Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τα χαμουνακια δεν ψηφισαν τον κυριο Μαρινάκη για πρόεδρο της Διοργανώτριας Αρχής και τώρα ας φτιάξουν εναν ανδριαντα του που τους εσωσε απο την απολυτη ξεφτιλα της διεθνους κατακραυγης....Οπως παλαιοτερος διοικητικος ηγετης δυστυχως ειχε επιδειξει μεγαλοψυχια και δεν ειχε στειλει την ομαδα της αλογοτροφης στα ποδοσφαιρικα ταρταρα της δ εθνικης ετσι και τωρα ενας αλλος διοικητικος ηγετης της ομαδας του Πειραια εσωσε το κιτρινομαυρο συνονθυλλευμα απο τον ευρωπαικο αποκλεισμο.....
Τωρα μπορειτε να βρισετε οσο θελετε αεκιτζηδες τον κοκκαλη , τον πειραια , τον μαρινακη , το λιμανι και ολους οσους σας εσωσαν απο το ανευ προηγουμενου ρεζιλικι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε τα βασικά δε γνωρίζεις και συνεχίζεις να ποστάρεις τη μια μαλακία μετά την άλλη.
Από τις 14:00 το μεσημέρι δεν αποφασίζει η ΑΕΚ αλλά η ΟΥΕΦΑ και ήδη αποφάσισε Καραισκάκη.
Η ΑΕΚ είχε ήδη δηλώσει το Νιονιο.
το λήγω εδώ
απλά να σου θυμίσω πως την απλή ερώτηση για το βάψιμο του σπιτιού όταν ήδη μένεις μέσα 2-3 χρόνια ΔΕΝ την απάντησες (ως συνήθως)
και φυσικά για τη συνάντηση, στα αρχίδια μου κιόλας.
κι εγώ έχω γνωρίσει άλλους τόσους
αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα για αν βρεθούμε και όταν ήρθα Κύπρο εσύ εξαφανιζόλ.
αν δεν θες να βρεθούμε, δεν θα με πάρει και ο πόνος. Εγώ άλλωστε με κανέναν δεν έχω προσωπικό πρόβλημα. Το να μιλάμε εδώ με οποιονδήποτε δεν σημαίνει πως ξέρω και ποιος πραγματικά είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν μεσα σε τρεις μερες καταστρεφεται το γκαζον δεν το γνωριζω αλλα δεν ειναι και τοσο μαλακες να μην ποτισουν το γκαζον λιγο πριν απο ενα φιλικο αγωνα.
οσο για το να πηγαινει καποιος υπαλληλος των ομαδων καθε 3 μερες για ελεγχο ειναι απιθανο
αλλα μεσα σε μια βδομαδα μπορεις να φτιαξεις τον αγωνηστικο χωρο κατι το οποιο δεν εγινε γιατι επεφταν οι ευθηνες δεξια και αριστερα.
μηπως τελικα η λυση ειναι μια να αναλαμβανουν οι ομαδες την συντηρηση του γηπεδου η να αναθετουν αυτες τον υπευθηνο του γηπεδου για να ελεγχει τους δημοσιους υπαλληλους του σταδιου.

τα γκαζόνια στην ελλάδα το καλοκαίρι για να είναι χλοοτάπητας και όχι στάρι θέλουν πρωί μεσημέρι βράδυ πότισμα τουλάχιστον κάθε 2 μέρες.
Επίσης άλλος ο σπόρος για ηλιοφάνεια και άλλος για συννεφιά.
Αλλος για πολύ νερό και άλλος για ξηρό κλίματα.
το γκαζόνι αμα ξεραθεί θέλει ξαναφύτεμα ή άλλο που έρχεται σε κουλούρες. Το τριφυλλάκι κσι να ξεραθεί θα ξαναπετάξει από μόνο του.
το γκαζόνι αμα ξεραθεί παπαλούα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν μεσα σε τρεις μερες καταστρεφεται το γκαζον δεν το γνωριζω αλλα δεν ειναι και τοσο μαλακες να μην ποτισουν το γκαζον λιγο πριν απο ενα φιλικο αγωνα.
οσο για το να πηγαινει καποιος υπαλληλος των ομαδων καθε 3 μερες για ελεγχο ειναι απιθανο
αλλα μεσα σε μια βδομαδα μπορεις να φτιαξεις τον αγωνηστικο χωρο κατι το οποιο δεν εγινε γιατι επεφταν οι ευθηνες δεξια και αριστερα.
μηπως τελικα η λυση ειναι μια να αναλαμβανουν οι ομαδες την συντηρηση του γηπεδου η να αναθετουν αυτες τον υπευθηνο του γηπεδου για να ελεγχει τους δημοσιους υπαλληλους του σταδιου.
όχι
η λύση είναι η κάθε ομάδα να φτιάξει δικό της γήπεδο με χρήματα δικά της
αλλά δεν πρόκειται να γίνει αυτό ποτέ.
τι συζητάμε
εδώ έγινε το ΣΕΦ κουλουμπιθρόξυλο και ο ΟΣΦΠ πάλι εκεί είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το λήγω εδώ
απλά να σου θυμίσω πως την απλή ερώτηση για το βάψιμο του σπιτιού όταν ήδη μένεις μέσα 2-3 χρόνια ΔΕΝ την απάντησες (ως συνήθως)
αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα για αν βρεθούμε και όταν ήρθα Κύπρο εσύ εξαφανιζόλ.
αν δεν θες να βρεθούμε, δεν θα με πάρει και ο πόνος. Εγώ άλλωστε με κανέναν δεν έχω προσωπικό πρόβλημα. Το να μιλάμε εδώ με οποιονδήποτε δεν σημαίνει πως ξέρω και ποιος πραγματικά είναι.

ρε μαλάκα παίρνεις ληγμένα τελικά όχι απλά φάρμακα.
ήρθες στο κωλόνησο μου είπες "ήρθα μεσημέρι φεύγω αυριο πρωι είμαι Λάρνακα" σου λέω είμαι Λεμεσσό.
Μήπως ήθελες για πάρτη σου ν αλλάξω το πρόγραμμά μου να αγαπηθούμε;
ούτε οι γκόμενες ρε καμμένοι δεν τα γράφουν αυτά.
Και από πάνω μου λες ότι κρύβομαι.
Είναι σα να έρχομαι Αθήνα για μια μέρα να σου λεω να τα πούμε να μου λες είμαι Χαλκίδα και επειδή δεν κατέβηκες Αθήνα να σου λέω ότι κρύβεσαι.
Τι να πω ρε μαλάκα ΓΑΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το λήγω εδώ

ρε παιχτη απορια, ποιος βαφει καθε τρια χρονια το σπιτι που μενει? τι διαολο, βιντεοκλιπ των beastie boys γυριζει καθε λιγο και τα κανει πουτανα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ήρθες στο κωλόνησο μου είπες "ήρθα μεσημέρι φεύγω αυριο πρωι είμαι Λάρνακα" σου λέω είμαι Λεμεσσό.
Είναι σα να έρχομαι Αθήνα για μια μέρα να σου λεω να τα πούμε να μου λες είμαι Χαλκίδα και επειδή δεν κατέβηκες Αθήνα να σου λέω ότι κρύβεσαι.

εισαι ελκυστικος σαν αμαρτια ρε πουστοκουναβο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παιχτη απορια, ποιος βαφει καθε τρια χρονια το σπιτι που μενει? τι διαολο, βιντεοκλιπ των beastie boys γυριζει καθε λιγο και τα κανει πουτανα?
και μάλιστα το νοικιασμένο που δεν είναι δικό του.
γάματα έκτορα
γαμώ τα μπάσταρδα κουνάβια σου.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
όχι
η λύση είναι η κάθε ομάδα να φτιάξει δικό της γήπεδο με χρήματα δικά της
αλλά δεν πρόκειται να γίνει αυτό ποτέ.
τι συζητάμε
εδώ έγινε το ΣΕΦ κουλουμπιθρόξυλο και ο ΟΣΦΠ πάλι εκεί είναι.
Ειναι ακομα εκει επειδη το κρατος πιστευει οτι τα οφειλομενα των Γιαννακοπουλαιων για το οακα ειναι πουρμπουαρ και οχι κατι πραγματικο και εξωφρενικα μεγαλο ποσο...Βεβαια ο Παναθηναικος δεν εχει κανει ποτε φασαριες στο μπασκετ οποτε δεν πειραζει και να χρωσταει της μιχαλους στο κρατος και επειτα για ολα φταιει ο ολυμπιακος και επειδη πληρωνει κανονικοτατα το σεφ ας φαει και μια εξωση για τη τυπικοτητα του να πααρδειγματιστουν και οι αλλες ομαδες να μην πληρωνουν φραγκο στο κρατος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά τα λες
το πρόβλημα ξεκινάει πως όταν το λέω για πλάκα δεν το καταλαβαίνεις (και είναι η τρίτη φορά που στο λέω για πλάκα) και μετά επειδή απαντάς αλλιώς, απαντάω κι εγώ αλλιώς.
τεσπα...
απλά σπαμάρουμε σε λάθος θρεντ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι, οι υποχόνδριοι ενοικιαστές
ή αυτοί που κάνουνε παιδιά ή έχουνε μικρά παιδιά

στη δική μου περίπτωση, αυτοί που κάνανε παιδιά και έβαψαν τα δύο δωμάτια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά τα λες
το πρόβλημα ξεκινάει πως όταν το λέω για πλάκα δεν το καταλαβαίνεις (και είναι η τρίτη φορά που στο λέω για πλάκα) και μετά επειδή απαντάς αλλιώς, απαντάω κι εγώ αλλιώς.
τεσπα...
απλά σπαμάρουμε σε λάθος θρεντ....

εδώ ρε μαλακα ο άλλος στους εβραίους μας λεει σοβαρά ότι ο καζαντίδης δεν ξανατραγούδησε με δάκτυλο των εβραίων και περιμένεις να καταλαβαίνω τι είναι πλάκα και τι σοβαρό εδώ μέσα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδώ ρε μαλακα ο άλλος στους εβραίους μας λεει σοβαρά ότι ο καζαντίδης δεν ξανατραγούδησε με δάκτυλο των εβραίων και περιμένεις να καταλαβαίνω τι είναι πλάκα και τι σοβαρό εδώ μέσα;
δεν διαβάζω τέτοια θρεντ εγώ....είμαι .....
.....αντι-σημιτι.....κος (χαχαχααχααχα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και μάλιστα το νοικιασμένο που δεν είναι δικό του.
γάματα έκτορα
γαμώ τα μπάσταρδα κουνάβια σου.

θυμηθηκα τωρα ενα δευτεροξαδερφο που τουχα νοικιασει σπιτι να μενει να σπουδασει. οταν τελειωσε το μουνι εκανε κυριολεκτικα μπιστι μποιζ παρτυ, το ξυλινο παρκε κολυμπουσε στα ποτα και κολλαγε το παπουτσι οπου πατουσες.
ηθελα να του σιδερωσω τη μουρη στο πατωμα, αλλα χαρηκα που σπουδασε και τελειωσε το κουναβι σε δυσκολη σχολη. του τη χαρισα :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
θυμηθηκα τωρα ενα δευτεροξαδερφο που τουχα νοικιασει σπιτι να μενει να σπουδασει. οταν τελειωσε το μουνι εκανε κυριολεκτικα μπιστι μποιζ παρτυ, το ξυλινο παρκε κολυμπουσε στα ποτα και κολλαγε το παπουτσι οπου πατουσες.
ηθελα να του σιδερωσω τη μουρη στο πατωμα, αλλα χαρηκα που σπουδασε και τελειωσε το κουναβι σε δυσκολη σχολη. του τη χαρισα :grin:
και εισοδηματιας ο εκτορακος νοικιαζει σπιτια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom