Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πήγαινε ρε να πάρεις τα χάπια σου.

...Το Στάδιο "Νίκος Γκούμας" ανήκει (άνηκε) στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ...
α,καλάααααααααααααααααααααααααααα
εσύ μιλάς για παλιές εποχές ....γιατί μέσα σε 10 χρόνια έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο στο ποδόσφαιρο που δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις.

ποιος σου είπε να το καταστρέψεις το γηπεδάκι σου; Σταύρωσε αυτόν που το έκανε. Τώρα θα είχες γήπεδο.

όσο για το πού ανήκει το στάδιο (ή μάλλον ανήκε), δυστυχώς η "ιδιοκτησία" στην Ελλάδα είναι μια ελαφρώς παρεξηγημένη έννοια. Ποιος το έχτισε, ποιανού είναι, ποιος το διαχειρίζεται κλπ.....πολλές φορές είναι έννοιες που συγχέονται.

Δεν λέω πως δεν ανήκε στην Ερασιτεχνική, αλλά με το ίδιο σκεπτικό ανήκει και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.....ανήκει όμως στο Δήμο ουσιαστικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποσα χρονια βλεπεις μπαλα,5?
ρε μαλάκα...πόσες φορές σου είπα πως δεν ασχολούμαι με τύπους σαν εσένα....
ο ζαν κλωντ βαντάμης...
χαααααααααχαχαχαχααχχααχαχα
άστο....απλά δεν το έχεις...δεν είναι κακό...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλάκα...πόσες φορές σου είπα πως δεν ασχολούμαι με τύπους σαν εσένα....
ο ζαν κλωντ βαντάμης...
χαααααααααχαχαχαχααχχααχαχα
άστο....απλά δεν το έχεις...δεν είναι κακό...
παλι ονειρα βλεπεις ρε μοιχανε?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Και εμείς, την Λεωφόρο, σας την έχουμε παραχωρήσει. Νοζμίω τελευταία φορά, στους ομίλους του CL, με κόσμο δικό σας.
aek-γκρασκοπερερς
3-1 με σοου λυμπε...μεσα ημουν..

**ελα ρε μαστερ...
πόσα χρόνια σε γαμάει ο γάβρος, 15?
ποσα χρονια εχεις να κερδισεις το γαυρο?35?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πόσα χρόνια σε γαμάει ο γάβρος, 15?
ποσα χρονια εισαι μαλακας?ολη σου την ζωη?ρε μην μπερδευεις τα νικ σου,τωρα γραφεις σαν περσονας.υποτιθειται οτι αυτος ειναι βαζελας.μπες σαν πλεζουρας και ξαναγραφτο,να μην εκτιθεσαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παντως αυυτη η μαλακισμενη η πολιτεια δεν βλεπει οτι δεν υπαρχει αλλο σοβαρο γηπεδο στην αθηνα,εκτος απο οακα,καραισκακη,για να γινει διεθνης αγωνας?ας αφησει τις ομαδες να φτιαξουν τα νεα τους γηπεδα,χωρις να δημιουργει προβληματα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παντως αυυτη η μαλακισμενη η πολιτεια δεν βλεπει οτι δεν υπαρχει αλλο σοβαρο γηπεδο στην αθηνα,εκτος απο οακα,καραισκακη,για να γινει διεθνης αγωνας?ας αφησει τις ομαδες να φτιαξουν τα νεα τους γηπεδα,χωρις να δημιουργει προβληματα.

να φτιάξουν φυσικά.. ακολουθώντας όμως τους οικοδομικούς κανονισμούς.. που σημαίνει Αλεξάνδρας γιόκ, Φιλαδελφεια γιόκ... και όλα τα υπόλοιπα σιγά σιγά ή θα πρέπει να φτιάχτονται σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ή να κλείνουνε..

δηλαδή, χώρους στάθμευσης, προσβάσεις, ανοικτός χώρος, ασφάλεια περιαστικού ιστού κλπ κλπ κλπ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να φτιάξουν φυσικά.. ακολουθώντας όμως τους οικοδομικούς κανονισμούς.. που σημαίνει Αλεξάνδρας γιόκ, Φιλαδελφεια γιόκ... και όλα τα υπόλοιπα σιγά σιγά ή θα πρέπει να φτιάχτονται σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ή να κλείνουνε..

δηλαδή, χώρους στάθμευσης, προσβάσεις, ανοικτός χώρος, ασφάλεια περιαστικού ιστού κλπ κλπ κλπ...

... γυναικείες τουαλέτες, χώρους για άτομα με αμαξίδιο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βρήκανε την ευκαιρία οι πουστραιώνιοι να βγάλουνε πάλι το κόμπλεξ τους!Θα ζητάνε έλεος πάλι!Ξέρουν αυτοί...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμ, και μετά λες να μη σε λέω πουθενά....
η πολιτεία ΔΕΝ τις αφήνει τις ομάδες;;;;

σε πόσες έχει χαρίσει γήπεδα;
Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ μιλάνε πως θένε να φτιάξουνε γήπεδα......αλλά χωρίς νταβατζιλίκι από την Πολιτεία δεν το φτιάχνουνε

οι ομάδες είναι επαγγελματικά σωματεία
άρα βάλε το χέρι στην τσέπη εσύ που την έχεις την ομάδα και φτιάξε.
εγώσαν πολίτης ΔΕΝ θέλω να βγάλω ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μου για αυτό.
Αν θέλουνε οι φίλαθλοι της ομάδας αυτής ΜΟΝΟ να το χρηματοδοτήσουνε, δικαίωμά τους.
Για ποιο λόγο να πληρώσω του Εργοτέλη,της ΑΕΚ, του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ αν δεν είμαι τέτοια ομάδα εγώ;
αυτοί που δεν παρακολουθούνε ποδόσφαιρο γιατί να πληρώσουνε τη νύφη; Και γιατί να μην τα βάλει αυτός που υποτίθεται το έχει το μαγαζί;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ μιλάνε πως θένε να φτιάξουνε γήπεδα......αλλά χωρίς νταβατζιλίκι από την Πολιτεία δεν το φτιάχνουνε

Αν θέλουνε οι φίλαθλοι της ομάδας αυτής ΜΟΝΟ να το χρηματοδοτήσουνε, δικαίωμά τους.
Για ποιο λόγο να πληρώσω του Εργοτέλη,της ΑΕΚ, του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟ αν δεν είμαι τέτοια ομάδα εγώ;
αυτοί που δεν παρακολουθούνε ποδόσφαιρο γιατί να πληρώσουνε τη νύφη; Και γιατί να μην τα βάλει αυτός που υποτίθεται το έχει το μαγαζί;;
Δεν έχεις άδικο...σου διαφεύγει όμως πόσα φράγκα βγάζει και η πολιτεία από τις ομάδες και πόσο την εξυπηρετεί όλο αυτό το πανηγυράκι!!!

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όταν ο ΟΠΑΠ (ο μεγαλύτερος χορηγός του Υπουργείου Πολιτισμού) έχει ασύλληπτα κέρδη συμπεριλαμβάνοντας τις ελληνικές ομάδες στο κουπόνι του, είναι καλά; Όταν οι σύλλογοι δίνουν παίκτες για τις εθνικές ομάδες, για να χαίρεται ο "απλός" φίλαθλος, είναι καλά; Τα κέρδη της ΕΛΑΣ από τη συμμετοχή της στη δήθεν προστασία των φιλάθλων, είναι καλά; Αμ, το άλλο, που ξαφνικά όλοι μάθαμε και θέλουμε γήπεδα με ανέσεις και πρότυπα του Wembley και της Μαδρίτης δεν μπορώ να το καταλάβω (σε διαφορετική περίπτωση να μην γίνει λένε το γήπεδο). Ελάτε ρε μάγκες στα Νταμάρια, τραβάτε για Ελ. Πάσο και μετά πείτε μου αν, πέρα 3-4 σωματείων, έχουν την δυνατότητα οι υπόλοιποι να δουν άσπρη μέρα. Χώρια που το 90% παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα, κάποια είναι είτε ετοιμόρροπα, άλλα δεν έχουν καθίσματα, δεν έχουν στέγαστρα, τουαλέτες, δίπλα βρίσκονται οικοδομικά υλικά κτλ. Δηλαδή από το κάτι, οι περισσότεροι προτιμούν το τίποτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

σου απαντησαν τα 2 παιδια απο κατω,δεν χρεαιζεται να πω κατι αλλο.δεν λεμε να πληρωσει το κρατος,αυτοχρηματοδοτηση θα ειναι και για τα 2,ετσι κιαλλιως.απο τις εταιριες που θα εκμεταλευθουν τα εμπορικα.το θεμα ειναι οτι πρεπει να αποκτησουν οι ελληνικες ομαδες,καλα γηπεδα.ειναι καλο και για τις αντιπαλες ομαδες,αν το σκεφτεις λιγο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν έχεις άδικο...σου διαφεύγει όμως πόσα φράγκα βγάζει και η πολιτεία από τις ομάδες και πόσο την εξυπηρετεί όλο αυτό το πανηγυράκι!!!
τίποτα δεν μου διαφεύγει
εσένα σου διαφεύγει όμως πως από όλες τις εταιρίες η πολιτεία κερδίζει. Είτε λέγεται χρηματιστήριο, είτε λέγεται φόροι είτε όπως θές πεστο.
Αλλά δεν τις χρηματοδοτεί όλες να φτιάξουνε το κτίριο που στεγάζονται.

το πόσο εξυπηρετεί το πανηγύρι είναι το όλο θέμα και ο λόγος που γίνεται το νταραβέρι.
Αλλά αυτό δεν το δεχομαι ως σωστό....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όταν ο ΟΠΑΠ (ο μεγαλύτερος χορηγός του Υπουργείου Πολιτισμού) έχει ασύλληπτα κέρδη συμπεριλαμβάνοντας τις ελληνικές ομάδες στο κουπόνι του, είναι καλά; Όταν οι σύλλογοι δίνουν παίκτες για τις εθνικές ομάδες, για να χαίρεται ο "απλός" φίλαθλος, είναι καλά; Τα κέρδη της ΕΛΑΣ από τη συμμετοχή της στη δήθεν προστασία των φιλάθλων, είναι καλά; Αμ, το άλλο, που ξαφνικά όλοι μάθαμε και θέλουμε γήπεδα με ανέσεις και πρότυπα του Wembley και της Μαδρίτης δεν μπορώ να το καταλάβω (σε διαφορετική περίπτωση να μην γίνει λένε το γήπεδο). Ελάτε ρε μάγκες στα Νταμάρια, τραβάτε για Ελ. Πάσο και μετά πείτε μου αν, πέρα 3-4 σωματείων, έχουν την δυνατότητα οι υπόλοιποι να δουν άσπρη μέρα. Χώρια που το 90% παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα, κάποια είναι είτε ετοιμόρροπα, άλλα δεν έχουν καθίσματα, δεν έχουν στέγαστρα, τουαλέτες, δίπλα βρίσκονται οικοδομικά υλικά κτλ. Δηλαδή από το κάτι, οι περισσότεροι προτιμούν το τίποτα.
όλα καλά αυτά που λες.

για απάντησέ μου για ποιο λόγο να έχουμε τόσες επαγγελματικές ομάδες στην Αθήνα ας πούμε (να μην πω Ελλάδα). Για ποιο λόγο να τις πληρώνει όλες αυτές η Πολιτεία για να ζούνε;

Να γίνουνε ερασιτεχνικές.
αλλά όοοοοοοοοοοχι, δεν θέλουμε....είναι δυνατόν να είμαστε ερασιτέχνες;;
Βάλε τώρα σε όλα αυτά και το μπάσκετ και κάνε τις αναγωγές σου πόσα χρήματα θα γλυτώναμε σαν κράτος από λεφτά που δίνουμε σε μη υγιή επαγγελματικά σωματεία που φυτοζωούν από την Πολιτεία.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τίποτα δεν μου διαφεύγει
εσένα σου διαφεύγει όμως πως από όλες τις εταιρίες η πολιτεία κερδίζει. Είτε λέγεται χρηματιστήριο, είτε λέγεται φόροι είτε όπως θές πεστο.
Αλλά δεν τις χρηματοδοτεί όλες να φτιάξουνε το κτίριο που στεγάζονται.

το πόσο εξυπηρετεί το πανηγύρι είναι το όλο θέμα και ο λόγος που γίνεται το νταραβέρι.
Αλλά αυτό δεν το δεχομαι ως σωστό....
Δεν έχει το ίδιο κέρδος από την αποφράξεις ε.π.ε. με 4 άτομα προσωπικό και το ίδιο από την οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα!Και φυσικά δεν είμαι υπέρμαχος της χρηματοδότησης των γηπέδων από το κράτος...απλά θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να διευκολύνει τις παέ!Αυτό είναι το λογικό και πρέπει να το καταλάβετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom