αντί για το Καραϊσκάκη, δεν πάνε όλοι μαζί κατά Βουλή και σπίτι του Πρωθυπουργού μεριά;;;
ανακαίνιση χρειάζονται και τα δύο....
Σωστος ρε παικτη....απλα σωστος.
αντί για το Καραϊσκάκη, δεν πάνε όλοι μαζί κατά Βουλή και σπίτι του Πρωθυπουργού μεριά;;;
Μην τους βάζεις ιδέες ρε...αντί για το Καραϊσκάκη, δεν πάνε όλοι μαζί κατά Βουλή και σπίτι του Πρωθυπουργού μεριά;;;
μπαρμπούτσαλα θα κάψουμε εμείς φίλε μουΜην τους βάζεις ιδέες ρε...
Κι εμείς τι θα κάψουμε μετά???
Α μάλιστα,οι άλλοι να κάνουν επανάσταση κι εμείς να πετάμε παρολί και να τη βλέπουμε από την t.v...μπαρμπούτσαλα θα κάψουμε εμείς φίλε μου
εμείς που ό,τι έχουμε το έχουμε κάνει με ιδρώτα δεν σηκώνουμε ποτέ το χέρι να καταστρέψουμε κάτι.
αυτά τα κάνουνε αυτοί που ζούνε με δανεικά και αγύριστα και δεν έχουνε φτιάξει τίποτα με μόχθο.
Έχεις τόσα χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δικό τους γήπεδο έχουνε μόνο η Ξάνθη και η Λάρισα.
Δεν ξέρω τι σκατά είναι ο Παναγόπουλος στην Ξάνθη, πόσο τίμιος είναι ή όχι. Αλλά ξέρω πως το γήπεδο το έφτιαξε αυτός και μάλιστα 2 φορές!
Αυτό από μόνο του αξίζει ώστε να μην πέσει ποτέ η Ξάνθη. Τουλάχιστον πριν φτιάξουνε όλοι με δικά τους χρήματα γήπεδο.
Υπόψην πως ακόμα περιμένω να δω το γήπεδο μπάσκετ των Αγγελοπουλαίων. Να μη συζητήσω για τους υπόλοιπους μεγαλοεπιχειρηματίες που σώζουνε πάντα τον αθλητισμό μας....
Δεν πρόκειται να ξεμυτίσουν Πανιώνοι, εκτός αν πλακωθούμε μεταξύ μας ή με τους τσεουςαν γινει με κοσμο στο ν.σμυρνη θα πεσει ξυλο...
μετα το τελος του αγωνα ομως... ;)
τι να ξεμυτισουν 150 ατομα ρε...Δεν πρόκειται να ξεμυτίσουν Πανιώνοι
Σιγά μη γίνει με κόσμο...αν γινει με κοσμο στο ν.σμυρνη θα πεσει ξυλο...
μετα το τελος του αγωνα ομως... ;)
καλυτερα,γιατι η ουεφα δεν αστειευεται...Σιγά μη γίνει με κόσμο...
Ξέχνα το...
Κάπως έτσι το κόβω κι εγώ να γίνεται...καλυτερα,γιατι η ουεφα δεν αστειευεται...
θα τις μαζεψουν στα εγχωρια και δεν θα τρεξει καστανο..
ποσο μαλακας ειμαι...
ελα χαριλαου σε λεω....Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ έχει παραχωρήσει στο παρελθόν το γήπεδο της στη Ν.Φ. και στον ΠΑΟ (για το CL) και στον ΟΣΦΠ, και μάλιστα με κόσμο.