You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για άλλους θα φταίει ο Σκόκο,για άλλους ο Μπλάνκο...οι προσωπολατρείες να είναι καλά στην ΑΕΚ!αν δεν κερδισουμε οι γνωστοι αεκαρες θα βρουν τον ενοχο...
ποιος αλλος απο το σκοκκο?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Γενικά για εμένα φίλε μου η στατιστική έχει περιορισμένη χρήση στο ποδόσφαιρο!Έχω δει ομάδα με την μεγαλύτερη κατοχή να παίζει χειρότερα από την αντίπαλο της , εχω δει τελικές προσπάθειες 12-3 και οι ομάδες ουσιαστικά να έχουνε από 2 καλές ευκαιρίες κλπ κλπΕδω οι αλλοι δεν μπορουν να αλλαξουν 5 πασες, πλακα κανουμε?
Και ξεχνάς το πιο βασικό!Τι να συγκρίνουμε?Η ΑΕΚ έχει παίξει εντός με Σέρρες ,Αστέρα και σε ουδέτερο με Κέρκυρα και ο βάζελος π.χ. εντός με Ξάνθη και εκτός με Καβάλα και Άρη!Δεν είναι λογικό να έχεις πιο μεγάλη κατοχή μπάλας και πιο πολλές τελικές?Αυτό σημαίνει ότι είσαι πιο δουλεμένη ομάδα?
Και γιατί περνάει στο ντούκου ότι με πολύ πιο εύκολα παιχνίδια από τους ανταγωνιστές σου είσαι ο δεύτερος χειρότερος στα λάθη στην Σούπερ Λιγκ?Γι' αυτό σου λέω άστο...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα Στρατέγκο!
Άντε μελέτα τίποτα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν πήγε καλά το ΣΚ!Κάτι θα βγάλουμε σήμερα αλλά δεν νομίζω ότι θα πάει για μεγάλο φόρτωμα..."Δεν το εχω" γενικα αυτες τις μερες... Μηπως παιξουμε καμια φαβορα και περασει, γιατι αλλιως μαυρα τα βλεπω τα πραγματα!!! Μαυρη μαυριλα το Σ/Κ ηταν...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
αναμενουμεΝαι ρε, αλλα ειπαμε αρχιζουν τα μπασκετακια πρωταθληματα,euroleague και αρχιζω να αναθαριζω...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Συμφωνω με το αρθρο. Αυτη τη στιγμη η ΑΕΚ παιζει το τοπι καλυτερα απο τους αλλους. Προσοχη, δεν λεει το αρθρο οτι παιζει μπαλαρα αλλα οτι παιζει καλυτερα απο τους αλλους.
συμφωνάμε.
άλλωστε με κόντρα διαιτησία με 3πέναλτυ που δεν δόθηκαν και με 0-2 μέχρι το 75 80 γύρισε ματς που ο βάζελας 2 ημίχρονα να παιζε δε θα το γύριζε ούτε με σφαίρες.
έχω ξαναγράψει ότι η ΑΕΚ από το 6 και μπροστά είναι η πιο ποιοτική ομάδα της Ελλάδας.
επισης έχω ξαναγράψει ότι η Αεκ έχει μαλάκες φιλάθλους.
Νομίζουν ότι είναι ακόμα σε μέγεθος γάβρου. Οταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός και ομάδα πρωταθλητισμού έφτασε στο σημείο μετά από 3 χρόνια σταθερότητας να χάσει το πρωτάθλημα σε μίζες και να παίζει προκριματικά τσου λου.
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το ότι έχει ποιοτικούς παίχτες είναι άσχετο με το αν είναι δουλεμένη!!!συμφωνάμε.
άλλωστε με κόντρα διαιτησία με 3πέναλτυ που δεν δόθηκαν και με 0-2 μέχρι το 75 80 γύρισε ματς που ο βάζελας 2 ημίχρονα να παιζε δε θα το γύριζε ούτε με σφαίρες.
έχω ξαναγράψει ότι η ΑΕΚ από το 6 και μπροστά είναι η πιο ποιοτική ομάδα της Ελλάδας.
επισης έχω ξαναγράψει ότι η Αεκ έχει μαλάκες φιλάθλους.
Νομίζουν ότι είναι ακόμα σε μέγεθος γάβρου. Οταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός και ομάδα πρωταθλητισμού έφτασε στο σημείο μετά από 3 χρόνια σταθερότητας να χάσει το πρωτάθλημα σε μίζες και να παίζει προκριματικά τσου λου.
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Μαλάκες φιλάθλους έχει όπως η κάθε ομάδα...απλά λόγω της ατιτλίας που έχει για μεγάλη ομάδα γίνονται πιο αντιληπτοί...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ γράφω αδερφέ γάτρ αυτά που βλέπω.Το ότι έχει ποιοτικούς παίχτες είναι άσχετο με το αν είναι δουλεμένη!!!
Μαλάκες φιλάθλους έχει όπως η κάθε ομάδα...απλά λόγω της ατιτλίας που έχει για μεγάλη ομάδα γίνονται πιο αντιληπτοί...
ανεξαρτήτως ηθικήε και λοιπών μαλακιών η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα με το καλύτερο σιβι.
Εγώ όσες φορές φέτος έκατσα να δω ΑΕΚ είδα γκολ ποιήματα, ομάδα όντως δουλεμένη και ποιότητα που έχω να δω από την ΑΕΚ και το γάβρο του μπάγιεβιτς. Επίσης είναι η πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό που ζηλεύω που δεν έχω παίκτες σαν την εξελιξιμότητα του Μανωλά και την ποιότητα του Τζιμπούρ.
είχα ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι αυτή η ΑΕΚ ρίχνει 3 μπαλλάκια σε οποιοδήποτε μαλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα χαλαρά.
ο παοκ ακόμα ψάχνεται.
ο γάβρος έχει πρόβλημα σωματικής διάπλασης
ο βάζελος απλά ΔΕΝ βλέπεται
ο Αρης έχει πρόβλημα ποιότητας
εγώ βλέπω καθαρά τη δυναμική που παρουσιάζει μια ομάδα.
η μόνη που με καλύπτει για το μέλλον αγωνιστικά είναι η ΑΕΚ και μετά ο γάβρος.
αυτά βλέπω αυτά γράφω.
εγώ γράφω αδερφέ γάτρ αυτά που βλέπω.
ανεξαρτήτως ηθικήε και λοιπών μαλακιών η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα με το καλύτερο σιβι.
Εγώ όσες φορές φέτος έκατσα να δω ΑΕΚ είδα γκολ ποιήματα, ομάδα όντως δουλεμένη και ποιότητα που έχω να δω από την ΑΕΚ και το γάβρο του μπάγιεβιτς. Επίσης είναι η πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό που ζηλεύω που δεν έχω παίκτες σαν την εξελιξιμότητα του Μανωλά και την ποιότητα του Τζιμπούρ.
είχα ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι αυτή η ΑΕΚ ρίχνει 3 μπαλλάκια σε οποιοδήποτε μαλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα χαλαρά.
ο παοκ ακόμα ψάχνεται.
ο γάβρος έχει πρόβλημα σωματικής διάπλασης
ο βάζελος απλά ΔΕΝ βλέπεται
ο Αρης έχει πρόβλημα ποιότητας
εγώ βλέπω καθαρά τη δυναμική που παρουσιάζει μια ομάδα.
η μόνη που με καλύπτει για το μέλλον αγωνιστικά είναι η ΑΕΚ και μετά ο γάβρος.
αυτά βλέπω αυτά γράφω.
Πάντως το να συμφωνώ - σε οτιδήποτε - με τον persona, είναι ανησυχητικό...πρέπει να το κοιτάξω!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
προπονητης βατραχιτσ οπως αποδεικνυετεαι με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη...
3 χρονια στην ομαδα και δεν υπαρχει ενας αυτοματισμος,ενα πλανο....το πλανο του ειναι το εξης απλο..στην αμυνα κανουμε το σταυρο μας μη βρεθει κανας τσιγγας απεναντι μας(σικ) και στην επιθεση η μπαλα στο σκοκκο και βλεπουμε.
εχει υιοθετησει αυτο το αστειο 4-2-4 με με κεντρικα χαφ γατακια επιπεδου μακου-γκεντζο-ντελο...
συνεπεια να μας κανει πλακα στο οακα η λειβαδια και ο πανθρακας,για τον απλο λογο οτι δεν εχουμε τα κεντρικα χαφ,τους πλαγιους σε κεντρο και αμυνα για να παιξουμε ενα συστημα τετοιων απαιτησεων..
ολες οι προσωπικες του μεταγραφες βγηκαν παλτα...εχει σκοτωθει με ολα τα πρωτοκλασσατα ονοματα μας..
αν ξεκουμπιστει και ερθει καποιος αλλος που θα κανει τα στοιχειωδη και θα παραταξει την ομαδα βασει ροστερ,θα παμε καλυτερα..
3 χρονια στην ομαδα και δεν υπαρχει ενας αυτοματισμος,ενα πλανο....το πλανο του ειναι το εξης απλο..στην αμυνα κανουμε το σταυρο μας μη βρεθει κανας τσιγγας απεναντι μας(σικ) και στην επιθεση η μπαλα στο σκοκκο και βλεπουμε.
εχει υιοθετησει αυτο το αστειο 4-2-4 με με κεντρικα χαφ γατακια επιπεδου μακου-γκεντζο-ντελο...
συνεπεια να μας κανει πλακα στο οακα η λειβαδια και ο πανθρακας,για τον απλο λογο οτι δεν εχουμε τα κεντρικα χαφ,τους πλαγιους σε κεντρο και αμυνα για να παιξουμε ενα συστημα τετοιων απαιτησεων..
ολες οι προσωπικες του μεταγραφες βγηκαν παλτα...εχει σκοτωθει με ολα τα πρωτοκλασσατα ονοματα μας..
αν ξεκουμπιστει και ερθει καποιος αλλος που θα κανει τα στοιχειωδη και θα παραταξει την ομαδα βασει ροστερ,θα παμε καλυτερα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τι 3 χρόνια ρε παπάρα.προπονητης βατραχιτσ οπως αποδεικνυετεαι με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη...
τη μια τον πλακώνετε στις μάπες, την άλλη τον βρίζετε, την άλλη κυνηγάτε τους παίκτες, την άλλη πλακώνεστε αναμεταξύ σας, την άλλη δεν έχετε διοίκηση, την άλλη δεν έχετε γήπεδο, την άλλη δεν έχετε λεφτά.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Τηρουμένων των αναλογιών το ότι ο βάτραχος έχει καταφέρει να παίζετε ΑΚΟΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
θα μου πειτε,τι προτεινεις?
το δρομο χαραξε ο καρλιτος στην τσελσυ..με εξαιρεση το μαλουντα δεν εχει ουτε αυτος αλλον χαφ-εξτρεμ της προκοπης..
πως τη βολευει?η απαντηση ειναι μια..ΡΟΜΒΟΣ!!!!!
βαση ο αραπης μπροστα απο τα στοπερ με εντολη να μην περνα τη σεντρα..
αριστερα του ο μακος με ανασταλτικες αρμοδιοτητες και δεξια του ο καφες με περισσοτερες επιθετικογενεις αρμοδιοτητες..
οι δυο αυτοι θα ισορροπουν αμυνα και επιθεση..
μπροστα τους ο σκοκκο σε ελευθερο ρολο και στη δυαδα της επιθεσης λυμπε-ραφικ..
ετσι και ο σκοκκο θα απαλαγει επιτελους απο καθηκοντα μαρκαρισματος και θα ερθει πιο κοντα στην περιοχη...
δε μπορω να βρω αλλο τροπο να σκληρηνει η ομαδα αμυντικα..
η αλλη λυση ειναι το 5-3-2 που λεγε χθες ο αλεφας,αλλα τα 3 στοπερ με το 99% να παιζουν στο 1/3 ειναι υπερβολικο..
ετσι και γινεσαι συμπαγεστερος,εξασφαλιζεις το μηδεν,και στην επιθεση με τους παιχτες που χεις ενα γκολ κουτσα στραβα θα το βγαλεις..
ετσι παιρνονται οι τιτλοι ;)
**μην τρελλαθουμε ρε..ειπαμε εχει προβληματα η ομαδα,αλλα οχι και να λες οτι και που ειμαι α' εινα αθλος..
ελεος..δυο συνεχεις χρονιες 4ρτος στους 3 βγηκε ο ανθρωπος..
το δρομο χαραξε ο καρλιτος στην τσελσυ..με εξαιρεση το μαλουντα δεν εχει ουτε αυτος αλλον χαφ-εξτρεμ της προκοπης..
αριστερα του ο μακος με ανασταλτικες αρμοδιοτητες και δεξια του ο καφες με περισσοτερες επιθετικογενεις αρμοδιοτητες..
ετσι και ο σκοκκο θα απαλαγει επιτελους απο καθηκοντα μαρκαρισματος και θα ερθει πιο κοντα στην περιοχη...
η αλλη λυση ειναι το 5-3-2 που λεγε χθες ο αλεφας,αλλα τα 3 στοπερ με το 99% να παιζουν στο 1/3 ειναι υπερβολικο..
ετσι και γινεσαι συμπαγεστερος,εξασφαλιζεις το μηδεν,και στην επιθεση με τους παιχτες που χεις ενα γκολ κουτσα στραβα θα το βγαλεις..
αμα φυγει ο βατραχος λες να χανουμε απο κερκυρες,αστερες και να μας πετα εξω ο θρασυβουλος?τι 3 χρόνια ρε παπάρα.
τη μια τον πλακώνετε στις μάπες, την άλλη τον βρίζετε, την άλλη κυνηγάτε τους παίκτες, την άλλη πλακώνεστε αναμεταξύ σας, την άλλη δεν έχετε διοίκηση, την άλλη δεν έχετε γήπεδο, την άλλη δεν έχετε λεφτά.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Τηρουμένων των αναλογιών το ότι ο βάτραχος έχει καταφέρει να παίζετε ΑΚΟΜΑ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ.
**μην τρελλαθουμε ρε..ειπαμε εχει προβληματα η ομαδα,αλλα οχι και να λες οτι και που ειμαι α' εινα αθλος..
ελεος..δυο συνεχεις χρονιες 4ρτος στους 3 βγηκε ο ανθρωπος..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα μου πειτε,τι προτεινεις?
ρε παπάρα 3 γαμημένα χρόνια προσπαθείς να επιβιώσεις διοικητικά, οικονομικά και οπαδικά.
ΚΑΙ συ μου λες για ρόμβους και πολύγωνα.
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΡΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΑΦ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ;
Αρνουμαι να πιστέψω ότι ένας προπονητής που είναι 2 χρόνια στην ομάδα δεν έχει δοκιμάσει το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ και δεν έχει δει ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.
Αλλά αφού το λέει ο πίπμαν και ο περσονανονπίπα έτσι είναι το σωστό.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μιας και το πες(οτι το χει δοκιμασει),ρε παπάρα 3 γαμημένα χρόνια προσπαθείς να επιβιώσεις διοικητικά, οικονομικά και οπαδικά.
ΚΑΙ συ μου λες για ρόμβους και πολύγωνα.
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΡΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΑΦ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ;
Αρνουμαι να πιστέψω ότι ένας προπονητής που είναι 2 χρόνια στην ομάδα δεν έχει δοκιμάσει το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ και δεν έχει δει ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.
Αλλά αφού το λέει ο πίπμαν και ο περσονανονπίπα έτσι είναι το σωστό.
εγω θυμαμαι οτι στα τελη της πρωτης χρονιας(τη χρονια του τελικου με τον οσφπ) μια χαρα τσουλαγε ο ρομβος με πελετιερη-καφε-περπα..
μετα το αλλαξε για να βγει αυτο το εκτρωμα...
**σου ξαναλεω προβληματα ειχε και ο σαντος στον παοκ,αλλα ειχε την ομαδα μοντελλακι...
δεν ειναι δικαιολογια για τα παντα αυτο....
απαντα μου σ'αυτο..
εσυ θεωρεις αυτην την αεκ δουλεμενη ομαδα?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να τελειώνουμε να μάθεις και τίποτα.
ο Μπάγιεβιτς έκανε καριέρα ΓΙΑΤΙ κατάφερνε πάντα με ότι υλικό έβρισκε να κάνει παπάδες.
Δλδ το Σύστημα δε έκανε ομάδα αλλά η ομάδα έφτιαχνε το σύστημα.
στην ελλάδα ρτων προπονητών διετίας και του μηδενικού προγραμματισμού μια χαρά δούλεψε και επί εποχής του και τώρα.
ΚΑΙ όσο και να προσπαθείς να με πείσεις ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΩ και τζιμπούρ και σκόκο και Λυμπερόπουλο και Λαγό και εντερ και μπλανκο χωρίς κάποιος απ όλους να μη καθαρίζει όλη τη χρονιά πάγκο......με σύστημα ρόμβο.
ο Μπάγιεβιτς έκανε καριέρα ΓΙΑΤΙ κατάφερνε πάντα με ότι υλικό έβρισκε να κάνει παπάδες.
στην ελλάδα ρτων προπονητών διετίας και του μηδενικού προγραμματισμού μια χαρά δούλεψε και επί εποχής του και τώρα.
ΚΑΙ όσο και να προσπαθείς να με πείσεις ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΩ και τζιμπούρ και σκόκο και Λυμπερόπουλο και Λαγό και εντερ και μπλανκο χωρίς κάποιος απ όλους να μη καθαρίζει όλη τη χρονιά πάγκο......με σύστημα ρόμβο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μιας και το πες(οτι το χει δοκιμασει),
εγω θυμαμαι οτι στα τελη της πρωτης χρονιας(τη χρονια του τελικου με τον οσφπ) μια χαρα τσουλαγε ο ρομβος με πελετιερη-καφε-περπα..
μετα το αλλαξε για να βγει αυτο το εκτρωμα...
**σου ξαναλεω προβληματα ειχε και ο σαντος στον παοκ,αλλα ειχε την ομαδα μοντελλακι...
δεν ειναι δικαιολογια για τα παντα αυτο....
απαντα μου σ'αυτο..
εσυ θεωρεις αυτην την αεκ δουλεμενη ομαδα?
ρε παπάρα πάντα συγκρίνω με τον ανταγωνισμό.
όχι με την τσέλσι.
ο βάζελας στον τόσο καλά στημένο αστέρα θα είχε κάνει κάνα 2 φάσεις.
εσύ με 3 πέναλτι μη δοσμένα και 2 γκολ συν κάνα δυό ακόμα κλασσικές ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
να δούμε λοιπόν και οι άλλοι τι θα κάνουν με τον Αστέρα του Βλάχου........
παρεμπιπτόντως ο αστέρας στον βάζελα μέχρι τη ρεβάνς πέρσι ήταν εφιάλτης.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αλλο παραμυθι για τον πιο υπερτιμημενο προπονητη στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου..να τελειώνουμε να μάθεις και τίποτα.
1)ο Μπάγιεβιτς έκανε καριέρα ΓΙΑΤΙ κατάφερνε πάντα με ότι υλικό έβρισκε να κάνει παπάδες.
2)ΚΑΙ όσο και να προσπαθείς να με πείσεις ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΡΕΣΩ και τζιμπούρ και σκόκο και Λυμπερόπουλο και Λαγό και εντερ και μπλανκο χωρίς κάποιος απ όλους να μη καθαρίζει όλη τη χρονιά πάγκο......με σύστημα ρόμβο.
1)<<με οτι υλικο εβρισκε>>???
η αεκ του οκο,του σαμπα,του μανωλα,του ντανιελου,του τονι,του τσιαρτα,του κωστη,του μπορμποκη,του βασιλομπιλαρου,του κασαπη,του ατμα,του αλεξαχρειου και οσφπ του κοκκαλη με τον οποιο πηρε κουπα και ο σεγκουρα,ειναι <<οτι υλικο εβρισκε>>??
εκτος αν μιλας για το κυπελλακι που πηρε με παοκ..
2)ο λαγος αριστερο μπακ αναγκαστικα,δεν υπαρχει αλλος.
εντερ παγκο(σιγα τον παικτη) και μπλανκο αλλαγη...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αυτο ειναι λαθος κατ'εμε..ο ερνεστο δεν εχει κανει προετοιμασια,και ο νιομπλιας ειναι νιομπλιας..ρε παπάρα πάντα συγκρίνω με τον ανταγωνισμό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αλλο παραμυθι για τον πιο υπερτιμημενο προπονητη στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου..
1)<<με οτι υλικο εβρισκε>>???
η αεκ του οκο,του σαμπα,του μανωλα,του ντανιελου,του τονι,του τσιαρτα,του κωστη,του μπορμποκη,του βασιλομπιλαρου,του κασαπη,του ατμα,του αλεξαχρειου και οσφπ του κοκκαλη με τον οποιο πηρε κουπα και ο σεγκουρα,ειναι <<οτι υλικο εβρισκε>>??
εκτος αν μιλας για το κυπελλακι που πηρε με παοκ..
2)ο λαγος αριστερο μπακ αναγκαστικα,δεν υπαρχει αλλος.
εντερ παγκο(σιγα τον παικτη) και μπλανκο αλλαγη...
γι αυτό δε θα γίνεις προπονητής ποτέ.
Το υλικό μιας εταιρείας πρέπει να το χρησιμοποιείς στο έπακρο.
Και κόψε τη μαλακία.
οι μόνες ομάδες που αγωνιστικά χαιρόσουν να βλέπεις είναι ανεξαρτήτως πρωταθλημάτων η ΑΕΚ του μπάγιεβιτς, ο γάβρος του μπάγιεβιτς, ο βάζελος του κυράστα και ο γάβρος του βαλβέρδε για ένα σκάρτο γύρο.
Κάνε τις αναγωγές σου και βγάλε τα οπαδικά γιαλιά και δες την αλήθεια όπως είναι.
α και που σαι...
ο βάζελος προσπαθούσε 5 χρόνια να φέρει το βάτραχο μπας και πάρει πρωτάθλημα ο τζίγγερ.
τυχαίο;
δε νομίζω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις