zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
Και για το Σκόκο όπως και να έχει το πράγμα είναι μακράν ο ποιό ποιοτικός παίχτης της ομάδας και ένας από τους 2-3 του πρωταθήματος και καλώς έμεινε
Ο ειδικός με τα θέματα του αραμπατζή είναι ο ναύαρχος.Αληθευει οτι ο Αραμπατζης εκανε δηλωση οτι στην ΑΕΚ δεν πανε καλα γιατι δεν εχουν κινητρο?
Ναι...Αληθευει οτι ο Αραμπατζης εκανε δηλωση οτι στην ΑΕΚ δεν πανε καλα γιατι δεν εχουν κινητρο?
Απείχα σε ενδειξη διαμαρτυρίας!Γειά σου ρε ναύαρχε μόλις το πουλέν σου πήρε θέση κατω απο τα δοκάρια εμφανίστηκες
Ναι...
Εχεις χασει επεισόδια..Εκανε καινουργιο συμβολαιο και νομίζει ότι γαιδουρόδεσε.....Κάτσε να του βάλω φυτιλιές εγώ στο μωρό του,να δεις για πότε θα γίνει σκύλος κάτω από τα δοκάρια...Ελεος Παναγια μου...
Θελει κινητρο για να παιξει στην ΑΕΚ?
Το οτι φοραει τη φανελα με το δικεφαλο δεν ειναι τεραστιο κινητρο απο μονο του?
Δεν ειχε ονειρο να φορεσει τη φανελα της ΑΕΚ απο μικρος?
Τωρα θελει κινητρο?
Μηπως ειμαι βλακας και εχω χασει επεισοδια?
ακυρωσα ταξιδι μου στην σλοβακια για την αλλη εβδομαδα,για να ειμαι αυριο στο γηπεδο.αν δεν το γεμισουμε θα μαστε μαλακες,ωραιο καιρο εχει,εγινε και η επιθυμια μας πραγματικοτητα,να μεινει ο Νατσο,και παιζουμε και με τον χειροτερο εχθρο.Να το κανουμε εδρα και να τους γαμησουμε,αλλη μια φορα.
Εχεις χασει επεισόδια..Εκανε καινουργιο συμβολαιο και νομίζει ότι γαιδουρόδεσε.....Κάτσε να του βάλω φυτιλιές εγώ στο μωρό του,να δεις για πότε θα γίνει σκύλος κάτω από τα δοκάρια...
Πες του ότι εαν έρθει το ματς Χ 2 το μωρό του θα τα φτιάξει με γαύρο...Εχεις χασει επεισόδια..Εκανε καινουργιο συμβολαιο και νομίζει ότι γαιδουρόδεσε.....Κάτσε να του βάλω φυτιλιές εγώ στο μωρό του,να δεις για πότε θα γίνει σκύλος κάτω από τα δοκάρια...
Μπαααα!Προηγούμαι....πάλι σε Αεκτζή θα κάτσει...Κρίμα τέτοιο μπουμπουκάκι να το φάει γαυρος!Πες του ότι εαν έρθει το ματς Χ 2 το μωρό του θα τα φτιάξει με γαύρο...
εννοει τυχερο ρε...για γκολ πηγαινε αλλα σε αυτες τις φασεις θες βοηθεια απο τον τερματοφυλακα για να το βαλεις...αμα μιλας για τυχαιο γκολ,δε συζητω περαιτερω γιατι φαινεται πως εχεις μαυρη νυχτα...
hristidi του νου σου!εννοει τυχερο ρε...για γκολ πηγαινε αλλα σε αυτες τις φασεις θες βοηθεια απο τον τερματοφυλακα για να το βαλεις...
χαχαχαχαχχαχαχα....τι να κανω ρε...ειναι παιχταρα...τι θελεις να πω τωρα...οτι δεν μου εκανε;;;hristidi του νου σου!
Σε ψαχνει ο νατσο!!! :-*
Ορίστε κύριοι μια δήλωση γεμάτη ειλικρίνεια και μάλιστα απο αντίπαλοχαχαχαχαχχαχαχα....τι να κανω ρε...ειναι παιχταρα...τι θελεις να πω τωρα...οτι δεν μου εκανε;;;
φιλε δεν υπαρχει ουτε ενας γαυρος που δεν ηθελε τον νατσο στην ομαδα του.αντικειμενικα κανεις δεν εχει καλυτερο παιχτη.μονο απο το κλαμα που ριχνουν στο καθε οπαδικο σαιτ θα το καταλαβεις.αν δεν τον ηθελαν δεν θα ασχολιονταν κιολας.Ορίστε κύριοι μια δήλωση γεμάτη ειλικρίνεια και μάλιστα απο αντίπαλο
Ετσι ακριβώς όπως τα λές είναι.Με το που ανανέωσε σε μας άρχισαν όλοι τους....τα εμείς δεν τον θέλαμε σιγά τον παίκτη κτλ.Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ;)φιλε δεν υπαρχει ουτε ενας γαυρος που δεν ηθελε τον νατσο στην ομαδα του.αντικειμενικα κανεις δεν εχει καλυτερο παιχτη.μονο απο το κλαμα που ριχνουν στο καθε οπαδικο σαιτ θα το καταλαβεις.αν δεν τον ηθελαν δεν θα ασχολιονταν κιολας.
καλά πλάκα μας κάνεις;Ετσι ακριβώς όπως τα λές είναι.Με το που ανανέωσε σε μας άρχισαν όλοι τους....τα εμείς δεν τον θέλαμε σιγά τον παίκτη κτλ.Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ;)
πιες μια ασπιρινουλα και ξαπλωσε λιγο...και οταν ξυπνησεις αυριο ισως και να μην λες τετοιες μαλακιες....καλά πλάκα μας κάνεις;
έδειξε ο γαύρος το καλοκαίρι με τον μαρινάκη ότι δεν μπορεί να πάρει παίχτες είτε μεγάλα ονόματα είτε πιασμένους είτε δανεικούς με option αγοράς κ.τ.λ.;
όσους ήθελε τους πήρε και όποιους ήθελε τους πήρε.
για να υπογράψει στην άεκ εν τέλει ο στόκο σημαίνει ότι δεν τον ήθελε ο προπονητής, και άπαξ και δεν τον θέλει ο προπονητής, δεν τον παίρνει.
πάνε οι εποχές κόκαλη που έκανε ο πρόεδρος δώρο στον προπονητή όνομα.