stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος παιχτης δικε μου...!!!ρε μαλακεσ γραφτε πιο αργα γιατι το εργαλειο μου θελει μια πρεζα καρβουνα
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος παιχτης δικε μου...!!!ρε μαλακεσ γραφτε πιο αργα γιατι το εργαλειο μου θελει μια πρεζα καρβουνα
ξερει? αυτοσ μονο τρωειρωτα τον παιχτουρα..
σου εχω στειλει pm ρε τρυπα???αλλος εστελνε πμ
μπεεεεεεεεεεε
πουτσες μπλε..
ΟΛΑ γινονται..
θεμα θελησης ειναι..
& καλως εννοουμενου εγωϊσμου..
ειναι καλο που γνωριζεις την κατασταση σου. ειναι το πρωτο βημα για να μπορεσεις να τη διορθωσεις
ελα ρε ΤΖΕΝΕΡΑΛ που εισουνα ???????????? στελνε πμ ...... επιξα χθεσ 3 χηναρια 379 373 380 γαμω την μονπελιε για230ε.....βλεπεισ κανενα χ σιμερισ???Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος παιχτης δικε μου...!!!
στο θεμα μας. που ειναι η αθλιτικη δικαιοσυνη? που ηταν η αστυνομια να προστατευσει τον προπονητη απο τους ανεγκεφαλους? γιατι τους ανεχονται οι παραγοντες? πολλα τα ερωτηματα που ζητουν απαντησεις
ουξω μωρη Λαιδα πουστρα κορινθια!!!!
Σου γαμώ την Κορινθία βρωμολαϊδα..
Καλα ρε μην το παρεις και σκοινι κορδονι... Δεν παιζουμε καθε μεραελα ρε ΤΖΕΝΕΡΑΛ που εισουνα ???????????? στελνε πμ ...... επιξα χθεσ 3 χηναρια 379 373 380 γαμω την μονπελιε για230ε.....βλεπεισ κανενα χ σιμερισ???
ελατε πουστρακια, μαζευτητε ενα ενα παρακαλεστε τον αλεκο για πουτσα
εγω ειμαι αλκολικοσΚαλα ρε μην το παρεις και σκοινι κορδονι... Δεν παιζουμε καθε μερα
Ρε μαλακα,τα ιδια γραφαμε;
Τα 'μαθες;
Επεστρεψε το τυρι ρε συ,μουλιαζε στο αλατονερο λεει,λες και η Παμβωτιδα τον χαλαει
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ
κρεμονται ολοι απο το πληκτρολογιο μου
Το νήμα είναι οπαδικό.
Βλέπω σκούπα να έρχεται...
Το νήμα είναι οπαδικό.
Βλέπω σκούπα να έρχεται...
Νομίζεις...Ρε μαλακα,τα ιδια γραφαμε;
Τα 'μαθες;
Επεστρεψε το τυρι ρε συ,μουλιαζε στο αλατονερο λεει,λες και η Παμβωτιδα τον χαλαει
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ
Ρουφιάνε...Βρήκε ένα μαντρί στη Χαλκιδική και γαμούσε όλη μέρα..