χααχχχχχαχα...την ειδαμε τη δουλεια του...
επιθετικο συστημα η μπαλα στο σκοκκο,και αμυνα χωνι....γκολ απο στημενη φαση ουτε θυμαμαι απο ποτε εχουμε να βαλουμε..
εφυγε και δεν αφησε απολυτως τιποτα...
**οσο για το παραμυθι με τους παικτες,ο αρης με το μισελ,το λαζαριδη και το βαγγελι καλυτερους αμυντικους εχει?
σιγουρα οχι..αλλα εχει προπονητη που δουλευει και τους μετατρεπει σε συμπαγες συνολο...για αυτο δεν εχει φαει 7 γκολ απο τριπολη,και νεοφωτιστους...
μαθετε μπαλιτσα,γιατι βαριεμαι να τα κανω συνεχεια πενηνταρακια.
δεν είπα ποτέ πως ο Μπάγεβιτς είναι ο προπονητής που θα ήθελες. Για μένα 2-3 προπονητές καλοί περάσανε από την Ελλάδα και δυστυχώς.....καπνός
ο Μπλαχίν και ο Όσιμ
οι υπόλοιποι ήταν της κατανάλωσης.
Τον Κούπερ τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση πάντα αλλά ακόμα στον Άρη θα δούμε τι θα κάνει. Είναι νωρίς η χρονιά ακόμα για να κάνεις οποιαδήποτε κρίση.
Με άλλους αντίπαλους έπαιξε αυτός και με άλλους εσύ.
Και πέρσι ρούφηξε κάτι 4άρες αν θυμάμαι καλά
Και ναι, ο Άρης έχει καλύτερους αμυντικούς από εσένα. Και επιπλέον τους είχε από την αρχή. Δεν τους φορτώσανε στον προπονητή τελευταία στιγμή. Δεν του φέρανε του προπονητή το βιβλιάριο του ΙΚΑ ενός αμυντικού να του κολλήσει τα ένσημα....(Δέλλας)
εγώ μπαλλίτσα μπορεί να μην ξέρω, αλλά τουλάχιστον δεν έχω και την ψευδαίσθηση πως ξέρω
γκολ από στημένη φάση....μάλιστα
για πες μου πόσες ομάδες έχουνε βάλει φέτος στο πρωτάθλημα και ποιες. Και πόσα;
γιατί δεν θυμάμαι καμία από τις "μεγάλες" ομάδες να έχουνε βάλει φέτος. Και δεν μιλάω για απευθείας φάουλ αλλά για συνδυασμό.
Ούτε καν για κόρνερ με κεφαλιά κανονικά δεν πρέπει να μιλας, γιατί μπορεί να είναι και λάθος της αντίπαλης άμυνας αυτό.
Λοιπόν...εγώ μπορεί να μην ξέρω μπάλα, αλλά δεν τα ισοπεδώνω όλα φγια να περάσει η γνώμη μου
2 ώρες να μιλάμε μπορώ να σου αραδιάσω 100 λόγους για να μην μου αρέσει ο Βαλβέρδε και ο Μπάγεβιτς και όποιος άλλος θέλεις. Και μετά να σου λέω μάθε μπαλίτσα.
είτε το θες είτε όχι, ο Μπάγεβιτς φέτος δούλευε
παίκτες όμως δεν είχες
και αν πας 20 σελίδες πιο πίσω, όλοι λέγανε τι γαμάτο ρόστερ έχετε και τι φοβερή μπάλα θα παίξετε ... καλύτερη από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Και πως πάτε για πρωτάθλημα
αντικειμενική ματιά ....μηδέν εις το πηλίκο. Κρίσεις του 5λεπτου