Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ολοι στην αποστολη για τουμπα,εκτος απο σκοκκο και παιδοβουβαλο

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
[size=16pt]Τούμπα,Ιράν,Καμπότζη,Βιετνάμ!!!!!!!!![/size]Σύνθημα δεκαετίας '80....Τα Παόκια αλαλάζανε με αυτό..Τότε που δέσποζε ο "Μανάβης" στην 4.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συνέντευξη Αδαμίδη στον ΝΟVAΣΠΟΡ FM.

...
"Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους όσους μας κατηγορούν ότι είμαστε συνεταιράκια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ είναι ανεξάρτητη. Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Ξέρουν όλοι ποιοι είναι λαγοί και ποιοι δεν είναι. Ποιοι είναι συνεταιράκια και ποιοι όχι. Δεν χρειάζεται η ΑΕΚ ούτε στήριξη ούτε δέχεται πίεση. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία φιλία με άλλους προέδρους. Είμαι εδώ για την ΑΕΚ. Έχω συνοδεία. Απειλές δέχομαι και άμεσες και έμμεσες. Δεν με αγγίζουν. Με αφήνουν όλοι α-δια-φο-ρο. Όταν φύγει αυτή η διοίκηση απο την ΑΕΚ, δύο πράγματα δεν  μπορούν να μας προσάψουν: Ότι είμαστε λαμόγια και ότι δεν προσπαθήσαμε"
...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
συνεντευξη αδαμιδη...περα απο λαικιστικες κορωνες προς λαικη καταναλωση,το συμπερασμα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Σε τρεις - τεσσερεις εβδομαδες και βλεπουμε...ακομα δεν εχουμε εικονα...!!!
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ : Mεσα δεκεμβριου θα ξερουμε,θα δουμε,πανω απο ολα το συμαζεμα(κλαφτα χαραλαμπε δλδ)...!!!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: Σε 3-4 μηνες θα γινει και το αλλο γηπεδο...σε αγνωστο χρονο τα υπολοιπα..το χαρατσι παντως θα το πληρωνουμε σε γνωστο χρονο.!!! (κατα τ αλλα απο σημερα επρεπε να ειχαμε κανει την πρωτη μας προπονιση)

χεσε ψηλα και αγναντευε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Συνέντευξη Αδαμίδη στον ΝΟVAΣΠΟΡ FM.

...
"Θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους όσους μας κατηγορούν ότι είμαστε συνεταιράκια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ είναι ανεξάρτητη.

Πότε τον κατηγόρησαν ότι είναι συνεταιράκι και του γαύρου; :huh:
Εδώ του έδωσε ο Μαρινάκης το ΝΑΟ και γλυτώσατε την ξεφτίλα του αιώνα και για ευχαριστώ βγαίνει και κάνει λεονταρισμούς. :jerking: :jerking: :jerking:
Αν κάνει κανένα σαρδάμ ο Μαρινάκης και τον αποκαλέσει δημοσίως "Αγαμίδη", θα φταίει;;  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πότε τον κατηγόρησαν ότι είναι συνεταιράκι και του γαύρου; :huh:
Εδώ του έδωσε ο Μαρινάκης το ΝΑΟ και γλυτώσατε την ξεφτίλα του αιώνα και για ευχαριστώ βγαίνει και κάνει λεονταρισμούς. :jerking: :jerking: :jerking:
Αν κάνει κανένα σαρδάμ ο Μαρινάκης και τον αποκαλέσει δημοσίως "Αγαμίδη", θα φταίει;;  :grin:
συνεταιρακια εισαστε μεταξυ σας,λαμογια,μην κοιτατε αλλου,εμεις θα γλυτωναμε την ξεφτιλα του αιωνα ρε,δικο μας ηταν το λαθος;σιγα μην σας πει και ευχαριστω.οπως γαμησε τον εναν συνεταιρο ο τζεμπουρ,θα γαμησει και τον αλλον,σε λιγες μερες.και μην ξαναπειτε ρε μαλακες ναο το μπουρδελο σας,ειναι απιστευτη ιεροσυλια.Σιγα μην μιλησει ο Μαριδακης,που να αφηνει τωρα τις σουβλες και τα κανταιφια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
συνεντευξη αδαμιδη...περα απο λαικιστικες κορωνες προς λαικη καταναλωση,το συμπερασμα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Σε τρεις - τεσσερεις εβδομαδες και βλεπουμε...ακομα δεν εχουμε εικονα...!!!
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ : Mεσα δεκεμβριου θα ξερουμε,θα δουμε,πανω απο ολα το συμαζεμα(κλαφτα χαραλαμπε δλδ)...!!!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: Σε 3-4 μηνες θα γινει και το αλλο γηπεδο...σε αγνωστο χρονο τα υπολοιπα..το χαρατσι παντως θα το πληρωνουμε σε γνωστο χρονο.!!! (κατα τ αλλα απο σημερα επρεπε να ειχαμε κανει την πρωτη μας προπονιση)

χεσε ψηλα και αγναντευε
καλα για τον ελεγχο κοντευει χρονος και αποτελεσματα μηδεν.για ανανεωσεις και εμενα αρχιζει και μου την δινει η ολη κατασταση,ελπιζω να πανε ολα καλα,τουλαχιστον με νατσο,ραφικ.
για το προπονητικο ακομη και ετσι,ειναι πολυ καλυτερες οι συνθηκες απο το ελεος των θρακομακεδωνων.και μην ξεχναμε διναμε τα ιδια λεφτα εκει,χωρια που πλεον δεν εχουμε και τα νοικια για τα γραφειο.
τουλαχιστον αυτο ειναι ενα εργο,που θα μεινει.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σημερα 7,5 το απογευμα νοβα1

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σημερα 7,5 το απογευμα νοβα1
ναι χιτ αλλα να βαλετε και κανενα λινκ το ταυλανδεζακι μου σημερα θελει να δει για πρωτη φορα αεκ.μονο που εδω θα ειναι 00:30 οταν αρχισει ο αγωνας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι χιτ αλλα να βαλετε και κανενα λινκ το ταυλανδεζακι μου σημερα θελει να δει για πρωτη φορα αεκ.μονο που εδω θα ειναι 00:30 οταν αρχισει ο αγωνας.
xaaxaxaxaxxaaxax.....
χωσου εδω και εδω καμια ωρα πριν αρχισει το ματσ....
εκεινη την ωρα δε θα μαι ον-λαιν,θα το δω εξω..
Για δώσε προγνωστικά.Βάση και των πολλών και σοβαρών απουσιών,των ξάδερφων.
και μεις δεν παμε πισω απο απουσιες..λειπει ο καλυτερος μας παικτης...
σε τετοια ματσ δεν τη φοβαμαι την ομαδα...πιστευω δεν θα ηττηθουμε..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χανουμακια σημερα θα σας χορεψουμε για τα καλα
ερχεται πουτσα κ σε μπασκετ κ σε μπαλα
αντε φευγω για ΤΟΥΜΠΑ
θα σας στελνω φιλακια απο το γηπεδο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Παλι ο Κακος ρε γμτ????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι εχει????Δε μας λες φίλε τι ομάδα είσαι γιατί ΑΕΚ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είσαι...

Ε οχι και δεν ειμαι ΑΕΚ.
Εκτος αν αποδειξη ΑΕΚοφροσυνης ειναι να μας φταιει ο καλυτερος ελληνας διαιτητης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom