Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο μονος κινδυνος για τον Ολυμπιακο αυριο ειναι ο Σκοκο και οι ατομικες εμπνευσεις του. Ο Λυμπε αμφιβαλλω αν θα ειναι σε θεση μετα τον τραυματισμο του να βοηθησει αρκετα, ποσο μαλλον για ολοκληρο 90λεπτο παιζοντας προωθημενος! Με εξω τον Τζιμπουρ αλλα και τον Καφε το κεντρο της ΑΕΚ θα ναι κυριως αμυντικογενες και απο μπροστα "οτι του ρθει του Νατσο". Ο Μπλανκο να φτιαξει μονος του φαση α λα Τζιμπουρ δεν παιζει, αρα κ οι κινδυνοι για τον Ολυμπιακο ειναι λιγοι. Προσωπικα ως ολυμπιακος δεν βλεπω τον τροπο πως θα μπορεσει να παρει το ματς η ΑΕΚ, ακομα κ να το κλεψει μου φαινεται δυσκολο αφου Σισε δεν υπαρχει..
πολυ σωστη αναγνωση του παιχνιδιου,ξεχνας τις απουσιες τορο/μελμπεργκ ομως...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολυ σωστη αναγνωση του παιχνιδιου,ξεχνας τις απουσιες τορο/μελμπεργκ ομως...

Η λογική λέει χ-2, αλλά θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο που θα παίξει ο Βαλβέρδε.

Αν θα κατέβει για να κερδίσει ή θα παίξει πιο συντηρητικά.

Με τις ρόμπες που έχουμε πίσω, ειδικά τα πλάγια μπακ, ένα γκολ το τρώμε από οποιονδήποτε.

Ο Χιμένεθ λογικά θα παίξει με τρεις ανασταλτικούς στο κέντρο, όπως έκανε και με τον ΠΑΟ.

Αν το καλοσκεφτείς, για τον ΟΣΦΠ το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Σκοκο λοιπον.
Ποσα πρωταθληματα μας εδωσε?
Σε πόσα ματς επαιξε μπαλα?
Μεχρι πότε θα τον πληρωνουμε για το τυχαιο γκολ που εβαλε στο Καραισκακη περσι?
Ομολογω εχω μεινει εκπληκτος απο τους πανηγυρισμους για την ανανεωση του συμβολαιου του περιπατητη, που ξεφτιλισε ολοκληρη ΑΕΚ κανοντας μουτρα και καραγκιοζιλικια στην αλλαγη του στη Ρωσια επειδη δεν προλαβε να εκτελεσει το πεναλτυ.
Η μονη χρησιμοτητα του, θα ηταν να πουληθει το γρηγοροτερο μπας και φερει κανενα φραγκο στο ταμειο, οσο προλαβαινουμε να πιασουμε καμια ομαδα κοροιδο.
Τι να σας πω ρε παιδια.
πραγματικά πρέπει να είσαι η προσωποποίηση της αμπαλοσύνης. σε 90 παιχνίδια έχει πετύχει 27 γκολ, έχει δώσει 17 ασσίστ και έχει κερδίσει νομίζω 5 ή 6 πέναλτυ. Είναι ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης φέτος του πρωταθλήματος σύμφωνα με τους δείκτες αξιολόγησης και δεν ε΄χει παίξει σε 3 ματς λόγω τραυματισμού.
Εσύ να πηγαίνεις στο γήπεδο και να φωνάζεις Γιάχιτς Γιάχιτς γιατί μάλλον αυτοί σου αρέσουν.
ξέρεις κανέναν παίκτη να έχει πάρει πρωτάθλημα μόνος του?
καληνύχτα...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΘΑΥΜΑ!
και ενας νοήμων φιλαθλος!

μπράβο ρε παικτη....αν και μεταξυ μας δεν νομιζω πως και οι υπολοιποι οπαδοι της ΑΕΚ ειναι τοσο βοιδια που να μην πιστεουν βαθια μεσα τους αυτα που τωρα εσυ γραφεις...
απλα μεσα στην μιζερια τους, κατι είναι και αυτο για να χαρουν και να "την πουνε" στους γαυροβαζελους, οι οποιοι στην κυριολεξια χέστηκαν για τον Σκοκο...
επείδή χέστηκαν για τον Σκόκο βγήκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και είπε ότι θέλουνε τον Σκόκο.
Εγώ είμαι από τα βόδια που του αρέσει ο Σκόκο. Πάντως τα βόδια που χαρακτηρίζεις ξέρουν και εκτιμάνε το καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με κάτι άλλους που είναι μυρωδιάδες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Η λογική λέει χ-2, αλλά θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο που θα παίξει ο Βαλβέρδε.

Αν θα κατέβει για να κερδίσει ή θα παίξει πιο συντηρητικά.

Με τις ρόμπες που έχουμε πίσω, ειδικά τα πλάγια μπακ, ένα γκολ το τρώμε από οποιονδήποτε.

Ο Χιμένεθ λογικά θα παίξει με τρεις ανασταλτικούς στο κέντρο, όπως έκανε και με τον ΠΑΟ.

Αν το καλοσκεφτείς, για τον ΟΣΦΠ το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό.
παντα σε τετοια ματς ειναι 1-χ-2 οπως και να ειναι οι ομαδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η ενδεκαδα μαλλον ξεκαθαρισε.
Τερμα ο Αραμπατζης.
Δεξια ο Γιαχιτς, αριστερα ο Ντατομο.
Σεντερ μπακ Μανωλας και Δελλας.
Αμυντικοι μεσοι Μακος και Ντιοπ (αν ειναι τελικα ετοιμος, αλλιως Γκεντζογλου).
Δεξια στο κεντρο ο Λεοναρντο.
Αριστερα ο Λαγος, εκτος αν γινει η εκπληξη και ξεκινησει ο Μπερνς.
Σεντερ φορ ο Λυμπε και πισω του ο Σκοκο.
Αντε να δουμε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
προσωπικα με ΟΛΕΣ τις αθλητικες φυλλαδες γελαω
καμια δεν παιρνω στα σοβαρα, οπως και τους δημσιογραφους...
και ειδικοτερα οι "ανεξαρτητες αθλητικες φυλλαδες" ειναι οι πιο σιχαμενες - πλην του Φιλαθλου, κατα καποιο τροπο...
Aντικειμενική αθλητική εφημερίδα ο φίλαθλος του αρχιλαμόγιου του κουρή ας γελάσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Σκοκο λοιπον.
Ποσα πρωταθληματα μας εδωσε?
Σε πόσα ματς επαιξε μπαλα?
Μεχρι πότε θα τον πληρωνουμε για το τυχαιο γκολ που εβαλε στο Καραισκακη περσι?
Ομολογω εχω μεινει εκπληκτος απο τους πανηγυρισμους για την ανανεωση του συμβολαιου του περιπατητη, που ξεφτιλισε ολοκληρη ΑΕΚ κανοντας μουτρα και καραγκιοζιλικια στην αλλαγη του στη Ρωσια επειδη δεν προλαβε να εκτελεσει το πεναλτυ.
Η μονη χρησιμοτητα του, θα ηταν να πουληθει το γρηγοροτερο μπας και φερει κανενα φραγκο στο ταμειο, οσο προλαβαινουμε να πιασουμε καμια ομαδα κοροιδο.
Τι να σας πω ρε παιδια.
Είσαι σίγουρα ΑΕΚ  :think:
Το έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου  :think:
Ο ποιοτικότερος παίκτης του πρωταθλήματος παίζει στην ομάδα σου και συ μας λές να πάει στους βαζελόγαυρους ή να πουληθεί για να ισοσκελίσουν τον ισολογισμό τους οι πουθενάδες.Τί να σου πώ φίλε μου.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
επείδή χέστηκαν για τον Σκόκο βγήκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και είπε ότι θέλουνε τον Σκόκο.
Εγώ είμαι από τα βόδια που του αρέσει ο Σκόκο. Πάντως τα βόδια που χαρακτηρίζεις ξέρουν και εκτιμάνε το καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με κάτι άλλους που είναι μυρωδιάδες.
Και εμένα μου αρέσει ο σκόκο.Λές να είμαι και εγώ βόδι?  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Είσαι σίγουρα ΑΕΚ  :think:
Το έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου  :think:
Ο ποιοτικότερος παίκτης του πρωταθλήματος παίζει στην ομάδα σου και συ μας λές να πάει στους βαζελόγαυρους ή να πουληθεί για να ισοσκελίσουν τον ισολογισμό τους οι πουθενάδες.Τί να σου πώ φίλε μου.....

Φιλε Διομηδη, πρεπει να ειναι η τεταρτη ή η πεμπτη φορα που καποιος στα λεγομενα μου, αναρωτιεται "αν ειμαι ΑΕΚ".
Φυσικα ειμαι ΑΕΚ.
Τι λες να ειμαι, κατασκοπος του αντιπαλου που ηρθα εδω για να σπειρω διχονοια? Σοβαροι να ειμαστε.
Επι της ουσιας αυτων που λεω υπαρχει απαντηση?
Προσωπικα θεωρω τον Ρεφικ πιο πολυτιμο και πιο χρησιμο απο τον υδραυλικο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Φιλε Διομηδη, πρεπει να ειναι η τεταρτη ή η πεμπτη φορα που καποιος στα λεγομενα μου, αναρωτιεται "αν ειμαι ΑΕΚ".
Φυσικα ειμαι ΑΕΚ.
Τι λες να ειμαι, κατασκοπος του αντιπαλου που ηρθα εδω για να σπειρω διχονοια? Σοβαροι να ειμαστε.
Επι της ουσιας αυτων που λεω υπαρχει απαντηση?
Προσωπικα θεωρω τον Ρεφικ πιο πολυτιμο και πιο χρησιμο απο τον υδραυλικο.
Εμφάνισε μας το πιστοποιητικό ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ και μετά τα λέμε.(Αυτό είναι πλάκα μην παρεξηγηθούμε) :grin:
Στα σοβαρά τώρα.Εχεις καλύτερο απο τον σκόκο? πρώτον αυτό και δεύτερο κάποιος πρέπει να δίνει και το τόπι στον τρομοκράτη για να βάζει γκόλ  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εμφάνισε μας το πιστοποιητικό ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ και μετά τα λέμε.(Αυτό είναι πλάκα μην παρεξηγηθούμε) :grin:
Στα σοβαρά τώρα.Εχεις καλύτερο απο τον σκόκο? πρώτον αυτό και δεύτερο κάποιος πρέπει να δίνει και το τόπι στον τρομοκράτη για να βάζει γκόλ  ;)

Βρε καλος και αγιος ειναι, ΤΕΜΠΕΛΗΣ ειναι και διαλεγει παιχνιδια. Αυτο δεν αντεχω.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Βρε καλος και αγιος ειναι, ΤΕΜΠΕΛΗΣ ειναι και διαλεγει παιχνιδια. Αυτο δεν αντεχω.
Δέν μπορώ να μην συμφωνήσω ότι είναι ολίγον τεμπελάκος αλλά όταν αποφασίσει να παίξει κεντάει ο πούστης.
Σε αυτό συμφωνώ,αλλά να πάει και στους άλλους ή να πουληθεί την στιγμή που παίζω με κάτι κατιμάδες στην θέση του θα πω ενα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ σαν της 28 οκτωβρίου. :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
φιλε μου,μην μασας την καραμελα των μπαγιεβιτσικων,οταν ηθελαν να τον διωξουν.ο ανθρωπος βαζει γκολ,δινει βαθμους,μοιραζει,δινει πασες.στο προηγουμενο ματς γυρισε απο τραυματισμο,και μπηκε στο δευτερο,εβαλε ενα γκολ,και βγαζει μια ασιστ παρε βαλε σε αδειο τερμα στον Μπερνς.και το χανει το αχαστο.ο Νατσο φταιει;αυτο που ξερω ειναι οτι τα λεφτα που θα παρει ανετα θα τα επαιρνε απο ευρωπαικη ομαδα,ακομη και απο ελληνικη,γιατι απλα ειναι ο καλυτερος και ποιοτικοτερος παιχτης του πρωταθληματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γειά σου ρε ναύαρχε μόλις το πουλέν σου πήρε θέση κατω απο τα δοκάρια εμφανίστηκες  :grin:

Αληθευει οτι ο Αραμπατζης εκανε δηλωση οτι στην ΑΕΚ δεν πανε καλα γιατι δεν εχουν κινητρο?

zeppelin100

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
107
Πόντοι
11
Μπλάνκο και Σάχα πάντως θα είναι κανονικά στην αποστολή. Δεν ξέρω βεβαια αν ειναι σε θέση να παίξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom