Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχει ανεβει πολυ ο πηχης της μαλακιας στο σαιτ φιλε....
εσυ αν και νεος επεσες πανω στα βαρια χαρτια..
αλεφαντοι,μοικανοι,χριστιδιδες πανε τη μαλακια σε αλλο επιπεδο..
για κάτσε ρε φιλαράκο.....
γιατί με βρίζεις;
σε εβρισα εγώ;
τη δική σας την ανικανότητα να φτιάξετε ομάδα τη λες μαλακία του άλλου που σου το λέει;

και στο κάτω κάτω πού έκανα λάθος σε όσα σας έχω πει;
τόσο καιρό δεν σας έλεγα για το βάτραχα πως είχε χωρίς λόγο ασυλία και μου λέγατε πως είμαι εγκαθετος;

Από πέρσι πριν τα χριστούγεννα σας τα έλεγα

δεν σας έλεγα πως άμυνα έχετε για πανηγύρια;
όσο καλή επίθεση έχετε (παίκτες καλούς), τόσο τρυπητήρι είστε πίσω
Από αμυντικά χαφ και κείθε είστε για μουσειακό έκθεμα

κάτσε και κλάψε τώρα που στα έλεγα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
παιχτης 1,95 και 90 κιλα δε γινεται να λες πως υστερει σε σωματικα προσοντα...
περαν των ντρογκμπα,ρουνει,τεβεζ μπορεις να βρεις πιο δυνατο φορ στην πιατσα?
τους 1,60 που χεις μπροστα παντως τους παιρνει δυο-δυο κατω απο τη μασχαλη..
σου εδινε μια ποικιλια..
μονος σου το λες πως δεν παιζει μονο στραικερ,για τον απλο λογο οτι ειναι το αρτιοτερο τεχνικα φορ μετα το φ.μπαστεν και το φαινομενο..μπορουσε αν ο πεπ ηθελε το ζελεδακια κορυφη,να παιζε αριστερα ο ζλαταν..οι πιθανες διαταξεις ηταν απειρες..
ο ιμπρα εκτος απο το κεφαλι σου δινε και το σουτ εκτος περιοχης..τωρα ο μονος τροπος για να βαλεις γκολ ειναι να μπεις με το τοπι στα διχτυα..

ο ίμπρα δε μπορεί να σου δώκει ότι οι Ντρογκμπά, Κοβάσεβιτς. Στοπαρισμα με πλάτη δύο σέντερ μπακ και γκολ σε πολυκοσμία στη μικρή περιοχή.
Κοινώς ο  ίμπρα δεν έχει τοποθετήσεις όπως οι παραπάνω ούτε ασχολείται να το φτιάξει αυτό.
Ακόμα και ο Λύμπε αυτό το κάνει καλύτερα από τον Ζλάταν. Ο βάζελας του Μαρκαριάν πήγε εκει που πήγε λόγω Κωσταντίνου. Σέντερ φορ με πλάτη στο τέρμα και πολύ ξύλο εντός περιοχής.
Μόλις έφυγε τέλεψε και η σεμνή τελετή.

Σημείωση. Οπως έχω ξαναγράψει ο ζλάταν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης.
Αλλά γι αυτό που λείπει απο την μπάρτσα με 50 μύρια παίρνεις 2. Βλέπε Τόνι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο ίμπρα δε μπορεί να σου δώκει ότι οι Ντρογκμπά, Κοβάσεβιτς. Στοπαρισμα με πλάτη δύο σέντερ μπακ και γκολ σε πολυκοσμία στη μικρή περιοχή.
Κοινώς ο  ίμπρα δεν έχει τοποθετήσεις όπως οι παραπάνω ούτε ασχολείται να το φτιάξει αυτό.
Ακόμα και ο Λύμπε αυτό το κάνει καλύτερα από τον Ζλάταν. Ο βάζελας του Μαρκαριάν πήγε εκει που πήγε λόγω Κωσταντίνου. Σέντερ φορ με πλάτη στο τέρμα και πολύ ξύλο εντός περιοχής.
Μόλις έφυγε τέλεψε και η σεμνή τελετή.

Σημείωση. Οπως έχω ξαναγράψει ο ζλάταν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης.
Αλλά γι αυτό που λείπει απο την μπάρτσα με 50 μύρια παίρνεις 2. Βλέπε Τόνι.
για αυτο ακριβως ηταν ο ιδανικος για μπαρτσα..για εχει σωματικα προσοντα,ξερει μπαλα οσο λιγοι και ΔΕΝ παιζει με πλατη..
στη μπαρστα της μια επαφης και του δινω-φευγω αυτο(το κρατημα μπαλας και το παιχνιδι με πλατη) θα κατεστρεφε ολο το παιχνιδι της καθως θα εδινε το χρονο στην αντιπαλη αμυνα να προσαρμοστει στην ανισορροπια που προκαλει <<το με τη μια>>..
ο ιμπρα ειναι ο μονος παιχτης 1,95 που μπορει να ενσωματωθει στο παιχνιδι των κοντων και παραλληλα να σου δωσει αυτα που σου λειπουν..
**τονι και λοιπα ξυλαγκουρα σε μια ομαδα τοσο τεχνικη ειναι ανεκδοτα...στις προπονησεις που δε θα μπορουσε να κανει κοντρολ θα πεφτανε και τα τσιμεντα απο τα γελια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για αυτο ακριβως ηταν ο ιδανικος για μπαρτσα..για εχει σωματικα προσοντα,ξερει μπαλα οσο λιγοι και ΔΕΝ παιζει με πλατη..
στη μπαρστα της μια επαφης και του δινω-φευγω αυτο(το κρατημα μπαλας και το παιχνιδι με πλατη) θα κατεστρεφε ολο το παιχνιδι της καθως θα εδινε το χρονο στην αντιπαλη αμυνα να προσαρμοστει στην ανισορροπια που προκαλει <<το με τη μια>>..
ο ιμπρα ειναι ο μονος παιχτης 1,95 που μπορει να ενσωματωθει στο παιχνιδι των κοντων και παραλληλα να σου δωσει αυτα που σου λειπουν..
**τονι και λοιπα ξυλαγκουρα σε μια ομαδα τοσο τεχνικη ειναι για γελια..στις προπονησεις που δε θα μπορουσε να κανει κοντρολ θα πεφτανε και τα τσιμεντα απο τα γελια..

ειδες που ακόμα είσαι μικρός;
είδες που πέφτεις στην ίδια λούμπα που έπεσαν οι καταλανοί;
αυτό δεν είναι εναλλακτικό πλάνο..... είναι ίδιο στυλ με ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά...

Εναλλακτικό πλάνο δεν ειναι αυτό.
Ειναι να αλλαξεις σύστημα και να έχεις ενα παικτη να κάνει τη διαφορά.
Αυτός είναι ο λόγος που ο μουρίνιο τους γάμησε πέρσυ. Γιατί ήξερε εξ αρχής ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
Ο ίμπρα ποτέ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΕΡΣΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Τοσο απλό είναι.
Σου είπα... άλλο παίκτες όλ αρράουντ με πάσινγκ γκέιμ και άλλο ανάπτυξη από τα άκρα σέντρες και βάζω τον αντίπαλο στη μικρή περιοχή.

διπλή ζώνη τους παίζουν όλοι και ψηλά στη μεγάλη περιοχή το δεύτερο μαρκάρισμα....
Γι αυτό δε χρειάζεται μαν του μαν στο μέσι... η μπάλλα και να περάσει με σέντρα απ τα πλάγια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σου είπα... άλλο παίκτες όλ αρράουντ με πάσινγκ γκέιμ και άλλο ανάπτυξη από τα άκρα σέντρες και βάζω τον αντίπαλο στη μικρή περιοχή.

η μπάλλα και να περάσει με σέντρα απ τα πλάγια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ.
απο σεντρα 30αρα με το κακο ποδι στην κινηση...και χυνω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απο σεντρα 30αρα με το κακο ποδι στην κινηση...και χυνω...
και γω χύνω.
αλλά το μουρίνιο δεν τον κερδίζεις έτσι.
ούτε τον σπαλέττι.......

πόσταρέ μου ένα γκολ που το έχει σκοράρει με πλάτη στο τέρμα...........
μετά ποσταρέ μου πόσα έχει σκοράρει με πλάτη ο ντρογκμπά και ο κοβάσεβιτς.
κάνε τις αναγωγές σου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο αλλος καλεσε το λυμπε στην εθνικη :jerking:
μεχρι να γινει το γιουρο θα χει κοψει τη μπαλα ο νικολας... :idiot:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και γω χύνω.
αλλά το μουρίνιο δεν τον κερδίζεις έτσι.
ούτε τον σπαλέττι.......

πόσταρέ μου ένα γκολ που το έχει σκοράρει με πλάτη στο τέρμα...........
μετά ποσταρέ μου πόσα έχει σκοράρει με πλάτη ο ντρογκμπά και ο κοβάσεβιτς.
κάνε τις αναγωγές σου.
ντρογκμπα ειναι ενας και δεν πωλειται με κανενα αντιτιμο...
δηλαδη ή ντρογμπα ή πεντρο/βιγια και λοιποι νανοι?κρατα τον παιχταρα μαλακα πεπ.. :s&m_3:
**παρε γκολ με πλατη που ο νταρκο δεν το χει δει στον υπνο του.
 :P :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ντρογκμπα ειναι ενας και δεν πωλειται με κανενα αντιτιμο...
δηλαδη ή ντρογμπα ή πεντρο/βιγια και λοιποι νανοι?κρατα τον παιχταρα μαλακα πεπ.. :s&m_3:
**παρε γκολ με πλατη που ο νταρκο δεν το χει δει στον υπνο του.
  :P :grin:
δεν είναι πλάτη αυτό.
ξέρεις τι εννοώ...
σαφώς και δεν πωλείται....
γιατί είναι λίρα εκατό.
και ο ίμπρα εάν ειχε περάσει την μπάρτσα τελικό δε θα φευγε.
τόσο απλό είναι.
εξαφανισμένος ήταν στο στυλ παγνιου που οι αντίπαλοι παίζουν στα 3/4 του γηπέδου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Suicide.gif

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!    Καλο!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το μήνυμα του Παππά  :
Πάντως, στην ΑΕΚ πριν κινηθούν ενεργά και μπούνε σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές (Σόουζα, Σιμεόνε, Μπίλιτς και Αγκίρε), πήραν το μήνυμα του μεγαλομετόχου Πέτρου Παππά. Αυτό που ξεκαθάρισε ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ είναι να μην ξεφύγει το μπάτζετ και να ξεχάσουν οι διοικούντες μπάτζετ 1 εκατ. ευρώ (είχε αρχικά διαρρεύσει τέτοιο ποσό από διοικητικές πηγές) για το νέο προπονητή. «Κινηθείτε με όσα πληρώναμε για τον Μπάγεβιτς», τόνισε ο Παππάς στον Αδαμίδη, κάτι που σημαίνει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ ελάχιστα μπορεί να παρεκκλίνει από τις 600.000 ευρώ, που αμειβόταν το τιμ του Σερβοέλληνα τεχνικού.

:tooth: :tooth:

Τι να πει κανείς...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το χειροτερο ειναι ο σοτος που πεφτει απο τις φυλλαδες..
μπιλιτσ και χιμενεζ λενε..με το που ρωτησαν <<τι μπατζετ εχω να κινηθω?>> επεσε η γραμμη..
απο αυτον το μαλακα το παρτυμπου,καλυτερα τιμουρη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom