πάμε πρόχειρα.
τη χρήση του θερμοσίφωνα την έχει ο ενοικιαστής.
η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό και όταν το επανασυνδέει απ την υπερπίεση σπάει το θερμοσίφωνο.
η βλάβη δεν είναι από παράγοντα που οφείλεται στον ενοικιαστή. οπως ακριβώς και η καταστροφή του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ που δεν οφείλεται η βλάβη στη συνήθη χρήση από τον ενοικιαστή.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Υ.Γ.
το ότι έχω γνωρίσει καμμιά 20αριά μάγκες εδώ μέσα επί προσωπικού αλλά εσύ νομίζεις ότι κρύβομαι μήπως να κάνεις 2η σκέψη και να καταλάβεις ότι μπορεί και να σε γράφω στα παπάρια μου γιατί δε γουστάρω να χάσω χρόνο με την πάρτη σου;
λέω εγώ τώρα...........από την άλλη μπορεί και να κρύβομαι......γιατι η παρουσία σου με κάνει και έχω ρίγη.
μιλάμε πιο κολλημένο άτομο δεν έχω ξαναδεί, εκτός από κάποιους κομματόσκυλους.
περιμένεις τώρα να κάνουμε ανάλυση μέσω ποσταρισμάτων το ποιος έχει δίκιο και άδικο;
σου λέω πως λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια κι εσύ εκεί, μπας και με καταφέρεις να το πω με τα δικά σου λόγια για να νικήσεις.
η μαλακία σου ώρες ώρες δεν νικιέται με τίποτα
δεν σου είπα πουθενά πως είσαι λάθος
σου λέω πως λέμε το ίδιο με άλλα λόγια.
ώρες να μιλάμε άκρη δεν θα βγάλουμε.
σε όλα υπάρχουνε εξαιρέσεις και για όλα τα πράγματα υπάρχουνε παραδείγματα και παραλληλισμοί.
Προσπαθείς να του την πεις του άλλου αντί να προσπαθήσεις να μιλήσεις μαζί του.
τι να κάνω τώρα, να συνεχίσω στο θρεντ της ΑΕΚ για ενοικιαστήρια κατοικιών; Το βλέπεις λογικό; Επειδή δεν χρησιμοποιώ εγώ τις λέξεις σου;
Και που παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ πολύ είναι. Αντιθέτως με κάποιους άλλους δεν ξύνομαι, δουλεύω κι όλας ταυτόχρονα. Και δεν είχα και καμιά ιδιαίτερη καούρα να μάθω ούτε το πότε ακριβώς θα βγει απόφαση ούτε το ποιος θα τη βγάλει. Για μένα δεν είναι ΒΑΣΙΚΟ αυτό.
Δεν ζω από αυτό.