Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μαθετε να διαβαζετε τη μπαλα,ΑΜΠΑΛΛΟΙ...
ο καλιθεοτης πηγε αγγλια,δηλαδη σε πρωταθλημα που μετραει,και δεν ηταν ουτε στην κερδκιδα...
στη γερμανια που ειναι ενα πρωταθλημα β' κατηγοριας,στο οποιο οι αμυνες παιζουν στα 35 και στα 40, μετρα απο το τερμα,
ο φανης φανηκε,χαρη στην ταχυτητα του...παλι καλα που ναι η γερμανια και κονομαμε απο τα οβερ...
περιμενε εσυ το γκεκα,που θα ζητησει και τα μαλλιοκεφαλα του,για να αναστησει την αεκ...
ααα ξεχασα...ηταν ο πρωτος σκορερ των προκριματικων(4 στη μαλτα) του μουντιαλ μαζι με το ρουνει... :jerking:

που χαθηκες ρε γαμιολη περσονα....

Εγω τωρα τι να πω? Β΄ κατηγοριας πρωταθλημα η Γερμανια, ενω προφανως η Ελλαδα ειναι διαπλανητικου επιπεδου. Επισης ηταν και πρωτος σκορερ επι χρονια της Εθνικης.
Δεν πειραζει ομως, εγω ειμαι αμπαλος.
Οι γνωστες της μπαλας που κανουν μεταγραφικο σχεδιασμο στην ΑΕΚ ξερουν καλυτερα.
Γι αυτο εχουν φορτωσει ενα καρο παλτά την ομαδα την τελευταια δεκαετια και την χρεωκοπησαν κιολας.
Δεν πειραζει. Εγω ειμαι αμπαλος. Ότι πειτε. Δεν σας χαλαω χατηρι. Ας παιζουμε αλλα 10 χρονια με τον Μπλανκο σεντερ φορ.
Η ασυλληπτη πλακα ειναι βεβαια, οτι θα παρει τον Γκεκα ο Ολυμπιακος του χρονου, θα βαζει 20 γκολ τη σαιζον και καποιοι θα μεινουν με τις φιλοσοφιες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φάνης Γκέκας
2009→Πόρτσμουθ (δανεικός)   1 (0)

Ball-Boy της υποβιβασμενης πορτσμουθ  η σεντερφοραρα!!!

η συζητηση τελειωνει εδω....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε σεις τι συζηταμε τωρα εδω στην γερμανια και ο χαριστεας παικτρονι θεωρουνταν.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Φάνης Γκέκας
2009→Πόρτσμουθ (δανεικός)   1 (0)

η συζητηση τελειωνει εδω....

Και εδώ τελειώνει για τον Γκαλέτι:
2002: ο Γκαλέτι υποβιβάστηκε
2004: ο Γιαννακόπουλος σήκωσε Euro (ως βασικός)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και εδώ τελειώνει για τον Γκαλέτι:
2002: ο Γκαλέτι υποβιβάστηκε
2004: ο Γιαννακόπουλος σήκωσε Euro (ως βασικός)
ασλευ κοουλ,ατιτλος με εθνικη ομαδα..
τακης φυσσας,σηκωσε το γιουρο ως βασικος...
εδω τελειωνει η συζητηση,πεθαναμε στα γελια...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αν ο Κόουλ, ο Ρούνεϊ, ο Λαμπάρντ, ο Τζέραντ και λοιποί γίνονται γατάκια μόλις
βάζουν τη φανέλα των "λιονταριών"(εδώ γελάμε :2funny: :2funny: ) δεν τους φταίει κανένας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν ο Κόουλ, ο Ρούνεϊ, ο Λαμπάρντ, ο Τζέραντ και λοιποί γίνονται γατάκια μόλις
βάζουν τη φανέλα των "λιονταριών"(εδώ γελάμε :2funny: :2funny: ) δεν τους φταίει κανένας.
με τη φουρνια των τελευταιων ετων,
να χε εναν μουρινιο η εθνικη αγγλιας και θα ψαχναμε για το δευτερο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε σεις τι συζηταμε τωρα εδω στην γερμανια και ο χαριστεας παικτρονι θεωρουνταν.....

Ε ναι, και ποιοι ειναι οι Γερμανοι μπροστα στους μεγαλους γνωστες της μπαλας Ελληνες? Τους πιασαμε κορόιδα. Και Γερμανους, και ολλανδους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η αγγλια μαλακιζεται στις επιλογες των προπονητων,οι παιχτες μια χαρα ειναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε ναι, και ποιοι ειναι οι Γερμανοι μπροστα στους μεγαλους γνωστες της μπαλας Ελληνες? Τους πιασαμε κορόιδα. Και Γερμανους, και ολλανδους.
μεγαλε ελεος,μην μου βγαλεις παιχταρα τον χαριστεα.μην τρελαθουμε.Ενα πολυ υπερεκτιμημενο σεντερ φορ ειναι,για μενα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μεγαλε ελεος,μην μου βγαλεις παιχταρα τον χαριστεα.μην τρελαθουμε.Ενα πολυ υπερεκτιμημενο σεντερ φορ ειναι,για μενα.

Ειπαμε, ειμαι αμπαλος.Και εμεις στην ΑΕΚ ειμαστε προφανως η Μπαρτσελονα και δεν μας κανει ο Χαριστεας. Ωχου ρε παιδια, εχετε μια τσιμπλα στο ματι απιστευτη. ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΞΥΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, το εχεις καταλαβει? Και σε χαλαει ο Χαριστεας. Παραδινομαι. Δικιο ειχε ο φιλος. Συζητηση τέλος. Δεν εχει νοημα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειπαμε, ειμαι αμπαλος.Και εμεις στην ΑΕΚ ειμαστε προφανως η Μπαρτσελονα και δεν μας κανει ο Χαριστεας. Ωχου ρε παιδια, εχετε μια τσιμπλα στο ματι απιστευτη. ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΞΥΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ, το εχεις καταλαβει? Και σε χαλαει ο Χαριστεας. Παραδινομαι. Δικιο ειχε ο φιλος. Συζητηση τέλος. Δεν εχει νοημα.
ρε συ ηρθε και το τουρμπο ο μπασινας,ο χαφ της δεκαετιας.τι εκανε στην ομαδα;οχι μπαρτσελονα δεν ειμαστε,δεν ειμαστε ομως και επιπεδου αρλ,που τον εδιωξε κλωτσιδον.θελω να πιστευω οτι ειμαστε σε πολυ καλυτερη κατασταση.γκεντσο,φροξυλιας και αργυριου ειναι κοντα 20 ετων.ο χαριστεας ποσο;ηταν ενα μηδενικο στην αρλ,θα προσφερει στην αεκ,εχεις την εντυπωση?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά,

είναι δυνατόν να "ρυπαίνουμε" το τιμημένο αυτό θρεντ συζητώντας για τον Χαριστέα;;;;;

Ήμαρτον δηλαδή. Με έπιασε αναγούλα.

Ο Γκέκας είναι διαφορετική περίπτωση. Παίζει σε πρωτάθλημα χωρίς άμυνες (το γερμανικό), αλλά είναι αποτελεσματικός και έχει καλά στοιχεία για σέντερ φορ. Δεν νομίζω ότι ο Μπλάνκο στη Γερμανία θα έβαζε τα γκολ που βάζει ο Γκέκας.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ. Την φαση στο πρωτο ημιχρονο με την Αντερλεχτ, που ο Μπλανκο σε κενο τερμα δεν βρισκει την μπαλα μετα απο σεντρα απο δεξια (λες και η μπαλα περασε μεσα απο το ποδι του), προφανως καποιοι δεν την ειδαν.
Αν θες ξαναδες λιγο τι φαση. Γιατι αν νομιζεις οτι ειναι ευκολη κανεις μεγαλο λαθος.
-Πρωτον γιατι η σεντρα δεν ειναι καλη,την στελνει σκαστη την μπαλα
-Ο Μπλανκο την προλαβαινει γιατι ενω εκανε κινηση στο πρωτο δοκαρι παει στο δευτερο
-Και το ποιο σημαντικο. Παει να σκαψει την μπαλα για να την περασει πανω απο τον αμυντικο που ερχοταναι...αυτοσ που μπηκε γκολ και χαλασε το τερμα. Αν απλα εσπρωχνε την μπαλα, τοτε την εκοβε ο αμυντικος 1000%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν θες ξαναδες λιγο τι φαση. Γιατι αν νομιζεις οτι ειναι ευκολη κανεις μεγαλο λαθος.
-Πρωτον γιατι η σεντρα δεν ειναι καλη,την στελνει σκαστη την μπαλα
-Ο Μπλανκο την προλαβαινει γιατι ενω εκανε κινηση στο πρωτο δοκαρι παει στο δευτερο
-Και το ποιο σημαντικο. Παει να σκαψει την μπαλα για να την περασει πανω απο τον αμυντικο που ερχοταναι...αυτοσ που μπηκε γκολ και χαλασε το τερμα. Αν απλα εσπρωχνε την μπαλα, τοτε την εκοβε ο αμυντικος 1000%
Αλλη φαση θα ειδες, ή αλλον αγωνα.
Μια χαρα ηταν η σεντρα.
Ο αμυντικος ειναι πολυ περα.
Αν πηγε να σκαψει την μπαλα με προβολη, πρεπει να αλλαξει αθλημα.
Ας την εβρισκε, που να παρει και να σηκωσει. Ουτε αυτο δεν καταφερε.
ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ κι αν ολα αυτα ειναι σωστα, τοτε να υποθεσω οτι για να βαλει γκολ πρεπει να μην εχει αμυντικο μπροστα του, να ερχεται στρωτα η μπαλα, να ειναι κενο το τερμα και να την βρει και καλα στο ποδι. Σωστα?
Οχι φιλε.
Εγω στην ΑΕΚ θελω επιθετικο που θα βαλει το δυσκολο γκολ.
Αν ειναι να βαζει γκολ μονο οπως περιεγραψα παραπανω, βαλτε εμενα σεντερ φορ και με 20 χιλιαρικα το χρονο ειμαι ικανοποιημενος.

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αλλη φαση θα ειδες, ή αλλον αγωνα.
Μια χαρα ηταν η σεντρα.
Ο αμυντικος ειναι πολυ περα.
Αν πηγε να σκαψει την μπαλα με προβολη, πρεπει να αλλαξει αθλημα.
Ας την εβρισκε, που να παρει και να σηκωσει. Ουτε αυτο δεν καταφερε.
ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ κι αν ολα αυτα ειναι σωστα, τοτε να υποθεσω οτι για να βαλει γκολ πρεπει να μην εχει αμυντικο μπροστα του, να ερχεται στρωτα η μπαλα, να ειναι κενο το τερμα και να την βρει και καλα στο ποδι. Σωστα?
Οχι φιλε.
Εγω στην ΑΕΚ θελω επιθετικο που θα βαλει το δυσκολο γκολ.
Αν ειναι να βαζει γκολ μονο οπως περιεγραψα παραπανω, βαλτε εμενα σεντερ φορ και με 20 χιλιαρικα το χρονο ειμαι ικανοποιημενος.
Επειδη ειδαμε τον ιδιο αγωνα:
"Ο αμυντικος ειναι πολυ περα."....τοτε πρεπει να  τρεχει σαν αστραπη γιατι ειναι ηδη μπροστα στο τερμα οταν η μπαλα περναει απο τον Μπλανκο
"Αν πηγε να σκαψει την μπαλα με προβολη, πρεπει να αλλαξει αθλημα."...γιατι να αλαξει αθλημα? Πως θα παει η μπαλα ψηλα ωστε να μην τη βρει ο αμυντικος που κανει τακλιν?....Το να κανει μια απλη προβολη και να την προλαβει ο αμυντικος ειναι το ευκολο...Γι αυτο λεω οτι ειναι δυσκολο και αφου σου αρεσουν οι παιχτες που κανουν τα δυσκολα θα επρεπε να σου αρεσει και ο Μπλανκο.
Ο οποιος προσπαθει να παιξει απλο ποδοσφαιρο με τη μια. Ειδες τι ωραια που την εστρωσε στον Γκεντζογλου μετα?...Ο Τζιμπουρ αντι να κανει το ιδιο με τον Εργοτελη (να τη δωσει δεξια), μπερδευτηκε, εκανε ευκολο σουτ και την απεκρουσε ο Δασκαλακης που τον περιμενε.....τουλαχιστον εβαλε μυαλο και βαλαμε το 3ο.

Και να μην ξεχναμε ποσα παιρνει τωρα ο Μπλανκο....

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλεξανδρε πες την αληθεια
ειναι ξαδερφος σου ο χαριστεας?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Κανονικά στο ΄΄εξοχικό΄΄ θα δώσει το παρών ο Μανωλάς,ενώ έχουν πολλές πιθανότητες και οι Μπερνς,Γιάχιτς.
Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να είναι καλά οι Λύμπε,Υδραυλικός.

Όπως και να χει πάμε να το πάρουμε,και πάμε για το διπλό στην φωλιά του ΄΄αγαπούλα΄΄ και μετά...... :s&m_2:....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom