Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τωρα που εφυγε ο βατραχος ποιος θα φταιει για το ελλειπες ροστερ?
η διοικηση κρατουσε με νυχια και δοντια τον Μπαγιεβιτς για να μην φανει η γυμνια τους.
οπως σε μας εφταιγε ο Μπερετα και τωρα ο Δερμιτζακης ενω ειναι προφανες οτι το μονο που φταιει ειναι η ελλειψη χρηματων

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.295
Πόντοι
8.355
με μενα μιλας...ασε τι λεγανε οι αλλοι(αν και για να μαι ειλικρινης δε θυμαμαι να ελεγε κανεις αυτα που ισχυριζεσαι)....
ο personas τα ελεγε... ;)
απορω με την υπομονη σου ρε hitman

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
για να τελειώνουμε με τα πουστάκια....
ο περσόνας έλεγε
το ρόστερ της ΑΕΚ στο γάβρο ή το βάζελο θα κένταγε τώρα ανεξαρτήτως προπονητή.

αλλά είναι λογικό της κοντής ψωλής να της φταίνε οι τρίχες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
**για να τελειωνουμε...εγω ισχυριζομαι πως ο βατραχος δεν δουλεψε καθολου και μπορω να το τεκμηριωσω με ενα καρο επιχειρηματα.
εσυ που ισχυριζεσαι το αντιθετο μπορεις να κανεις το ιδιο?
κατά λάθος έσβησα το μέρος του ποστ σου για τις φάσεις: βάλε κανα βιντεάκι, γιατί εγώ δεν τα έχω δει αυτά που λες για τα γκολ.

Για τη δουλειά: ΔΕΝ είναι δυνατόν όποτε έπαιζε καλά η επίθεση και κερδίζατε ή γυρίζατε ματς να είχε δουλέψει ο κουάξ και όποτε χάνετε να μην έχει δουλέψει.
Εγώ αυτά που έβλεπα στην επίθεση όταν οι παίκτες σας δεν βαριόντουσαν να αλλάξουνε πάσα και κάνανε συνδυασμούς μου έδειχναν δουλειά.

Αλλά όταν έχεις ατομιστές παίκτες τύπου Τσιμπούρη και Σκόκο είναι προφανές πως θα σου γαμήσουνε ό,τι πλάνο έχεις.

Για τους παίκτες: τόσα χρόνια που αλλάζαμε στον Ολυμπιακό προπονητές σαν τα πουκάμισα λέγαμε πως έφταιγε ο προπονητής που έκανε τέτοιες επιλογές. Μετά λέγαμε πως έφταιγε ο πρόεδρας που δεν του έπαιρνε από το πρώτο ράφι αλλά πάντα τις τελευταίες επιλογές.

Η ουσια είναι πως μπορείς να πεις με απόλυτη σιγουριά πως φταίει ο Μπάγιεβιτς για τις επιλογές του, μόνο όταν κάποιος του έχιε δώσει το ελεύθερο να πάρει όποιον θέλει (Μαρινάκης-Βαλβέρδε)
Για το Μάκο θα συμφωνήσω, για το Γιάχιτς οχι. Αλλά πάντα έλεγα (και με λέγανε εγκάθετο) πως έφερνε παίκτες της πλάκας και στον ΟΣΦΠ. Ποιος δεν θυμάται τις εξαιρετικές παιχτούρες Φιλιππάκο και Βαρεσάνοβιτς;

Ο Μπάγεβιτς της πρώτης θητείας σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό είχε το πλεονέκτημα της πειθαρχίας. Ό,τι έλεγε ήταν νόμος.
Όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Μπάγεβιτς τελείωσε. Είχε χάσει αυτό το "χάρισμα"

Αλλά για αυτό που έχετε τώρα σαν ΑΕΚ, ΔΕΝ φταίει ΜΟΝΟ ο κουάξ. Και δεν σας φταίει και κανένας εξωγενής παραγοντας δυστυχώς για εσάς.

Όσο για το πρωτάθλημα και τα λοιπά....δες τι έγραφαν όλα τα νικς που περιέχουνε 21.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μην αρχισω να ξεθαβω,γιατι βλεπω να σε χανω!
μιλαμε για το απολυτο 0/4 με καλστρομ,ντραγκο,σμοντις και λετο! :2funny: :uglystupid:

Θα με αναγκάσεις να βρω για Ιμπαγάσα, Νέμεθ. Όχι ότι θα δει 11άδα σύντομα με βαλβίδα... :jerking:

Μα πόσο αστείοι ήσασταν, στα 30 του από βασικός στην Ισπανία θα ερχόταν στην αεκ;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε καν στον Ολυμπιακό δε θα ερχόταν τότε ο παικταράς. (Και να ερχόταν όμως, είχαμε το Ριφράγκο τότε)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο περσόνας έλεγε

μην το ανασκευάζεις
είχες πει πως το ματς με την ΑΕΚ θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον ΠΑΟ
κι άλλα είχες πει

αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Λάθος εκτίμηση μπορεί να κάνει ο καθένας.
Εγώ αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί τη μια στιγμή να λες λες σου φταίει η διοίκηση, μετά να βρίζεις τον προπονητή και μετά τους παίκτες.

Προφανώς δεν ξέρεις τι σου φταίει τότε.
Αν κωλοβαράει ο οποιοσδήποτε Σκόκο φταίνε 3 πράγματα. Πρώτα αυτός (γιατί βαριέται), μετά ο προπονητής γιατί δεν του τραβάει το αφτί και μετά η διοίκηση που δεν τραβάει το αφτι και στον προπονητή και στον παίκτη.
Αλλά πως να μιλήσει η διοίκηση όταν έχει χεσμένη τη φωλιά της; Πώς να μιλήσει ο προπονητής όταν δεν έχει άλλον παίκτη; Πώς να γίνουνε όλα αυτά όταν οι οπαδοί έχουνε κάνει σημαία τον οποιονδήποτε παίκτη και δεν θέλει να τον αγγίζει κανείς;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όσο για το πρωτάθλημα και τα λοιπά....δες τι έγραφαν όλα τα νικς που περιέχουνε 21.
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχααχχααχαχχα
16 χρόνια αυτά λένε.....
και 16 γαμημένα χρόνια μια φταίει η διοίκηση, μια ο προπονητής, μια το αγήπεδο, μια το ΟΑΚΑ, μια ο πρόεδρος, μια ο γραννίτσας, μια ο κόκκαλης, μια ο ολυμπαικός, μια ο βάζελας, μια ο γκαγκάτσης, μια ο μεσσίας, μια ο καιρός, μια η φύση, μια τα πουλιά,
ΑΛΛΑ Π Ο Τ Ε  ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ
ούτε όταν πλακώνονταν στις μάπες με τον ρουφιάνο, ούτε όταν πλακώνονταν στις μάπες αναμεταξύ τους, ούτε όταν πλάκωναν στις μάπες τους παίκτες, ούτε οταν πλάκωναν στις μαπες τον προπονητή......

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ο περσόνας έλεγε

Καλημέρα!
Ρε persona, δεν σε έχω "τσεκάρει" για άμπαλλο...
Ποιό ρόστερ?
Χωρίς ακραία μπακ, με αμ. χαφ που δεν κόβουν ούτε με βαλέ και με τα "τιμημένα γερατειά"?
Εκτός από Τζιμπούρ, Σκόκο ποιος άλλος θα χώραγε στοα ρόστερ του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μην το ανασκευάζεις
κι άλλα είχες πει

Εγώ αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί τη μια στιγμή να λες λες σου φταίει η διοίκηση, μετά να βρίζεις τον προπονητή και μετά τους παίκτες.

Προφανώς δεν ξέρεις τι σου φταίει τότε.
Αν κωλοβαράει ο οποιοσδήποτε Σκόκο φταίνε 3 πράγματα. Πρώτα αυτός (γιατί βαριέται), μετά ο προπονητής γιατί δεν του τραβάει το αφτί και μετά η διοίκηση που δεν τραβάει το αφτι και στον προπονητή και στον παίκτη.
Αλλά πως να μιλήσει η διοίκηση όταν έχει χεσμένη τη φωλιά της; Πώς να μιλήσει ο προπονητής όταν δεν έχει άλλον παίκτη; Πώς να γίνουνε όλα αυτά όταν οι οπαδοί έχουνε κάνει σημαία τον οποιονδήποτε παίκτη και δεν θέλει να τον αγγίζει κανείς;;

εξακολουθώ να θεωρώ ότι η ΑΕΚ με το υλικό που έχει και με ηρεμία διοικητική και αποδυτηρίων ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 είναι η καλύτερη ΑΕΚ των τελευταίων 7-8 ετών.
Γιατι από κει που το μπουρδέλο δεν πλέρωνε τους παίκτες και τα χρέη και δεν είχε διοίκηση, υποτυπωδώς απέκτησε διοίκηση και προπονητή που έφτιαξε ένα νορμάλ σύνολο ΚΑΛΥΤΕΡΟ και από αυτό του μαλάκα του βάζελα που έχει ντάμπλ και εύνοια ΕΠΟ.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΕ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.....
τεσπα ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλημέρα!
Ρε persona, δεν σε έχω "τσεκάρει" για άμπαλλο...
Ποιό ρόστερ?
Χωρίς ακραία μπακ, με αμ. χαφ που δεν κόβουν ούτε με βαλέ και με τα "τιμημένα γερατειά"?
Εκτός από Τζιμπούρ, Σκόκο ποιος άλλος θα χώραγε στοα ρόστερ του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ?
για φέτος και για αυτό που θέλεις (να σώσεις τη χρονιά χωρίς σάλιο στα ταμεία) ο Λυμπε, ο Μανωλάς, ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ, ο Ντιόπ χωράνε παντού.

και θυμίσου ο βαλβίδας άρχισε πάλι τα γνωστά κολλήματα....
εάν οι νέμεθ Μήτρογλου δεν έχουν θέση στην 19άδα τι να πω.......
Ηρθε ο μαλάκας έχιε κάνει το γάβρο πάλι μεικτή Ευρώπης και όλοι οι έλληνες πλην του συνταξιούχου παίζουν βασικοί....αλλαντάλλα. καλό για να παραληρείτε ότι έχετε γκαλάκτικος αλλά στο τέλος ποτέ οι γκαλάκτικος δεν έφτιαξαν ομάδα τύπου μπάρτσα.
για το άλλο το μπουρδέλο δε συζητάμε..
δεν έχει νόημα.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.295
Πόντοι
8.355
μην το ανασκευάζεις
κι άλλα είχες πει

ο καθενας ναι, ο personas οχι!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εξακολουθώ να θεωρώ ότι η ΑΕΚ με το υλικό που έχει και με ηρεμία διοικητική και αποδυτηρίων ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 είναι η καλύτερη ΑΕΚ των τελευταίων 7-8 ετών.
Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε μαλακα δεν κοιμηθηκες καλα το βραδυ ε...???   Τι παπαριες ειναι αυτες που γραφεις?   Τα πιστευεις αυτα που λες τωρα, πες μου σοβαρα...??? :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε μαλακα δεν κοιμηθηκες καλα το βραδυ ε...???  Τι παπαριες ειναι αυτες που γραφεις?  Τα πιστευεις αυτα που λες τωρα, πες μου σοβαρα...??? :2funny: :2funny:
ναι.

θα τα πούμε μετά απο κάνα ντέρμπυ που θα μαζώξετε 2-3 τεμάχια......

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
για φέτος και για αυτό που θέλεις (να σώσεις τη χρονιά χωρίς σάλιο στα ταμεία) ο Λυμπε, ο Μανωλάς, ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ, ο Ντιόπ χωράνε παντού.

και θυμίσου ο βαλβίδας άρχισε πάλι τα γνωστά κολλήματα....
εάν οι νέμεθ Μήτρογλου δεν έχουν θέση στην 19άδα τι να πω.......
Ηρθε ο μαλάκας έχιε κάνει το γάβρο πάλι μεικτή Ευρώπης και όλοι οι έλληνες πλην του συνταξιούχου παίζουν βασικοί....αλλαντάλλα. καλό για να παραληρείτε ότι έχετε γκαλάκτικος αλλά στο τέλος ποτέ οι γκαλάκτικος δεν έφτιαξαν ομάδα τύπου μπάρτσα.
για το άλλο το μπουρδέλο δε συζητάμε..
δεν έχει νόημα.

Τη γνώμη μου για το Βαλβέρβε την έχω αναφέρει πολλάκις...
Καλός ο Μήτρογλου αλλά με ασταθή απόδοση...τώρα ο Νέμεθ, τι να πω...έχω να τον δω από τότε που έπαιζε στην ΑΕΚ.
Απλά νομίζω πως το "μπέρδεμα" οφείλεται στο ότι κανένας δεν υπολόγιζε στο ξεπέταγμα του Φετφατζίδη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τη γνώμη μου για το Βαλβέρβε την έχω αναφέρει πολλάκις...
Καλός ο Μήτρογλου αλλά με ασταθή απόδοση...τώρα ο Νέμεθ, τι να πω...έχω να τον δω από τότε που έπαιζε στην ΑΕΚ.
Απλά νομίζω πως το "μπέρδεμα" οφείλεται στο ότι κανένας δεν υπολόγιζε στο ξεπέταγμα του Φετφατζίδη.
στα ριπαπά μου τι υπολόγιζε.
στον Ηρακλή τον πόντο τον πήρες από ενα γκολ ποίημα του Μήτρο και παρόλα αυτά τον έχασες και αυτόν κάνοντας αλλαγή τον Μήτρο με τον......  Πάντελιτς.....
τι να λέμε τώρα...επειδή δεν τα γράφω δεν πάει να πει ότι δεν τα βλέπω
ο βαλβίδας είναι γνωστός κομπλεξικός που κολλάει με παίκτες???? τύπου όσκαρ και θάβει παίκτες επειδή έκαναν ένα λάθος.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
στα ριπαπά μου τι υπολόγιζε.
στον Ηρακλή τον πόντο τον πήρες από ενα γκολ ποίημα του Μήτρο και παρόλα αυτά τον έχασες και αυτόν κάνοντας αλλαγή τον Μήτρο με τον......   Πάντελιτς.....
τι να λέμε τώρα...επειδή δεν τα γράφω δεν πάει να πει ότι δεν τα βλέπω
ο βαλβίδας είναι γνωστός κομπλεξικός που κολλάει με παίκτες???? τύπου όσκαρ και θάβει παίκτες επειδή έκαναν ένα λάθος.

Ρε συ, αφού ξέρεις τη γνώμη μου για το Βαλβέρδε...ΑΣΕ ΜΕ! :tickedoff:
Για τα τσογλανάκια λέω που ακόμα δεν ξετσουτσούνισαν και κάνουνε "μαγκιές". :knuppel:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Συνεντευξη του κυριου Προεδρου στην ΑΠΟΨΗ(τη γνωστη λαθροβια φυλλαδα των μητροπουλαιων).....μπραβο Κυριε Προεδρε.....αντε με το καλο και στον Γαυρο,στην Πρασινη και στην Χρυση Ευκαιρια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom