Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

zeppelin100

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
15
Like
107
Πόντοι
11
Και για το Σκόκο όπως και να έχει το πράγμα είναι μακράν ο ποιό ποιοτικός παίχτης της ομάδας και ένας από τους 2-3 του πρωταθήματος και καλώς έμεινε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ελεος Παναγια μου...
Θελει κινητρο για να παιξει στην ΑΕΚ?
Το οτι φοραει τη φανελα με το δικεφαλο δεν ειναι τεραστιο κινητρο απο μονο του?
Δεν ειχε ονειρο να φορεσει τη φανελα της ΑΕΚ απο μικρος?
Τωρα θελει κινητρο?
Μηπως ειμαι βλακας και εχω χασει επεισοδια?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ελεος Παναγια μου...
Θελει κινητρο για να παιξει στην ΑΕΚ?
Το οτι φοραει τη φανελα με το δικεφαλο δεν ειναι τεραστιο κινητρο απο μονο του?
Δεν ειχε ονειρο να φορεσει τη φανελα της ΑΕΚ απο μικρος?
Τωρα θελει κινητρο?
Μηπως ειμαι βλακας και εχω χασει επεισοδια?
Εχεις χασει επεισόδια..Εκανε καινουργιο συμβολαιο και νομίζει ότι γαιδουρόδεσε.....Κάτσε να του βάλω φυτιλιές εγώ στο μωρό του,να δεις για πότε θα γίνει σκύλος κάτω από τα δοκάρια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα μωρα κανουν ολη τη ζημια...
Ειδαμε και τον Ταχτσιδη...
Απο το πολυ πηδημα δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ακυρωσα ταξιδι μου στην σλοβακια για την αλλη εβδομαδα,για να ειμαι αυριο στο γηπεδο.αν δεν το γεμισουμε θα μαστε μαλακες,ωραιο καιρο εχει,εγινε και η επιθυμια μας πραγματικοτητα,να μεινει ο Νατσο,και παιζουμε και με τον χειροτερο εχθρο.Να το κανουμε εδρα και να τους γαμησουμε,αλλη μια φορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ακυρωσα ταξιδι μου στην σλοβακια για την αλλη εβδομαδα,για να ειμαι αυριο στο γηπεδο.αν δεν το γεμισουμε θα μαστε μαλακες,ωραιο καιρο εχει,εγινε και η επιθυμια μας πραγματικοτητα,να μεινει ο Νατσο,και παιζουμε και με τον χειροτερο εχθρο.Να το κανουμε εδρα και να τους γαμησουμε,αλλη μια φορα.

Μακαρι φιλε.
Θα ειμαι κι εγω εκει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εχεις χασει επεισόδια..Εκανε καινουργιο συμβολαιο και νομίζει ότι γαιδουρόδεσε.....Κάτσε να του βάλω φυτιλιές εγώ στο μωρό του,να δεις για πότε θα γίνει σκύλος κάτω από τα δοκάρια...

Σκυλος ή γατα? :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πες του ότι εαν έρθει το ματς Χ 2 το μωρό του θα τα φτιάξει με γαύρο...  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πες του ότι εαν έρθει το ματς Χ 2 το μωρό του θα τα φτιάξει με γαύρο...  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπαααα!Προηγούμαι....πάλι σε Αεκτζή θα κάτσει...Κρίμα τέτοιο μπουμπουκάκι να το φάει γαυρος!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμα μιλας για τυχαιο γκολ,δε συζητω περαιτερω γιατι φαινεται πως εχεις μαυρη νυχτα...
εννοει τυχερο ρε...για γκολ πηγαινε αλλα σε αυτες τις φασεις θες βοηθεια απο τον τερματοφυλακα για να το βαλεις...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
χαχαχαχαχχαχαχα....τι να κανω ρε...ειναι παιχταρα...τι θελεις να πω τωρα...οτι δεν μου εκανε;;;
Ορίστε κύριοι μια δήλωση γεμάτη ειλικρίνεια  και μάλιστα απο αντίπαλο  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ορίστε κύριοι μια δήλωση γεμάτη ειλικρίνεια  και μάλιστα απο αντίπαλο  :thumbsup:
φιλε δεν υπαρχει ουτε ενας γαυρος που δεν ηθελε τον νατσο στην ομαδα του.αντικειμενικα κανεις δεν εχει καλυτερο παιχτη.μονο απο το κλαμα που ριχνουν στο καθε οπαδικο σαιτ θα το καταλαβεις.αν δεν τον ηθελαν δεν θα ασχολιονταν κιολας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
φιλε δεν υπαρχει ουτε ενας γαυρος που δεν ηθελε τον νατσο στην ομαδα του.αντικειμενικα κανεις δεν εχει καλυτερο παιχτη.μονο απο το κλαμα που ριχνουν στο καθε οπαδικο σαιτ θα το καταλαβεις.αν δεν τον ηθελαν δεν θα ασχολιονταν κιολας.
Ετσι ακριβώς όπως τα λές είναι.Με το που ανανέωσε σε μας άρχισαν όλοι τους....τα εμείς δεν τον θέλαμε σιγά τον παίκτη κτλ.Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ετσι ακριβώς όπως τα λές είναι.Με το που ανανέωσε σε μας άρχισαν όλοι τους....τα εμείς δεν τον θέλαμε σιγά τον παίκτη κτλ.Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ;)
καλά πλάκα μας κάνεις;
έδειξε ο γαύρος το καλοκαίρι με τον μαρινάκη ότι δεν μπορεί να πάρει παίχτες είτε μεγάλα ονόματα είτε πιασμένους είτε δανεικούς με option αγοράς κ.τ.λ.;
όσους ήθελε τους πήρε και όποιους ήθελε τους πήρε.
για να υπογράψει στην άεκ εν τέλει ο στόκο σημαίνει ότι δεν τον ήθελε ο προπονητής, και άπαξ και δεν τον θέλει ο προπονητής, δεν τον παίρνει.
πάνε οι εποχές κόκαλη που έκανε ο πρόεδρος δώρο στον προπονητή όνομα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλά πλάκα μας κάνεις;
έδειξε ο γαύρος το καλοκαίρι με τον μαρινάκη ότι δεν μπορεί να πάρει παίχτες είτε μεγάλα ονόματα είτε πιασμένους είτε δανεικούς με option αγοράς κ.τ.λ.;
όσους ήθελε τους πήρε και όποιους ήθελε τους πήρε.
για να υπογράψει στην άεκ εν τέλει ο στόκο σημαίνει ότι δεν τον ήθελε ο προπονητής, και άπαξ και δεν τον θέλει ο προπονητής, δεν τον παίρνει.
πάνε οι εποχές κόκαλη που έκανε ο πρόεδρος δώρο στον προπονητή όνομα.
πιες μια ασπιρινουλα και ξαπλωσε λιγο...και οταν ξυπνησεις αυριο ισως και να μην λες τετοιες μαλακιες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom