Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στα πελέ μου τι έκαναν οι υπόλοιποι, αν ήταν ο Ζιντάν ή ο Μπαμπα-κοίτα συμπαίκτες του.
Ο παγκόσμιας κλάσης θλάσης Γκαλέτι υποβιβάστηκε, ενώ ο Στέλιος 2 χρόνια μετά σήκωνε Euro, όπου ήταν βασικότατος.
URL]]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.newsfilter.gr/wp-content/uploads/2009/03/crazy-road-signs.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Κλάααααααααααααψε!!!!  :'( :'( :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Γιαννακόπουλος δεν υποβιβάζει ομάδες, ο Γιαννακόπουλος μόνο σηκώνει κούπες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αντε πεσ'το στα ζωα που τον βριζουν καθε κυριακη..
στο περσινο ματσ με την τριπολη(που το σκασε ο αγαμιδης με ανεμοσκαλα)καποιοι βριζανε οποτε επιανε τη μπαλα..
συνεπως οι αλλοι χειροκροταγανε!!!!
για τετοια μαλακια μιλαμε..ευτυχως ειναι μειοψηφια. :jerking:
Ψιτ για χαλάρωσε λίγο που είναι ζώο όποιος δεν εκτιμάει τον Σκόκο...πολύ καλά κάνανε και τον αποδοκιμάσανε όσοι τον αποδοκιμάσανε τότε!Κάποιοι ΑΕΚτζήδες έχουνε άλλες ΑΞΙΕΣ!!!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Άντε γαμήσου κι εσύ και ο Γκαλέτι σου!
Που να σου καεί το mpeg-4!!

Γκαλέτι: Δεν είμαι φραγκοφονιάς

Ο Αργεντίνος άσος από τα λεγόμενα του φαίνεται ότι θέλει να βρει μια συμβιβαστική λύση με τους Πειραιώτες κι είναι φανερό ότι δεν επιθυμεί να πάει την κατάσταση στα... άκρα.
"Δεν με νοιάζουν μόνο τα χρήματα, δεν είμαι φραγκοφονιάς" ήταν τα πρώτα λόγια του στην εφημερίδα "Real News".

"Αγαπάω τον Ολυμπιακό και δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, αλλά για αυτό ευθύνεται η λάθος συνεννόηση που έγινε ανάμεσα στον πατέρα μου και τον δικηγόρο μου. Θα κάνω ότι μπορώ για να μη φτάσουμε στα δικαστήρια κι είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση" τόνισε αναλυτικά.

"Πέρασα υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Είμαι οπαδός αυτής της ομάδας και αγαπώ πολύ τους φίλους του Ολυμπιακού" συνέχισε.

"Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να τους ακούω να με κατηγορούν και θέλω να τους ζητήσω να κάνουν λίγο υπομονή. Πιστεύω ότι θα διορθωθούν τα πράγματα και θα επιδιώξω να βρεθεί μια λύση. Δεν θέλω να πάω στα δικαστήρια με τον Ολυμπιακό" κατέληξε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χεσε μας ρε γαττε που οι αξιες που χουν καποιοι αεκτζηδες φαινονται στην αποδοκιμασια παιχτη της ομαδας σου...
πολλοι απο αυτους που το βριζουν ειναι εραστες του βατραχα(που λεει και ο πλε) και μας λες για αξιες και ιδανικα?
ελεος..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
χεσε μας ρε γαττε που οι αξιες που χουν καποιοι αεκτζηδες φαινονται στην αποδοκιμασια παιχτη της ομαδας σου...
πολλοι απο αυτους που το βριζουν ειναι εραστες του βατραχα(που λεει και ο πλε) και μας λες για αξιες και ιδανικα?
ελεος..
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?Στα @@ μου τι κάνουνε οι βατραχολάγνοι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δηλαδη εσενα δε σου φαινεται περιεργο προπονητης εσχατος προδοτης να θεωρειται χρυσο κεφαλαιο και παιχτης να γιουχαρεται με βαση φημολογιες?με τη γιουχα τι κερδιζεις?

**ελα διπλα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δηλαδη εσενα δε σου φαινεται περιεργο προπονητης εσχατος προδοτης να θεωρειται χρυσο κεφαλαιο και παιχτης να γιουχαρεται με βαση φημολογιες?με τη γιουχα τι κερδιζεις?

**ελα διπλα
Ποια φημολογία μωρέ?Γάμα το...

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
το παστελωσε η τριπολη;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
To μαλακισμένο το ρούφηξε..Θα τον σκίσω αύριο...... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
λιγος αποδεικνυεται και αυτος...σε ολα τα αλλα κενα μας,προστιθεται και το τερμα...

@ALEXANDROS 82 - 19/9/2010 21:31
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?????????ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΑΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΕ!!!!!!!!
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΣΑΣ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΗΜΗ ΧΑΙΝΤΟΥΚ!!!!
ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ(ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗ)..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ(ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗ"
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ(ΑΜ.ΧΑΦ ΑΦΑΝΤΑ) ...ΑΜΥΝΑ ΜΗΔΕΝ.............
ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΑ!!!!
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΠΑΣ ΡΕ "ΤΟΤΕΜ"!!!!!!!!!!
ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ 2-1 ΣΤΟ 90',ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΤΟΥΣΑΝ!!!
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Η "ΩΡΑ" ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΧΑΙΝΤΟΥΚ..Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ!!!
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ!!!
ΑΝΑΡΧΗ-ΑΟΣΜΗ-ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ-ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ!!!ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΥ-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΒΟΥΛΗ-ΓΟΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Η ΜΗ....ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΚΑΝΟΥΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ)ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 90΄΄(ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΤΕ),ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ-ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ-ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ(ΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ)ΑΓΩΝΑ!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ.....Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΕΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ-ΟΠΑΔΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!

αυτα και καληνυχτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom