**για να τελειωνουμε...εγω ισχυριζομαι πως ο βατραχος δεν δουλεψε καθολου και μπορω να το τεκμηριωσω με ενα καρο επιχειρηματα.
εσυ που ισχυριζεσαι το αντιθετο μπορεις να κανεις το ιδιο?
κατά λάθος έσβησα το μέρος του ποστ σου για τις φάσεις: βάλε κανα βιντεάκι, γιατί εγώ δεν τα έχω δει αυτά που λες για τα γκολ.
Για τη δουλειά: ΔΕΝ είναι δυνατόν όποτε έπαιζε καλά η επίθεση και κερδίζατε ή γυρίζατε ματς να είχε δουλέψει ο κουάξ και όποτε χάνετε να μην έχει δουλέψει.
Εγώ αυτά που έβλεπα στην επίθεση όταν οι παίκτες σας δεν βαριόντουσαν να αλλάξουνε πάσα και κάνανε συνδυασμούς μου έδειχναν δουλειά.
Αλλά όταν έχεις ατομιστές παίκτες τύπου Τσιμπούρη και Σκόκο είναι προφανές πως θα σου γαμήσουνε ό,τι πλάνο έχεις.
Για τους παίκτες: τόσα χρόνια που αλλάζαμε στον Ολυμπιακό προπονητές σαν τα πουκάμισα λέγαμε πως έφταιγε ο προπονητής που έκανε τέτοιες επιλογές. Μετά λέγαμε πως έφταιγε ο πρόεδρας που δεν του έπαιρνε από το πρώτο ράφι αλλά πάντα τις τελευταίες επιλογές.
Η ουσια είναι πως μπορείς να πεις με απόλυτη σιγουριά πως φταίει ο Μπάγιεβιτς για τις επιλογές του, μόνο όταν κάποιος του έχιε δώσει το ελεύθερο να πάρει όποιον θέλει (Μαρινάκης-Βαλβέρδε)
Για το Μάκο θα συμφωνήσω, για το Γιάχιτς οχι. Αλλά πάντα έλεγα (και με λέγανε εγκάθετο) πως έφερνε παίκτες της πλάκας και στον ΟΣΦΠ. Ποιος δεν θυμάται τις εξαιρετικές παιχτούρες Φιλιππάκο και Βαρεσάνοβιτς;
Ο Μπάγεβιτς της πρώτης θητείας σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είχε το πλεονέκτημα της πειθαρχίας. Ό,τι έλεγε ήταν νόμος.
Όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Μπάγεβιτς τελείωσε. Είχε χάσει αυτό το "χάρισμα"
Αλλά για αυτό που έχετε τώρα σαν ΑΕΚ, ΔΕΝ φταίει ΜΟΝΟ ο κουάξ. Και δεν σας φταίει και κανένας εξωγενής παραγοντας δυστυχώς για εσάς.
Όσο για το πρωτάθλημα και τα λοιπά....δες τι έγραφαν όλα τα νικς που περιέχουνε 21.