Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι θυρα 7 ρε στρακι???
ξερουμε οτι εισαστε "αδελφο" σωματειο αλλα σε ολα υπαρχουν ορια..
αλλαξε υπογραφη ρε ταγαρι..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
θυρα 7??? :2funny: :2funny:
δεν κρυβονται οι αγαπες.. :-* :kissass: :kissass2:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τι θυρα 7 ρε στρακι???
Στη Θύρα 7 μεγαλώσαμε ρε μουνίκακα,δεν αλλάζω τίποτα σάλτα και γαμήσου κι εσύ και ο Ολυμπιακός σου...

Λούσου τον Βαλβίδα πάλι στράκι...

αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Νομίζεις...

Οπως ήρθα ξαναφεύγω,μια μικρή στάση να ξαποστάσω κάνω... :birdman:

Εσύ πήζεις καρδιά μου??? :-*

Εγω δουλευω κανοντας διακοπες στρακιιιιιιιιιιι :birdman:

Το Σ/Κ ειμαι με Νατσο και Δευτερα παω επαγγελματικως στην Κω  :rockon: :rockon: :rockon:

Και μετα τις 28 παω Μυτιληνη,παλι επαγγελματικως

και εχω ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ την αδεια απειραχτηηηηη

αχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχ

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
;)

Συνημμένα

• προδοτης.jpg
    προδοτης.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • ψωρα.jpg
    ψωρα.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 17

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τι θυρα 7 ρε στρακι???

εκει
 εκει
 στην Β'εθνικη
 μαζι με τον Απολλωνα και την Προοδευτικη
 συνθημα απο τα παλια

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
το μονο κακο ειναι που τα εχουν αποτυπωσει ολα οι δημοσιορουφιανοι & τα παλληκαρια θα βγαλουν φυλακη για τον σκατοπουστα..
Τωρα που θα τους γινει το κωλαρακι σουρωτήρι στη φυλακη, απο τα αλβανα και τα πακια, ελα να ...πιουμε καφε. :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
  Εγω δουλευω κανοντας διακοπες στρακιιιιιιιιιιι :birdman:

Το Σ/Κ ειμαι με Νατσο και Δευτερα παω επαγγελματικως στην Κω  :rockon: :rockon: :rockon:

Και μετα τις 28 παω Μυτιληνη,παλι επαγγελματικως

και εχω ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ την αδεια απειραχτηηηηη

αχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχ

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κοιτα σε ποιον τα λέει ο λακαμάς...

Μην αρχίσω κι εγώ τώρα... :birdman:

Εκεί στους γκασμάδες που θα πας γράψε και καμιά ενημέρωση για το θεματάκι που άνοιξε το παλλουκάρι...

αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]<<Δεν σκοπεύω να φύγω απο την ΑΕΚ>>[/size]

Την πρόθεση να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του. Ο 25χρονος επιθετικός αναχώρησε για την Αλγερία, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Γκαμπόν. Οι δηλώσεις του Γαλλοαλγερινού θεωρούνται σημαντικές ενόψει της συνάντησης που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Δεν σκοπεύω να φύγω από την ΑΕΚ. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω σε αυτή. Αργότερα, βέβαια, θα ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο σε κάποια άλλη πιο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όχι όμως τώρα», τόνισε ο Τζεμπούρ. Ο διεθνής άσος είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς την αρχική σύνθεση της ΑΕΚ.

----------------------------------
ελα ρε ραφικ :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Φίλε μεγάλη φύρα... Ικανός αλλά...

Βλέπε Γκονσάλες, Καστίγιο και δε συμμαζεύεται.

Ο δικός μας είχε πλακωθεί με σχεδόν όλη την ομάδα μέχρι που τις μάζεψε από το Γκαλίνοβιτς και ησύχασε.

Ο Καστίγιο μέχρι εναέρια είχε σκάσει σε Τουρέ στην προπόνηση. Έπαιρνε φόρα παίκτης να βαρέσει φάουλ και έτρεχε και προλάβαινε και το βάραγε αυτός. ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΛΕΜΕ. Νομίζω το είχε κάνει και σε πέναλτυ.

Ο δικός σας έπαιξε μπουνιές με Σκόκο.

Δεν είναι παίκτες που έχουν θέση σε μεγάλη ομάδα αυτοί. Ομάδα που πάει σοβαρά να κάνει κάτι.

ΥΓ: Τα περιμένω και από Λέτο αυτά. Πέρυσι πίστευα ότι θα τα έκανε αλλά διαψεύστηκα. Βραδυφλεγής βόμβα.
ΥΥΓ: Και ο Σισσέ έχει μια δόση τέτοιας μαλακίας αλλά δεν την έχει βγάλει ακόμη...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Βαλβέρδε έρχεται με γεμάτη τη μεταγραφική λίστα του

Μπαπτίστα, Σκόκο, Νεκουνάμ και άλλοι

.....

Για τον Αργεντίνο της ΑΕΚ ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη και εφόσον αποχωρήσει ο Όσκαρ θα είναι πολύ χρήσιμος για να καλύψει τη θέση πίσω από τον επιθετικό, μαζί με τον Ιμπάγασα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Την πρόθεση να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του. Ο 25χρονος επιθετικός αναχώρησε για την Αλγερία, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Γκαμπόν. Οι δηλώσεις του Γαλλοαλγερινού θεωρούνται σημαντικές ενόψει της συνάντησης που θα έχει με τον Σταύρο Αδαμίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Δεν σκοπεύω να φύγω από την ΑΕΚ. Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω σε αυτή. Αργότερα, βέβαια, θα ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο σε κάποια άλλη πιο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όχι όμως τώρα», τόνισε ο Τζεμπούρ. Ο διεθνής άσος είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς την αρχική σύνθεση της ΑΕΚ.

τωρα που τρωει ξυλο ο βατραχος γουσταρει ο ραφικ
μαλακας ειναι να φυγει?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Βαλβέρδε έρχεται με γεμάτη τη μεταγραφική λίστα του

Μπαπτίστα, Σκόκο, Νεκουνάμ και άλλοι

.....

Για τον Αργεντίνο της ΑΕΚ ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη και εφόσον αποχωρήσει ο Όσκαρ θα είναι πολύ χρήσιμος για να καλύψει τη θέση πίσω από τον επιθετικό, μαζί με τον Ιμπάγασα.

σωστη τοποθετηση απο κετσε..

@ Επειδή στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται δεν θα αφήσω ασχολίαστο το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ, που τώρα με Βαλβέρδε, δυστυχώς, γίνεται άλλη ομάδα για τον Σκόκο που συμπίπτει με τις συζητήσεις που αναμένεται να έχει μέσα στην εβδομάδα για ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ. Δυστυχώς όλα πάνε όπως τα είχε προβλέψει ένας σοφός γέροντας που είχε προειδοποιήσει πως όταν θα κληθεί για νέο συμβόλαιο ο Σκόκο τότε θα είναι η αρχή του τέλους του για την ΑΕΚ. Και πράγματι αν είναι σχέδιο μοιάζει πολύ απλοϊκό. Και καταστροφικό παράλληλα. Θα γίνει μια πρόταση που θα παρουσιαστεί και φουσκωμένη, οι μάνατζερ του Σκόκο που ψάχνονται εδώ και μήνες για να πάρουν τον παίκτη από την ΑΕΚ μέχρι που θα επιβεβαιώσουν, σε αντίθεση με τον μάνατζερ του Μπλάνκο που δεν έκρυψε ότι του έγινε πρόταση πρόωρης ανανέωσης με... λιγότερα εγγυημένα χρήματα, και μετά ο Αδαμίδης σαν θεματοφύλακας των χρημάτων της ΑΕΚ, για την ακρίβεια του... Παππά, θα ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης αναγκαστικά πωλείται για να μην τον χάσει η ΑΕΚ τσάμπα. Αυτό μου είχε πει από τον Μάιο ο γέρος σοφός ότι είναι το σχέδιο. Αλλά και... σοφός να μην είναι και οργανωμένο σχέδιο να μην είναι αλλά να προκύψει από δήθεν ανάγκη το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Μια τεχνοκρατική προσέγγιση θα πουν κάποιοι. Η δική μου επίσης τεχνοκρατική, μιλάω σοβαρά, προσέγγιση λέει πως η ΑΕΚ αν ξεπουλήσει άρον άρον τον Σκόκο με ποσό λιγότερο από 3.000.000 (αληθινά) ευρώ τότε θα κινδυνεύσει να χάσει πολλά περισσότερα. Γιατί η αφαίρεση λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων του παίκτη που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά και η ομάδα έχει μάθει να παίζει με αυτόν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι. Δεν συζητάμε καν το να φύγει 1-2 μέρες πριν τον Ευρωπαϊκό αγώνα και να το πληρώσει αυτό η ΑΕΚ με κανέναν αποκλεισμό. Τότε θα έχει χάσει τα τριπλάσια με το... "καλημέρα". Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο το ότι η αγωνιστική ζημιά θα είναι τεράστια και συνήθως η αγωνιστική ζημιά μετατρέπεται σχεδόν πάντα και σε οικονομική. Αν βέβαια ο παίκτης πάει στον ΟΣΦΠ τότε όλα τα κακά μπορούμε να τα πολλαπλασιάσουμε Χ 100. Ας το σκεφτούν πολύ σοβαρά το να διαλύσουν τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο την ομάδα με αλλαγές στο ρόστερ τόσο δραστικές σαν την αφαίρεση του Σκόκο. Κρίμα θα είναι και η ζημιά που θα κάνουν, αλλά και θα πάθουν, μέτοχοι και διοικούντες θα είναι τεράστια. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Οσο δύσκολη κι αν φαίνεται.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Τωρα που θα τους γινει το κωλαρακι σουρωτήρι στη φυλακη, απο τα αλβανα και τα πακια, ελα να ...πιουμε καφε. :2funny:

ετσι. να σαπισουν στη φυλακη τα πουστροπαιδα, οι ναρκομανεις και να τα γαμανε καθε μερα αλβανοι και αραπιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom