειναι ειδικα για τα Ελληνικα δεδομενα αλλα με εκνευριζει που επιλεγει αγωνες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πιες μια ασπιρινουλα και ξαπλωσε λιγο...και οταν ξυπνησεις αυριο ισως και να μην λες τετοιες μαλακιες....
χαχαχααα πες μας ότι ήταν πιο εύκολο να κλείσει μεταγραφή ριέρα από λίβερπουλ( ; )
απ' ότι σκόκο από την άεκ.

Καλος ειναι ειδικα για τα Ελληνικα δεδομενα αλλα με εκνευριζει που επιλεγει αγωνες.
κωλοπαιδαράς ή να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και δεν το λένε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχααα πες μας ότι ήταν πιο εύκολο να κλείσει μεταγραφή ριέρα από λίβερπουλ( ; )
απ' ότι σκόκο από την άεκ.
κωλοπαιδαράς ή να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και δεν το λένε;
πας καλα ρε στην λιβερπουλ ακομη γελανε που σας πουλησαν τον ριερα,δεν ειχαν που να τον ξεφορτωθουν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλά πλάκα μας κάνεις;
έδειξε ο γαύρος το καλοκαίρι με τον μαρινάκη ότι δεν μπορεί να πάρει παίχτες είτε μεγάλα ονόματα είτε πιασμένους είτε δανεικούς με option αγοράς κ.τ.λ.;
όσους ήθελε τους πήρε και όποιους ήθελε τους πήρε.
για να υπογράψει στην άεκ εν τέλει ο στόκο σημαίνει ότι δεν τον ήθελε ο προπονητής, και άπαξ και δεν τον θέλει ο προπονητής, δεν τον παίρνει.
πάνε οι εποχές κόκαλη που έκανε ο πρόεδρος δώρο στον προπονητή όνομα.
Kαμμία πλάκα.Οπως και εσύ έτσι και εγώ ενημερωνόμαστε  θυμάσαι τί γράφανε και τί λέγανε όταν τα πράγματα ήταν ρευστά διαβάζεις και τώρα τί γράφουνε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Kαμμία πλάκα.Οπως και εσύ έτσι και εγώ ενημερωνόμαστε  θυμάσαι τί γράφανε και τί λέγανε όταν τα πράγματα ήταν ρευστά διαβάζεις και τώρα τί γράφουνε.
άκουγα και πέρυσι(; ) τον σκόκο να λέει ότι θέλει να φύγει από την άεκ, ενώ φέτος υπέγραψε ανανέωση.
πιστεύω ότι αν έλεγε ο βαλβέρδε ότι τον θέλει, τότε θα τον είχε πάρει, όπως έγινε με όλη αυτή την αρμάδα που πήραμε το καλοκαίρι.
και το λέω χωρίς να μειώσω την αξία του παίχτη.... είναι θέμα προπονητή(ίσως και φυσικής κατάστασης, τραυματισμών και ότι άλλων παραγόντων μπορούν να ακυρώσουν μια μεταγραφή)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
άκουγα και πέρυσι(; ) τον σκόκο να λέει ότι θέλει να φύγει από την άεκ, ενώ φέτος υπέγραψε ανανέωση.
πιστεύω ότι αν έλεγε ο βαλβέρδε ότι τον θέλει, τότε θα τον είχε πάρει, όπως έγινε με όλη αυτή την αρμάδα που πήραμε το καλοκαίρι.
και το λέω χωρίς να μειώσω την αξία του παίχτη.... είναι θέμα προπονητή(ίσως και φυσικής κατάστασης, τραυματισμών και ότι άλλων παραγόντων μπορούν να ακυρώσουν μια μεταγραφή)
οκ,προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου,οτι ο βαλβερδε δεν ηθελε τον σκοκο,που τετοιο παιχτη δεν εχει καμια αλλη ελληνικη ομαδα.συνεχισε θα τα καταφερεις.ξαπλωσε και λεγε απο μεσα σου ο βαλβερδε δεν ηθελε τον σκοκο,γιατι εχει τον ριερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεχρι και ο αντιπροεδρας σας ειχε βγει και ειχε πει οτι τους ενδιαφερει ο σκοκο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σ'ενα απο τα ποσταρισματα μου είχα γράψει να μην παρευρεθεί ο Μαύρος στην γιορτή για την βράβευση του απο την παε ΑΕΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη μας ΑΕΚ.Εξαιτίας και του γεγονότος οτι δεν θα πήγαινε ο ΑΕΚΤΖΗΣ  στο γήπεδο.Μετά απο τα τελευταίο θετικό βήμα των πουθενάδων ανακαλώ.
                              ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σ'ενα απο τα ποσταρισματα μου είχα γράψει να μην παρευρεθεί ο Μαύρος στην γιορτή για την βράβευση του απο την παε ΑΕΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη μας ΑΕΚ.Εξαιτίας και του γεγονότος οτι δεν θα πήγαινε ο ΑΕΚΤΖΗΣ  στο γήπεδο.Μετά απο τα τελευταίο θετικό βήμα των πουθενάδων ανακαλώ.
                               ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Εγώ δεν έχω πειστεί ακόμη πάντως να πάω να τα σκάσω αύριο...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
πολυ σωστη αναγνωση του παιχνιδιου,ξεχνας τις απουσιες τορο/μελμπεργκ ομως...

ο Τορο δεν ειναι τοσο σημαντικη απωλεια, οχι λογω της αξιας του αλλα γιατι ο Μοντεστο τον αντικαθιστα αρκετα καλα! Ο Μελμπεργκ ναι, βαζει τον Ποτουριδη στα βαθια και με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικα δεν απειληθηκε λογω του αριθμητικου μας πλεονεκτηματος. Για μενα η σημαντικη απωλεια ειναι του Ιμπαγασα που ξεκινα απο τον παγκο και αλλαζει ολη τη ραχοκοκαλια της ομαδας. Φουστερ αμυντικο χαφ; Μιραλας πιο χαμηλα,Παντελιτς μεσα;Γ. Παπαδοπουλος για κανα ημιχρονο; Εκει ειναι το θεμα, αν και με Ντουντου Ουρταδο ισως να ναι θετικο το σχημα αφου εστω κ με 1,5 αμυντικο χαφ μαζευεις λιγο την ομαδα απεναντι στους 3 της ΑΕΚ. Θα δουμε το βραδυ :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο Τορο δεν ειναι τοσο σημαντικη απωλεια, οχι λογω της αξιας του αλλα γιατι ο Μοντεστο τον αντικαθιστα αρκετα καλα! 
δεν εχεις καταλαβει τι εστι τοροσιδης μου φαινεται...
ποσο μαλλον οταν στο οβερλαπ θα πεφτε στα σοφτ εξτρεμ που χει η αεκ...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αντε μωρη ΑΕΚ
γαμα το καρκινωμα του ελληνικου αθλητισμου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αντε μωρη ΑΕΚ

Μαζι μας οι ευχες του δικεφαλου του βορρα?
Δεν ειχαμε και την καλυτερη φιλοξενια στην Τουμπα, παρεμπιπτοντως.
Και αναρωτιεμαι γιατι.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μαζι μας οι ευχες του δικεφαλου του βορρα?
Δεν ειχαμε και την καλυτερη φιλοξενια στην Τουμπα, παρεμπιπτοντως.
Και αναρωτιεμαι γιατι.
με συγκριση το τι γινεται με τον γαυρο η Τουμπα με σας ηταν εκκλησια
επεσε ενα μπουκαλι,που ηταν τεραστια μαλακια,αλλα μετα που ο Μαστροκωστας το εριξε πισω εγινε της πουτανας
απλα ο Αδαμιδης εψαχνε τους βαρβαρους του Καβαφη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν εχεις καταλαβει τι εστι τοροσιδης μου φαινεται...
ποσο μαλλον οταν στο οβερλαπ θα πεφτε στα σοφτ εξτρεμ που χει η αεκ...

Δε σε έχω διαβάσει παραπάνω. Έχεις δώσει προγνωστικό;

ΥΓ: Παίζει να πάω incognito...  :tooth:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αντε μωρη ΑΕΚ

Καλώς τα συνεταιράκια.

MIRALLAS.png