Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 18759_1368591330236_1095270828_2076979_1749795_n.jpg
    18759_1368591330236_1095270828_2076979_1749795_n.jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 23

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Το μήνυμα του Παππά  :
Πάντως, στην ΑΕΚ πριν κινηθούν ενεργά και μπούνε σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές (Σόουζα, Σιμεόνε, Μπίλιτς και Αγκίρε), πήραν το μήνυμα του μεγαλομετόχου Πέτρου Παππά. Αυτό που ξεκαθάρισε ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ είναι να μην ξεφύγει το μπάτζετ και να ξεχάσουν οι διοικούντες μπάτζετ 1 εκατ. ευρώ (είχε αρχικά διαρρεύσει τέτοιο ποσό από διοικητικές πηγές) για το νέο προπονητή. «Κινηθείτε με όσα πληρώναμε για τον Μπάγεβιτς», τόνισε ο Παππάς στον Αδαμίδη, κάτι που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ ελάχιστα μπορεί να παρεκκλίνει από τις 600.000 ευρώ, που αμειβόταν το τιμ του Σερβοέλληνα τεχνικού.

:tooth: :tooth:

Τι να πει κανείς...
Εγώ ξέρω ότι ήταν λιγότερα και από 600!Καταλάβαμε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ολα δειχνουν σοουζα..ποσο μαλακες να ναι ρε?
μ'αρεσει που τον παρακαλαμε κιολας.. :jerking:
καλυτερα να φερναμε καναν πατερ μεχρι το τελος της σαιζον και βλεπουμε,παρα αυτο το δοκιμαστη κρασιων!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ποιος πάτερ ρε συ?Να βρούνε έναν κανονικό προπονητή και να φέρουνε!Διαχείριση μπορούμε να κάνουμε κι εμείς...ας βάλουνε επιτέλους 5 ευρώ μπας και προχωρήσει λίγο η ομάδα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε γίγαντα, μέχρι το 2020 μπορεί να διαλυθεί το σύμπαν.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι ούτε φέτος θα πάρουμε τίτλο.

Την επόμενη σεζόν θα μπούμε στο 2012, οπότε...[size=30pt]THE END[/size].  :grin:
χαλαρώστε...
εδώ μπορεί να μη βγάλει τη χρονιά η Ελλάδα....
το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα θα σωθούνε;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποιος πάτερ ρε συ?Να βρούνε έναν κανονικό προπονητή και να φέρουνε!Διαχείριση μπορούμε να κάνουμε κι εμείς...ας βάλουνε επιτέλους 5 ευρώ μπας και προχωρήσει λίγο η ομάδα...
απο οτι φαινεται το σοουζα πανε να σου φορτωσουνε!
απο αυτον προτιμω τον πατερ...ο χιμενεζ ηταν μια πολυ καλη λυση,αλλα απο οτι φαινεται χαλα για λιγα χιλιαρικα..
η ομαδα εχει πολλες αναγκες με πρωτη(αυτη τη στιγμη) την ελευση ενος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που θα δουλευει καθημερινα και σοβαρα..
οσο το οραμα των διοικουντων σου ειναι να....αποχωρησουν,μην περιμενεις τιποτα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μην αρχισω να ξεθαβω,γιατι βλεπω να σε χανω!
μιλαμε για το απολυτο 0/4 με καλστρομ,ντραγκο,σμοντις και λετο! :2funny: :uglystupid:
λάθος
0/5
ξέχασες τον Μπομπό
αλλά πόσες φορές θα τα πούμε για τις φυλλάδες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απο οτι φαινεται το σοουζα πανε να σου φορτωσουνε!
απο αυτον προτιμω τον πατερ...ο χιμενεζ ηταν μια πολυ καλη λυση,αλλα απο οτι φαινεται χαλα για λιγα χιλιαρικα..
η ομαδα εχει πολλες αναγκες με πρωτη(αυτη τη στιγμη) την ελευση ενος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που θα δουλευει καθημερινα και σοβαρα..
οσο το οραμα των διοικουντων σου ειναι να....αποχωρησουν,μην περιμενεις τιποτα..
ντσου
ο Κουάξ δούλευε καθημερινά και σοβαρά φέτος
φέτος η ομάδα μπροστά θα κένταγε αν δεν άρχιζαν τις μαλακίες οι παίκτες
αλλά από αμυντικά χαφ και πίσω είστε έμμενταλ
δεν σας έφταιγε ο Κουάξ για αυτό
ας κρατούσατε ακόμα και τον αργόστροφο το Μαϊστόροβιτς το καλοκαίρι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν χρειάζεται να τον φυσάμε...είστε ικανοί να τον διώξετε μόνοι σας! :2funny:
από την πρώτη εξάδα του περσινού πρωταθλήματος δεν υπάρχει ομάδα που να μη διώχνει μόνη της και να μην καίει προπονητες και παίκτες άνευ λόγου και αιτίας
όλες το ίδιο κάνουνε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ντσου
ο Κουάξ δούλευε καθημερινά και σοβαρά φέτος
φέτος η ομάδα μπροστά θα κένταγε αν δεν άρχιζαν τις μαλακίες οι παίκτες
αλλά από αμυντικά χαφ και πίσω είστε έμμενταλ
δεν σας έφταιγε ο Κουάξ για αυτό
ας κρατούσατε ακόμα και τον αργόστροφο το Μαϊστόροβιτς το καλοκαίρι
χααχχχχχαχα...την ειδαμε τη δουλεια του...
επιθετικο συστημα η μπαλα στο σκοκκο,και αμυνα χωνι....γκολ απο στημενη φαση ουτε θυμαμαι απο ποτε εχουμε να βαλουμε..
εφυγε και δεν αφησε απολυτως τιποτα...
**οσο για το παραμυθι με τους παικτες,ο αρης με το μισελ,το λαζαριδη και το βαγγελι καλυτερους αμυντικους εχει?
σιγουρα οχι..αλλα εχει προπονητη που δουλευει και τους μετατρεπει σε συμπαγες συνολο...για αυτο δεν εχει φαει 7 γκολ απο τριπολη,και νεοφωτιστους...
μαθετε μπαλιτσα,γιατι βαριεμαι να τα κανω συνεχεια πενηνταρακια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χααχχχχχαχα...την ειδαμε τη δουλεια του...
επιθετικο συστημα η μπαλα στο σκοκκο,και αμυνα χωνι....γκολ απο στημενη φαση ουτε θυμαμαι απο ποτε εχουμε να βαλουμε..
εφυγε και δεν αφησε απολυτως τιποτα...
**οσο για το παραμυθι με τους παικτες,ο αρης με το μισελ,το λαζαριδη και το βαγγελι καλυτερους αμυντικους εχει?
σιγουρα οχι..αλλα εχει προπονητη που δουλευει και τους μετατρεπει σε συμπαγες συνολο...για αυτο δεν εχει φαει 7 γκολ απο τριπολη,και νεοφωτιστους...
μαθετε μπαλιτσα,γιατι βαριεμαι να τα κανω συνεχεια πενηνταρακια.
δεν είπα ποτέ πως ο Μπάγεβιτς είναι ο προπονητής που θα ήθελες. Για μένα 2-3 προπονητές καλοί περάσανε από την Ελλάδα και δυστυχώς.....καπνός
ο Μπλαχίν και ο Όσιμ
οι υπόλοιποι ήταν της κατανάλωσης.
Τον Κούπερ τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση πάντα αλλά ακόμα στον Άρη θα δούμε τι θα κάνει. Είναι νωρίς η χρονιά ακόμα για να κάνεις οποιαδήποτε κρίση.
Με άλλους αντίπαλους έπαιξε αυτός και με άλλους εσύ.
Και πέρσι ρούφηξε κάτι 4άρες αν θυμάμαι καλά

Και ναι, ο Άρης έχει καλύτερους αμυντικούς από εσένα. Και επιπλέον τους είχε από την αρχή. Δεν τους φορτώσανε στον προπονητή τελευταία στιγμή. Δεν του φέρανε του προπονητή το βιβλιάριο του ΙΚΑ ενός αμυντικού να του κολλήσει τα ένσημα....(Δέλλας)

εγώ μπαλλίτσα μπορεί να μην ξέρω, αλλά τουλάχιστον δεν έχω και την ψευδαίσθηση πως ξέρω

γκολ από στημένη φάση....μάλιστα
για πες μου πόσες ομάδες έχουνε βάλει φέτος στο πρωτάθλημα και ποιες. Και πόσα;
γιατί δεν θυμάμαι καμία από τις "μεγάλες" ομάδες να έχουνε βάλει φέτος. Και δεν μιλάω για απευθείας φάουλ αλλά για συνδυασμό.
Ούτε καν για κόρνερ με κεφαλιά κανονικά δεν πρέπει να μιλας, γιατί μπορεί να είναι και λάθος της αντίπαλης άμυνας αυτό.

Λοιπόν...εγώ μπορεί να μην ξέρω μπάλα, αλλά δεν τα ισοπεδώνω όλα φγια να περάσει η γνώμη μου
2 ώρες να μιλάμε μπορώ να σου αραδιάσω 100 λόγους για να μην μου αρέσει ο Βαλβέρδε και ο Μπάγεβιτς και όποιος άλλος θέλεις. Και μετά να σου λέω μάθε μπαλίτσα.

είτε το θες είτε όχι, ο Μπάγεβιτς φέτος δούλευε
παίκτες όμως δεν είχες
και αν πας 20 σελίδες πιο πίσω, όλοι λέγανε τι γαμάτο ρόστερ έχετε και τι φοβερή μπάλα θα παίξετε ... καλύτερη από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Και πως πάτε για πρωτάθλημα

αντικειμενική ματιά ....μηδέν εις το πηλίκο. Κρίσεις του 5λεπτου

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και ναι, ο Άρης έχει καλύτερους αμυντικούς από εσένα. Και επιπλέον τους είχε από την αρχή. Δεν τους φορτώσανε στον προπονητή τελευταία στιγμή. Δεν του φέρανε του προπονητή το βιβλιάριο του ΙΚΑ ενός αμυντικού να του κολλήσει τα ένσημα....(Δέλλας)
πολυ καλυτερους..τον 38αρη γκιαρο και το λαζαριδη που το διωξαν απο την τριπολη...
ρε τι διαβαζουμε...
γκολ από στημένη φάση....μάλιστα
για πες μου πόσες ομάδες έχουνε βάλει φέτος στο πρωτάθλημα και ποιες. Και πόσα;
παοκ του σαντος,γαβρος βαλβερδε προχειρα..
είτε το θες είτε όχι, ο Μπάγεβιτς φέτος δούλευε
παίκτες όμως δεν είχες
δε θα μου πεις τι εκανε ο βατραχος...ουτε γω θυμαμαι απο ποτε εχω να χασω ματσ της αεκ...
οσο για τους παιχτες,ο γιαχισ,ο καραμπελλας,ο μακος και ενα σορο ακομ παλτα δικες του επιλογες ηταν...
και αν πας 20 σελίδες πιο πίσω, όλοι λέγανε τι γαμάτο ρόστερ έχετε και τι φοβερή μπάλα θα παίξετε ... καλύτερη από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Και πως πάτε για πρωτάθλημα

με μενα μιλας...ασε τι λεγανε οι αλλοι(αν και για να μαι ειλικρινης δε θυμαμαι να ελεγε κανεις αυτα που ισχυριζεσαι)....
τα χαλια μας τα φωναζω απο προπερσυ...

**για να τελειωνουμε...εγω ισχυριζομαι πως ο βατραχος δεν δουλεψε καθολου και μπορω να το τεκμηριωσω με ενα καρο επιχειρηματα.
εσυ που ισχυριζεσαι το αντιθετο μπορεις να κανεις το ιδιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom