Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι γιαυτό τα αγοράζεις από το περίπτερο και τα συμπληρώνεις...

στο συμβολαιογράφο γίνονται τα ιδιωτικά συμφωνητικά που αφορούν επαγγελματικές μισθώσεις για τις οποίες πιθανόν να υπάρχουν πολύπλοκοι όροι μισθώσεως... στις κατοικίες μπαρμπούτσαλα.. αρκεί να καταταθεί αντίγραφο στην αρμόδια ΔΟΥ και να μην περιέχει καταχρηστικούς όρους...

οποιος εχει μυαλο κανει και στις κατοικιες ενωπιον συμβολαιογραφου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΟΙΚΑΝΕ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ.

ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΑΛΛΟ.
να κάνεις παράθεση όλα όσα γράφω, όχι μόνο τα μισά.

εσύ μέσω πληκτρολογίου γαμάς;;;
αχαχαχαχαχα
μου έκλασες μια μάντρα αρχίδια....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

φυσικά.. και άντε να σου έρθει μετά ο περσόνας να ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει καλά ελληνικά και δεν κατάλαβε τι υπέγραφε... :2funny: :2funny: :2funny:

σε ότι αφορά το ΟΑΚΚΑ εφόσον οι δύο ομάδες ΔΕΝ έχουν την αποκλειστική χρήση του ΟΑΚΚΑ τότε η συντήρηση ανήκει στο ΟΑΚΚΑ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα πια ίσως πρέπει.
Σκέψου όμως πως είναι και θέμα κόστους....πληρώνεις κάτι παραπάνω αμα το κάνεις σε συμβνολαιογράφο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα στο υπογράψουν και σε πάνε μετά στα δικαστήρια να δούμε ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. το αριστερό, το δεξί ή και τα δύο;

αν δεν ειναι αντιθετο με νομιμο δικαιωμα του ενοικιαστη, του γαμεις κανονικα. Συμβολαιογραφος, καταθεση εφορια και αντε κανε το μαγκα μετα ενοικιαστη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν δεν ειναι αντιθετο με νομιμο δικαιωμα του ενοικιαστη, του γαμεις κανονικα. Συμβολαιογραφος, καταθεση εφορια και αντε κανε το μαγκα μετα ενοικιαστη.
ξέρεις πόσο χρονοβόρα διαδικασία είναι αυτό;
γμτ με μεγάλα γράμματα....
και πόσα έξοδα έχει;
άσε, δεν είναι εδώ θρεντ να μιλήσουμε για την ενοικίαση. Εδώ είναι σπαμάρισμα.

Η ουσία δεν είναι ποιος φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση με το γήπεδο άλλωστε.
Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ ψάχνει γήπεδο.

και είναι 6 η ώρα. Τελικά δήλωσε Καραϊσκάκη;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τώρα πια ίσως πρέπει.
Σκέψου όμως πως είναι και θέμα κόστους....πληρώνεις κάτι παραπάνω αμα το κάνεις σε συμβνολαιογράφο...

και στην εφορια που το καταθετεις σου κοστιζει. αλλιως τα τσιμπας μαυρα. αν θες την ασφαλεια και εισαι απλος ανθρωπος, πλερωνεις και ησυχαζεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα δεν το άλλαξα πουθενά
είπα μόνο πως στην περίπτωση του ΟΑΚΑ δεν ισχύει αυτό επειδή θα έπρεπε να έχουνε αποκλειστική χρήση. Αλλά το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται και για άλλους λόγους, οπότε έχει αναλάβει τη συντήρηση το κράτος (η διοίκηση του γηπέδου)
διαφορετικά αν μόνο εσύ σαν ομάδα χρησιμοποιείς ένα γήπεδο και το γήπεδο δεν έχει ΚΑΜΙΑ άλλη χρήση, γιατί να στο συντηρεί (να συντηρεί το χλοοτάπητα) το κράτος; Εκτός και αν είναι μέρος της συμφωνίας και την "πληρώνεις" της συντήρηση μέσω υψηλότερου ενοικίου

πάμε πρόχειρα.
τη χρήση του θερμοσίφωνα την έχει ο ενοικιαστής.
η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό και όταν το επανασυνδέει απ την υπερπίεση σπάει το θερμοσίφωνο.
η βλάβη δεν είναι από παράγοντα που οφείλεται στον ενοικιαστή. οπως ακριβώς και η καταστροφή του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ που δεν οφείλεται η βλάβη στη συνήθη χρήση από τον ενοικιαστή.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Υ.Γ.
το ότι έχω γνωρίσει καμμιά 20αριά μάγκες εδώ μέσα επί προσωπικού αλλά εσύ νομίζεις ότι κρύβομαι μήπως να κάνεις 2η σκέψη και να καταλάβεις ότι μπορεί και να σε γράφω στα παπάρια μου γιατί δε γουστάρω να χάσω χρόνο με την πάρτη σου;
λέω εγώ τώρα...........από την άλλη μπορεί και να κρύβομαι......γιατι η παρουσία σου με κάνει και έχω ρίγη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξέρεις πόσο χρονοβόρα διαδικασία είναι αυτό;
γμτ με μεγάλα γράμματα....
και πόσα έξοδα έχει;
άσε, δεν είναι εδώ θρεντ να μιλήσουμε για την ενοικίαση. Εδώ είναι σπαμάρισμα.

Η ουσία δεν είναι ποιος φταίει στη συγκεκριμένη περίπτωση με το γήπεδο άλλωστε.
Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ ψάχνει γήπεδο.

και είναι 6 η ώρα. Τελικά δήλωσε Καραϊσκάκη;;

ούτε τα βασικά δε γνωρίζεις και συνεχίζεις να ποστάρεις τη μια μαλακία μετά την άλλη.
Από τις 14:00 το μεσημέρι δεν αποφασίζει η ΑΕΚ αλλά η ΟΥΕΦΑ και ήδη αποφάσισε Καραισκάκη.
Η ΑΕΚ είχε ήδη δηλώσει το Νιονιο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
πάμε πρόχειρα.
η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό και όταν το επανασυνδέει απ την υπερπίεση σπάει το θερμοσίφωνο.
η βλάβη δεν είναι από παράγοντα που οφείλεται στον ενοικιαστή. οπως ακριβώς και η καταστροφή του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ που δεν οφείλεται η βλάβη στη συνήθη χρήση από τον ενοικιαστή.

Υ.Γ.
το ότι έχω γνωρίσει καμμιά 20αριά μάγκες εδώ μέσα επί προσωπικού αλλά εσύ νομίζεις ότι κρύβομαι μήπως να κάνεις 2η σκέψη και να καταλάβεις ότι μπορεί και να σε γράφω στα παπάρια μου γιατί δε γουστάρω να χάσω χρόνο με την πάρτη σου;
λέω εγώ τώρα...........από την άλλη μπορεί και να κρύβομαι......γιατι η παρουσία σου με κάνει και έχω ρίγη.
ολοι οι θερμοσιφωνες εχουν βαλβιδα ασφαλειας οποτε αν γινει διακοπη του νερου δεν απελευθερωνεται νερο προς χρηση ετσι ωστε το καζανι να ειναι παντα γεματο για να μην καει η αντισταση :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ολοι οι θερμοσιφωνες εχουν βαλβιδα ασφαλειας οποτε αν γινει διακοπη του νερου δεν απελευθερωνεται νερο προς χρηση ετσι ωστε το καζανι να ειναι παντα γεματο για να μην καει η αντισταση :grin:

η περίπτωση είναι πραγματική. είχε χαλάσει η βαλβίδα και πάπαλα  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάμε πρόχειρα.

Υ.Γ.
μιλάμε πιο κολλημένο άτομο δεν έχω ξαναδεί, εκτός από κάποιους κομματόσκυλους.
περιμένεις τώρα να κάνουμε ανάλυση μέσω ποσταρισμάτων το ποιος έχει δίκιο και άδικο;
σου λέω πως λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια κι εσύ εκεί, μπας και με καταφέρεις να το πω με τα δικά σου λόγια για να νικήσεις.
η μαλακία σου ώρες ώρες δεν νικιέται με τίποτα

δεν σου είπα πουθενά πως είσαι λάθος
σου λέω πως λέμε το ίδιο με άλλα λόγια.

ώρες να μιλάμε άκρη δεν θα βγάλουμε.
σε όλα υπάρχουνε εξαιρέσεις και για όλα τα πράγματα υπάρχουνε παραδείγματα και παραλληλισμοί.
Προσπαθείς να του την πεις του άλλου αντί να προσπαθήσεις να μιλήσεις μαζί του.
τι να κάνω τώρα, να συνεχίσω στο θρεντ της ΑΕΚ για ενοικιαστήρια κατοικιών; Το βλέπεις λογικό; Επειδή δεν χρησιμοποιώ εγώ τις λέξεις σου;

Και που παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ πολύ είναι. Αντιθέτως με κάποιους άλλους δεν ξύνομαι, δουλεύω κι όλας ταυτόχρονα. Και δεν είχα και καμιά ιδιαίτερη καούρα να μάθω ούτε το πότε ακριβώς θα βγει απόφαση ούτε το ποιος θα τη βγάλει. Για μένα δεν είναι ΒΑΣΙΚΟ αυτό.
Δεν ζω από αυτό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με κυνήγαγε κιόλας γιατί λέει παραλίγο να τους τινάξω στον αέρα με τη μπαχατέλα που είχα για θερμοσίφωνα.  :2funny:
και μετα μιλάς εσύ για τρώγλες που νοικιάζονται...χααχχαααχαχαχα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
με κυνήγαγε κιόλας γιατί λέει παραλίγο να τους τινάξω στον αέρα με τη μπαχατέλα που είχα για θερμοσίφωνα.  :2funny:
οι παλιοι θερμοσιφωνες δεν ειχαν βαλβιδα
τωρα οσο αφορα το γηπεδο ειναι και ευθηνη του παναθηναικου αλλα πιο πολυ της αεκ οταν πλησιαζει η αγωνηστικη περιοδος και η αεκ εχει ευρωπαικες υποχρεωσεις δεν θα επρεπε να γινει μια αυτοψια απο τους υπευθηνους των ομαδων να δουν σε τι κατασταση ειναι το γηπεδο,επρεπε πρωτα να γινει φιλικος αγωνας για να δουν τα χαλια του γηπεδου λεω εγω τωρα σαν σκεφτομενος ανθρωπος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλάμε πιο κολλημένο άτομο δεν έχω ξαναδεί, εκτός από κάποιους κομματόσκυλους.
περιμένεις τώρα να κάνουμε ανάλυση μέσω ποσταρισμάτων το ποιος έχει δίκιο και άδικο;
σου λέω πως λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια κι εσύ εκεί, μπας και με καταφέρεις να το πω με τα δικά σου λόγια για να νικήσεις.
η μαλακία σου ώρες ώρες δεν νικιέται με τίποτα

δεν σου είπα πουθενά πως είσαι λάθος
σου λέω πως λέμε το ίδιο με άλλα λόγια.

ώρες να μιλάμε άκρη δεν θα βγάλουμε.
σε όλα υπάρχουνε εξαιρέσεις και για όλα τα πράγματα υπάρχουνε παραδείγματα και παραλληλισμοί.
Προσπαθείς να του την πεις του άλλου αντί να προσπαθήσεις να μιλήσεις μαζί του.
τι να κάνω τώρα, να συνεχίσω στο θρεντ της ΑΕΚ για ενοικιαστήρια κατοικιών; Το βλέπεις λογικό; Επειδή δεν χρησιμοποιώ εγώ τις λέξεις σου;

Και που παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ πολύ είναι. Αντιθέτως με κάποιους άλλους δεν ξύνομαι, δουλεύω κι όλας ταυτόχρονα. Και δεν είχα και καμιά ιδιαίτερη καούρα να μάθω ούτε το πότε ακριβώς θα βγει απόφαση ούτε το ποιος θα τη βγάλει. Για μένα δεν είναι ΒΑΣΙΚΟ αυτό.
Δεν ζω από αυτό.

παραδίνομαι.

ολόκληρη έκθεση ιδεών να μου πεις ότι λίγο πολύ όλα αυτά τα γράφεις στα ριπαπά σου.
αλλά εγώ είμαι κολλημένος.
Εσύ τόση ώρα δεν αποκρίνεσαι γιατί δουλεύεις ταυτόχρονα.

ξανα-παραδίνομαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι παλιοι θερμοσιφωνες δεν ειχαν βαλβιδα
τωρα οσο αφορα το γηπεδο ειναι και ευθηνη του παναθηναικου αλλα πιο πολυ της αεκ οταν πλησιαζει η αγωνηστικη περιοδος και η αεκ εχει ευρωπαικες υποχρεωσεις δεν θα επρεπε να γινει μια αυτοψια απο τους υπευθηνους των ομαδων να δουν σε τι κατασταση ειναι το γηπεδο,επρεπε πρωτα να γινει φιλικος αγωνας για να δουν τα χαλια του γηπεδου λεω εγω τωρα σαν σκεφτομενος ανθρωπος.

οκ έχεις δίκαιο. από την άλλη έχω μια ερώτηση:

έχεις δει ποτέ πως γίνεται γκαζόν 3 μέρες απότιστο με 40 βαθμούς κελσίου;

δλδ η ΑΕΚ ή ο βάζελας κάθε δυό μέρες πρέπει να στέλνουν το καλοκαίρι υπάλληλο να τσεκάρει εάν κάνει τη δουλειά του ο μισθωτής;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
οκ έχεις δίκαιο. από την άλλη έχω μια ερώτηση:

έχεις δει ποτέ πως γίνεται γκαζόν 3 μέρες απότιστο με 40 βαθμούς κελσίου;

δλδ η ΑΕΚ ή ο βάζελας κάθε δυό μέρες πρέπει να στέλνουν το καλοκαίρι υπάλληλο να τσεκάρει εάν κάνει τη δουλειά του ο μισθωτής;
αν μεσα σε τρεις μερες καταστρεφεται το γκαζον δεν το γνωριζω αλλα δεν ειναι και τοσο μαλακες να μην ποτισουν το γκαζον λιγο πριν απο ενα φιλικο αγωνα.
οσο για το να πηγαινει καποιος υπαλληλος των ομαδων καθε 3 μερες για ελεγχο ειναι απιθανο
αλλα μεσα σε μια βδομαδα μπορεις να φτιαξεις τον αγωνηστικο χωρο κατι το οποιο δεν εγινε γιατι επεφταν οι ευθηνες δεξια και αριστερα.
μηπως τελικα η λυση ειναι μια να αναλαμβανουν οι ομαδες την συντηρηση του γηπεδου η να αναθετουν αυτες τον υπευθηνο του γηπεδου για να ελεγχει τους δημοσιους υπαλληλους του σταδιου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom