Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Νομίζω στην παρούσα φάση τα πιό σημαντικά είναι:
α)Το ότι μετά απο 20 χρόνια αν κάνω λάθος διόρθωσε με μπήκαμε σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο.
β)Αφού κατάλαβε και ο manolo οτι μπικικίνια για μεταγραφές δεν υπάρχουν,θα ρίξει το βάρος στίς ακαδημίες και ο Θεός βοηθός. 
1)το εργο απεχει πολυ απο το προσυμφωνηθεν και απο το να χαρακτηριστει υπερσυγχρονο...
στοιχειωδως σοβαρο και σαφως υπερκοστολογημενο,θαρρω πως ταιριαζει καλυτερα...
2)δεν υπαρχουν αγγελοι σου λεω...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν ισχυει το 1,5Μ για γκεντζογλου δωστε τον χθες...
με την προυποθεση βεβαια οτι θα παρετε παιχτες το γεναρη..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν ισχυει το 1,5Μ για γκεντζογλου δωστε τον χθες...
με την προυποθεση βεβαια οτι θα παρετε παιχτες το γεναρη..

Λες να ψωνίσουμε πάλι από τον Τσακίρη;

Ακούγεται ότι "ενδιαφερόμαστε" για Μανιάτη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Λες να ψωνίσουμε πάλι από τον Τσακίρη;

Ακούγεται ότι "ενδιαφερόμαστε" για Μανιάτη.
αυτος ο παικτης θα ταν ιδανικη λυση...
ηγετικος χαρακτηρας,ελληνας,σε καλη ηλικια,με φυσικα προσοντα,γνωστης της μπαλας και της θεσης...
αλλα το βλεπω δυσκολο,ως αδυνατο...τα 800 που ακουγονται παντως,αν ειναι αυτη η τιμη,ειναι πολυ λογικο ποσο..
να μαστε δικαιοι..εδω το πολυανοιχτηρι ο γιαχιτσ στοιχισε 6οο!

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Μανιάτη στην ΑΕΚΑΡΑ τώρα και δρόμο όλα τα υπόλοιπα παλτά που πιάνουν χώρο στην ομάδα και μας πιάνει η καρδιά μας όταν μπαίνουν να παίξουν!!! Αν ο Παππάς είναι τόσο μάγκας που θα χρηματοδοτήσει και το γήπεδο ας δώσει και τα 800,000 για το Μανιάτη!!! Τι θα πάθει δλδ, θα του πέσουν έξω τα καράβια??? Μόνο έτσι θα γίνει και πάλι μέγαλη η ΑΕΚ μας όχι με παιχτάκια στυλ Γιάχιτς όπως είπε πριν και ο φίλος....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μανιάτη στην ΑΕΚΑΡΑ τώρα και δρόμο όλα τα υπόλοιπα παλτά που πιάνουν χώρο στην ομάδα και μας πιάνει η καρδιά μας όταν μπαίνουν να παίξουν!!! Αν ο Παππάς είναι τόσο μάγκας που θα χρηματοδοτήσει και το γήπεδο ας δώσει και τα 800,000 για το Μανιάτη!!! Τι θα πάθει δλδ, θα του πέσουν έξω τα καράβια??? Μόνο έτσι θα γίνει και πάλι μέγαλη η ΑΕΚ μας όχι με παιχτάκια στυλ Γιάχιτς όπως είπε πριν και ο φίλος....

Μακάρι να τα δώσουν, φίλε μου, αλλά δεν το βλέπω.

Αν σκεφτόντουσαν έτσι όπως λες, δεν θα άφηναν την ομάδα ξεβράκωτη στα μετόπισθεν.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Παπά και τον Νοτιά, αυτό έχω καταλάβει εγώ, είναι να ΜΗΝ βάζουν λεφτά αυτοί, αλλά η ομάδα να κινείται από τα έσοδα που έχει και μόνο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτό που ενδιαφέρει τον Παπά και τον Νοτιά, αυτό έχω καταλάβει εγώ, είναι να ΜΗΝ βάζουν λεφτά αυτοί, αλλά η ομάδα να κινείται από τα έσοδα που έχει και μόνο.
με απωτερο σκοπο να πουλησουν σε 3-4(ατιτλα) χρονια με αντιτιμο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι σκατε ρε μαλακες εχουμε γεωργεα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οπλισμενος με αντιανεμικο αεκ,φουτερ συνδεσμιακο και κασκολ αναχορω για το σταδιο!
κατι μου λεει πως σημερα παμε για αρνητικο ρεκορ προσελευσης...για να δουμε..
τα λεμε!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γεωργέα-γεωργέα στην καλαμάτα τα φυτά είναι ωραία.  :grin:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τρεις και ο χιτμαν οπως ειχα προβλεψει...ζητημα αν ειμασταν 7 χιλιαδες...
να ακουσω ξανα κανα μαλακα να λεει πως δε φτανει γηπεδο 30 χιλιαδων...
το ματσ το πηρε η φανελα...τιποτα αλλο...

**οταν κανω λαθος,το παραδεχομαι...τελικα ο γρηγορης εχει δυνατοτητες...
επιτελους στεκεται στο υψος της θεσης και της ομαδας που αγωνιζεται...
*****παρτε εναν καραγκιοζη....καθε χρονο τα ιδια με τον κλαψομουνη βαζελο....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
«Άστραψε και βρόντηξε ο Καραγεωργίου

Εκνευρισμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα με σκορ 3-1 από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη αμέσως μετά το ματς. Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι η ομάδα του δέχτηκε δύο γκολ που θα μπορούσε να αποφύγει, ενώ αναφέρθηκε και σε πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του. Αιχμές κατά Αλεξόπουλου και Ολίσε.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε, όμως σε πολύ καίριες στιγμές δεχθήκαμε γκολ. Το πρώτο ήταν αστείο και το δεύτερο προήλθε από λάθος τακτικής. Έγινε προσπάθεια από όλους και στα τελευταία 20-25 λεπτά είχαμε κλείσει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαμε με διάφορους τρόπους για το γκολ και τον βαθμό. Δεν ήρθε, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ξέρουμε να χάνουμε και είναι αξιέπαινη ήττα όταν έρχεται μετά από προσπάθεια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο.

«Οι αλλαγές στο ημίχρονο δεν ήταν ούτε αναγκαστικές ούτε για λόγους τακτικής. Ήταν αλλαγές που έπρεπε να γίνουν γιατί έχουμε μάθει στον Εργοτέλη να είμαστε οικογένεια και να μαχόμαστε. Όποιος δε θέλει να συμμετέχει σε αυτό, μένει έξω από την ομάδα. Είναι εσωτερικό μας θέμα», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους Αλεξόπουλο και Ολίσε.

«Θυμόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια αν ο Εργοτέλης κερδίζει πέναλτι και ο διαιτητής δεν το δίνει; Το ποδόσφαιρο δεν πάει έτσι μπροστά. Η ΑΕΚ δε γίνεται έτσι μεγάλη ομάδα αλλά επειδή θα παίξει καλά. Γιατί κάθε φορά να συμβαίνει αυτό όταν ερχόμαστε εδώ; Δε χρειάζεται να το δούμε στην τηλεόραση», κατέληξε.

«Εσείς εκπροσωπείτε την ΑΕΚ εδώ μέσα», είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και αποχώρησε.

:grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα παίδες.Τέλος καλό... τρείς βαθμοί στο σακουλάκι.
Ο μοναδικός παίχτης ο οποίος δεν έχει δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης είναι ο loenardo.
Ο μανωλάς μέχρι και μία ώρα πρίν τον αγώνα ήταν εντάξη και μετά λέει ο manolo έκανε μία στραβοπατημασιά και πάρτον κάτω τον καμπούρη (που λέι και ο γεωργίου).Περίεργα πράγματα  :think:
Ο δέλλας ο φουκαράς ήρθε για τα τελευταία ένσημα και τον έχουμε ξεκωλιάσει.Πρωτάθλημα-Ευρώπη-κύπελλο.Ο άνθρωπος έχει στεγνώξει.Γιατρέ δεν κοιτάς λίγο τους ηλεκτρολύτες του  :2funny:
Eder=  :s&m_3:
O λυμπερόπουλος που εδώ και δύο εβδομάδες είναι έτοιμος που είναι :headbang:
Πατσα=το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία τάχυστα  >:(
Λαγός χθές λίγα πράγματα.
Μάκος καλός θεαματική βελτίωση
Καφές παππούς ξεπαππούς μαχητικός και τελικά πολυεργαλείο
Σάχα εκεί που πήγε δεν πιανότανε
Νασούτι νεύρα πολλά νεύρα μήπως έχει τα ρούχα του?
Τζιμπούρι κουρασμένος
Μπλάνκο πολύ τρέξιμο όπως πάντα έβαλε και το γκόλ να δούμε.....
Κόσμος όπως έγραψε και ο hitman ελάχιστος (νομίζω 7.000 μπιλιέτα κοπήκανε)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
Καλημέρα παίδες.Τέλος καλό... τρείς βαθμοί στο σακουλάκι.
Ο μοναδικός παίχτης ο οποίος δεν έχει δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης είναι ο loenardo.
Ο μανωλάς μέχρι και μία ώρα πρίν τον αγώνα ήταν εντάξη και μετά λέει ο manolo έκανε μία στραβοπατημασιά και πάρτον κάτω τον καμπούρη (που λέι και ο γεωργίου).Περίεργα πράγματα  :think:
Ο δέλλας ο φουκαράς ήρθε για τα τελευταία ένσημα και τον έχουμε ξεκωλιάσει.Πρωτάθλημα-Ευρώπη-κύπελλο.Ο άνθρωπος έχει στεγνώξει.Γιατρέ δεν κοιτάς λίγο τους ηλεκτρολύτες του  :2funny:
Eder=  :s&m_3:
O λυμπερόπουλος που εδώ και δύο εβδομάδες είναι έτοιμος που είναι :headbang:
Πατσα=το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία τάχυστα  >:(
Λαγός χθές λίγα πράγματα.
Μάκος καλός θεαματική βελτίωση
Καφές παππούς ξεπαππούς μαχητικός και τελικά πολυεργαλείο
Σάχα εκεί που πήγε δεν πιανότανε
Νασούτι νεύρα πολλά νεύρα μήπως έχει τα ρούχα του?
Τζιμπούρι κουρασμένος
Μπλάνκο πολύ τρέξιμο όπως πάντα έβαλε και το γκόλ να δούμε.....
Κόσμος όπως έγραψε και ο hitman ελάχιστος (νομίζω 7.000 μπιλιέτα κοπήκανε)
συμφωνω σε ολα εκτος απο το Λεοναρντο!
νομιζω τον αδικεις!
προσπαθει και δειχνει πιο ωριμος απο περσι, εχει ντριπλα και την εκμεταλλευεται, κανει διεισδυση, σουταρει με καλες προυποθεσεις και ειναι ταχυτατος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Μεγάλη η νίκη χθες,όσο και αν σας φαίνεται περίεργο,τηρουμένων των αναλογιών λόγω απουσιών,κόπωσης,και του ότι σε άσχημο σημείο(στο 38') το έφαγες(με ένα απίστευτο γκολ ενός πολύ καλού,πάντα παίκτη).

Το ματς μπορούσε να στραβώσει πολύ εύκολα.Ο Εργοτέλης παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο,πράγμα που τον τιμά,φαίνεται δουλεμένη ομάδα η οποία βγάζει αυτοματισμούς,και τα τελευταια χρόνια παίζει παίζει ο ίδιος βασικός κορμός με ελάχιστες προσθήκες.

Η ΑΕΚ πάλι νωθρή στο α'ημίχρονο,δεν δημιουργου΄σε υποψία φάσης κ φαινόταν ότι ηθελε ένα ηλεκτροσόκ γι να συνέλθει,πράγμα που έγινε με το γκολ που έφαγε.

Μάκος ο καλύτερος για μένα χθες.
Τζιμπούρ μακριά από τις καλές του εμφανίσεις.
Ο Μπλάνκο σιγά σιγά φαίνεται ότι τιμάει ξανά τον εαυτό του-μακάρι για μας.
Πατσά,ελάχιστα πράγματα
Καφές,ευτυχώς που υπάρχει κ αυτός.

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Μάγκες εγώ όπως την είδα την ομάδα χτες για ακόμα μια φορά φάνηκε η κούραση ΕΝΤΟΝΑ!!! Τα έχουν φτήσει και είναι φυσιολογικό. Τραβάνε το κουπί οι ίδοι σε πόσους αγώνες τώρα και απορώ πώς και αυτοί (κούφια η ώρα που το ακούει) δεν έχουν φύγει με κανά τραυματισμό!!! όσο για χτες, καλός ο Μπλάνκο ο οποίος όσο παίρνει ματς στα πόδια του και παίζει είτε με Τζιμπούρ μπροστά είτε με Λύμπε όταν θα γυρίσει θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα θυμίσει ΠΑΛΙ το ΖΟΡΟ που όλοι αγαπήσαμε, Μάκος άρχοντας στο κέντρο για μένα επιτέλους θυμίζει το αμυντικό χαφ που έκανε τη διαφορά στον Πανιώνιο, κάτι πήγε να κάνει ο Λεονάρντο αλλά χρωστάει ο πιτσιρικάς ένα καλό παιχνίδι στην ομάδα....Σάχα καλός δείχνει σε φόρμα και τον χρειαζόμαστε τον ΚΑΛΟ κ ΣΤΑΘΕΡΟ Σάχα, Πατσατζόγλου πολύ λίγος, Καφές το πολυεργαλείο, Λαγός μέτριος αλλά φοβερά κουρασμένος παιδιά φάνηκε πολυ!!γενικά αν δεν γυρίσουν σύντομα Λύμπε Γιάχιτς Σκόκο Γεωργέας Μπερνς Ντιοπ θα πέσει κι άλλο η απόδοση της ομάδας!!! Και όπως είπε εύστοχα ο hitamn21 θα κάνουμε την προσευχή μας να παίρνει τα ματς η φανέλα!!! ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μάγκες εγώ όπως την είδα την ομάδα χτες για ακόμα μια φορά φάνηκε η κούραση ΕΝΤΟΝΑ!!! Τα έχουν φτήσει και είναι φυσιολογικό. Τραβάνε το κουπί οι ίδοι σε πόσους αγώνες τώρα και απορώ πώς και αυτοί (κούφια η ώρα που το ακούει) δεν έχουν φύγει με κανά τραυματισμό!!! όσο για χτες, καλός ο Μπλάνκο ο οποίος όσο παίρνει ματς στα πόδια του και παίζει είτε με Τζιμπούρ μπροστά είτε με Λύμπε όταν θα γυρίσει θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα θυμίσει ΠΑΛΙ το ΖΟΡΟ που όλοι αγαπήσαμε, Μάκος άρχοντας στο κέντρο για μένα επιτέλους θυμίζει το αμυντικό χαφ που έκανε τη διαφορά στον Πανιώνιο, κάτι πήγε να κάνει ο Λεονάρντο αλλά χρωστάει ο πιτσιρικάς ένα καλό παιχνίδι στην ομάδα....Σάχα καλός δείχνει σε φόρμα και τον χρειαζόμαστε τον ΚΑΛΟ κ ΣΤΑΘΕΡΟ Σάχα, Πατσατζόγλου πολύ λίγος, Καφές το πολυεργαλείο, Λαγός μέτριος αλλά φοβερά κουρασμένος παιδιά φάνηκε πολυ!!γενικά αν δεν γυρίσουν σύντομα Λύμπε Γιάχιτς Σκόκο Γεωργέας Μπερνς Ντιοπ θα πέσει κι άλλο η απόδοση της ομάδας!!! Και όπως είπε εύστοχα ο hitamn21 θα κάνουμε την προσευχή μας να παίρνει τα ματς η φανέλα!!! ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!!
φιλε μου καλος ο μπλανκο,αλλα ζηταει παρα πολλα χρηματα για την αξια του.με αυτα τα λεφτα μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο του.γνωμη μου,παντα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε τον μακο
κανα νεο απο τους τραυματιες?

Stories

Νέο!