nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω θεν το ηκθεγα και το εμαθα στην πογειατο ξέρω δάσκαλε. αλλά δεν υπάρχει πάντα καθαρό μυαλό.
εγω θεν το ηκθεγα και το εμαθα στην πογειατο ξέρω δάσκαλε. αλλά δεν υπάρχει πάντα καθαρό μυαλό.
προσπαθω αλλα συνεχεια μπλεκω με λαθος ατομα(περσονας)& παρασυρομαι ξανα στον βουρκο..ειναι καλο που γνωριζεις την κατασταση σου. ειναι το πρωτο βημα για να μπορεσεις να τη διορθωσεις
η δική σου δε διορθώ ούτε με τα τσιμπούκια που κάνεις......
σχεδόν ποτέδεν υπάρχει πάντα καθαρό μυαλό.
να γραφτείς στον σύριζα που έχει δώσει στον ΠΠ τα πιο νέα εργαλεία για προπαγάνδαρε μαλακεσ γραφτε πιο αργα γιατι το εργαλειο μου θελει μια πρεζα καρβουνα
σχεδόν ποτέ
μόνο μετά από χρόνια προπόνησης σε κάποιες πολεμικές τέχνες μπορεί και να αποκτηθεί
το καθαρό μυαλό σε φασαρία
ελα ρε και εμεισ ειμαστε στην εποχη του χαλκου???????να γραφτείς στον σύριζα που έχει δώσει στον ΠΠ τα πιο νέα εργαλεία για προπαγάνδα
πουτσες μπλε..σχεδόν ποτέ
μόνο μετά από χρόνια προπόνησης σε κάποιες πολεμικές τέχνες μπορεί και να αποκτηθεί
το καθαρό μυαλό σε φασαρία
για τις μάπες σε φασαρία μιλάμεπουτσες μπλε..
ΟΛΑ γινονται..
θεμα θελησης ειναι..
& καλως εννοουμενου εγωϊσμου..
αν αφηναμε τα παθη μας & τα ζωωδη ενστικτα μας να κυριαρχουν του ακατοικητου μας,πολυ απλα δεν θα υπηρχαμε τωρα..
εκοψα τις μηχανες(θελει ο γκαμπα να με ξαναριξει)..
εκοψα την πρεζα,την κοκα,τα ναρκωτικα γενικα(θελει ο ζερο να με ξαναριξει)..
προσπαθω να κοψω τις πουτανες(με ριχνει συνεχεια ο αντισθενης με το κωλοσαϊτ που εχει φτιαξει)..
με 8 παιζαμε πουσταρα και μας εκοψε 2 φασεις για το 2-2 αλλα μονο ετσι ξερετε αρχιδαετσι ακριβως..
στο οακα εχω πλακωθει με γαυρους για τον κωλοπουστα..
μουνοπανο ολκης..
επαιζε ο σιχαμενος με 9 παιχτες & το 0-2 εγινε 1-2 με γκολ του βαζεχα γιατι ο μουνης σκεφτοταν το μελλον του..
τελικα εληξε 1-3 ενω ειχα την δυνατοτητα να το ληξω 0-15..
να ψοφησει παραυτα..
πουτσες μπλε..
ΟΛΑ γινονται..
θεμα θελησης ειναι..
& καλως εννοουμενου εγωϊσμου..
αν αφηναμε τα παθη μας & τα ζωωδη ενστικτα μας να κυριαρχουν του ακατοικητου μας,πολυ απλα δεν θα υπηρχαμε τωρα..
εκοψα τις μηχανες(θελει ο γκαμπα να με ξαναριξει)..
εκοψα την πρεζα,την κοκα,τα ναρκωτικα γενικα(θελει ο ζερο να με ξαναριξει)..
προσπαθω να κοψω τις πουτανες(με ριχνει συνεχεια ο αντισθενης με το κωλοσαϊτ που εχει φτιαξει)..
εσενα σε γαμαει ο χρηστιδης..με 8 παιζαμε πουσταρα και μας εκοψε 2 φασεις για το 2-2 αλλα μονο ετσι ξερετε αρχιδα
λογικο να γουσταρεις που την πεσανε πισωπλατα σε μπαγιεβιτς και εσεις ετςι ξερετε μονο
μπεεεεεεεεεεεεε
εχω ορμες ρε αλεκο & λιγα λεφτα για να γαμαω καθε ημερα στις πουτανες..τη μαλακια ομως δε λες να την κοψεις με τιποτα![]()
![]()
τη μαλακια ομως δε λες να την κοψεις με τιποτα![]()
![]()
by faaaaaaaaaaaaaaaaarελα ρε και εμεισ ειμαστε στην εποχη του χαλκου???????
συνεχεια ορμεσ ρε τσογλανε τι πινεισ ?????εχω ορμες ρε αλεκο & λιγα λεφτα για να γαμαω καθε ημερα στις πουτανες..
θες να γινεις η γκομενα μου να την κοψω???
ρωτα τον παιχτουρα..συνεχεια ορμεσ ρε τσογλανε τι πινεισ ?????
ετσι μουγκα μογγολακι ο χριστιδις?εσενα σε γαμαει ο χρηστιδης..
περιμενε λιγο & θα σου ρθει..
μεχρι τοτε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χιλιοχυμενε..