nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε τον απατεωνα
Aσχετος και παπατζής!Στου κασίδη το κεφάλι έγινε ότι έγινε!ΟΥΣΤ!!!!!ρε τον απατεωνα
ρε μαγκες δεν ειναι δυνατον και τοσα ματς τσαμπιονς λιγκ πως εδινε συνεντευξεις τυπου....ενταξει εδω στο ελλαδισταν αλλα ουεφα....μην ειστε γατακια και πιστευετε οτι διαβαζετε..
Συνέντευξη Αδαμίδη στον ΝΟVAΣΠΟΡ FM.
...
"Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους όσους μας κατηγορούν ότι είμαστε συνεταιράκια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ είναι ανεξάρτητη.
συνεταιρακια εισαστε μεταξυ σας,λαμογια,μην κοιτατε αλλου,εμεις θα γλυτωναμε την ξεφτιλα του αιωνα ρε,δικο μας ηταν το λαθος;σιγα μην σας πει και ευχαριστω.οπως γαμησε τον εναν συνεταιρο ο τζεμπουρ,θα γαμησει και τον αλλον,σε λιγες μερες.και μην ξαναπειτε ρε μαλακες ναο το μπουρδελο σας,ειναι απιστευτη ιεροσυλια.Σιγα μην μιλησει ο Μαριδακης,που να αφηνει τωρα τις σουβλες και τα κανταιφια.Πότε τον κατηγόρησαν ότι είναι συνεταιράκι και του γαύρου;
Εδώ του έδωσε ο Μαρινάκης το ΝΑΟ και γλυτώσατε την ξεφτίλα του αιώνα και για ευχαριστώ βγαίνει και κάνει λεονταρισμούς.
Αν κάνει κανένα σαρδάμ ο Μαρινάκης και τον αποκαλέσει δημοσίως "Αγαμίδη", θα φταίει;;
καλα για τον ελεγχο κοντευει χρονος και αποτελεσματα μηδεν.για ανανεωσεις και εμενα αρχιζει και μου την δινει η ολη κατασταση,ελπιζω να πανε ολα καλα,τουλαχιστον με νατσο,ραφικ.συνεντευξη αδαμιδη...περα απο λαικιστικες κορωνες προς λαικη καταναλωση,το συμπερασμα
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Σε τρεις - τεσσερεις εβδομαδες και βλεπουμε...ακομα δεν εχουμε εικονα...!!!
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ : Mεσα δεκεμβριου θα ξερουμε,θα δουμε,πανω απο ολα το συμαζεμα(κλαφτα χαραλαμπε δλδ)...!!!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: Σε 3-4 μηνες θα γινει και το αλλο γηπεδο...σε αγνωστο χρονο τα υπολοιπα..το χαρατσι παντως θα το πληρωνουμε σε γνωστο χρονο.!!! (κατα τ αλλα απο σημερα επρεπε να ειχαμε κανει την πρωτη μας προπονιση)
χεσε ψηλα και αγναντευε
ναι χιτ αλλα να βαλετε και κανενα λινκ το ταυλανδεζακι μου σημερα θελει να δει για πρωτη φορα αεκ.μονο που εδω θα ειναι 00:30 οταν αρχισει ο αγωνας.σημερα 7,5 το απογευμα νοβα1
Για δώσε προγνωστικά.Βάση και των πολλών και σοβαρών απουσιών,των ξάδερφων.σημερα 7,5 το απογευμα νοβα1
xaaxaxaxaxxaaxax.....ναι χιτ αλλα να βαλετε και κανενα λινκ το ταυλανδεζακι μου σημερα θελει να δει για πρωτη φορα αεκ.μονο που εδω θα ειναι 00:30 οταν αρχισει ο αγωνας.
και μεις δεν παμε πισω απο απουσιες..λειπει ο καλυτερος μας παικτης...Για δώσε προγνωστικά.Βάση και των πολλών και σοβαρών απουσιών,των ξάδερφων.
σε περίπτωση που δεν πας...δες το εδω...χανουμακια σημερα θα σας χορεψουμε για τα καλα
ερχεται πουτσα κ σε μπασκετ κ σε μπαλα
αντε φευγω για ΤΟΥΜΠΑ
θα σας στελνω φιλακια απο το γηπεδο
Παλι ο Κακος ρε γμτ?????
Τι εχει????Δε μας λες φίλε τι ομάδα είσαι γιατί ΑΕΚ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είσαι...Γιατι, τι εχει ο Κάκος?
Τι εχει????Δε μας λες φίλε τι ομάδα είσαι γιατί ΑΕΚ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είσαι...