Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σωστόνμαλλον θα πρέπει να προσέχεις ποιόν παραθέτεις
σωστόνμαλλον θα πρέπει να προσέχεις ποιόν παραθέτεις
λάθοςάμα σου λέω δεν πέτυχε η αγωγή κάτι ξέρω.
μαλακίες λες.
όταν μένει ο άλλος στο σπίτι σου και θέλει να το βάψει ο ιδιοκτήτης θα το πληρώσει;
άλλαξε πλευρ΄΄ο.
νοικιάζω 2 σπίτια
Δεν μιλάμε για ζημιές που οφείλονται σε κατασκευαστικά λάθη.
λάθος
άλλαξε πλευρό
Για να διορθωθεί πιο γρήγορα η ζημιά το αναλάβανε οι ομάδες με δικιά τους πρωτοβουλία!Αλλιώς θα έπρεπε να το κάνει το Οάκα και θα έπαιρνε κάνα εξάμηνο με τους διαγωνισμούς και τις γραφειοκρατίες!μαλακίες λες.
όταν μένει ο άλλος στο σπίτι σου και θέλει να το βάψει ο ιδιοκτήτης θα το πληρώσει;
άλλαξε πλευρ΄΄ο.
νοικιάζω 2 σπίτια
Δεν μιλάμε για ζημιές που οφείλονται σε κατασκευαστικά λάθη.
γιαυτό σου λέω πως δεν διαβάζεις τι γράφω.τι λες ρε ηλίθιε;
άμα χαλάσει ο θερμοσίφωνας η αποχέτευση, οι σωληνώσεις, το καλοριφέρ, ποιός πληρώνει;
μάλλον τσαντίρια νοικιάζεις.
ο ενοικιαστης πληρώνει μόνο τη χρήση και μόνο φθορές από προσωπική αστοχία.
Καμμένε γι αυτό ενοικιάζονται τα σπίτια. Για τη χρήση.
Είπαμε άλλαξε αγωγή.
οκ, αυτό είναι θέμα συμφωνίας τότε.Για να διορθωθεί πιο γρήγορα η ζημιά το αναλάβανε οι ομάδες με δικιά τους πρωτοβουλία!Αλλιώς θα έπρεπε να το κάνει το Οάκα και θα έπαιρνε κάνα εξάμηνο με τους διαγωνισμούς και τις γραφειοκρατίες!
Όταν λέμε ότι ουσιαστικά οι ομάδες συντηρούνε το ΟΑΚΑ εννοούμε τα έσοδα από τα εισιτήρια που δεν θα υπήρχανε αν οι ομάδες δεν έπαιζαν εκεί...από εκεί και πέρα όμως η διοίκηση του γηπέδου είναι αυτή που αναλαμβάνει την κάθε συντήρηση που χρειάζεται και την ομαλή λειτουργία...
ελα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά μου....χου ρε. καμμένε. άκου πληρώνει ο ενοικιαστής τη συντήρηση.
γιαυτό σου λέω πως δεν διαβάζεις τι γράφω.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
μιλάμε για συντήρηση.
εσύ θα βάλεις τον ιδιοκτήτη να βάψει το σπίτι σου;;;;
Όλα αυτα που λες είναι σωστά αλλά δεν είναι θέμα συντήρησης. Είναι θέμα ΒΛΑΒΗΣ
άλλαξε πλευρό.
ελα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά μου....
τι λες ρε;Αν είχανε, τότε κανονικά η διοίκηση του γηπέδου δεν θα έπρεπε να ασχολείται με τίποτα όσο το νοίκιαζαν.
ελα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά μου....
βλαμμένε 5 νοικιάζω.
αει γαμήσου τώρα.
Βγαίνει ο Γιώργαρος?Έχω να τον ακούσω από το Μουντιάλ!Είπε τέτοιο πράγμα?Ψιψινέλ, τι είπε ο Δόντιας πριν απο λίγο...
Στο Καραϊσκάκη θα πάτε χωρίς φιλάθλους επειδή είναι τιμωρημένη η έδρα μας
αμα στο υπογράψουν και σε πάνε μετά στα δικαστήρια να δούμε ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. το αριστερό, το δεξί ή και τα δύο;
Λες και δεν μπορείς να φτιαξεις μισθωτήριο με οτι όρο γουστάρεις
Φώναξε δικηγόρο να μας το ξεκαθαρίσειαμα στο υπογράψουν και σε πάνε μετά στα δικαστήρια να δούμε ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. το αριστερό, το δεξί ή και τα δύο;
εάν ο υπογράφων πει ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, ή είναι αγράμματος ή του έστησαν κομπίνα δλδ άλλα υπέγραφε άλλα του δωκαν και δεδομένου ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό είναι διαφορετικό απο όλα τα αλλα που κυκλοφορούν και ειναι μύρια να είσαι σίγουρος πως ο δικαστής θα σε δικαιώσει.Φώναξε δικηγόρο να μας το ξεκαθαρίσει
Άμσ έχει υπογραφές και έχει κατατεθεί σε εφορίες κλπ μάλλον που ισχύει.