DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ρε τον μακο
κανα νεο απο τους τραυματιες?
Να λες πάλι καλά που δεν βγήκε κανένας καινούργιος κατά την διάρκεια του ματς.
ρε τον μακο
κανα νεο απο τους τραυματιες?
Στο ματς με την Καβάλα μάλλον! Το είπε ο ίδιος στη συνέντευξη που ήταν καλεσμένος μαζί με Γκερέιρο μετά το ματς με την Άντερλεχτρε ο σκοκος ποτε γυρναει?
σωστος...με δεδομενο οτι παιζουμε με εναν φουντο,και συνυπολογιζοντας οτι ο τζεμπουρ ειναι βασικουρα,φιλε μου καλος ο μπλανκο,αλλα ζηταει παρα πολλα χρηματα για την αξια του.με αυτα τα λεφτα μπορουμε να βρουμε πολυ καλυτερο του.γνωμη μου,παντα.
Ολη η πιτσιρικαρία παιζει πια, τον Παυλη δεν τον χωραγε η ενδεκαδα?σωστος...με δεδομενο οτι παιζουμε με εναν φουντο,και συνυπολογιζοντας οτι ο τζεμπουρ ειναι βασικουρα,
θελουμε εναν παιχτη κολωνα,στυλ μουσλιμοβιτσ σε περιπτωση που στραβωσει το ματσ και κυνηγαμε ανατροπη......
ο μπλανκο σαν αλλαγη ειναι καλος,αλλα τα λεφτα που θελει ειναι παρα πολλα...
ρωτα το σερβοελληνα,που εχοντας δυο φορ και εναν 35αρη επελεξε να τον δωσει δανεικο!Ολη η πιτσιρικαρία παιζει πια, τον Παυλη δεν τον χωραγε η ενδεκαδα?
εδω το γαμησες τελειως...ο γκεκας ειναι ιδιου επιπεδου με το μπλανκο..εχει τα ιδια προτερηματα και τις ιδιες αδυναμιες...Και επειδη εχω χτικιάσει πια με τα ψυχολογικα του Μπλανκο και τις παλαβομαρες του Τζεμπουρ, αναρωτιεμαι, ποσο χειροτεροι θα ηταν ο Γκεκας και ο Χαριστεας με τα μισα λεφτα στην ΑΕΚ?
κανουν μεταφραση και οι συμβολαιογραφοι?και ερωτώ ξανά.....το συμβόλαιο του τζιμπούρ ακόμα στην συμβολαιογράφο για μετάφραση είναι
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πώς ο μάγος Χιμένεθ μεταμορφώνει τους παίχτες της ΑΕΚ!!!
[size=14pt]“ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ! ΘΕΕΕΛΩΩΩ ΝΑ ΓΙΙΙΙΝΕΙΙΙΙΙΣ
ΣΑΑΑΝΝΝ ΤΟΝΝΝΝ ΣΙΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕ…. ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜ…”[/size]
[size=14pt]“Χοπ! Χοπ! Χοπ!”[/size]
[size=14pt]“ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, ΟΧΙ ΛΑΓΟΣ!”[/size]
Tί να σου πώ nikolaki αυτό λέει η επίσημη ΑΕΚ για την καθυστέρηση της υπογραφείς του συμβολαίου του ;)κανουν μεταφραση και οι συμβολαιογραφοι?
Και επειδη εχω χτικιάσει πια με τα ψυχολογικα του Μπλανκο και τις παλαβομαρες του Τζεμπουρ, αναρωτιεμαι, ποσο χειροτεροι θα ηταν ο Γκεκας και ο Χαριστεας με τα μισα λεφτα στην ΑΕΚ?
Ο Γκέκας είναι και φέτος 1ος σκόρερ στη Γερμανία με 11 γκολ για την ώρα.
Θα ερχόταν στην Ελλάδα, ειδικότερα στην αεκ και μάλιστα με τα μισά;;;
Η "Καλλιθέα της Γερμανίας" είναι όμως στην 4η θέση, 3 βαθμούς πάνω από τη Μπάγερν και 5 από τη Βέρντερ.για καμια καλιθεα καλος ειναι...
Αν το πρωτάθλημα Γερμανίας του τελικού CL, του Ρόμπεν και του Ριμπερί είναι β' κατηγορίας, της Ελλάδας είναι Δ' τοπικό.ο καλιθεοτης πηγε αγγλια,δηλαδη σε πρωταθλημα που μετραει,και δεν ηταν ουτε στην κερδκιδα...
στη γερμανια που ειναι ενα πρωταθλημα β' κατηγοριας,στο οποιο οι αμυνες παιζουν στα 35 και στα 40, μετρα απο το τερμα,