Επισκέπτης
γιοταδες
σε γυρευει ο gtiγιοταδες
σε γυρευει ο gti
ο κυριος υπαιτιος για αυτο το τσιρκο που βλεπουμε ειναι ο σερβος πολυηττας...εμμενει σε αυτο το αστειο 4-2-4 εδω και δυο χρονια..Στο διαολο πρεπει να πανε τα λαμογια..... Στην προκειμενη περιπτωση δε φταει ο Μπαγιεβιτς. Ομαδα που επρεπε να ειναι 1η στη βα8μολογια την εχουν αφησει στη μεση. Αλλη μια χρονια το ιδιο εργο....δεν αφηνουν την ομαδα να αποκτησει δυναμικη
Δεν φταίει μόνο το σύστημα...φταίνε και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν!Με αυτή την άμυνα και αυτά τα αμυντικά χαφ είναι λογικό να έχεις πρόβλημα!!!ο κυριος υπαιτιος για αυτο το τσιρκο που βλεπουμε ειναι ο σερβος πολυηττας...εμμενει σε αυτο το αστειο 4-2-4 εδω και δυο χρονια..
ολα τα ματσ της αεκ εχουν καταντησει η χαρα του οβερ για τον απλο λογο οτι τρως γκολ με απιστευτη ευκολια απο τον οποιονδηποτε..
τρως την κοντρα πανευκολα,και ακομα ευκολοτερα χανεις τη μπαλα στο κεντρο..
ακομα και χθες,για τα δυο γκολ που εφαγες δε σου φταιει ο κουκουλακης..
αμα θες 3 γκολ σε καθε ματσ επειδη πισω εισαι σουρωτηρι,γαμα τα...
ο καρντοσο λεπρα ειχε?ο ελντερσον που κοπηκε ηταν παλιοπαιδο και ποτης?Δεν φταίει μόνο το σύστημα...φταίνε και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν!Με αυτή την άμυνα και αυτά τα αμυντικά χαφ είναι λογικό να έχεις πρόβλημα!!!
Αυτό με τον Καρντόσο δεν το έχω καταλάβει κι εγώ!Και ήταν ελεύθερος...ο καρντοσο λεπρα ειχε?ο ελντερσον που κοπηκε ηταν παλιοπαιδο και ποτης?
το γιαχιτσ με 600(!) χιλιαρικα ποιος τον εφερε?το λουκατσ ποιος τον εφερε?
καλα τα λες γενικα,αλλα για τον περιπατητη δε μας ειπες τιποτα ρε ζαχο...
καλα τα λες γενικα,αλλα για τον περιπατητη δε μας ειπες τιποτα ρε ζαχο...
καλησπερα και τα σεβη μου...Συγνώμη ζήτησε ο Κουκουλάκης για τη διαιτησία του στον αγώνα ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!Όποιος μας σφάζει από εδώ κι εμπρός θα μας ζητάει συγνώμη και καθαρίσαμε??????????????????????
[move][size=18pt]ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!![/size][/move]
Δεν έχω απάντηση φίλε...Είναι πια φανερό εδώ και μια 15ετία ότι η μπαλα παίζεται εκτός των αγωνιστικών χώρων.Διακυβεύονται τεράστια συμφέροντα,ξεπλένεται άφθονο χρήμα και γενικά επιβιώνει ο ισχυρότερος και αρεστός στους "κυβερνώντες".Γι'αυτό κι εχω κόψειτο γήπεδο καμια δεκαριά χρόνια.Και τώρα έκοψα και τη ΝΟVA ,να μη σου πω ότι αποσπασματικά βλέπω και την ΑΕΚ από κανένα live streaming.Σιχάθηκα τα πάντα,δες λίγο μπαλα από Ισπανία,Αγγλία και μετά έλα να μου πεις τι έκτρωμα παρακολουθείς εδώ.Γι'αυτό και τα χάλια μας στην Ευρώπη.Είναι πολλά λοιπόν τα θέματα που βάζεις και χρήζουν βαθύτερης ανάλυσης την οποία δεν αντέχω να (ξανα)κάνω.Ευχαριστώ κι εγώ... ;)καλησπερα και τα σεβη μου...
μπορω να κανω μια ερωτηση;;ευχαριστω...η αεκ διαμαρτυρεται για την διαιτησια...σωστα...
η αεκ διαμαρτυροταν και για την περσινη διαιτησια...επισης σωστα...
υπευθυνος για την διαιτησια υπαρχει και το ονομα αυτου ειναι βασιλης τερροβιτσας ...σωστα;;;σωστα.....
ο προεδρος του ολυμπιακου εστω και παρατυπα και με δικη του πρωτοβουλια και χωρις το τυπικο οκ των υπολοιπων ζητησε την αντικατασταση η τον παραγκωνισμο η δεν ξερω εγω τι ακριβως του υπευθυνου της διαιτησιας ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ....σωστα;;;σωστα...
η αεκ ΕΣΠΕΥΣΕ να επιτεθει και να ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτη την ενεργεια του κου μαρινακη ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδη λεει δεν ειχε την συμφωνη γνωμη των υπολοιπων....
κοιταξε(;) δηλαδη τους τυπους και οχι την ουσια;;;;ειναι αυτο λογικο ;;;ετσι προασπιζεται τα συμφεροντα της;;;δηλ. προσπαθει καποιος εστω και πραξικοπηματικα να αλλαξει μια βρωμικη κατασταση που πληγωνει και την ιδια την αεκ και αυτη στεκεται στους τυπους;;;
και αφου ειναι πια τοσο τυπικη η αεκ και νομοταγης κλπ κλπ γιατι οταν την πρωτη φορα που ηταν χαλασμενο το χορτο στο οακα ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΠΑΟ ΕΠΣΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΝΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ η αεκ συνταχθηκε μαζι με τον παο και συνεναισε στην παρατυπη μεν ,πρακτικα σωστη δε λυση που προτεινε η ΠΑΕ ΠΑΟ;;;;
ευχαριστω....
Μη με τσιγκλάς ρε hit μη μη μη ... χαχαχαχα.
Πάλι τα ίδια θα πω. Αν αυτό το αρχίδι παίξει 10 λεπτά σε ΚΑΘΕ παιχνίδι θα πάρω πρωτάθλημα περίπατο.