Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
που ειναι ο κοσμος φιλε μου?
γιατι εγω δε βλεπω κανεναν!και μη μου πειτε για τα χρονια που χουμε να παρουμε πρωταθλημα,
γιατι και η λιβερπουλ εχει να παρει 20 χρονια πρωταθλημα,και το γηπεδο ειναι τιγκα!
ειμαστε σε ενα τεραστιο σταδιο με εισητηρια για ολες τις τσεπες..παρολαυτα το γηπεδο ειναι αδειο!
επειδη ειπες για τα παιδια,υπαρχει παιδικο εισητηριο αξιας 5 ευρω..
οποτε με 20 ευρω μπορει ενας γονεας να δει το ματσ με το παιδι του στη θυρα 15!
οποιος θελει μπορει!
θελει ομως?
ως προς το παραδειγμα συγκρισης με τους αγγλους πιστευω οτι δεν υπαρχει ουδεμια σχεση ως νοοτρποια φιλαθλων-οπαδων....εκει βλεπεις οτι ακομα και στη τσαμπιονσιπ αλλα και στις αλλες κατηγοριες οτι ειναι τα γηπεδα γεματα...πολυ περισσοτερο δε για ιστορικους τεραστιους συλογους οπως η λιβερπουλ!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ασε χιτμαν
δεν στεκει με τιποτα να γκρεμισεις 24αρι για να φτιαξεις 27αρι.-
δεν εχω τρελα οραματα για 50αρια κτλ κτλ αλλα πιστευω οτι αφου θα μπουμε σε τετοια διαδικασια θα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι 35αρι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ασε χιτμαν
δεν στεκει με τιποτα να γκρεμισεις 24αρι για να φτιαξεις 27αρι.-
δεν εχω τρελα οραματα για 50αρια κτλ κτλ αλλα πιστευω οτι αφου θα μπουμε σε τετοια διαδικασια θα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι 35αρι
του οσφπ ειναι 32 κατι και παλι δε γεμιζει,με εξαιρεση τα 2-3 πρωτα χρονια...
ενα 28αρι-30αρι ειναι αρκετο και προσιτο οσο αφορα το κοστος..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα σιγα μην κατσω να σου γεμισω το κεφαλι τωρα
τον παιρνεις  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Τί 28 και 32 λέτε ρε παιδιά; Σιγά μη σας πουλήσουμε και τη Λεωφόρο με 16. Ομάδα τέτοιου μεγέθους πρέπει να έχει ένα 40άρι στο νερό. Τί λέμε τώρα; Φαντάζεσαι μετακίνηση οπαδών σε ευρωπαϊκό αγώνα; Βγάλε τα διαρκείας. Τί θα μείνει για τους φιλάθλους σας; Χιλια εισιτήρια;

Κι όσο για του GAYros το γήπεδο νομίζω ότι έγινε τόσο μικρό διότι ήταν Ολυμπιακό Έργο και δεν προλάβαινε να γίνει τίποτε άλλο εκείνη την ώρα. Νομίζω ότι παίρνει επέκταση. Ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η εκταση στη ν.φ δεν παιρνει πανω απο 30!!!
εκτος αν βγουμε στο ψαξιμο ΚΑΙ για εκταση οπως ο ντεμαρος και οι πολυμετοχικοι και φαμε αλλα 5  χρονια...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κανε διπλη αναπλαση στο αλσος
αγορασε τον χωρο της μπριτανια
σκαψε πιο βαθεια
καταπατησε το αλσος και βαλε μας να χτυπαμε υπηρεσια μεχρι χτιστει
κατω απο 35 καλυτερα να μην γινει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κανε διπλη αναπλαση στο αλσος
αγορασε τον χωρο της μπριτανια
σκαψε πιο βαθεια
καταπατησε το αλσος και βαλε μας να χτυπαμε υπηρεσια μεχρι χτιστει
κατω απο 35 καλυτερα να μην γινει
μακαρι να γινουν ολα αυτα!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η εκταση στη ν.φ δεν παιρνει πανω απο 30!!!
εκτος αν βγουμε στο ψαξιμο ΚΑΙ για εκταση οπως ο ντεμαρος και οι πολυμετοχικοι και φαμε αλλα 5  χρονια...

Καλά άμα δεν παίρνει πάνω από 30 τί το συζητάτε τότε; Κάντε αλλού το γήπεδο. Δε γίνεται να καταδικάσεις την ομάδα σε μικρό γήπεδο. Άμα γινόταν να φάμε το στίβο από το ΟΑΚΑ θα ήταν ιδανικά να συστεγαστούμε εκεί. Αλλά πώς αφήνεις την Αθήνα χωρίς στίβο; δεν γίνεται.

Την πρώτη χρονιά Νικολαϊδη ήταν; Πότε ήταν δεν τα θυμάμαι και καλα. Πότε είχατε τον Σοάρες του ΟΦΗ μπροστα; Πόσες φορές είχατε πάνω από 30 χιλ κόσμο εκείνη τη χρονια;

ΥΓ: Καλά άμα πας να φας το δάσος θα σου πεταχτούν 100 επαγγελματίες οικολόγοι περιφερόμενος θίασος και θα σου κάνουν ενστάσεις...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
συμφωνω!!!
τι επαρση ειναι αυτη ρε μαγκες? :think:
ΑΕΚ ειμαστε και ειτε μας αρεσει ειτε οχι εχουμε λιγοτερο κοσμο απο το γαυρο!
ο γαυρος με δυνατο μαρκετινγκ και φουλ οργανωση το γεμιζε μονο τα 2-3 πρωτα χρονια!
πειτε μου 1 λογο που εμεις θελουμε πιο μεγαλο απο του γαυρου! :headbang: :headbang: :headbang:
ρε ας ειχαμε ενα καινουριο συγχρονο γηπεδακι το πολυ 30αρι ΠΑΝΤΑ στη Νεα Φιλαδελ. μιλαω ετσι, και θα ειμασταν παραπανω απο καλα!
οτιδηποτε πανω απο 30αρι θα ειναι υπερδιαστασιολογημενο

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΤΟ ειχα αναρτησει και παλαιοτερα με σχεδιο. Η ΑΕΚ πρεπει να παρει την εκταση της Μπριτανικα και να γινει το γηπεδο καθετα στο παλιο. Ετσι και ποιο μεγαλο θα ειναι και περισσοτερο "αερα" θα εχει απο τις γυρω οικοδομες.
Οσο για το κοστος δεν θα ανεβει πολυ παραπανω. Πραγματικα το 35αρι πρεπει να ειναι το λιγοτερο.

Αν δεν εχεις οραμα, δεν εχεις μελλον.

Ειδατε που ο Γιωργος δεν ζητησε το δανειο για ολη τη χρονια και τωρα τρεχουμε? Οπως λεει και ο Γεωργιου "ο κλασσικος ο μαλακας ο Ελληνας". Με το να σκεφτομαστε "ας βολευτουμε τωρα και εχει ο Θεος για μετα" δεν προκειτε να παμε μπροστα ουτε σαν ατομα, ουτε σαν ομαδα, ουτε σαν κρστος.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, περιμένετε να ξεκινήσει το έργο και μετά τα λέμε.

Ας είναι και 30άρι στην τελική.

Έγιναν 2-3 συναντήσεις προεκλογικού χαρακτήρα και πρέπει να πιστέψουμε ότι σε 18 μήνες θα έχουμε γήπεδο;

Τα έχουμε ξαναδεί αυτά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μάλιστα. Θέλετε 30.

Απλός υπολογισμός παίδες: Κατεβαίνουν 2 χιλ ξένοι οπαδοι στο γήπεδό σας. Δεν θα κόψετε κι άλλες τόσες τουλάχιστον θέσεις για νεκρή ζώνη (δε βάζω τις μεταξύ σας νεκρές ζώνες); Πάμε στις 4. Δεν θα έχεις και 15 χιλ διαρκείας στην ξεφτίλα; Τί θα μείνει για τον κόσμο σου για το ευρωπαϊκό ματς; Βγάλε προσκλήσεις χορηγους κτλ. με 10 χιλιάδες θα τη βγάλετε σε μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα;

Και είσαι στην ξεφτίλα 15 χιλ διαρκείας. Άμα πάρεις κανένα πρωτάθλημα; Άμα αρχίσεις να παίζεις μπάλα καλή; Θα το μετανοιώσετε άμα κάνετε τόσο μικρό γήπεδο. Οι καιροί αλλάζουν και δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε άμα επικρατήσει ενθουσιασμός.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Μάλιστα. Θέλετε 30.

Απλός υπολογισμός παίδες: Κατεβαίνουν 2 χιλ ξένοι οπαδοι στο γήπεδό σας. Δεν θα κόψετε κι άλλες τόσες τουλάχιστον θέσεις για νεκρή ζώνη (δε βάζω τις μεταξύ σας νεκρές ζώνες); Πάμε στις 4. Δεν θα έχεις και 15 χιλ διαρκείας στην ξεφτίλα; Τί θα μείνει για τον κόσμο σου για το ευρωπαϊκό ματς; Βγάλε προσκλήσεις χορηγους κτλ. με 10 χιλιάδες θα τη βγάλετε σε μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα;

Και είσαι στην ξεφτίλα 15 χιλ διαρκείας. Άμα πάρεις κανένα πρωτάθλημα; Άμα αρχίσεις να παίζεις μπάλα καλή; Θα το μετανοιώσετε άμα κάνετε τόσο μικρό γήπεδο. Οι καιροί αλλάζουν και δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε άμα επικρατήσει ενθουσιασμός.
ο γαυρος πως τα καταφερνει στα ευρωπαικα παιχνιδια εδω και 6 χρονια????
και μεχρι και εγω που ειμαι ΑΕΚτζης εχω βρει 3 φορες χαρτακι για τσαμπιον σλικ σε σημαντικο παιχνιδι!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και μεχρι και εγω που ειμαι ΑΕΚτζης εχω βρει 3 φορες χαρτακι για τσαμπιον σλικ σε σημαντικο παιχνιδι!
ετσι...τσελσυ,βερντερ βρεμης,μπενφικα ημουν μεσα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Να σου το πάω αλλιώς. Έχεις μείνει ποτέ εκτός σε ματς που ήθελες να πας πολύ; Εγώ το έχω πάθει στη Λεωφόρο πολλές φορές. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αυτό. Τα τελευταία χρόνια ΟΚ διότι δεν είχαμε κόσμο στη Λεωφόρο και όταν πήγαμε στο ΟΑΚΑ πήρα διαρκείας.

Τέλος πάντων δεν είναι μόνο θέμα του να μην δυσαρεσείς τον κόσμο σου. Είναι και θέμα feasibility που λένε και στο χωριό μου και θέμα του εάν τα παραπάνω ωφέλη που θα έχει μια παραπάνω εξέδρα πχ καλύπτουν τα παρπάνω κόστη κατασκευής - συντήρησης κτλ κτλ.

Εγώ δεν είμαι φανατικός με το να κάνεις γήπεδο στη Φιλαδέλφεια που χτυπάει η καρδιά της ομάδας σου διότι εγώ το downtown το έχω ξεχασμένο. Γήπεδο μέσα δεν κάνω που να χτυπιέμαι κι έχω συμβιβαστεί με Βοτανικούς, ΟΑΚΑτα και λοιπές μεσοβέζικες λύσεις.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο κόσμος δεν έχει μαντήλι να κλάψει, πόσο μάλλον λεφτά για να πάει γήπεδο.
Πως θα μαζεύονται πάνω από 30.000, εκτός από 2 ντέρμπι και 2-3 ευρωπαϊκά παιχνίδια; :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom