alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
μαθετε να διαβαζετε τη μπαλα,ΑΜΠΑΛΛΟΙ...
ο καλιθεοτης πηγε αγγλια,δηλαδη σε πρωταθλημα που μετραει,και δεν ηταν ουτε στην κερδκιδα...
στη γερμανια που ειναι ενα πρωταθλημα β' κατηγοριας,στο οποιο οι αμυνες παιζουν στα 35 και στα 40, μετρα απο το τερμα,
ο φανης φανηκε,χαρη στην ταχυτητα του...παλι καλα που ναι η γερμανια και κονομαμε απο τα οβερ...
περιμενε εσυ το γκεκα,που θα ζητησει και τα μαλλιοκεφαλα του,για να αναστησει την αεκ...
ααα ξεχασα...ηταν ο πρωτος σκορερ των προκριματικων(4 στη μαλτα) του μουντιαλ μαζι με το ρουνει...
που χαθηκες ρε γαμιολη περσονα....
Εγω τωρα τι να πω? Β΄ κατηγοριας πρωταθλημα η Γερμανια, ενω προφανως η Ελλαδα ειναι διαπλανητικου επιπεδου. Επισης ηταν και πρωτος σκορερ επι χρονια της Εθνικης.
Δεν πειραζει ομως, εγω ειμαι αμπαλος.
Οι γνωστες της μπαλας που κανουν μεταγραφικο σχεδιασμο στην ΑΕΚ ξερουν καλυτερα.
Γι αυτο εχουν φορτωσει ενα καρο παλτά την ομαδα την τελευταια δεκαετια και την χρεωκοπησαν κιολας.
Δεν πειραζει. Εγω ειμαι αμπαλος. Ότι πειτε. Δεν σας χαλαω χατηρι. Ας παιζουμε αλλα 10 χρονια με τον Μπλανκο σεντερ φορ.
Η ασυλληπτη πλακα ειναι βεβαια, οτι θα παρει τον Γκεκα ο Ολυμπιακος του χρονου, θα βαζει 20 γκολ τη σαιζον και καποιοι θα μεινουν με τις φιλοσοφιες.